תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 07:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 208 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גלבוע/גליל - יום שני 11.11 ב20:45 (גן-נר)
הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 01:05 
bergkamp כתב:
דני גולפיטק כתב:
לסיים שמיני כשיש לך את תקציב השחקנים הכי נמוך בליגה :HEART2:
לעמוד שווה מול שווה מול מכבי בסדרה :HEART2:

די כבר י'לוזר. לסיים מקום שמיני בליגה חלשה כמו שנה שעברה זה לא הישג. נתניה עם תקציב כמו שלך סיימה במקום 4-5.
נס ציונה עם תקציב יותר נמוך משלך מובילה את הליגה.
מכבי של שנה שעברה הייתה הקבוצה הכי חלשה בתולדות המועדון. שיחקו נגדך זרים כמו פלאניניץ' וקיינר-מדלי. וואו, הצלחת לגנוב מהם ניצחון ולהגיע איתם למשחקים צמודים ולחרבן במאני טיים כל הזמן כי אין לך מושג בניהול משחק ואתה לא תיקח טיים אאוט בחיים.
אין קשר להיסטריה. אנחנו לא נרד ליגה כנראה. אני אומר שהמאמן הזה לא ראוי כל העונה שעברה ואמשיך לומר זאת. הוא לא ראוי קודם כל ביחס לשכר שלו ולתקציב שלך. אתה לא עוקב כנראה אחרי הכדורסל הישראלי, אבל היו פה אינספור עולות חדשות וקבוצות בתקציבים נמוכים שהגיעו לגמרים וסיימו הרבה מעבר למקום הריאלי שלהן מבחינת כסף. אז חלאס לזיין ת'שכל.
כל דבר מתחת למקום 7 העונה יהיה כישלון גדול.

אני עוקב בהחלט אחרי הליגה הישראלית ואני מוכן לעבור איתך על כל העולות החדשות מהשנים האחרונות
חולון ב2008 עשו אליפות בתקציב ענק
חיפה ב2009 עשו אליפות בתקציב ענק
נתניה בעליה שלהם קיבלו תקציב יפה מהדייויד קוברן הזה
אשדוד כשעלו (עלו בכאילו) עשו עונת סתם,
כנ״ל הבקעה (עם תקציב גבוה!). בטח לא משהו יותר טוב מאיתנו
נס ציונה? גם אנחנו פתחנו עם 3-1 ו4-2 את העונה שעברה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 01:07 
סמל אישי של המשתמש
להיות נביא זעם אוהד הפועל זה ההימור הכי טוב בעולם.

מקצועית בכדורגל, אתה פוגע,
ניהולית בכדורגל, אתה פוגע,
מקצועית בכדורסל, אתה פוגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 01:16 
bergkamp, חבל שאין לך כבוד לארז ולמה שעשינו בשנה שעברה
אני באמת לא מבין איך אתה מסתכל על זה שהפועל לא לקחה את הסדרה מול מכבי שנה שעברה ככישלון ענק
ולגמד לכזה כלום ניצחון שאני אמרתי לאבא שלי אבא בוא נלך למשחק והוא אמר לי בשביל מה שנקבל 30-40 הפרש? אני לא רוצה לראות הפסד
אז אבא שלי לוזר? באותו זמן אמרתי לו שכן.. אבל לא הוא היה ריאלי אולי הוא היה קצת יותר מדי פסימי ונכון תמיד צריך להאמין ונכון מכבי ממש לא היו מבריקים שנה שעברה ואולי יכולנו לעשות יותר
אבל צריך גם להיות ריאלי הקבוצה הזאת בלי משקיע שייתן לה גב מתקיימת מתקציב מינימום ואין לה אפשרות לשמר את הסגל וכל שנה צריך לבנות מחדש
לא תמיד זה פשוט והולך כל כך קל לבנות סגל טוב אז כן היו טעויות והשנה בנתיים מאכזבת אבל אני חושב שאדלשטיין בהפועל בשנתיים האחרונות זה הצלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: גלבוע/גליל - יום שני 11.11 ב20:45 (גן-נר)
הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 01:28 
הצלחה חלקית. בוא נראה איך אנחנו מחזיקים עד סוף הסיבוב, שבמקום לסיים אותו עם 6-7 ניצחונות, במקרה הטוב נגיע לארבעה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 01:32 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי והייתי יכול להיות משוכנע ב-100 אחוז שלא נרד ליגה.
תמיד יארגנו שם בקבוצות שחיות מארנונה,איזה זר טוב במקום זה שמזייף ואם יהיה צורך אז עוד זר ועוד זר.
אנחנו תקועים עם קאונסיל בלי אפשרות כלכלית כנראה להחליף אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 01:40 
העונה שעברה היא לא הצלחה ולא כישלון, היא עונה סבירה. הגענו לפלייאוף תחתון עם קבוצות פחות או יותר ברמה שלנו (למעט אשקלון שהיתה רמה מתחת לליגה) וסיימנו עם מאזן דומה אליהן, הגענו למקום שמיני שזה לא מאוד מרשים ולא מאוד גרוע. זה סביר. ואני לא מבין מה זה הקטע של "לתת פייט למכבי בפלייאוף", אכלנו שם סוויפ. לא לקבל תבוסה ממכבי של שנה שעברה זה לא נחשב הישג.
ארז בעצמו עשה הישגים הרבה יותר מרשימים עם קבוצות "דלות תקציב" אחרות נקרא לזה. בתחילת שנות ה-2000 הוא בנה קבוצות אדירות בגליל ור"ג שבנו לו את השם שלו בכדורסל.

בשורה התחתונה ארז מאמן טוב ואני שמח שהוא בהפועל, אבל כבר אמרתי שלפעמים תכונה כמו "קבלת החלטות" הרבה יותר חשובה מאשר להיות עכבר הכדורסל הכי גדול בפלנטה.
את ניהול המשחק היום קשה לשפוט למעט ההפקרות ברבע הראשון (פשוט לא היתה הצדקה מול קבוצה כמו גליל, שלא פוגעת מבחוץ כל העונה והיתרון המובהק שלה עלינו הוא בצבע, להצמד לשמירה אישית בלי עזרה מתחת לסל, במיוחד ההחלטה ההזויה לא להביא עזרה על ריק ג'קסון) כי שיחקנו כמעט כל הזמן מול אזורית ולא היו לנו יותר מדי כלים. אבל היינו חייבים להגיע למשחק החמישי בעונה עם הרבה יותר כלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 02:45 
Fez כתב:
העונה שעברה היא לא הצלחה ולא כישלון, היא עונה סבירה. הגענו לפלייאוף תחתון עם קבוצות פחות או יותר ברמה שלנו (למעט אשקלון שהיתה רמה מתחת לליגה) וסיימנו עם מאזן דומה אליהן, הגענו למקום שמיני שזה לא מאוד מרשים ולא מאוד גרוע. זה סביר. ואני לא מבין מה זה הקטע של "לתת פייט למכבי בפלייאוף", אכלנו שם סוויפ. לא לקבל תבוסה ממכבי של שנה שעברה זה לא נחשב הישג.
ארז בעצמו עשה הישגים הרבה יותר מרשימים עם קבוצות "דלות תקציב" אחרות נקרא לזה. בתחילת שנות ה-2000 הוא בנה קבוצות אדירות בגליל ור"ג שבנו לו את השם שלו בכדורסל.

בשורה התחתונה ארז מאמן טוב ואני שמח שהוא בהפועל, אבל כבר אמרתי שלפעמים תכונה כמו "קבלת החלטות" הרבה יותר חשובה מאשר להיות עכבר הכדורסל הכי גדול בפלנטה.
את ניהול המשחק היום קשה לשפוט למעט ההפקרות ברבע הראשון (פשוט לא היתה הצדקה מול קבוצה כמו גליל, שלא פוגעת מבחוץ כל העונה והיתרון המובהק שלה עלינו הוא בצבע, להצמד לשמירה אישית בלי עזרה מתחת לסל, במיוחד ההחלטה ההזויה לא להביא עזרה על ריק ג'קסון) כי שיחקנו כמעט כל הזמן מול אזורית ולא היו לנו יותר מדי כלים. אבל היינו חייבים להגיע למשחק החמישי בעונה עם הרבה יותר כלים.

