סימרוטיץ כתב:
תתאבד כבר כתב:
אתם יכולים להתקשקש עד מחר על מוסריות. אם הוא באמת לא ידע שהיא קטינה אזי הוא לא עבר על החוק. וסליחה פרנקי ידידי, אייל גולן ואתה לא בדיוק באותו סטטוס ולא עומדים בפניכם אותם פיתויים.
הסטטוס שלו לא משנה בכלל, גם אם הוא לא ידע שהיא בת 15 הוא ידע טוב מאוד שהיא בחורה צעירה מאוד מתחת לגיל ה 20 או בסביבות הגיל הזה , גם אם זה היה חוקי , אפשר להבין שלבן אדם אין שום מוסר וצריך להבדיל בין עולם הפנטזיות לעולם המציאותי שבו אדם מבין את ההשלכות שיש למעשה כזה על נערה בגילה
ואם כבר אתה מדבר על הסטטוס של הזבל הזה אני די בטוח שלא חסר לו בחורות מכל גיל שהוא רוצה .
אז בן אדם שיכול להשיג את הכל ובכל זאת בוחר לעשות את מה שאסור , זה על אחת כמה וכמה חמור יותר
אולי די כבר להשליך את סולם הערכים שלך על שאר העולם?
אם הוא שאל לגילה של הילדה או שנודע לו שהיא בגירה בת מעל לגיל 18, אין שום בעיה עם מה שהוא עשה מבחינה חוקית.
זה שאייל גולן לא הטיפוס שהייתי רוצה שייצא עם הבת שלי או שאני עצמי הייתי מסתובב איתו זה לא קשור בכלל לעניין, ולא תצליח לסובב את זה אחרת. לגבר בגיר בן 60 מותר להחליט שהוא שוכב עם אישה בגירה בת 18 ששיקול דעתה עליה (ולא, אם היא עישנה ג'ויינט או שניים לפני זה לא אומר שדעתה לא הייתה מפוכחת מספיק).
מספיק כבר לעשות מנשים סמרטוט רצפה חסר יכולת, אני בטוח שהגברת הצעירה לא סבלה איתו. ואם היא באמת קטינה (15/16/17) והוא ידע על כך הוא צריך להיענש כדין. בטח שלא לגטימי לעשות לו משפטי שדה מגוחכים שכאלה בטוקבקים ובפורומים

לחיים.