its-sick כתב:
עומר19891 כתב:
its-sick כתב:
עומר19891 כתב:
its-sick כתב:
אני אצטרך שתספרו לי בהמשך אם הקריירה שלו נעצרה או לא. הוא לא מופיע בחתונות שאני הולך אליהן.
אנשים עילאיים ומתנשאים. יצאת פוץ
לפעמים זה המחיר של אמירת אמת. אין לי בעיה עם המחיר הזה.
יודע מה?
אז בוא נדבר אמת.
אייל גולן, זמר, כוכב פריים טיים ואיש עסקים שמוערך בעשרות (ואולי מאות) מליוני שקלים.
עשרים שנה בקדמת הבמה ונחשב לאחד הזמרים הכי גדולים בישראל (אם לא הגדול בהם).
12 פעמים זוכה בקטגורית "שיר השנה" ו"זמר השנה"
ולאחרונה גם זכה בתואר "זמר העשור".
מי אתה איציק? מה אתה עשית בחייך?
רק כדי להיות כן, אני לא ממעריציו של אייל גולן ואפילו לא מת על המוזיקה שלו, וגם לא על האישיות.
אבל לבוא ולהגיד על אייל גולן שנעדכן אותך לגביו כי הוא "לא מופיע בחתונות שאתה נוהג ללכת אליהם" זה יציאה של שמוק.
אולי כל מה שכתבת עליו נכון ואולי לא, אין לי ממש סיבה לבדוק.
אני יודע שהיום בעבודה שאלנו את עצמנו אם אנחנו יכולים לתת שם של שיר שלו, ואף אחד לא ידע (בערך עשרה אנשים).
אז אולי הוא "מפורסם" (אכן ראיתי את השם שלו בכותרות הצדדיות בכתבות שקראתי באינטרנט), אבל אם אני לא מכיר אנשים שמקשיבים ל"מוזיקה" שלו (בהנחה שיש באמת כזו, כי אני לא מכיר אותה), אז אני לא אדע אם הוא שילם מחיר על המסיבות האלה או לא.
זו האמת. יש הרבה "מפורסמים" בעולם שאני לא מכיר, ויש הרבה שאני מכיר ואתה לא. אני לא צריך להיות מפורסם בשום נישה בסדר גודל של מוזיקת החתונות בשביל להצהיר שאני לא מכיר את הנישה הזו.
יש טעם לדברים שאתה כותב?
אתה מתגלה פה כזן חדש של אלפקה.
מה הכוונה "המוזיקה שלו, בהנחה שיש באמת כזו"? יש סיכוי לדעתך שכל התקשורת וכל המשתמשים פה עושים קונספירציה והמציאו זמר בשם אייל גולן כדי לתעתע באיציק?
וגם ההתעקשות העלובה שלך לקרוא לו "זמר חתונות". נתתי לך פה למעלה רשימה חלקית של דברים שהוא עשה, טיפל'ה יותר מזמר חתונות.
ולגבי המפורסמים שאתה מכיר ואני לא, ראשית אני לא מזלזל בהם כמו שאתה מזלזל פה באייל גולן,
ולגבי רמת הפרסום, אתה יודע, יש מדדים לדברים האלה.
אייל גולן הוא האמן הכי נשמע, הכי מוכר, שהכי הרבה שירים שלו נבחרו לשיר השנה, הוא זמר העשור, ואין לי ספק שהוא האמן הישראלי שהקלידו את שמו הכי הרבה בגוגל.
אז לבוא ולהתעלם מכל הדברים האלה רק כי אתה והחבורה שלך במשרד לא מכירים אף שיר שלו (אגב מה הגיל הממוצע שם? אם זה פחות מ-85 אין לי הסבר לתופעה), זה פתטי.
ואם השם אייל גולן לא אומר לך כלום, ומבחינתך סתם בחור בן 40+ שכב עם בחורה בת 15, למה זה כל כך מעניין אותך ואתה טורח להגיב ולעקוב אחרי האשכול?