כל מילה. איזה מזל שיש גם אנשים שמבינים בכדורסל ולא בלבבות.
אף אחד לא אמר שלהפסיד למכבי בסדרה זה כישלון. אבל העונה לא הייתה הצלחה (וגם לא כישלון). השנה מצופה ממנו לעשות עליית מדרגה. רק כמו שזה נראה, הליגה השנה יותר חזקה משנה שעברה ואנחנו נשארנו ברמה של נתניה ואשדוד. בשביל רמה כזו לא צריך לשלם למאמן כמו אדלשטיין. אפשר להסתפק גם בנתי כהנים וזילברשטיינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 05:52 
ואני מציע לאנשים פה להתחיל להתעורר. עם הסגל שיש עכשיו בהפועל, שכולל זר אחד מוכשר, שלא שומר, זורק מתי שבא לו ואיך שבא לו, זר אחד שהוא הולוגרמה, זר אחד פצוע ושממילא הגיע לא בכושר (והוא הזר היקר...) וזר אחד שהוא שחקן משלים שלא מקבל כדור כל המשחק, במצב הזה הפועל בהחלט מועמדת לירידה. נתניה נראית טוב, גם אשדוד, רישון לא מתנהלת כמו הפועל, הם לא יחכו יותר מדיי זמן. הם לא פראיירים והם יעשו שינויים.
והפועל תל אביב תמשיך לשחק עם קאונסיל, ועם הרפר שלא בכושר ועם אואנס, ותספר לעצמה שיש סגל ישראלי רחב ושצריך לשתף יותר את יוני ניר וטמיר אריאלי. כאילו הפועל תל אביב היא לא קבוצת כדורסל, אלא האקדמיה של איגוד הכדורסל.
ומעבר לזה, בליגה העלובה הזו צריך לשאוף בכול עונה למקומות 4-5. זה לא אומר שאם מסיימים במקום 7 זה כישלון, אבל לשכנע את עצמנו שמקום שמיני בליגה הזו זה איזה הישג שיש להתגאות בו זה מביש. אבל כנראה שכל עוד אוהדים שלנו משכנעים את עצמם שמקום שמיני זה הישג, אפשר לספר להם שמה לעשות, לשחק עם וינסנט קאונסיל זו גזירה משמיים. ושהכול נפלא ושההתנהלות היא למופת.
ואתמול הפועל הפסידה לקבוצה גרועה. מאוד. קבוצה נורמלית הייתה מסיימת את המחציתב25 הפרש בקלות על הפועל. וגם נס ציונה, עם כל ההתלהבות ממנה, היא קבוצה בינונית. אבל כזאת שלוקחת את ליגת העל ברצינות, רואה איך קבוצות אחרות מתנהלות בה והולכת בעקבותיהן.
והפועל תל אביב? היא ממציאה את הגלגל. מייצרת תיאוריות חדשניות על שוק הזרים (ונשארת עם וינסנט קאונסיל וג׳וש אואנס, שאפילו השדר של ערוץ 5 לא הצליח שלא ללגלג על הדבר הזה), משקיעה בנוער, מספרת על חזון, כשבדרך אנשים קונים מנויים ומקבלים סגל זרים מביש ומזלזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 06:05 
סמל אישי של המשתמש
לי השעון צילצל כבר לפני שבועיים.
שוב,לצערי הרב.
נבואות הזעם האלה כמוהם כאזהרה.
כדאי שמישהו יתעורר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 07:46 
נתניה - מילס נפצע, הובא מחליף, ועכשיו הביאו זר נוסף.
גלבוע - הביאו את סימס, שכבר נתן תוצרת אתמול.
חולון - נראים טוב ועדיין החליפו את גרנט כי רוצים להגיע למשהו.
ראשון לציון - הביאו את ונדר בלו וכנראה יביאו את ג׳יימס תומאס.
הפועל תל אביב - סמוך, יהיה בסדר, השופטים, ניהול המשחק של ארז, יש לנו מחלקת נוער, לא נרד.

זה כל ההבדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 08:01 
purvis short כתב:
הפועל תל אביב - סמוך, יהיה בסדר, השופטים, ניהול המשחק של ארז, יש לנו מחלקת נוער, לא נרד.

זה כל ההבדל.

נחמד שהשתמשת ב"לנו"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 08:27 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:

ארז מאמן טוב, אבל העונה מפשל בגדול. מבניית הסגל שלכולנו ברור שיש בעיה בזרים ואחרי אתמול גם שיש לנו שני ישראלים שלא ברור בכלל למה החתימו אותם לעוד עונה, ועד הכנה למשחקים שמתבטאת בזה שאנחנו לא יודעים לשמור על הוצאת חוץ בסוף (מה שעלה לנו כבר בשני הפסדים), אי שיתוף שחקנים וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: גלבוע/גליל - יום שני 11.11 ב20:45 (גן-נר)
הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 08:44 
purvis short כתב:

זה כל ההבדל.

תפסיקו להשוות אותנו ביחס לאחרים

אין לנו את התקציב והזכות להביא זר מכל הבא ליד ומקסימום לחתוך אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 09:06 
אין לנו השנה את התקציב בכי נמוך בליגה התירוץ הזה כבר לא תופס
קונסיל זה זר שההחתמה שלו וזה שהוא ייתנו במחזור החמישי זה מחדל. אתמול חשבתי להרים טלפון לשגרירות ארה"ב שייקחו אותו מפה כי הוא מוציא שם רע לכדורסל שם.
ארז בכה אתמול שאין לו שחקן עם הגב לסל- לא אני החתמתי את אוונס. אם רצית שחקן עם הגב לסל למה החתמת אותו?
גם אתמול קיבלנו סל קל מהוצאת כדור מתחת לסל. 2 משחקים כבר הפסדנו על זה.
משחק שני ברציפות שאנחנו קולעים פחות מ10 נקודות ברבע.
עוד משחק בו יש רבע אחד שהיריב קולע נגדנו באזור ה30 נקודות
שבוע שני ברציפות שאנחנו מתחילים משחק במינוס תשע.
הפועל נראתה אתמול ובשלושה רבעים נגד נס ציונה כבר חלשה ולא מאומנת
לא מבין מה הקטע של ארז לשמור פסק זמן להתקפה אחרונה ולא לקחת אותו שהיריב שוחט אותנו.
לצערי אכן עושה רושם שאריאלי, שירן, גוט, גפן, וניר הם על התפר בין שחקני פוסטר לשחקנים לא טובים.
נוסיף לזה זר שאם אין לו דרכון אמריקאי והוא לא שזוף לא דורך באף משחק על הפרקט וזר נוסף שהוא מאוד בינוני ואת התוצאות שלנו עד עכשיו אז נראה שנאבק על הירידה.
לצערי השנה בליגה אין את אשקלון.
אני מניח שגליל וראשון ישנו סגלים ויסתדרו. זה משאיר לנו את נתניה ואשדוד.
והם כרגע לא נראים יותר גרועים מאיתנו.
בעיקר מדאיג שאני לא רואה אותנו מחליפים בשלב הזה שני זרים ולפי ארז אתמול זה מה שהוא רוצה שיקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 10:01 
אסור שהדיון בענין הזה יגרר לויכוח של כן ארז או לא ארז, כי זה לא יקדם אותנו לשום מקום.

ארז הוא המאמן וזה מצב נתון (אולי בעתיד יהיה צורך לחשוב על שינוי אבל בנקודת הזמן הזו זה לא רלוונטי). מה שחשוב הוא שיש כרגע בעיות בולטות וזועקות שצריך לתקן ומהר, כי אנחנו לא נראים כמו קבוצת כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 10:35 
איזו התלהמות ואילו כמויות של מרה שחורה נשפכים פה, אפשר לחשוב שחטפנו 30 הפרש מנס-ציונה. הארפר בריא והמשחק אתמול היה נראה אחרת. הארפר בריא ורכז סביר והמשחק אתמול היה נראה אחרת לחלוטין. גם למצב הזה נגיע, בלי צורך לפטר את המאמן ולסגור את מחלקת הנוער, וגם אז נאבק על מקום טוב באמצע, כי זה מצבינו הריאלי לעת הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 11:05 
סמל אישי של המשתמש
פנאטי בלב כתב:
איזו התלהמות ואילו כמויות של מרה שחורה נשפכים פה, אפשר לחשוב שחטפנו 30 הפרש מנס-ציונה. הארפר בריא והמשחק אתמול היה נראה אחרת. הארפר בריא ורכז סביר והמשחק אתמול היה נראה אחרת לחלוטין. גם למצב הזה נגיע, בלי צורך לפטר את המאמן ולסגור את מחלקת הנוער, וגם אז נאבק על מקום טוב באמצע, כי זה מצבינו הריאלי לעת הזו.

המחסור ברכז סביר הוא חלק עיקרי בטענות.
חודשיים וחצי עם חייזר שהגיע להתרשמות של חודש. עדיף היה לחסוך חודש וחצי של משכורת מאשר החובבנות הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 11:06 
פנאטי בלב כתב:

כשאנחנו נראים כל כך גרוע, וכשהליקויים ברורים לעין כבר תקופה לא קצרה ואין שינוי, אני חושב שהטענות פה יותר מלגיטימיות. לא צריך לחכות שנפסיד 30 הפרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 11:09 
מה נראה לכם?
שאם היו 150 אלף דולר ארז היה נשאר עם קאונסיל ולא מביא מישהו אחר? או עם אוונס? הוא רוצה להעיף אותם יותר מכולם פה, ומעידה על כך העובדה שאתמול הוא שיחק עם אריאלי (שמפחד מהסל יותר מקאונסיל), מרוב שקאונסיל חושך.
זה אומר הכל. פשוט אין לו כלים כי אין לו תקציב. לאף קבוצה אין 4 זרים בכסף כמו שלנו, וכולן נפלו עם זר או יותר.
אני שם לב מה בלאט וגרינברג (מוחות הכדורסל) עושים עם תקציב של 10-20 מיליון דולר, ורק מדמיין מה היה קורה אם היינו מפסידים לנס ציונה 30, לא עם 10 מיליון דולר תקציב כמו מגדל, אלא עם התקציב הנוכחי שלנו.
אז קצת פרופורציות.

מבין אריאלי/שירן/יוני ניר, היחיד כרגע לדעתי שיכול לתרום זה דווקא יוני ניר, במיוחד במשחק כמו אתמול ששחטו אותנו למטה, ודווקא הוא לא שיחק. מצד שני אני לא רואה אותו באימונים, אולי הוא פצוע וכו'.

אתמול ספציפית הפסדנו בגלל אדישות והגנה של נערי ליווי, במיוחד של יונתן ואוונס. ולא נראה לי שארז חייך אליהם בחדר ההלבשה. פשוט אין לו אופציות אחרות לחילוף.

וזה לא רק כשהארפר לא ישחק ניראה ככה.
גם אם בראון לא ישחק משחק אחד ניראה ככה (או יותר גרוע), ובסגל הנוכחי אם לימונד לא ישחק משחק אחד, גם לא נעבור את החצי.
זה הסגל, זה הכסף, זה המצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 11:11 
פנאטי בלב כתב:

לא הבנתי, ליגת העל זה משחק מחשב, שאפשר לעשות רי-מאץ' אחרי שמביאים חיזוק? ההפסדים המביכים והמיותרים האלה לא נכללים במאזן?
מה שנכתב כעת זו על ההתנהלות עד כה, שהיא ברמה מאוד מאוד מאוד נמוכה. למעשה, אין אף קבוצה בליגת העל שמתנהלת ככה. אם יתנהלו אחרת בעתיד ויהיו תוצאות אז המחמאות גם יגיעו.
אני ממש אוהב את גישת ה"יהיה בסדר" עם חיזוק כזה וכזה היינו מנצחים. כשבינתיים יש מצבת זרים מביכה שמפסידה ומפסידה.
אחלה דרך לנהל עסק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 11:20 
סמל אישי של המשתמש
שני הפסדים היו בנקודה, ויכלו בסיכוי כמעט זהה להסתיים בנצחון. אני לא מבין מה ההיסטריה כאילו שחטפנו 5 תבוסות.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
ranjef, אם שירן יוניר ניר לא משחקים אז למה החתמנו אותם? אם אין כסף, לשחרר אותם, ולהביא בכסף הזה זר נורמלי במקום קאונסיל. לעשות משהו. בינתיים בנינו סגל שמתבסס על ישראלים, שבחצי מהם לא משתמשים, ובזרים אנחנו תקועים עם זר חלש שלא מחליפים אותו.
אם יש כסף - צריך כבר אתמול להביא זר במקום קאונסיל.
אז אם אין כסף - שארז יודה שטעה בבניית הסגל וסתם בנה סגל ישראלי רחב, וישחרר שחקנים כדי לפנות כסף להחלי את קאונסיל.
אבל שיעשה את זה כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
שני הפסדים היו בנקודה, ויכלו בסיכוי כמעט זהה להסתיים בנצחון. אני לא מבין מה ההיסטריה כאילו שחטפנו 5 תבוסות.

מבחינתי לפחות אין היסטריה, יש עצבים על כך שאנחנו בבירור לא בנינו סגל כמו שצריך, ובמקום לתקן את זה כבר ארז מתמהמה ומתמהמה ולא חותך ועושה מה שברור לכולם שצריך כבר לעשות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 11:27 
אני באמת חושב שארז אחד המאמנים הטובים שיש בליגה היום, ולא חושב שצריך להחליף אותו.
אבל לא יכול להיות שכל ההתנהלות המקצועית של הקבוצה בשנתיים שאנחנו בליגת העל מבחינת סגל שחקנים זרים
היא לא יותר מבזויה. אם שחקנים כמו יוני ניר/אריאלי/גוט לא באמת מספקים את הסחורה עדיף שישבו על הספסל שחקני נוער,
ובמקום זה יביאו עוד קצת כסף לזר נורמלי. אם קבוצה כמו נס ציונה יכולה לפגוע ב3 זרים אז גם אנחנו יכולים.
יש בעיה קשה כנראה בכל ההתנהלות המקצועית מסביב למאמן. אם יש לנו 2! עוזרי מאמן+מנהל מקצועי ובנוסף לזה
המאמן שלנו השנה נסע לבקשתו לארה"ב לליגת קיץ, אין סיבה שניפול בכל כך הרבה זרים לא משנה התקציב.

הגיע הזמן לחשוב על שחקנים זרים שכבר מכירים את הליגה, כאלו שהיו פה או כאלו מקבוצות אחרות. ג'ימס תומאס
למשל שראשון כנראה מביאים עכשיו, בסכום שמשלמים להארפר וקאוונסיל אפשר להביא אותו ולקבל סנטר נורמלי שמכיר את הליגה.

מישהו רק צריך לתת את הדעת על ההתנהלות הזו בשנתיים האחרונות, וכסף שחסר הוא באמת לא צריך להיות תירוץ (גם על זה אני אישית די
לא מבין למה הכניסו 3 אנשים להנהלה רק כדי לחסות גרעון ובלי שיגדילו את התקציב באופן ניכר!).

איך מועדון כמו הפועל ת"א חי גם בכדורגל וגם בכדורסל מהיד לפה?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 11:36 
סמל אישי של המשתמש
זה בהחלט יכול להיות שלא פוגעים בזרים, זה קורה כל הזמן לכולם. אבל כשלא פוגעים, מתקנים. ואנחנו לא מתקנים מספיק מהר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 11:55 
הפועל כתב:
its-sick כתב:

מבחינתי לפחות אין היסטריה, יש עצבים על כך שאנחנו בבירור לא בנינו סגל כמו שצריך, ובמקום לתקן את זה כבר ארז מתמהמה ומתמהמה ולא חותך ועושה מה שברור לכולם שצריך כבר לעשות

הפועל כתב:
זה בהחלט יכול להיות שלא פוגעים בזרים, זה קורה כל הזמן לכולם. אבל כשלא פוגעים, מתקנים. ואנחנו לא מתקנים מספיק מהר

בדיוק. זה כל הסיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 12:01 
Fez כתב:
הפועל כתב:
its-sick כתב:

הפועל כתב:

בדיוק. זה כל הסיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 12:21 
הפועל כתב:

לא מתקנים כי לא רוצים?
או לא מתקנים כי כרגע בכסף שיש לנו אין מישהו שיודע לכדרר?
בראון הוא יוצא מן הכלל שאינו מעיד על הכלל. לדעתי רוב הזרים שנמצא בכסף הזה ייראו כמו קאונסיל ואוונס.
אוסברי וגודס לא יחכו לנו בכסף הזה, אפילו קלי מרוויח פי שניים או יותר.
זה לא אומר שלא צריך להחליף את קאונסיל, צריך, אני רק אומר שזאת בערך הרמה שנמצא. (בהנחה שלא נזכה בפיס וייפול לנו עוד אחד כמו בראון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 12:24 
its-sick כתב:

הבעיה היא לא התוצאות (הן רק סימפטום), הבעיה היא שאנחנו פשוט משחקים כדורסל רע, והתלות שלנו ביכולת אישית של שניים וחצי שחקנים, שהם היחידים שמסוגלים להיות ספקי נקודות משמעותיים (רביב, קרלון ושולדי כשנחה עליו הרוח אחת ל..).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 12:26 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
its-sick כתב:

הבעיה היא לא התוצאות (הן רק סימפטום), הבעיה היא שאנחנו פשוט משחקים כדורסל רע, והתלות שלנו ביכולת אישית של שניים וחצי שחקנים, שהם היחידים שמסוגלים להיות ספקי נקודות משמעותיים (רביב, קרלון ושולדי כשנחה עליו הרוח אחת ל..).

זה לא מדויק. לא שיחקנו רע עד עכשיו. אתמול הייתה הפעם הראשונה העונה שנראינו נורא, זה היה המשחק הכי גרוע שלנו מאז שחזרנו לליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 208 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: