תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 13:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1773 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 60  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 08:13 
סמל אישי של המשתמש
אשתי זאת הפילגש שלך כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
אשתי זאת הפילגש שלך כתב:
שיפוצים קטנים בינואר ויש אחלה קבוצה

בשיפוצים אתה מתכוון למכירה של שכטר/דמארי?
בהבאה של שחקן כמו פריירה?

יש יותר סיכוי שנוחלש (ככה אומרים?) בינואר מאשר נתחזק. חייבים בעלים עם כסף.

בשיפוצים אני מתכוןן ללעבות את הספסל בחלוץ ובלם טובים, ולהחליף את עבדורחימי בזר נורמלי

מי אמר שעבדורחימי הוא לא זר נורמלי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 09:00 
הביא להפועל את איליץ' וחרסיציץ וחיזק לנו את השדרה המרכזית ואת ההגנה שהיו ללא ספק הבעיה הגדולה שלנו בשנה שעברה.
מצד שני לא הביא זר עושה משחק קלאסי, ובנה סגל רזה יחסית.
לקבוצה יש שיטה וברוב המשחקים היא נראית מאוד מאומנת, שולטת בכדור ומגיעה להרבה מצבים.
מצד שני שכטר באמצע במקום בצד, חילופים הזויים לפעמים (טדי בייחוד) התעקשות לא מובנת על לחדור דרך האמצע.
בכללי לטעמי הוא הרבה יותר טוב מכל מה שעבר בעמדה הזאת מאז גוטמן, ועדיין לא מספיק יציב, אבל בקבוצה שעברה כאלה טלטלות ושגעונות בשנים האחרונות, נראה לי שהוא עושה עבודה טובה בייצוב המערכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 09:51 
jonati כתב:
הביא להפועל את איליץ' וחרסיציץ וחיזק לנו את השדרה המרכזית ואת ההגנה שהיו ללא ספק הבעיה הגדולה שלנו בשנה שעברה.
מצד שני לא הביא זר עושה משחק קלאסי, ובנה סגל רזה יחסית.
לקבוצה יש שיטה וברוב המשחקים היא נראית מאוד מאומנת, שולטת בכדור ומגיעה להרבה מצבים.
מצד שני שכטר באמצע במקום בצד, חילופים הזויים לפעמים (טדי בייחוד) התעקשות לא מובנת על לחדור דרך האמצע.
בכללי לטעמי הוא הרבה יותר טוב מכל מה שעבר בעמדה הזאת מאז גוטמן, ועדיין לא מספיק יציב, אבל בקבוצה שעברה כאלה טלטלות ושגעונות בשנים האחרונות, נראה לי שהוא עושה עבודה טובה בייצוב המערכת.

+1 בגדול לגמרי.
יותר מזה, המקטרגים בחוכמה בדיאבד שטרם הוכחה (העונה לא נגמרה) דיברו על רכש חלופי אפשרי בתקציב שהוא בערך 2-3% מהתקציב הכולל של הקבוצה. איזה אסון ואיזו ביקורת מעמיקה 2-3% !
ולהפך, הקבוצה נבנתה דוקא לשיטתם כאשר עשו המקסימום ל-2 כוכבי הדאבל על חשבון תקציב לשחקנים אחרים. ובכלל, מזכיר שלהחליף סגל יקר בהרבה מאשר לחזק סגל ולכן התקציב משקר בעיקר שכולל את החוזים של שי וטועמה. ושסאשה הובא ל- 4-3-3 שם, למרות עלותו הנמוכה יחסית, הוא מתפקד יפה.

בספציפי הבעיה העיקרית של רב"ש היא שיטת המשחק. הוא דבק ב- 4-3-3 כאשר החלוצים מתאימים ל- 4-2-2 ובעיקר גם נגד קבוצות שהיה ברור מייד / אחרי זמן קצר שבאו להסתגר מולנו (וחבל על שחקן מרכז שדה שלישי).
במשחק האחרון ראינו וריאציה של 4-5-1. ובכן, אחלה ניסוי אחרי רמת השרון, אבל שכטר עדין לא מתאים כחלוץ חוד. דמארי יותר, אבל עדין זה לו טוטו תמוז. ובכלל, אלמלא המשחק החלש ביותר של איליץ' וכן ורמוט גם המשחק האחרון היה נגמר טוב.
בעיה אחרת שלא יודע למי ליחסה הוא הכושר הגופני של גילי וגורדנה. השחקנים ? קוצר הזמן אצל גילי ? מאמן הכושר ? רב"ש ?

בסך הכל - יש דרך, ההתקדמות סבירה אך עדין אין קבוצה דורסנית. צריך לעבוד על הנ"ל. איני קופץ משמחה. סתם מרוצה ועוקב בתקווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 13:34 
גם מכבי שכולם פה מהללים אותה ומשבחים אותה (די בצדק אבל גם לפעמים מעבר למה שמגיע להם) לא הפכה לקבוצה דורסנית כל כך מהר ואני משתמש בדוגמא הזה כי הרבה רואים בה מודל לאיך קבוצת כדורגל צריכה להתנהל.
אלה דברים שלוקחים זמן אני מצפה שנהיה קבוצה דורסנית בעונה הבאה. אבל שוב, זה תלוי באם יבוא רוכש שיוכל לשמור על בסיס הסגל הקיים ולחזק אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 14:46 
ה"ללכת דרך האמצע" שזה גם נגמר במקריות בגולים בפעמים האחרונות, כמו הגול של דמארי, זה עד שנגמר להם האויר ואז הם מתחילים סתם להגביה בלי לחשוב בכלל... דווקא בדקות האלה, צריך לנסות לבוא מהצד ולתת את הפאסים החזקים האלה לאמצע, לא להגביה סתם..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 15:10 
סמל אישי של המשתמש
אלון כתב:
גם מכבי שכולם פה מהללים אותה ומשבחים אותה (די בצדק אבל גם לפעמים מעבר למה שמגיע להם) לא הפכה לקבוצה דורסנית כל כך מהר ואני משתמש בדוגמא הזה כי הרבה רואים בה מודל לאיך קבוצת כדורגל צריכה להתנהל.
אלה דברים שלוקחים זמן אני מצפה שנהיה קבוצה דורסנית בעונה הבאה. אבל שוב, זה תלוי באם יבוא רוכש שיוכל לשמור על בסיס הסגל הקיים ולחזק אותו.

מכבי לא היו קבוצה דורסנית ואז הם הביאו את זהבי ואז הם נהיו קבוצה דורסנית.

ככה פשוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 15:17 
יובל כתב:
אלון כתב:

ככה פשוט.

שזה בערך גם פרק הזמן שלוקח לקבוצה להתחבר. קטע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 15:22 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
יובל כתב:
אלון כתב:

ככה פשוט.

בהחלט קטע, קטע של קשקשנים חסרי מושג, תאורטיקנים בשקל. "פרק זמן" קבוע שלוקח לקבוצה "להתחבר". פחחחח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 15:23 
יובל כתב:
אלון כתב:

ככה פשוט.

אתה הבאת את ורמוט ושכטר, אתה דורסני? או שהטענה שלך היא שיש רק שחקן אחד בישראל שמסוגל להפוך קבוצה לדורסנית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 15:25 
אם לכולם לוקח את אותו פרק זמן להתחבר, אז כל ההתחברות הזו זה בולשיט.
כולם מתחברים תוך איקס זמן, ומי שיש לו את השחקנים היותר טובים לרוב ינצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 15:27 
19 כתב:
אם לכולם לוקח את אותו פרק זמן להתחבר, אז כל ההתחברות הזו זה בולשיט.
כולם מתחברים תוך איקס זמן, ומי שיש לו את השחקנים היותר טובים לרוב ינצח.

לרב כן, אם הוא עושה את הדברים נכון. ק"ש לקחה אליפות לא עם השחקנים הכי טובים. להפועל בודאות היה סגל טוב יותר מהכדורגל שהם הציגו (שים רגע בצד מיקום ותוצאות).
למכבי היו סגלים טובים בתיאוריה במשך כמה עונות שלא ידעו מה לעשות איתם. רוצה דוגמא גדולה יותר, ריאל מדריד של לפני 4-5 שנים. יש מספיק דוגמאות לפה ולפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 15:30 
נכון, קריית שמונה זה היוצא דופן.
לריאל מדריד לא היה סגל משמעותית טוב מברצלונה בשנים האחרונות. לא בתקופה של מסי ולא של רונאלדיניו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 15:31 
ולמכבי לא היו סגלים כאלה מטורפים, היה להם תקציב גבוה בעיקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 15:32 
19 כתב:
נכון, קריית שמונה זה היוצא דופן.
לריאל מדריד לא היה סגל משמעותית טוב מברצלונה בשנים האחרונות. לא בתקופה של מסי ולא של רונאלדיניו.

לא משמעותית טוב, אבל לא שווה את איך שהם נראו. כנ"ל הפועל של העונה הקודמת. אתה מסכים איתי שהיה סגל שהיה שווה הרבה יותר וכנ"ל בקבוצה של קשטן שנה קודם. מה לגבי 2011 עם רב הכדורגל אלי גוטמן?
אבל בוא נלך שנייה הפוך, ברור שלקבוצה שתשקיע 100 מיליון יהיו שחקנים טובים יותר מקבוצה שמשקיעה 45. אז מה ולמי הטענה כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 15:34 
אני לא בטענות למאמן או למועדון שמפסיד עם תקציב של 45 למאמן ולמועדון של 100, וגם יותר מ100 אם הם רוצים וצריכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 15:39 
19 כתב:
אני לא בטענות למאמן או למועדון שמפסיד עם תקציב של 45 למאמן ולמועדון של 100, וגם יותר מ100 אם הם רוצים וצריכים.

אוקיי, אז למה אתה כן בא בטענות, לזה שהקבוצה עדיין לא מספיק טובה, או שאתה לא רואה אופק בגלל שאתה מטיל דופי בעבודה של המאמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 15:39 
יובל כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
יובל כתב:
אלון כתב:

ככה פשוט.

בהחלט קטע, קטע של קשקשנים חסרי מושג, תאורטיקנים בשקל. "פרק זמן" קבוע שלוקח לקבוצה "להתחבר". פחחחח.

אתה ראית איך הפועל נראתה שנה שעברה ועוד כמעט כל הסגל התחלף אתה חושב שבפרק זמן הזה היינו צריכים להפוך לקבוצה דורסנית?
או אתה רואה בזה כישלון שעוד לא הפכנו לכאלה? אפשר לחשוב שאצל גוטמן ב2008/9 היינו כאלה מבריקים אבל בקיץ 2009/10 חיזקנו את הקבוצה
במספר שחקנים עשינו כמה שינויים והדרך והבסיס שגוטמן בנה הובילו אותנו להצלחה
יש מאמנים שמצליחים לעשות מהפכות בזמן קצר לזכות רן אני יכול להגיד שהוא בדרך הנכונה ושהוא לא קיבל מספיק אמצעים כדי להפוך את הפועל לקבוצה דורסנית
זה ממש לא פשוט ככה גם זהבי הגיע לקבוצה שבנתה את עצמה במשך כמה חודשים יכול להיות שהיה קורה דבר דומה אם היינו מביאים את אריק פריירה
כי ברור שאנחנו צריכים עוד שחקן ברמה של ורמוט
לדעתי בסך הכל אפשר להיות מרוצים ממה שקורה בהפועל רק שחייבים רוכש כדי להמשיך את זה ולהגביר את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 15:40 
redrony כתב:
19 כתב:

אוקיי, אז למה אתה כן בא בטענות, לזה שהקבוצה עדיין לא מספיק טובה, או שאתה לא רואה אופק בגלל שאתה מטיל דופי בעבודה של המאמן?

אני לא בא בטענות
עוד בפגרה חשבתי וכתבתי שאין שום סיבה שנרוץ לאליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 15:40 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
יובל כתב:
אלון כתב:

ככה פשוט.

אתה הבאת את ורמוט ושכטר, אתה דורסני? או שהטענה שלך היא שיש רק שחקן אחד בישראל שמסוגל להפוך קבוצה לדורסנית?

שכטר לא משחק בעמדה שלו ולא בכושר שיא (ועדיין עושה בסדר), ורמוט רחוק מהשיא שלו (וגם הוא עושה בסדר), ושניהם גם בכושר השיא שלהם היו פחות טובים ומשמעותיים ממה שזהבי כרגע (אולי שכטר באותה רמה, אבל לשחקן בתפקיד של זהבי יותר קל לסחוב קבוצה ובכל מקרה כרגע אין מה להשוות). גם אלה שמסביבו יותר טובים ממה שיש לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 15:43 
סמל אישי של המשתמש
אלון כתב:
יובל כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
יובל כתב:
אלון כתב:

ככה פשוט.

אתה ראית איך הפועל נראתה שנה שעברה ועוד כמעט כל הסגל התחלף אתה חושב שבפרק זמן הזה היינו צריכים להפוך לקבוצה דורסנית?
או אתה רואה בזה כישלון שעוד לא הפכנו לכאלה? אפשר לחשוב שאצל גוטמן ב2008/9 היינו כאלה מבריקים אבל בקיץ 2009/10 חיזקנו את הקבוצה
במספר שחקנים עשינו כמה שינויים והדרך והבסיס שגוטמן בנה הובילו אותנו להצלחה
יש מאמנים שמצליחים לעשות מהפכות בזמן קצר לזכות רן אני יכול להגיד שהוא בדרך הנכונה ושהוא לא קיבל מספיק אמצעים כדי להפוך את הפועל לקבוצה דורסנית
זה ממש לא פשוט ככה גם זהבי הגיע לקבוצה שבנתה את עצמה במשך כמה חודשים יכול להיות שהיה קורה דבר דומה אם היינו מביאים את אריק פריירה
כי ברור שאנחנו צריכים עוד שחקן ברמה של ורמוט
לדעתי בסך הכל אפשר להיות מרוצים ממה שקורה בהפועל רק שחייבים רוכש כדי להמשיך את זה ולהגביר את זה

אני רואה בזה כישלון עצום שהודחנו מאירופה ע"י קבוצה בינונית (ועוד התמודדות שהייתה בידיים שלנו, מובילים 2:1 בבית, לא שחפרנו לעצמנו בור במשחק חוץ קשה ולא הצלחנו לחזור), עשינו תיקו נגד שלוש קבוצות עלובות כמו סכנין, רעננה ובני יהודה (הכל בבלומפילד) והפסדנו לקבוצה עלובה לא פחות כמו בית"ר.

מה שקובע בעיקר זה הסגל ולא כל מיני קשקושים על "בנייה" ו-"התחברות" ובניית הסגל הייתה מחפירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 15:44 
רדו מהביטוי "דורסנית", בואו נתחיל בקבוצה מנצחת מספיק כך שהיא תוכל להתמודד על האליפות. הפועל עוד לא שם ואני לא יודע לגבי אנשים אחרים, לי זה היה ברור שאי אפשר לקחת קבוצה חדשה ולהפוך אותה בשלושה חודשים למתמודדת על האליפות, בטח לא מול קבוצה כמו שמכבי שאמורה לעשות בסביבות 80% הצלחה. כלומר, אפשר, אבל זה דורש יותר מדי דברים שייפלו בכיוון הנכון.
זה לא מה שקרה בהפועל מתחילת השנה וכן, גם המאמן עשה טעויות. אבל שמסתכלים על העבודה שלו, רואים דרך נכונה. אם מבינים שהשנה המטרה היא לבנות (ושוב, לבנות זה לא רק סגל, אלא גם צורת משחק ושיטה), אז אפשר להתייחס בסלחנות לתוצאות הפחות טובות. אם יצליחו לשמור על הסגל הקיים ולהוסיף כמה חיזוקים נקודתיים בעונה הבאה, אז כבר המטרות יהיו אחרות ותוצאות כמו של השנה לא יתקבלו בסלחנות כזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 15:46 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
redrony כתב:
19 כתב:

אני לא בא בטענות

לרוץ לאליפות לא תלוי רק בך, אתה לא משחק לבד. תעשה את המקסימום שלך (בנקודות, בהעפלה לשלבים באירופה), אם כל האחרות עשו פחות אז הרווחת.
15 מ-27 זה המקסימום? תיקו נגד רעננה, סכנין ובני יהודה, הפסד לבית"ר והדחה מאירופה זה המקסימום שלך? זה חצי ממנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

redrony כתב:
רדו מהביטוי "דורסנית", בואו נתחיל בקבוצה מנצחת מספיק כך שהיא תוכל להתמודד על האליפות. הפועל עוד לא שם ואני לא יודע לגבי אנשים אחרים, לי זה היה ברור שאי אפשר לקחת קבוצה חדשה ולהפוך אותה בשלושה חודשים למתמודדת על האליפות, בטח לא מול קבוצה כמו שמכבי שאמורה לעשות בסביבות 80% הצלחה. כלומר, אפשר, אבל זה דורש יותר מדי דברים שייפלו בכיוון הנכון.
זה לא מה שקרה בהפועל מתחילת השנה וכן, גם המאמן עשה טעויות. אבל שמסתכלים על העבודה שלו, רואים דרך נכונה. אם מבינים שהשנה המטרה היא לבנות (ושוב, לבנות זה לא רק סגל, אלא גם צורת משחק ושיטה), אז אפשר להתייחס בסלחנות לתוצאות הפחות טובות. אם יצליחו לשמור על הסגל הקיים ולהוסיף כמה חיזוקים נקודתיים בעונה הבאה, אז כבר המטרות יהיו אחרות ותוצאות כמו של השנה לא יתקבלו בסלחנות כזו.

:ROSE:
אבל שוב אני אגיד לצערי-כל זה לא שווה אם לא נמצא רוכש שיוכל להמשיך את זה
במידה ושחקנים יצטרכו לעזוב בקיץ הכל די ילך לטימיון

נערך לאחרונה על ידי אלון בתאריך 11 נובמבר 2013, 15:48, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
בושה שזה הפך לאשכול רציני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 15:47 
לדעתי גם פריצה תרם משמעותית להפיכה של מכבי לדורסנית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 15:47 
יובל כתב:

שכטר לא משחק בעמדה שלו ולא בכושר שיא (ועדיין עושה בסדר), ורמוט רחוק מהשיא שלו (וגם הוא עושה בסדר), ושניהם גם בכושר השיא שלהם היו פחות טובים ומשמעותיים ממה שזהבי כרגע (אולי שכטר באותה רמה, אבל לשחקן בתפקיד של זהבי יותר קל לסחוב קבוצה ובכל מקרה כרגע אין מה להשוות). גם אלה שמסביבו יותר טובים ממה שיש לנו.

אבל אין לך זהבי, יש אחד כזה. מה אתה רוצה? אני מסכים שזהבי היה שווה התאבדות מינימום כמו על שכטר, אבל זה לא קרה. הפועל קבוצה שמתקדמת עם הזמן. נכון, היה משחק רע נגד בני יהודה. קורה. גם למכבי היה משחק רע נגד ב"ש. הפועל לא יכולים להיות כרגע איפה שמכבי. הם קבוצה בפיגור של שנה ובפיגור של עומק וסגל שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 15:48 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
19 כתב:
redrony כתב:
19 כתב:

אני לא בא בטענות

לרוץ לאליפות לא תלוי רק בך, אתה לא משחק לבד. תעשה את המקסימום שלך (בנקודות, בהעפלה לשלבים באירופה), אם כל האחרות עשו פחות אז הרווחת.
15 מ-27 זה המקסימום? תיקו נגד רעננה, סכנין ובני יהודה, הפסד לבית"ר והדחה מאירופה זה המקסימום שלך? זה חצי ממנו?

באיזה מקום הפועל מסיימת העונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 15:49 
זה בטח לא המקסימום
מצד שני, עם כל הצער, זה גם לא כזה חשוב לי, כי בניגוד לאופטימיים אני לא רואה כזו חשיבות לדרך גם כעיקרון, ובטח ובטח שלא אם אתה לא יכול להשאיר את השחקנים הטובים שלך לכמה שנים ולשפר סביבם. זה יותר קל עם תקציב די בלתי מוגבל.

