purvis short כתב:
יובל כתב:
ברגע שנביא שחקן במקום קאונסיל נהיה יותר טובים מרוב הקבוצות בליגה. ואין מצב שנרד.
אני מקווה שאתה צודק. בינתיים זרקו לפח שלושה משחקים שהיה אפשר (וצריך) לנצח. ואלה בדיוק המשחקים שבסוף העונה עלולים לתקוע אותך במאבקי הירידה. ואני גם לא הייתי כל כך נחרץ. גם עם עוד זר זה לא יהיה פשוט. זה לא שעם עוד זר תהיה פייבוריט מוחלט מול נתניה ואשדוד. אם בכלל...
ובוא נדבר שיביאו זר (לפחות אחד) איכשהו מהניהול המופלא שהשאיר פה את קאונסיל שישה מחזורים (למעשה שבעה, אם המשחק נגד חולון לא היה נדחה) - אין לי כבר יותר מדיי ציפיות.
זרקנו לפח לפחות שני משחקים שעם כל גארד אחר בליגה היינו לוקחים, ואלה שתי נקודות שיכאיבו עד סוף העונה הסדירה.
ועדיין, עד עכשיו עם קאונסיל, ניצחנו שני משחקים, הפסדנו שני משחקים בנקודה בשנייה האחרונה, ועוד אחד עם זר פצוע. עם שחקן טוב במקום קאונסיל אנחנו יותר טובים לפחות מארבע מאותן חמש קבוצות וזה עוד לפני ששיחקנו נגד שתי הקבוצות הכי חלשות בליגה (או שתיים מהשלוש הכי חלשות).
הפספוס הזה כואב כי השנה זו ליגה הכי צמודה שיכולה להיות ממקום 3 עד 9-10, ושני ניצחונות יכולות להפוך את העונה כולה.
האמת שלגבי המשפט האחרון אתה צודק, מה שצריכים לעשות כל רגע היו צריכים לעשות כבר חודש. כשכתבתי אחרי המחזור הראשון שצריך למחרת לשחרר את קאונסיל אמרו לי שאני מגזים... אבל מי שאשם הוא ארז ולא ההנהלה.