תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 08:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 208 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: גלבוע/גליל - יום שני 11.11 ב20:45 (גן-נר)
הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 22:39 
סמל אישי של המשתמש
Kyahs כתב:
אדום תלאביבי כתב:
צור, בשבילך:
"זה לא מה שפיללנו. אנחנו נגררים אחרי הנסיבות. אני שנה שלישית בהפועל, ואנחנו לא נראים כמו שרציתי. עונה שעברה היינו 12 משחקים עם שני זרים, אז עכשיו אין לנו על מה להתלונן."

כל הנ"ל לא מדויק, אבל בערך. וראה למעלה לעניין השופטים.

על מה הוא יכל להתלונן בדיוק?

ברור שאין לו על מה להתלונן כי התלונות כולן אליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: גלבוע/גליל - יום שני 11.11 ב20:45 (גן-נר)
הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
היה לנו טוב, נהיה לנו רע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 22:54 
כן בואו נאריך למר כדורסל את החוזה. בוא נחתים אותו לעוד חמש שנים. נמשיך לשחק בכאילו. כאילו יש לנו סיכוי לנצח. כאילו יש לנו זרים. הפסדנו היום למאמן הכי חלש בליגה. לנו יש את השני הכי חלש כנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 22:56 
bergkamp כתב:
כן בואו נאריך למר כדורסל את החוזה. בוא נחתים אותו לעוד חמש שנים. נמשיך לשחק בכאילו. כאילו יש לנו סיכוי לנצח. כאילו יש לנו זרים. הפסדנו היום למאמן הכי חלש בליגה. לנו יש את השני הכי חלש כנראה.

להאשים רק את המאמן (שיש לו אחריות לא מבוטלת לאיך שהקבוצה נראית) זה לטמון את הראש בחול.
וחבל.
יש פה אחראים הרבה יותר גדולים לעובדה שעונה שניה, מבחינת התנהלות, הפועל תל אביב היא הדבר הכי מביך בליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 22:57 
סמל אישי של המשתמש
אמרתי את זה שנה שעברה ואני אגיד את שוב השנה.
אפשר לסובב את זה איך שרוצים אבל העובדה שאנחנו משחקים 40 דקות עם 3 שלא מסוגל להוריד כדור לרצפה או לקלוע סל כאשר הוא לא פנוי לגמרי (וגם אז זה לא מצליחה לו בדר"כ)
זה אסון.

אני מת על מתן, הלוואי שישאר לעוד 7 שנים (עד גיל 40) אבל אסור אסור אסור שהוא יהיה שחקן חמישיה של 33+ דקות במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
bergkamp כתב:

להאשים רק את המאמן (שיש לו אחריות לא מבוטלת לאיך שהקבוצה נראית) זה לטמון את הראש בחול.
וחבל.
יש פה אחראים הרבה יותר גדולים לעובדה שעונה שניה, מבחינת התנהלות, הפועל תל אביב היא הדבר הכי מביך בליגת העל.

כבר הגשת מועמדות להנהלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 23:03 
el dudernio כתב:
אמרתי את זה שנה שעברה ואני אגיד את שוב השנה.
אפשר לסובב את זה איך שרוצים אבל העובדה שאנחנו משחקים 40 דקות עם 3 שלא מסוגל להוריד כדור לרצפה או לקלוע סל כאשר הוא לא פנוי לגמרי (וגם אז זה לא מצליחה לו בדר"כ)
זה אסון.

אני מת על מתן, הלוואי שישאר לעוד 7 שנים (עד גיל 40) אבל אסור אסור אסור שהוא יהיה שחקן חמישיה של 33+ דקות במשחק.