עד שלא יהיה יותר איזון בכסף, אנחנו נהיה מין מארסיי כיום, פוטנציאל לנצל איזה צירוף מקרים וללקט פירורים. ככה אני רואה את זה. ככה גם חשבתי כשניסו למכור פה שהסגל מעולה ואוטוטו רצים עם מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 15:50 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
יובל כתב:

אבל אין לך זהבי, יש אחד כזה. מה אתה רוצה? אני מסכים שזהבי היה שווה התאבדות מינימום כמו על שכטר, אבל זה לא קרה. הפועל קבוצה שמתקדמת עם הזמן. נכון, היה משחק רע נגד בני יהודה. קורה. גם למכבי היה משחק רע נגד ב"ש. הפועל לא יכולים להיות כרגע איפה שמכבי. הם קבוצה בפיגור של שנה ובפיגור של עומק וסגל שחקנים.

קודם כל, מה שרציתי זה שבמקום 6 החתמות מיותרות פלוס אחת עלובה למרכז הקישור, יביאו זר ברמה של זהבי. המאמן הגאון חשב אחרת.

דבר שני, אתה כנראה לא שמת לב על מה הגבתי וסתם קפצת. אמרו פה שלקח למכבי חצי עונה להתחבר. רק ציינתי שבמקרה הם התחברו בדיוק בדיוק ברגע שזהבי הגיע אליהם. לגמרי במקרה.

דבר שלישי, כמו ב"ש אנחנו גם לא יכולים להיות? כי בינתיים הם 5 מעלינו ולפי לוח המשחקים של שתי הקבוצות עד סוף הסיבוב, הסיכוי שהפער לא יגדל הוא קלוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 15:58 
יובל כתב:

קודם כל, מה שרציתי זה שבמקום 6 החתמות מיותרות פלוס אחת עלובה למרכז הקישור, יביאו זר ברמה של זהבי. המאמן הגאון חשב אחרת.

דבר שני, אתה כנראה לא שמת לב על מה הגבתי וסתם קפצת. אמרו פה שלקח למכבי חצי עונה להתחבר. רק ציינתי שבמקרה הם התחברו בדיוק בדיוק ברגע שזהבי הגיע אליהם. לגמרי במקרה.

דבר שלישי, כמו ב"ש אנחנו גם לא יכולים להיות? כי בינתיים הם 5 מעלינו ולפי לוח המשחקים של שתי הקבוצות עד סוף הסיבוב, הסיכוי שהפער לא יגדל הוא קלוש.

שמתי לב בדיוק למה הגבתי. אמרו לך שלוקח זמן להתחבר ואתה ביטלת את זה ואמרת שהם היו טובים יותר בגלל זהבי. אני אומר לך שלהפועל אין זהבי ולא יהיה את זהבי, אז קבוצה שאין לה את זהבי לא יכולה להיות קבוצה טובה?

אני לא יודע מה זה זר ברמה של זהבי ואני לא יודע על איזה 6 שחקנים אתה מדבר. נראה לי ותקן אותי אם אני טועה, שגם היית מביא את זהבי ומשחק עם נוער זה לא בדיוק היה עובד. מה לעשות, להפועל אין כסף כמו שיש למכבי ואי אפשר להביא את מי שרוצים. יכול להיות שאפשר היה לוותר על רן יצחק כזה, אבל אתה כרגיל, מסתכל לא יותר ממטר קדימה ולא מבין שיש שחקנים שאתה מביא אותם עם הסתכלות על יותר מהעונה הנוכחית וזה משהו שהפועל, במיוחד במצבה הכלכלי חייבת לעשות כמו גם לשתף שחקני נוער גם על חשבון הצלחה לטווח הקצר.

כמו ב"ש מבחינת מה, נקודות?
אני מזמין אותך לשתי העונות האחרונות להסתכל איפה היינו במחזור 12, 13, 14. חותם על זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1773 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 60  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: