purvis short כתב:
פנאטי בלב כתב:
purvis short כתב:
אני רק מזכיר שלפני הדרבי יש למכבי מחר משחק ליגה נגד אשדוד. כלומר הדרבי הוא משחק שלישי של מכבי בחמישה ימים. אבל במקום לנסות ולהיות תחרותיים ולבוא לפחות עם זר אחד חדש, הפועל לא מסוגלת להחתים אף אחד ומגיעה עם העילוי וינסנט קאונסיל. אני בטוח שאת ההתנהלות המופלאה הזו עוד ילמדו באקדמיה.
הפועל חולון מביאה מחליף לאנתוני גודס. הפועל תל אביב לא מביאה מחליף לווינסנט קאונסיל.
לא ייאמן (בעצם, כן ייאמן)
תגיד לי, לא נמאס לך? את אותה המנטרה בכל האשכולות יומם ולילה? איש בוודאי אינו מרוצה מהתצוגה שראינו בגן-נר, אבל הטענות שמי שמנהל את הענינים לא מעונין/לא מנסה לשפר את המצב מקוממות.
לא. לא נמאס לי. תודה.
נמאס לי מדבר אחר - מזה שאנשים מקבלים את ההתנהלות הזו כגזירת גורל ("אוי אוי אוי, סקוט מצ'אדו נפצע". באמת, איזה חוסר מזל - כן, אני בטוח שהוא כבר היה בשדה התעופה עם כרטיס טיסה ביד) בגלל הגישה התבוסתנים והמתקרבנת הזו כבר לא נגיע לכלום. בגלל שמקבלים כגזירת גוזל את זה שהפועל תל אביב לא מסוגלת לעשות את מה שנס ציונה, נתניה וחולון מסוגלות לעשות.
אז לא, לא נמאס לי. ואני אכתוב על זה עוד ועוד - גם אם אתה תמשיך להשתעמם - עד שההתנהלות הזו תשתנה.
אתה מתכוון להתמודד לתפקיד בועד המנהל?
אם כן שיהיה בהצלחה למרות הגישה שלך מדאיגה אותי (גם כשאתה אומר הרבה דברים נכונים)
אם לא, ואם אין לך מועמד אחר שמבחינתך מייצג את מה שאתה רוצה, אז בחיאת, עזוב אותנו בשקט... הבנו את הפואנטה שלך, אבל הנה לך סקירת מציאות, המדיניות הנוכחית הובהרה והוסברה יותר מפעם אחת וזאת המדיניות שבעצם נבחרה בבחירות. כדי לשנות את המצב צריך להחליף את הועד המנהל, והנה עוד משהו שלא תאהב לקרוא, לדעתי, רוב הבוחרים מעדיפים להמשיך עם כמה שיותר מחברי הועד המנהל הנוכחי, אולי לחזק אותו במועמדים שיש להם יכולות כלכליות יותר חזקות.