תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 18:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 452 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: המשרוקית
הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 12:08 
לא יודע איך זה נשמע במגרש, בטלויזיה זה נשמע מאד ודי מבלבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 12:16 
LeeorJuve כתב:
בכל מקום באירופה אפשר להכניס משרוקית, אפילו בגרמניה. אפילו לא מדובר בקללות, פירו, ונדליזם.. מדובר בפאקינג משרוקית!! באמת שההתלהמות הזו מיותרת. צריך לאסור את הזמבורות, לא המשרוקיות.

חוץ מהפקט השולי שמשתמשים במשרוקית ורק במשרוקית כדי לשפוט, הכל נכון. נו בחייך, מה ההתממות? שיכניס שליש, דרבוקה או טרומבון מבחינתי, זה לא מעניין. אבל הוא מכניס דווקא משרוקית, מעניין למה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 12:24 
נועם שחם כתב:
לא יודע איך זה נשמע במגרש, בטלויזיה זה נשמע מאד ודי מבלבל.

גם במגרש. באצטדיון האקוסטי של נתניה אני ישבתי ביציע למול המשרוקית. יובל נעים רתח מזעם ופנה לשופט הרביעי שהלך לדבר עם אנשי הפועל והם ביקשו בכריזה להפסיק. אם ביציע זה בלבל, מעניין איך זה מרגיש בדשא.

אבל הכל בסדר..הבעיה היא בפורום שדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 13:19 
סמל אישי של המשתמש
בחיי, איזה פולנים אתם. למה אתם לוקחים את זה בצורה כ"כ אישית?
סה"כ אמרתי שבמגרש יש את הפועל והמשרוקית לא מקבלת אפילו מאית שנייה של התייחסות, בעוד פה זה הפך להיות סיפור יציאת מצריים.

הכדור אצל גילי, 30 מטר מהשער, דביל שורק במשרוקית מהיציע. הפועל מסכנת את השער? משהו מעניין קורה במגרש? לא, המשרוקית. זה מה שחשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 13:51 
מוות, העניין הוא שדי ברור שהתופעה הזאת הייתה נעלמת מהיציע אם לבחור לא היו את החברים הנכונים. נראה לי שרוב העצבים בנושא קשורים לזה שחברי הארגון שאמור יותר מכל להגן על הפועל ומבקש תרומות מהקהל כמייצג של הפועל מסנגרים על משהו שמעצבן את רוב האנשים שיושבים ביציע.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 14:17 
סמל אישי של המשתמש
נשבע לך שזה לא מעניין אותי. אני מעדיף להתעסק בהפועל ואני לא תופס אדם כזה או אחר כמאיים על הפועל.
יש לי עוד רעיון. ככה סתם. התופעה הייתה נעלמת אם היו מפסיקים להתעסק בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 14:19 
סמל אישי של המשתמש
מוות כתב:

כלומר "מישהו" עושה דווקא. אחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 14:21 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה כאן היא שהמשרוקית שיש לו היא משרוקית של שופטים, משרוקית אמיתית ורצינית שנשמעת כמו שריקת שופט.. אני מבטיח שאם זאת הייתה משרוקית מכפר השעשועים בשקל וחצי סתם בשביל לעשות רעש אף אחד לא היה אומר כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 14:26 
סמל אישי של המשתמש
מוות כתב:
נשבע לך שזה לא מעניין אותי. אני מעדיף להתעסק בהפועל ואני לא תופס אדם כזה או אחר כמאיים על הפועל.

אז תתעסק בהפועל. בן אדם אחד שעשה דווקא וזוכה לגיבוי של החברים שלו מהאולטראס תוך שהוא שורק בלב הגוש המעודד עלה להפועל 5000 שקל.
זה כן מעניין ? או שאתה מתכוון מעניין אותך רק אם הפועל מנצחים או לא וכל המסביב לא מעניין ?

יש לי עוד רעיון - אם האולטראס כ"כ סולידריים אחד כלפי השני ,שיממנו את הקנס מהקופה שלהם במקום להכין עוד שלט בדרבי שיעסוק בעצמם בסגנון מוות למלשינים, ילדי השטן או שקרכלשהו אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 14:31 
לירון האדום כתב:
pokara כתב:
לא יודע אם יכולים לתבוע אותו אישית על הסכום,
אבל לבטח אפשר לאסור עליו את הכניסה לאיצטדיון או להוציא אותו במידה והצליח להסתנן פנימה,
וכאן הייתי מצפה לראות את האולטרס משתפים פעולה ומצביעים עליו במידה וסרח שוב בזמן המשחק.
(אםהוא יכנס ולא יעשה את זה שוב, אין לי שום בעיה שיהיה ביציע)

אבל אחרי זה צועקים לא רוצים שוטרים ביציע, אחרי זה יש מהומות ביציע.

לירון, לא רוצה באמת שוטרים ביציע,
שים לב שכתבתי שאצפה שירחיקו אותו במידה והצליח להסתנן רק אם סרח שוב בזמן המשחק,
במקרה כזה אני חושב שהאולטרס שהוא מוקף בהם, צריכים להיות אלו אשר ימסרו אותו לידי השוטר/סדרן שיזרוק אותו אל מחוץ לאיצטדיון,
ומצפה מהם גם למנוע את הגעתו למשחקים שלאחר מכן........

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 14:36 
סמל אישי של המשתמש
עומר מ. כתב:
שבתאי חנפן מלקק לאיש המשרוקית ולאנשים אחרים באולטראס ולא בפעם הראשונה
בטח הוא מרגיש גבר אחרי זה שהוא אומר לו שלום במשחקים

אני מרגיש גבר אבל אתה בטוח גבר.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 15:21 
מוות כתב:

מה שאתה תופס או לא תופס ומעדיף או לא מעדיף זה באמת לא רלוונטי לכלום.
יש פה תופעה של בן אדם שגורם נזק להפועל, לקהל, לשחקנים, להנהלה ולכל האנשים מסביב, וכבר עונה שניה שהוא ממשיך בכוונה אחת ויחידה (ה-"דווקא" הקדוש) ומקבל גיבוי מ-"אירגון" שאיבד כל קשר להפועל או לקהל. כי כולם על הזין שלו, וכולם על הזין של חברים שלו. זה מה שנהיה מהקהל שלנו. המשרוקית זה רק סימפטום, וסימפטום עצוב מאוד.
זו השורה התחתונה.

עכשיו אתה יכול להמשיך לקשקש מה מעניין אותך ומה לא מעניין אותך, ושאר הרציונליזציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 15:48 
מוות כתב:
סה"כ אמרתי שבמגרש יש את הפועל והמשרוקית לא מקבלת אפילו מאית שנייה של התייחסות, בעוד פה זה הפך להיות סיפור יציאת מצריים.

הכדור אצל גילי, 30 מטר מהשער, דביל שורק במשרוקית מהיציע. הפועל מסכנת את השער? משהו מעניין קורה במגרש? לא, המשרוקית. זה מה שחשוב.

אני מודה שלא הבנתי מה אתה מנסה לומר פה. יש אוהד ביציע שמשתמש במשרוקית וגורם הפרעה למשחק. הפועל הועמדה לדין בגללו ונקנסה (לדעתי לא בפעם הראשונה). לא לגיטימי להתרעם עליו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 16:04 
מוות כתב:

כתבתי בעמוד הקודם מקרה אחד שבבירור פגע בהפועל על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 16:41 
סמל אישי של המשתמש
בשונה מהנושאים האחרים עליהם היה ויכוח (שירי שואה, לא מייצגים את ישראל ועוד ועוד) גם אלו שמגינים על האידיוט לא יכולים לספק הסבר אחד ללמה המשרוקית הזאת טובה, איך היא תורמת למשהו אפילו הכי שולי שיש או מייצגת איזה ערך נעלה שכמה אנשים מאמינים בו. ממש ממש עצוב שצריך בכלל לנהל דיון או מלחמה על דבר כל כך מטופש וחסר תכלית.