אם היו לך זרים (אני יודע שמדובר בקונספט שזר להפועל תל אביב, אבל בכל זאת), נניח קורטני פורטסון, דיימון סימפסון, אואנס וקרלון בראון אז הייתי יכול לשחק, הרבה דקות, עם קו אחורי של לימונד, זר, בראון, ומתחת לסל היה לך דיימון סימפסון בתור מטרה, והיית יופי של קבוצה. ומתן היה משחק 20-25 דקות והיה שומר כמו שצריך ולא מתעייף.
אבל בהתנהלות המופלאה של הפועל תל אביב יש לך אוויר בתור זרים. קרלון בראון שעושה מה שבראש שלו, וזורק מכל מצב (כי הרי אין לו מחליף) ומתן צריך לשחק 40 דקות (אם כי יש אנשים פה שעדיין תולים תקוותם בטמיר אריאלי ויותם שירן. משתתף בצערם. הם לא מבינים שהם גורים עוול לשירן ואריאלי. שני שחקנים נחמדים שנדרים לעשות דברים שגדולים עליהם בכמה מידות)
התנהלות של ליגה ארצית מביאה לרמת כדורסל של ליגה ארצית. אז מתן צריך לשחק 40 דקות. זה מה יש.
האשמה היא במי שגרם למצב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 23:08 
סמל אישי של המשתמש
לא נכון,
מתן מראש נשאר כשחקן חמישיה, לרגע לא חשבו להביא מישהו במקומו.
כאשר הביאו את בראון דובר שהוא יהיה השחקן השישי, והיינו אמורים לשחק עם קאונסיל, רביב, מתן הרפר ואוונס.
בראון הוא גארד מחליף לעמדות 1-3, ואני מאמין שגם עם הכל היה טוב הוא עדין היה משחק את ה 30 דקות +- כמנו שקרה שנה שעברה,
גם כאשר היו לנו 4 זרים טובים בסוף השנה.
למה? שאלה טובה אבל זאת עיקר הבעיה שלנו. את הקונספט של מתן (ששוב אני באמת אוהב אותו בלב שלם) צריכים לשנות, כי הוא בעוכרינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 23:15 
el dudernio כתב:
לא נכון,
מתן מראש נשאר כשחקן חמישיה, לרגע לא חשבו להביא מישהו במקומו.
כאשר הביאו את בראון דובר שהוא יהיה השחקן השישי, והיינו אמורים לשחק עם קאונסיל, רביב, מתן הרפר ואוונס.
בראון הוא גארד מחליף לעמדות 1-3, ואני מאמין שגם עם הכל היה טוב הוא עדין היה משחק את ה 30 דקות +- כמנו שקרה שנה שעברה,
גם כאשר היו לנו 4 זרים טובים בסוף השנה.
למה? שאלה טובה אבל זאת עיקר הבעיה שלנו. את הקונספט של מתן (ששוב אני באמת אוהב אותו בלב שלם) צריכים לשנות, כי הוא בעוכרינו.

כי לא צריך מישהו במקומו. לצרכים של הפועל תל אביב מתן הוא סבבה. יש לו יתרונות וחסרונות כמו לכל שחקן.
הבעיה היא שבגלל ההתנהלות החובבנית עם הזרים - מתן צריך לקלוע 15 נקודות במשחק ולשחק 40 דקות. בקבוצה נורמלית מתן היה עולה בחמישייה, ליד שלושה זרים סקוררים, שומר, קולע זריקות חופשיות, מחבר את העסק והיה סבבה.
צר לי, אבל לדבר על מתן, על אריאלי, על יותם שירן ועל שולדבראנד זה לטמון את הראש בחול.
יש בעיה אחת לקבוצה הזו כבר שנתיים: התנהלות מבישה בסוגיית הזרים. ובמקום ללמוד זה רק נהיה יותר גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: גלבוע/גליל - יום שני 11.11 ב20:45 (גן-נר)
הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 23:21 
חשבתי ששנה שעברה כבר הבינו כמה הזרים זאת הנקודה הכי חשובה בבנית הקבוצה
כנראה שטעיתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 23:25 
אני מאוד מאוד אוהב את ארז אדלשטיין אבל את האינטרס שלו להמשיך להחזיק את וינסנט קאונסיל אני פשוט לא מצליח להבין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 23:32 
והצעות אופרטיביות?

1. לחתוך את הרפר (למרות שאני חושב שהוא שחקן מאוד מוכשר. התחושה שלי היא שכבר לא יפיקו ממנו יותר מדיי) - להביא במקומו את דיימון סימפסון.
2. להביא מחולון את גודס (ואם לא, להנחית מחר קומבו גארד אחר)
3. להפיק לקחים לעונה הבאה.
4. להבין שהפועל תל אביב היא מועדון כדורסל עם מחלקת נוער ולא מחלקת נוער שיש לה קבוצת בוגרים.

זה מה שצריך לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 00:08 
וינסנט קאונסיל זו דוגמה קלאסית לרמאות עצמית. הבאנו שחקן במחיר של מנה פלאפל שמלכתחילה הסיכויים שלו להצליח היו נמוכים מאוד, אבל הרציונל היה "ניתן לו צ'אנס, הוא בניסיון, מקסימום יש לו חוזה קאט אחרי חודש". זה הסיפור שסיפרנו לעצמנו. בינתיים הבחור פה כבר יותר מחודשיים, הוא הזר הכי גרוע שהיה בליגת העל אי פעם (בלי שום הגזמה) ואין מחליף באוויר אפילו. אני לא אומר את זה אפילו בתור ביקורת, אלא באמת כי הנושא הזה של שקרים עצמיים הוא בעיה גדולה בכל תחום וחייבים להיות מודעים אליו. לא חוכמה להביא שחקן עם סיפור של "הוא בניסיון לחודש" ואז להשאיר אותו חודשיים וחצי כשהוא נכשל. ראשל"צ הביאה שחקן זול לניסיון (אודיאקוסה) וחתכה אותו איזה שבועיים לפני תחילת העונה, במשחק הליגה הראשון המחליף שלו כבר פתח בחמישייה. אם מביאים שחקן לניסיון אז זה באמת צריך להיות ניסיון. הרי זה היה פקטור בהחלטה להביא אותו, אבל ברגע שאתה לא פועל לפי זה בעצם קיבלת את ההחלטה המקורית עם מידע לא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 00:13 
נואלס מנס ציונה עולה בערך כמן קאונסיל. עשו עם זה מה שאתם רוצים. נכשלת. לך הביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: גלבוע/גליל - יום שני 11.11 ב20:45 (גן-נר)
הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 00:18 
נו ומי יאמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 00:22 
נו באמת, נמאס כבר מכל המתלוננים הסדרתיים.
בואו נראה אתכם מרכיבים קבוצה עם תקציב של פחות מ-6 מ'.
נכון, התסכול הוא גדול כי זה באמת מרגיש שחסר לנו גרוש ללירה להיות קבוצה שמסיימת בכיף מקום 5-7.
אבל בסופו של יום, כשאתה מרכיב קבוצה בתקציב כזה נמוך צפוי שיהיו חורים בסגל. מתסכל?? ברור...אבל קשה לי לראות איך אפשר להרכיב סגל טוב בהרבה.
בכל מקרה בתקציב שלנו כמעט כל זר הוא היה הימור. לוותר על שניים מתוך יוני/יותם/טמיר ולהביא זר בעוד 50 אל"ד? זה השינוי הגדול?
ופרוויס - כבר נאמר פה לא פעם שהציעו לסימפסון את המקסימום בערך שניתן להציע (להבנתי קרוב ל90-100 אל"ד) והוא עדיין לא הסכים להגיע אז די עם הגניבת דעת הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 00:24 
התחלנו? בקיץ צחקתם כשרציתי את ליובין, מאמן זול יותר וטוב . מבחינתי עכשיו שיהיאו פח כמו בית הלחמי, ושבכסף שיתפנה יחתימו זרים. אבל בשביל זה מר כדורסל צריך לקחת אחריות. לא יקרה. הלאה. פרקתי עצבים. הפנים לדרבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 00:24 
סמל אישי של המשתמש
הקטע עם קאונסיל זה מחדל נוראי, אין דרך אחרת לתאר.

אבל רגע, בוא נחזור קצת אחורה, לבסיס, להחתמות שקרו לפני כן. מה יותם שירן תורם להפועל תל אביב? שחקן שהוא גם גרוע וגם טיפש לצערי. כל שנייה שלו בליגת העל הוא רק הולך אחורה. מה יוני ניר תורם להפועל תל אביב ב-0 דקות למשחק שלו? מה טמיר אריאלי נותן להפועל תל אביב (אז כן, הוא משחק, אבל רק בגלל שיש לנו שני גארדים לפניו ולא שלושה)?

בלי שלושת אלה, שבאמת אין לי שום דבר נגדם, היה לנו עוד 40-50 לזר במקום קאונסיל? אז היינו מקבלים איזה גודס במקומו. והייתה לנו שביעיית שחקנים מעולה, אולי מהשלוש-ארבע הכי טובות בליגה, שזה בדיוק מה שצריך למשחק בשבוע בליגת העל. במקום זה יש כל כך יותר מדי חורים (שכל אותם שחקנים משלימים - אריאלי, שירן, ניר - לא מצליחים לסתום) כשזר אחד יוצא מהסיפור כמו הארפר היום זה כבר טו מאץ' אפילו מול אחת הקבוצות הגרועות בליגה.

יש דברים מעולים (לימונד ובראון) ויש טעויות כל כך בוטות וברורות, שאם רק היו נמנעים מהן היינו במצב כל כך הרבה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 00:26 
ולסאגה השנייה של "הסגל הישראלי", שאנחנו כל הזמן צריכים לשמוע עליה לצערי - מתן ושולדי אחלה שחקנים משלימים, אני מת עליהם, אבל אם הם נדרשים לשחק 71 דקות ולקחת 24 זריקות במשחק (וכמובן לקלוע רק 6 מתוכן) זה אומר הכל. על "הצעירים" יותם שירן ואריאלי (שבכלל לא צעירים ובגיל 23-24 עדיין נראים כמו שחקני נוער שאין להם מושג מה הם עושים על הפרקט בשני צדי המגרש) אני בכלל לא מדבר, ובמצב תקין הם לא צריכים לראות דקה במשחק כזה. רביב הוא שיחוק ענק אבל הוא לא נותן לנו יתרון אם הוא בא במקום זר ולא בנוסף לזר.

מעבר לקאונסיל שכבר נמאס לי לכתוב את השם הזה בכלל, את אוונס אני מאוד מחבב (ואני חושב ששוב הוא עשה עבודה טובה יחסית לשחקן שקיבל אולי 2 כדורים כל המשחק) אבל זה ברור שארז לא סופר אותו.
בשורה התחתונה ארז צריך לקבל החלטה. להפסיק עם הסחבת, להפסיק עם הדיחוי, להפסיק לחכות לנס או מציאה של פעם בחיים, להפסיק לחכות שמישהו אחר יקבל החלטה, להפסיק עם השקרים העצמיים. פשוט לקבל החלטה. המחשבה הזאת שהמשחקים עכשיו "לא חשובים" היא המחשבה הכי מטופשת שיש. על המשחקים האלה אתה מאבד מיקום בסוף העונה. אתה אוטוטו על מאזן 5-2 שלילי (בהנחה שלא נביא זר בקרוב ונפסיד גם למגדל אחרי הדרבי) עמוק בתחתית וזה משמעותי מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 00:29 
tomered כתב:
נכון, התסכול הוא גדול כי זה באמת מרגיש שחסר לנו גרוש ללירה להיות קבוצה שמסיימת בכיף מקום 5-7.
אבל בסופו של יום, כשאתה מרכיב קבוצה בתקציב כזה נמוך צפוי שיהיו חורים בסגל. מתסכל?? ברור...אבל קשה לי לראות איך אפשר להרכיב סגל טוב בהרבה.
בכל מקרה בתקציב שלנו כמעט כל זר הוא היה הימור. לוותר על שניים מתוך יוני/יותם/טמיר ולהביא זר בעוד 50 אל"ד? זה השינוי הגדול?
ופרוויס - כבר נאמר פה לא פעם שהציעו לסימפסון את המקסימום בערך שניתן להציע (להבנתי קרוב ל90-100 אל"ד) והוא עדיין לא הסכים להגיע אז די עם הגניבת דעת הזאת.

מה אתה מסתלבט? בשביל מה יוני ניר מקבל כסף אם היום הוא לא רואה אפילו שניה? קבוצה שאין לה כסף לא משלמת כל כך הרבה למאמן. אשדוד מחתימה את נתי כהן. נתניה את בלינקו. נס ציונה את זילברשטיין. אני לא רואה שהמאמן הדגול שלנו שווה פי חמישה מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 00:30 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם פז. השורה התחתונה היא שסאגת בזרים כבר עברה כל גבול וארז היה צריך לחתוך ולהחליט כבר מזמן. המצב הנוכחי פשוט מביש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 00:31 
סמל אישי של המשתמש
מתן, התקפית, פשוט שחקן גמור.
אז אולי הוא ייתן את השלשה שלו פעם בשבוע, אבל הוא פשוט גמור. והוא גומר אותנו עם האיירבולים האלה.

קאונסיל הוא פשוט בושה וחרפה ואני לא מבין איך הוא עדיין לובש את הגופיה של הפועל. דווקא עם אוונס אני עוד נותן לו צ'אנס. הארפר סיפור לא ברור בכלל ולא ראיתי ממנו כלום.

ושוב, תרגילי התקפה, ריבאונד, זרים נורמליים - כל זה חסר לנו. עברה שנה, דבר לא השתנה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 00:32 
tomered כתב:

נס ציונה בנתה אחלה קבוצה בתקציב יותר נמוך משלנו. זה קשקוש.
גם אנחנו יכלנו (ועדיין יכולים האמת) לבנות קבוצה מצוינת. זה לא עניין של כסף.

ולגבי מה שאמרו פה על יוני ניר אני רוצה לחזק - אני מחבב אותו מאוד, אבל אם במשחק כזה הוא לא רואה דקה צריך לחתוך אותו מחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 00:33 
ארז אדלשטיין :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: גלבוע/גליל - יום שני 11.11 ב20:45 (גן-נר)
הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 00:40 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:

ולגבי מה שאמרו פה על יוני ניר אני רוצה לחזק - אני מחבב אותו מאוד, אבל אם במשחק כזה הוא לא רואה דקה צריך לחתוך אותו מחר.

!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 00:42 
ניהול משחק יותר גרוע מדרוקר :HEART2:
גניבת דעת ואפס יחסי אנוש :HEART2:
להפסיד שוב ושוב לפיקציות בלי קהל :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 00:51 
לסיים שמיני כשיש לך את תקציב השחקנים הכי נמוך בליגה :HEART2:
לעמוד שווה מול שווה מול מכבי בסדרה :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 00:53 
מה היה קורה אם את הכסף של יוני ניר, טמיר אריאלי ויותם שירן היו משקיעים בזר? אני מניח שהיה אפשר להנחית פה רכז נהדר (גם באותו כסף כמו קאונסיל אפשר להנחית גארד טוב כמו שהוכיחה נס ציונה).
הרוטציה הייתה יותר קצרה. היית נותן קצת דקות לרום גפן וגולן גוט על חשבון האין דקות של טמיר אריאלי. במקום שיוני ניר יישב על הספסל היית משלם גרושים לתואם גדעון ריאטי. במקום יותם שירן היית מחתים מישהו מהלאומית (עוז בלייזר מקבל להערכתי משכורת חייל). לכל זה אחראי רק המאמן. האשמה של ההנהלה היא רק בזה שהיא השאירה את המאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 00:55 
אה, וכמובן -
להיות היסטרי אחרי חמישה משחקים :HEART2:
לחץ במערכת :HEART2:
שתו כוס מים ותרגעו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 00:56 
דני גולפיטק כתב:
לסיים שמיני כשיש לך את תקציב השחקנים הכי נמוך בליגה :HEART2:
לעמוד שווה מול שווה מול מכבי בסדרה :HEART2:

די כבר י'לוזר. לסיים מקום שמיני בליגה חלשה כמו שנה שעברה זה לא הישג. נתניה עם תקציב כמו שלך סיימה במקום 4-5.
נס ציונה עם תקציב יותר נמוך משלך מובילה את הליגה.
מכבי של שנה שעברה הייתה הקבוצה הכי חלשה בתולדות המועדון. שיחקו נגדך זרים כמו פלאניניץ' וקיינר-מדלי. וואו, הצלחת לגנוב מהם ניצחון ולהגיע איתם למשחקים צמודים ולחרבן במאני טיים כל הזמן כי אין לך מושג בניהול משחק ואתה לא תיקח טיים אאוט בחיים.
אין קשר להיסטריה. אנחנו לא נרד ליגה כנראה. אני אומר שהמאמן הזה לא ראוי כל העונה שעברה ואמשיך לומר זאת. הוא לא ראוי קודם כל ביחס לשכר שלו ולתקציב שלך (מעניין למה תקציב השחקנים שלך כל כך נמוך, אולי כי אתה משלם את הכסף הזה למר כדורסל ולישראלים שמחממים את הספסל?). אתה לא עוקב כנראה אחרי הכדורסל הישראלי, אבל היו פה אינספור עולות חדשות וקבוצות בתקציבים נמוכים שהגיעו לגמרים וסיימו הרבה מעבר למקום הריאלי שלהן מבחינת כסף. אז חלאס לזיין ת'שכל.
כל דבר מתחת למקום 7 העונה יהיה כישלון גדול.

נ.ב. גולפיטק, לפחות תציין שאתה לא מבין ולא מתעניין בכדורסל. אין בעיה שתסגוד כמו עיוור לארז אדלשטיין, אבל הלבבות והמנטרות האלה שלא קשורות למציאות דורשות גילוי נאות - אני, דני גולפיטק, לא אוהב כדורסל, לא עוקב אחרי כדורסל ואין לי שום הבנה בכדורסל.

נערך לאחרונה על ידי bergkamp בתאריך 12 נובמבר 2013, 01:07, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 208 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: