NARKOTIKA כתב:
http://m.ynet.co.il/Article.aspx?id=4415656זה אחד.
דבר שני, אף אחד לא אומר שהוא אויב הפועל.
מבין כל מחזיקי המניות הוא עדיין בין אלה שמגיעה להם את התודה הגדולה יותר.
עדיין, היו לו כבר כמה ציטוטים לא במקום בכלל, היחס הקרוב והמוזר עם אופירע, ובין כל אלה את הדיווחים על גרעונות שלא מסתדרים עם הצהרת "הזרמנו כסף הכל בסדר" שלו.
אני מעריך אותו. באמת. אבל מה לעשות, ברגע שהבנתי שחלק עיקרי מהבעיה היום זה שהוא מחפש להחזיר לעצמו את הכסף, הוא כבר לא כזה טהור.
זה טוב ונחמד ההלוואות האלה, אבל יש פער גדול בין זה לבין השקעה בקבוצה.
שוב יוצא, כמו בכל 10 השנים האחרונות, שהיחידים שמוציאים כסף מהכיס זה אנחנו.
1. אם היית טורח לקרוא מעבר לכותרת המפוצצת שצנציפר שיכתב, היית מבין שהתשובה שלו לעניין עוז ראלי הייתה:
ציטוט:
יש סיכוי טוב מאוד לחיזוק. וזה יגיע. הפועל ת"א תהיה חזק במירוץ לאליפות השנה. לא הוכחנו היום, בליגה נהיה שם בכל הכוח, נביא גם את השחקן הזה
אגב, באמת הגיע חיזוק בדמות ליאור לוי ועוד ניסיון לחיזוק בדמות עבדורחימי.
2. אף אחד לא אמר שהוא אויב הפועל, ואני מסכים שנסחפתי בתיאור של מה שכתבו (ובפורום הזה לא מפספסים הזדמנות לתפוס אותך במילה), אבל עדיין לתאר אדם כ"כל מה שמעניין אותו זה תקשורת" ו"הכל זה אני ואני ואני", בזמן שכל מה שאותו אדם עשה זה לתת 2-3 ראיונות (מצוינים, אגב) והרבה יותר מזה במישור המעשי, בלי שום טיפת כבוד למישהו שמשקיע מכספו הפרטי (גם אם לא שופך את כל הכסף), בשביל לשמח אותך זה מגעיל בעיני.
3. ברור שהוא לא טלית שכולה תכלת, הוא גם לא איזה גולדהאר חיצוני שלא מבין מהחיים שלו ורק זורק כסף, אבל הפער בין כמה מילים לא במקום וכמה יחסים מוזרים ליחס שהוא מקבל פה הוא לא פחות מתהומי, הוא לא חף מביקורת, אבל בסך הכל אם עושים לא חשבון ביחסים שלו מול הפועל, הוא יוצא בפלוס עצום.
4. וואלה, סופסוף מישהו חוץ מהאוהדים שם כסף (כן, גם בכור צבאן עשה את זה, וכל הכבוד לו), ועדיין מלינים על למה הוא אמר ככה ומצקצקים על איך הוא התראיין ועל טון הדיבור שלו.
kobster כתב:
1. אני חולה על משחקי השחור לבן פה. או שחג'ג' אלוהים או שהוא אויב האנושות. הוא לא זה ולא זה.
2. שוב, מגיעות לחג'ג' את כל המילים החמות וההערכה על מה שעשה ועדיין עושה בשביל המועדון. אני די בטוח שלא היינו מצליחים להעמיד מאמן וסגל כזה בלעדיו.
3. עידו חג'ג' יכול לעשות כמה כתבות יח"צ שהוא רוצה ולהזכיר את המילה "אני" בהן אפילו יותר מ 44 פעם. ברור לכולם שזה חלק מההטבות שמגיעות עם המעמד, ומי שבוחר להשתמש בזה שיהיה לו לבריאות. לגיטימי ביותר.
4. בתזמון הנוכחי, כשיש הרבה חוסר ודאות לגבי רוכש ועתיד המועדון, היה מקום לשאול אותו שאלות קצת יותר אינפורמטיביות לגבי היחסים עם העמותה לאור המכתב שיצא, איזה רוכש מחפשים (בעל בית יחיד או עוד שותף למי שנמצא היום במועדון) ואיך הוא רואה את עצמו משתלב בהנהלה (אם בכלל) במידה ויגיע רוכש כזה.
5. כפי שכבר נרשם, נמתין בסבלנות לחדשות אמיתיות לגבי המו"מ עם הרוכשים הפוטנציאלים. לא ממש משנה מי יביא אותו (העמותה/קליין/רמון/חג'ג'), העיקר שיגיע מישהו שיתן שקט כלכלי למועדון.
1. צודק, כמו שאמרתי, מודה שהפעם הגזמתי בתיאור התגובות.
2. מסכים
3. מסכים, ועדיין אני חושב שהוא כמעט ולא עשה כאלו ראיונות, בטח לא כמו התדמית שהוציאו לו פה בפורום.
4. יכול להיות, אני רק אגיד שלשירי אלג'ם לא בדיוק הייתי מביא את פרס עיתונאי השנה, עוד בראיון המשמים שהיה לה עם שכטר.
5.