כשאני קורא מישהו כמו שבתאי יחבס כותב שאף אחד לא מעניין את הזין שלו אני מבין שזה לא בחור שאפשר לצפות ממנו למשהו. אבל באולטראס ובגוש המעודד בשער 5 יושבים אנשים טובים שאוהבים את הקבוצה והם קצת יותר בוגרים ונבונים משבתאי ודומיו, חלקם אפילו כותב פה באופן קבוע (הזקנה, פואד ואחרים). הם לא חייבים לנו דין וחשבון או איזו הצהרת כוונות פומבית, אבל אני באמת מצפה שהם ידאגו להפסיק את הטמטום הזה עוד לפני המשחק הקרוב.

ואני מאוד מקווה שימצאו את הדרך לגלגל את הקנס הזה על כיסו של אותו בחור, על טמטום ורוע צריך לשלם.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 18:20 
סמל אישי של המשתמש
לאחר שיחה ארוכה עם השורק המדובר, הגענו למספר החלטות:
*השורק יפסיק לשרוק כפי ששרק עד עכשיו ויתחיל לשרוק בכמות כפולה.
*השורק לא יפסיק עם השריקות עד שיתמלאו מספר תנאים:
-כל ההנהלה תוחלף-כולל חיים רמון, עידו חג'ג' ואמיר לובין.
והתנאי החשוב ביותר- יוחזר הגרזן!

ד"ש לכולם! :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 18:32 
סמל אישי של המשתמש
כן כן, גם אלי הגיעה השטות הזו - פתאום הוא ממציא עקרונות מאחורי זה. מילא הוא, אבל מטומטם מי שמאמין לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 18:36 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
כן כן, גם אלי הגיעה השטות הזו - פתאום הוא ממציא עקרונות מאחורי זה. מילא הוא, אבל מטומטם מי שמאמין לו.

מה שטות? ישבתי איתו עכשיו שעה בג'קוזי וגם קצת בסאונה. :DEVIL4:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 19:11 
זה אומר שבכדורסל הוא יחוס עלינו ויעשה "טובה" למועדון כדי לחסוך בקנסות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 19:14 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:
זה אומר שבכדורסל הוא יחוס עלינו ויעשה "טובה" למועדון כדי לחסוך בקנסות?

בכדורסל הוא לא שורק מכיוון שזה באמת מפריע למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 19:21 
סמל אישי של המשתמש
אהבתו לאביחי ידין ידועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 20:36 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
מוות כתב:

אני מודה שלא הבנתי מה אתה מנסה לומר פה. יש אוהד ביציע שמשתמש במשרוקית וגורם הפרעה למשחק. הפועל הועמדה לדין בגללו ונקנסה (לדעתי לא בפעם הראשונה). לא לגיטימי להתרעם עליו?

לגיטימי. פשוט עשו מזה הרבה יותר ממה שזה באמת. אם אוהד אקראי היה נכנס למגרש וגורם להפרעה במשחק + קנס להפועל, כולם היו אומרים שהוא דביל וממשיכים בחייהם. פה הפכו את זה לאיזו סאגה מטורפת, כאילו כל הפועל תלויה על קצה המשרוקית שלו.
ד"א, לא אני, לא אתם ולא אולטראס הפועל צריכים לעצור אותו. יש שומרי חוק באיצטדיון, שהפועל ושאר הקבוצות משלמים להם מלא כסף, בין היתר בשביל שישמרו על הסדר.

את נושא שירי השואה כבר הכניסו לפה? ואת בונדר-מול-קנדה? כי נראה שכבר שהכניסו לפה כל סכסוך אפשרי במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 20:39 
סמל אישי של המשתמש
מוות כתב:
נועם שחם כתב:
מוות כתב:

לגיטימי. פשוט עשו מזה הרבה יותר ממה שזה באמת. אם אוהד אקראי היה נכנס למגרש וגורם להפרעה במשחק + קנס להפועל, כולם היו אומרים שהוא דביל וממשיכים בחייהם. פה הפכו את זה לאיזו סאגה מטורפת, כאילו כל הפועל תלויה על קצה המשרוקית שלו.
ד"א, לא אני, לא אתם ולא אולטראס הפועל צריכים לעצור אותו. יש שומרי חוק באיצטדיון, שהפועל ושאר הקבוצות משלמים להם מלא כסף, בין היתר בשביל שישמרו על הסדר.

את נושא שירי השואה כבר הכניסו לפה? ואת בונדר-מול-קנדה? כי נראה שכבר שהכניסו לפה כל סכסוך אפשרי במועדון.

השריקות מזכירות לסבא את הגרמנים שהיו שורקים לרכבות לצאת למחנות ההשמדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 20:39 
סמל אישי של המשתמש
מוות כתב:
אההההה, נכון. אבל אתה יודע מה קרה בפעם הראשונה שהמשרוקית הופיעה בכדורגל, במשחק החוץ בב"ש בעונה שעברה? סדרנים נכנסו להחרים את המשרוקית - בדיוק כמו שאתה מציע, לא? - ואז נהייתה מהומה ו"צאו החוצה יא מנאייק" ואז באו שוטרים ו"לא רוצים שוטרים ביציע" ואז באו יס"מניקים ו"שואה למשטרה" ואז עצרו 3-2 אוהדי הפועל ואז אנשים כמוך אמרו "איזו בדיחה עצובה, בגלל משרוקית מסכנה עושים כזה בלגן וגורמים לאלימות מיותרת".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 20:44 
מוות כתב:
נועם שחם כתב:
מוות כתב:

לגיטימי. פשוט עשו מזה הרבה יותר ממה שזה באמת. אם אוהד אקראי היה נכנס למגרש וגורם להפרעה במשחק + קנס להפועל, כולם היו אומרים שהוא דביל וממשיכים בחייהם. פה הפכו את זה לאיזו סאגה מטורפת , כאילו כל הפועל תלויה על קצה המשרוקית שלו.

אתה ממשיך להתמם. אתה ממשיך לכתוב אנלוגיות מטופשות. אתה ממשיך להפגין היגיון של בן 5.
לא מדובר באוהד אקראי ולא במעשה אקראי. מדובר במשהו שקורה עונה שניה ברציפות, כל משחק, אחרי אינספור בקשות להפסיק מכל גורם אפשרי בערך. מדובר במשהו שנעשה בכוונה לפגוע, לעצבן ולגרום נזק.
אז כן, אם אותו דביל מהדוגמה שלך היה עושה את מה שהוא עושה בכוונה עונה שניה ברציפות בכל משחק כשהנזק ברור לו וכשכל העולם ביקש ממנו בצורה הכי יפה בעולם להפסיק, גם לדביל מהדוגמה שלך היה מגיע אשכול בפורום (שהוא בטח נורא נהנה ממנו).

עכשיו תמשיך להתמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 20:53 
סמל אישי של המשתמש
זה לא הולך לשום מקום.
מחכה בקוצר רוח לאשכול על האוהד שעשה פלוץ מסריח במיוחד שבלבל את בן-שמעון וגרם לו בטעות להכניס את רן יצחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: המשרוקית
הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 20:55 
סמל אישי של המשתמש
אין ספק שזו תגובה עניינית ומנומקת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 21:01 
סמל אישי של המשתמש
כבר ניסיתי להסביר את מה שאני חושב כמה וכמה פעמים. לא מסכימים, סבבה, תמשיכו להתעסק במשרוקית המזוינת. אני חושב שכל הסיפור הזה מגוחך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 21:03 
מוות כתב:
זה לא הולך לשום מקום.
מחכה בקוצר רוח לאשכול על האוהד שעשה פלוץ מסריח במיוחד שבלבל את בן-שמעון וגרם לו בטעות להכניס את רן יצחק.

נתתי לך קרדיט כשכתבתי שאתה מתמם.
מסתבר שאתה פשוט טיפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 21:04 
מוות כתב:
כבר ניסיתי להסביר את מה שאני חושב כמה וכמה פעמים. לא מסכימים, סבבה, תמשיכו להתעסק במשרוקית המזוינת. אני חושב שכל הסיפור הזה מגוחך.

הבעיה איתך היא שמסבירים לך שעכשיו לילה ואתה אומר שעכשיו יש שמש בחוץ. הפועל נקנסו על זה, זה פוגע בקבוצה. מה יש לך עוד להמשיך לקשקש רק אלוהים יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 452 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: