תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 18:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1235 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 42  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ONE: תאומים וחג'ג' מצאו קונה להפועל ב-8 מ' דולר
הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 00:24 
איך זה סותר את מה שאמרתי?
זו כסף שהוא נתן כדי לממן העברה וזה מה שאמרתי שהחלק שלו במה שקורה בהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 00:35 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
kobster כתב:
chimpfive כתב:
בנתיים הבן אדם היחיד ששם מזומן, גם אם זה לפי המקור המשורר הלאומי או אנא ערף מי החליט שזו הלוואה.

1. גם בכור צבאן מימן מכספו את ההשאלה של אלמוג כהן בשנה שעברה. לא ראיתי כתבת יח"צ אחת עליו.
2. עידו חג'ג' מחזיק ב 5% מהפועל (600 אלף שקל), מאיר תושב שם כפול כדי להוציא את הקבוצה מהידיים של טביב.
3. מגיעות לעידו חג'ג' המון מילים חמות והכרת תודה. הרבה בזכותו העמדנו את הסגל שהעמדנו העונה, אבל אם כבר מעלים כתבה איתו 4 חודשים לתוך העונה, חבל שלא שמענו קצת יותר ממה שכבר ידענו.
4. אני אתעלם מהעקיצה כי זה לא מתאים לך.
5. נמתין בסבלנות לינואר ונחזיק אצבעות שיגיע מישהו שיוכל באמת לעזור למועדון ולהעמיד אותו על הרגליים. אם עידו חג'ג' יביא איתו אני הראשון שאברך על כך.

1.עדיין לא הבנתי מה הטענות לחג'ג'? ולמה אתה מצפה מבן אדם שמשקיע בקבוצת כדורגל? מעצבן אותך שהוא מנצל את זה לכתבות יחצנות? אז עכשיו זה לא בסדר שעושים סיבוב יחצנות, אז שישים כסף שינסה שיביא משקיע ושיסתום את הפה שלו. אחלה.
2. בכור צבאן לא מימן את כל העלות של כהן, וכל הכבוד לו על החלק שלו, הוא לא "רוכב על הגל" של אני ואני? כי אני בטוח שבכל הזדמנות שומעים את השם שלו, ורק שיהיה ברור, אין לי בעיה עם זה.
3. מצטער על העקיצה
4. אנשאאלה

1. חג'ג' הוא לא היחיד ששם כסף ויש כאלה ששמו לא פחות ממנו ואותם לא שומעים. אין לי בעיה עם הפרסום על חשבון הפועל, תפאדל. אבל אם עושים כתבה ומציגים אותו בתור האיש החזק של הפועל, מן הראוי היה לשאול שאלות יותר רציניות על העתיד של הפועל. שאלה אחת היתה יכולה להיות למה הוא לא הסכים להצעה של חיים רמון להעביר אליו את זכויות הניהול בהתאחדות ללא תמורה.
2. עובדה שיש כאן משתמש שבכלל לא שמע על בכור צבאן ומה הוא עשה, וזה עוד אנשים שכותבים כאן. תאר לך אנשים שבכלל לא מעורים בהפועל. אני די בטוח ש 90% מהאוהדים בכלל לא יודעים מי הם בעלי המניות בהפועל מלבד חג'ג'. תשאל את סיימון כץ מה שאלו אותו בנתב"ג כשחזר לארץ בשבוע שעבר.
3. :ROSE:
4. :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 00:41 
נו, ומה בדיוק הבעיה בזה שהכסף שהוא שם זה הלוואת בעלים?
יש לי חדשות בשבילכם, אנשי האג׳נדות - גם הכסף שמיטש גולדהאר שם זה הלוואת בעלים. גם אלונה ברקת וגם יעקב שחר. כולם שמים הלוואת בעלים. רק שזו הלוואה שמן הסתם הסיכוי לקבל אותה חזרה הוא נמוך מאוד, כי קבוצת כדורגל היא גרעונית. כך גם הכסף שחג׳ג׳ שם.
קובסטר - אני חייב להחמיא לך. ״תשאל את סיימון כץ מה אמרו לו בשדה התעופה״ זה משפט שמה זה עושה רושם של ״אחד שיודע״. אבל כולנו רואים את הסטטוסים שלו.
עידו :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 00:43 
לפי איך שזה נראה עידו חג'ג' הוא בסה"כ עוד איש עסקים שמנוצל ע"י חבורת רמון תאומים ושות' כדי לאפשר להם להמשיך לנהל את העניינים
הם נותנים לו לדבר והוא נותן להם כסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 00:53 
עזוב אותי מהעניין של הלואת בעלים מי אמר מה ולמה, הלוואי יותר אנשים כמו חג'ג' ובכור צבאן ופחות רמון ותאומים. שיגיד מה שהוא רוצה כל עוד הוא שם כסף צריך לתת לו הערכה ולא רק לחפש כי תמיד אפשר למצוא מה לא בסדר, קשה להתווכח שהוא מאוד פעיל ולכן מקבל את הכותרות של "האיש החזק".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 00:59 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
יש לי חדשות בשבילכם, אנשי האג׳נדות - גם הכסף שמיטש גולדהאר שם זה הלוואת בעלים. גם אלונה ברקת וגם יעקב שחר. כולם שמים הלוואת בעלים. רק שזו הלוואה שמן הסתם הסיכוי לקבל אותה חזרה הוא נמוך מאוד, כי קבוצת כדורגל היא גרעונית. כך גם הכסף שחג׳ג׳ שם.
קובסטר - אני חייב להחמיא לך. ״תשאל את סיימון כץ מה אמרו לו בשדה התעופה״ זה משפט שמה זה עושה רושם של ״אחד שיודע״. אבל כולנו רואים את הסטטוסים שלו.

הפוך גוטה. בגלל שכולנו רואים מה שאלו אותו זה מיותר לחזור על זה פה.
לצערי ולצערך עברתי ממזמן את הגיל של לרצות לעשות רושם על אנשים, וירטואלים ואמיתיים, ואגב אג'נדות - לחזור על אותה מנטרה כל הזמן (ועוד מבלי להגיע פעם אחת לבאשה כמובטח) ועל אותו ביטוי משעשע גם מיצה את עצמו.
פספסת את הקטע (כנראה מרוב אג'נדה) שאני מכיר ומוקיר תודה לחג'ג' על כל מה שהוא עשה למען הפועל ומגיעות לו הרבה מילים טובות על כך,מה גם שלא כתבתי מילה אחת לגבי הלוואת בעלים.
הכתבה הזו לא שירתה אף אחד מלבדו. בתקופה כזו, עם כל מה שקורה סביב הרכישה והמו"מ והפעולות של העמותה במקביל, היה מקום לשאלות קצת יותר רציניות. אם הכתבה הזו חידשה לך משהו חוץ מהצורך לשים לחג'ג' פרחים אז תיסלם. מחזיק לו אצבעות שיגריל לנו מיץ' 2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 01:02 
נו באמת, אנשים שאוהבים לשחק אותה ״אחד שיודע״ קל מאוד לזהות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 01:07 
סמל אישי של המשתמש
האמת, לשאר האהבלים קשה לא להאמין אבל שאתה רואה את זה בא מהפה שלו זה לא נראה לי חרטא. במיוחד כשהוא מספר דברים על רמון שאני לא בטוח אם חיים שמח שיוצאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 01:08 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
נו באמת, אנשים שאוהבים לשחק אותה ״אחד שיודע״ קל מאוד לזהות

מה שעושה לך טוב.
אני אגיד לך מה אני כן יודע - המשתמש jonati מצטרף אלינו לחומוס בעקבות התגובות האדירות שלו על אשכול ה WWF בקנסו.
הלוואי וחג'ג' יספק לנו סיבות לחגיגה, אם הוא מביא רוכש אני פותח אשכול עמוס בפרחים ולבבות בשבילו.
נחיה ונראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 01:16 
סמל אישי של המשתמש
אני בוחר להסתכל על זה בצורה הכי פשטנית: בכל הנוגע להבאת רוכש ובעלים חדש למועדון, הראיון הזה והציטוטים שבו העלו את רף המחויביות של חג'ג'-רמון מחד, ואת הציפיות של האוהדים לזה מאידך. ככל ששני הפרמטרים הפרמטרים האלו ימשיכו להיות מוזנים ומתודלקים פומבית, הנושא לא יירד מסדר היום ובסופו של דבר יגיע מישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 01:17 
דני גולפיטק כתב:

מיטש אלונה ויעקב שחר שמים את הכסף מתוך כוונה שלמה שהם כנראה לא יקבלו את הכסף חזרה. (אגב, לגבי אלונה, אני בכלל לא בטוח שזה רשום כהלוואה, אבל נגיד שכן)
אצלנו, בכל חלון העברות שומעים על מכירה אפשרית של שחקנים כדי למחוק את החובות. שלמעשה ה"חובות" האלה זה החזר ההלוואה לאנשים ששמו כסף. כבר עכשיו אנחנו שומעים על מכירה אפשרית של דמארי. אין בעיה עם החוזים, שהרי הכל מגובה בערבויות בבקרה. אם נמכור, זה יהיה כדי להחזיר לחג'ג' כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 01:18 
ערן כתב:
אני בוחר להסתכל על זה בצורה הכי פשטנית: בכל הנוגע להבאת רוכש ובעלים חדש למועדון, הראיון הזה והציטוטים שבו העלו את רף המחויביות של חג'ג'-רמון מחד, ואת הציפיות של האוהדים לזה מאידך. ככל ששני הפרמטרים הפרמטרים האלו ימשיכו להיות מוזנים ומתודלקים פומבית, הנושא לא יירד מסדר היום ובסופו של דבר יגיע מישהו.

כן, אבל מצד שני לפני שבועיים זה היה "חודש", חלפו הימים ועכשיו זה "חודש-חודשיים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 01:20 
סמל אישי של המשתמש
זה לא תלוי רק בהם אלא גם במי שאמור לקנות, אתה יודע.
מבחינתי שהוא יגיע גם במרץ-אפריל, כי זה עדיין לפני שמתחילים לעבוד על העונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 01:23 
NARKOTIKA כתב:
דני גולפיטק כתב:

מיטש אלונה ויעקב שחר שמים את הכסף מתוך כוונה שלמה שהם כנראה לא יקבלו את הכסף חזרה. (אגב, לגבי אלונה, אני בכלל לא בטוח שזה רשום כהלוואה, אבל נגיד שכן)
אצלנו, בכל חלון העברות שומעים על מכירה אפשרית של שחקנים כדי למחוק את החובות. שלמעשה ה"חובות" האלה זה החזר ההלוואה לאנשים ששמו כסף. כבר עכשיו אנחנו שומעים על מכירה אפשרית של דמארי. אין בעיה עם החוזים, שהרי הכל מגובה בערבויות בבקרה. אם נמכור, זה יהיה כדי להחזיר לחג'ג' כסף.

בהרבה מקרים גם מכירת שחקנים לא מביא את התקציב להיות לא גרעוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 01:23 
סמל אישי של המשתמש
עידו חגג:
אנחנו במו"מ מאוד מתקדם עם שניים. כשאני אומר מאוד מתקדם, הכוונה לאדם ששמע את הסכומים, אמר כן, וממשיך.
הוא ביקש מסמכים מסוימיים שמראים על רצינות
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 57883.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 01:36 
סמל אישי של המשתמש
לפחות בנושא אחד הוא הביט למצלמה ואמר ללא מצמוץ דברים לא נכונים.
אני חושב שאפשר לתת לו את הקרדיט שמישהו שכח לעדכן אותו באמת בנושא ההוא.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 02:02 
גם אתה התחלת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 03:36 
בנתייים נדמה שגם אם יבוא רוכש, אין סיכוי שהוא יעבור את ועדת הקבלה של פורום שדים.

עכשיו עידו חג'ג' הוא הבעיה שלכם?
ירדתם מהפסים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 03:43 
אחלה ראיון,משמח שהוא אמר שיש מו"מ מתקדם עם שניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 06:56 
הלוואי הלוואי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 07:11 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע מה לחשוב . נראה שהוא מאוד אוהב ללטף את עצמו. השאלה היא למה שהוא ירצה ככה לעזוב את המסך לטובת רוכש אחר. או שבתוכנית הוא אמור להשאר במסך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 07:45 
אין מה לחשוב. נחכה ונראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 08:54 
דני גולפיטק כתב:
NARKOTIKA כתב:
דני גולפיטק כתב:

בהרבה מקרים גם מכירת שחקנים לא מביא את התקציב להיות לא גרעוני

נכון, אבל מה זה מוכיח?
למה חיפה לא בגגירעון ואנחנו כן?
כי שם הוא משקיע ולא מחפש לקחת בחזרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 08:56 
חג'ג'י הוא היחיד שאני נוטה להאמין לו. ובכל מקרה אוהב אותו.
יש בעיה קטנה - האנשים היקרים באמת המקיפים אותו שסובלים מסטיה קטנה בקשר למעורבות בהפועל מעבר ליכולתם.
נחכה בתקווה ונראה ועדין עם האצבע קרובה להדק שאמור להילחץ במיידי במקרה של מכירת שחקן מפתח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 10:11 
סמל אישי של המשתמש
איזה אוהדים מגעילים.
עכשיו חג'ג' הוא אויב הפועל? כאילו באמת?
ואז מתפלאים למה אף פעם לא בא רוכש.
עזבו את זה שכל מה שהוא אמר זה שהוא מנהל מגעים עם שחקן מעל הליגה ושיש דיבורים עם עוז ראלי, הוא אף פעם לא התחייב על שניהם, עדיין מבחינת פורום שדים הוא כבר היה זה שמנע את העניין ורצה לקחת את כל הכסף משכטר כי הוא חטף רגליים קרות (כל הפרסומים מראים להפך, אבל למצי אכפת, הכל ספינים, החצי פרסום המומצא בישראל היום, הוא האמת!).
ועכשיו גם החליטו שהוא רוצה לעשות פירסום על חשבון הפועל, כאילו, כשמתראיינים אז אומרים שכולם עושים ספינים עלינו הנרקיסיסטים וכשלא מתראיינים זה כדי להשכיח את עניין הרוכש.
קובסטר, ממך לא ציפיתי (אגב, אני לא יודע איך קשורים מספר האחוזים של חג'ג' למוערבות בניהול, שמה חג'ג' הרבה יותר מעורב משאר ה"בעלים".).

עידו חג'ג' :ROSE:

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 10:14 
פורום השדים מציג

והוא בכלל לא ידע שהוא כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 10:27 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
איזה אוהדים מגעילים.
עזבו את זה שכל מה שהוא אמר זה שהוא מנהל מגעים עם שחקן מעל הליגה ושיש דיבורים עם עוז ראלי, הוא אף פעם לא התחייב על שניהם, עדיין מבחינת פורום שדים הוא כבר היה זה שמנע את העניין ורצה לקחת את כל הכסף משכטר כי הוא חטף רגליים קרות (כל הפרסומים מראים להפך, אבל למצי אכפת, הכל ספינים, החצי פרסום המומצא בישראל היום, הוא האמת!).
ועכשיו גם החליטו שהוא רוצה לעשות פירסום על חשבון הפועל, כאילו, כשמתראיינים אז אומרים שכולם עושים ספינים עלינו הנרקיסיסטים וכשלא מתראיינים זה כדי להשכיח את עניין הרוכש.
קובסטר, ממך לא ציפיתי (אגב, אני לא יודע איך קשורים מספר האחוזים של חג'ג' למוערבות בניהול, שמה חג'ג' הרבה יותר מעורב משאר ה"בעלים".).

http://m.ynet.co.il/Article.aspx?id=4415656
זה אחד.
דבר שני, אף אחד לא אומר שהוא אויב הפועל.
מבין כל מחזיקי המניות הוא עדיין בין אלה שמגיעה להם את התודה הגדולה יותר.
עדיין, היו לו כבר כמה ציטוטים לא במקום בכלל, היחס הקרוב והמוזר עם אופירע, ובין כל אלה את הדיווחים על גרעונות שלא מסתדרים עם הצהרת "הזרמנו כסף הכל בסדר" שלו.

אני מעריך אותו. באמת. אבל מה לעשות, ברגע שהבנתי שחלק עיקרי מהבעיה היום זה שהוא מחפש להחזיר לעצמו את הכסף, הוא כבר לא כזה טהור.
זה טוב ונחמד ההלוואות האלה, אבל יש פער גדול בין זה לבין השקעה בקבוצה.
שוב יוצא, כמו בכל 10 השנים האחרונות, שהיחידים שמוציאים כסף מהכיס זה אנחנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 10:30 
סמל אישי של המשתמש
1. אני חולה על משחקי השחור לבן פה. או שחג'ג' אלוהים או שהוא אויב האנושות. הוא לא זה ולא זה.
2. שוב, מגיעות לחג'ג' את כל המילים החמות וההערכה על מה שעשה ועדיין עושה בשביל המועדון. אני די בטוח שלא היינו מצליחים להעמיד מאמן וסגל כזה בלעדיו.
3. עידו חג'ג' יכול לעשות כמה כתבות יח"צ שהוא רוצה ולהזכיר את המילה "אני" בהן אפילו יותר מ 44 פעם. ברור לכולם שזה חלק מההטבות שמגיעות עם המעמד, ומי שבוחר להשתמש בזה שיהיה לו לבריאות. לגיטימי ביותר.
4. בתזמון הנוכחי, כשיש הרבה חוסר ודאות לגבי רוכש ועתיד המועדון, היה מקום לשאול אותו שאלות קצת יותר אינפורמטיביות לגבי היחסים עם העמותה לאור המכתב שיצא, איזה רוכש מחפשים (בעל בית יחיד או עוד שותף למי שנמצא היום במועדון) ואיך הוא רואה את עצמו משתלב בהנהלה (אם בכלל) במידה ויגיע רוכש כזה.
5. כפי שכבר נרשם, נמתין בסבלנות לחדשות אמיתיות לגבי המו"מ עם הרוכשים הפוטנציאלים. לא ממש משנה מי יביא אותו (העמותה/קליין/רמון/חג'ג'), העיקר שיגיע מישהו שיתן שקט כלכלי למועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 10:46 
בונים פסלים,אחרי שבוע מנפצים אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ONE: תאומים וחג'ג' מצאו קונה להפועל ב-8 מ' דולר
הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 10:47 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
איזה אוהדים מגעילים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1235 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 42  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: