תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 08:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 824 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 28  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Fantasy Football
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 20:13 
למה 13 מחזורי עונה רגילה ולא 14? (לא שאני רוצה שזה ישתנה עכשיו, אני רק רוצה להבין...) הרי יש 17 מחזורים בעונת הפוטבול האמיתית (כולל שבוע ה bye)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Fantasy Football
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 20:16 
סמל אישי של המשתמש
כי בשבוע 17 קבוצות רבות לא מתאמצות ומושיבות שחקני מפתח, ואי אפשר שהסופרבול שלנו יהיה זיבלי ומעצבן

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 09:12 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו זה רשמי... לייסי הרביץ משחק (21 נקודות) והפסדתי בגלל איט-סיק, מה שאומר...
תמונה

בכל מקרה, עקב התוצאות האחרונות תמונת הפלייאוף מאוד מסתבכת עכשיו והכל פתוח (מקומות 4-6).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 09:53 
סמל אישי של המשתמש
עידן, המטרה במשחק היא שכולנו נתאמץ. זה שמילפורד הצטרף זה דבר טוב לליגה, ואולי הוא גם יהיה איתנו בעונות הבאות.

ואו על איך שירון ירד מ 140 נקודות בשבועיים הקודמים ל 40 נקודות השבוע. ירון, בא לך על קאם ניוטון להחליף את רוג'רס הפצוע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 10:01 
IdanTheLittle כתב:
עכשיו זה רשמי... לייסי הרביץ משחק (21 נקודות) והפסדתי בגלל איט-סיק, מה שאומר...

אני לא בטוח ועל כן אני אפילו אחשב:
1. הכנסתי את נייט וושינגטון במקום קולסטון הפצוע - מהלך שנתן לי אפס נקודות לעומת אפס שהייתי מקבל אחרת!
2. עימנואל סונדרס במקום לה-גרט בלאונט - הפסדתי פה 0.9 נקודות, אבל זה היה מהלך שנתן RB שאני בונה עליו להמשך העונה.
3. גרונקובסקי במקום צ'רלס קליי נתן לי 16.8 נקודות (היה בסגל, רק העלתי אותו מהספסל)
4. הגנת קרוליינה במקום הגנת שיקגו נתן לי 10 נקודות (שוב, רק חילוף בספסל, אבל כאן מדובר בהימור שלקחתי אחרי שראיתי את אטלנטה לפני שבוע ובדיעבד אני גאה בו)
5. אלכס הנרי במקום ג'סטין טאקר (לא מאמין באף אחד מבולטימור כרגע) נתן לי נקודה אחת

לסיכום, כל המהלכים שעשיתי נתנו לי 26.9 נקודות יותר ממה שההרכב שקיבלתי בירושה היה נותן לי, מאחר והניצחון הוא ב 38.02 נקודות אתה יכול להיות רגוע, לייסי היה צריך להיכנס עוד פעמיים לאנד זון כדי לתת לך ניצחון תיאורטי על הגירסה הקודמת של הקבוצה.
או במילים אחרות, לא הפסדת בגלל איט-סיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
שכחת ככה בקטנה את ג'יו ברנרד, שנתן משחק של 22 נקודות...

אבל שוב חברים, הכל בהומור (למה דווקא בתור שלי למהההה).
הפורום הזה (לא האשכול, כל הפורום) חסר קצת קלילות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 11:38 
סמל אישי של המשתמש
עידן, עוד בדיחה אחת כזו ומילפורד מקבל את הקבוצה שלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 12:09 
its-sick כתב:

ואו על איך שירון ירד מ 140 נקודות בשבועיים הקודמים ל 40 נקודות השבוע. ירון, בא לך על קאם ניוטון להחליף את רוג'רס הפצוע?

להגנתו אני אגיד שבגלל מצב בעייתי בשבוע ביי הוא עלה בלי TE הימר על ההתקפה של הסיינטס בחוץ מול הג'טס ובנוסף לזה גם ספורלס וגם רוג'רס נפצעו ברבע הראשון.

בכלל ב3 השבועת האחרונים המזל של אלכס מתחיל לדבוק בקבוצה לפני 3 שבועות במקום לשחק מול בריז שיחקנו מול קאטלר שהביא ניקוד שלילי ונפצע, שבוע שעבר משום מה העלו מולנו את ריאן בחוץ מול אריזונה במקום את קפרניק מול ג'קסונביל והשבוע רוג'רס נפצע. בעזרת העז הצוואר של פייטון יתפרק שבוע הבא ויתן לעידן סיבה מוצדקת לבכות.

בקשר לפלייאוף: איציק אני חושב שאין סיבה שיהיו 3 עולות מכל בית אלא שחוץ מראש בית כל שאר הWC צריכים להקבע בלי קשר לבתיםץ אין סיבה שקבוצה עם 7 נצחונות מהבית שלכם לא תעלה וקבוצה מהבית שלנו עם 6 כן. אני אישית גם חושב שאם רוצים להיות הכי הוגנים אז הכרטיס האחרון (השישי)צריך ללכת לקבוצה עם הברייקדאון הכי טוב מבין הקבוצות שלא עלו ולא לפי מאזן כדי לצ'פר את הקבוצה הכי חסרת מזל (רדבלאד מובל בקטגורייה הזאת השנה בהרבה). בכל מקרה מה שלא תחליט, בבקשה תפרסם את ההחלטות בקשר לעולות לפלייאוף (וגם מי מקבל ביי, ראשי הבתים או 2 הקבוצות עם המאזן הכי טוב) בקרוב כדי שנדע את מי לעודד במשחקים האחרים.

בקשר לסיכויים שלי להגיע לפלייאוף ניתן לגי'ם מורה לסכם:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 12:21 
צודק, הייתי בטוח שהוא היה בהרכב כשבאתי, בעצם מה ששכחתי זה את השיחרור של דניאל תומאס, ועל כן עכשיו אני צריך לחשב מחדש...

1. אז וושינגטון היה בהרכב גם שבוע שעבר למרות שהיה ב bye , אני בעצם הכנסתי את רייט במקום קולסטון וזה נתן לי 6.9 נקודות
2. עימנואל סונדרס במקום דניאל תומאס - הרווחתי 5.6 נקודות
3. גרונקובסקי במקום צ'רלס קליי נתן לי 16.8 נקודות
4. הגנת קרוליינה במקום הגנת שיקגו נתן לי 10 נקודות
5. אלכס הנרי במקום ג'סטין טאקר (לא מאמין באף אחד מבולטימור כרגע) נתן לי נקודה אחת
6. ג'יו ברנרד במקום לה-גרט בלאונט, רווח של 11.7

סה"כ השינויים שלי נתנו לי 52 נקודות והיית מנצח בהליכה, אז כן, הפסדת בגלל איט-סיק!
אגב, 38.5 נקודות מתוך ה52 ישבו על הספסל לפני שבאתי...

בנושא ההומור, הרבה פעמים אני כותב הודעות מאוד רציניות (ראה ערך ההודעה הזאת והקודמת) אבל לפחות בראש שלי זה נשמע בנימה צינית הומוריסטית, יש לי תחושה בהודעות של its-sick הסיפור דומה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 12:23 
סמל אישי של המשתמש
בהחלט יש סיבה להעדיף מאזן בבית. משחקים יותר משחקים בתוך הבית. להערכתי הבית שלנו הרבה יותר קשה משלכם ואין סיבה לאכול אותה בגלל זה.
בכל בית שלוש ראשונות מגיעות לפלייאוף, זה נראה לי הוגן מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 12:33 
בגלל שהבית שלכם יותר קשה השנה נראה לי שמבחינת הוגנות אין בעייה שמהבית שלכם יעלו 4 ומשלנו 2, אותו דבר נושא הברייקדאון. מצד שני שתי ההצעות האלה דופקות אותי אז תעשה בעצם מה שבא לך.

אז אני מבין שבמבחינת פלייאוף הראשונה בכל בית מקבלת ביי. והשנייה משחקת מול השלישית בבית השני?
כמו כן מה השובריי שויין במקרה של עלייה לפלייאוף באתר מוגדר מאזן ראש בראש אבל מכיוון שזה בתוך הבית אז יש מצב טוב שזה יהיה 1-1 אז צריך להחליט על שובר שווין שני. (אפשרויות שאני מציע: מאדזן בתוך הבית, ברייקדאון, מס' נקודות כולל, מס' נקודות בראש בראש)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 12:35 
סמל אישי של המשתמש
תראה, כרגע המצב הוא שמקום לפני אחרון בבית שלנו (אני) שווה מקום 2 בבית השני, למרות שהבית שלנו יותר קשה. אז אף אחד לא נדפק.

מה גם, שכרגע לי ולגלעד נשארו 3 משחקים מתוך 4 מול יריבים בבית השני, לך ולמילפורד יש רק משחקים מול הבית השני, ולמוריסי 2 מתוך 4.
זה נראה לי מספיק מאוזן כדי לקבוע שהעולות יקבעו לפי ניצחונות ולא לפי בתים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 12:50 
זאת ההצעה שלי.
איציק רוצה לקבוע שיהיו 3 קבוצות מכל בית.
אישית מקובל עלי לחלוטין מה שאיציק יקבע בתור קומישנר רק שיקבע את זה בקרוב ויפרסם ושלא נגיע לשבוועת האחרונים בלי שיודעים את סדר העולות ושוברי השוויון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
זה לא קשור בכלל למה עוד נשאר. זה קשור לסך המשחקים.
הקבוצות היחידות שמשחקות בעונה משחקים בהתפלגות דומה לשלי הן אלו שאיתי בבית, וזה הוגן להשוות אותי רק אליהן.
אחרת מה הטעם בבתים בדיוק? סתם להקשות עלי לתכנן את המשחקים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
כמו שאני הבנתי את זה בתחילת העונה, עולות שלוש קבוצות מכל בית.
במקרה של שוויון במאזן הכולל בין קבוצות באותו הבית, קובע מאזן המשחקים בין שתי הקבוצות (לא ניקוד, כלומר רק 2:0 משפיע).
במקרה של שוויון גם שם קובע סך הניקוד שכל קבוצה השיגה במהלך העונה כולה (פה הסיכוי לשוויון אפסי).

בפלייאוף מצליבים: קבוצה ראשונה בבית אחד תפגוש בחצי הגמר את המנצחת בין הקבוצה השניה מהבית השני והקבוצה השלישית מהבית שלה (הראשון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 13:42 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין את ההיגיון:
נניח יש בית חזק, ובית חלש. למה שמהבית החלש יעלו אוטומטית 3 קבוצות (ויש להם מאזן פחות טוב מקבוצות בבית החזק)?
בנוסף זה גם מחליש את הפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 13:48 
סמל אישי של המשתמש
ההגיון הוא שלקבוצות בבית החלש לא יהיה מאזן פחות טוב אלא יותר טוב ממה שבאמת מגיע להן, כי הן משחקות יותר משחקים נגד קבוצות פחות טובות.
המאזן הכולל שלהן פחות משקף.
תסתכל בברייקדאון בשביל לראות כמה הבית השני יותר חלש.

נערך לאחרונה על ידי its-sick בתאריך 05 נובמבר 2013, 13:51, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 13:50 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
ההגיון הוא שלקבוצות בבית החלש לא יהיה מאזן פחות טוב אלא יותר טוב ממה שבאמת מגיע להן, כי הן משחקות יותר משחקים נגד קבוצות פחות טובות.

אני מבין, אבל כרגע זה לא המצב.
כמו שאני רואה את זה, Division 1 יותר חזק, והמאזנים שם כרגע יותר טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 13:51 
סמל אישי של המשתמש
זאת הטיה דווקא בגלל אייריש שחילק נצחונות לכולם (רק לך לא...)
שוב הטיה שמראה על הבדל בין הבתים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
ירון התחבר אתמול אבל לא שם וייבר על QB. אהרון רוג'רס פצוע והוא חייב QB לכמה שבועות.
אני ממשיך כמובן להציע את קאם ניוטון לטרייד. אחרי הוייברים אני לא רואה שיש לירון אופציה טובה בשחקנים החופשיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 15:42 
לא שאני בא לקלקל לך את אפשרויות הטרייד שאתה מחפש, אני הייתי הולך השבוע על לוקר (הוא משחק נגד ג'קסונוויל) ובודק מה האופציות שיהיו בהמשך...
האמת הייתה לי התלבטות האם לעשות את זה השבוע (בריידי ב bye) ובסוף הלכתי על דלטון נגד בולטימור, אני בונה על הגנת הריצה של בולטימור שתגרום לדלטון לזרוק הרבה ובשאיפה בהצלחה.
מאותם שני השיקולים לעיל אני עוד מתלבט מי יפתח בסופו של דבר ג'יו ברנרד או נייט וושינגטון, על פניו לפי מה שכתבתי לגבי רסיברים שמשחקים נגד ג'קסונוויל ורצים אחוריים שמשחקנים נגד בולטימור אני אמור להעדיף את השני, אבל אני לא שוכח לו כל כך מהר משחק של 0 נקודות שהוא נתן לי השבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 15:45 
סמל אישי של המשתמש
לא משנה, התחלתי לחשוב על פציעה שאולי תבוא לפיליפ ריברס ועדיף שאשמור על קאם ליתר בטחון
אין לי מחסור בשום עמדה טפו טפו טפו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2013, 06:52 
סמל אישי של המשתמש
הלילה וושינגטון - מינסוטה, לשים לב להרכבים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2013, 10:07 
its-sick כתב:
ירון התחבר אתמול אבל לא שם וייבר על QB. אהרון רוג'רס פצוע והוא חייב QB לכמה שבועות.

הלך על איליי, הימור מעניין, מצד אחד בינתיים בעונה זוועתית, מצד שני QB טוב שיכול להיות ישתפר בחצי השני של העונה אחרי שנח קצת ב- bye.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2013, 15:09 
סמל אישי של המשתמש
איליי זה כשלון ידוע מראש. ירון כנראה מניח די בצדק שמקומו בפלייאוף כבר הובטח והוא רק מחכה שדאבל צק יחלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2013, 22:03 
רוג'רס עשוי על פי התחזית באתר להפסיד עד שישה שבועות,
6 שבועות מהיום זה הגמר של הליגה שלנו, אין ספק שאני צריך קוורטרבק יציב להרכב במקומו. אין ספק שזה לא יהיה
איליי מאנינג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2013, 22:05 
סמל אישי של המשתמש
http://shedim.league.fantasy.nfl.com/le ... 8/settings
Trade Deadline November 22, 2013

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2013, 23:06 
ירון א. כתב:
רוג'רס עשוי על פי התחזית באתר להפסיד עד שישה שבועות,
6 שבועות מהיום זה הגמר של הליגה שלנו, אין ספק שאני צריך קוורטרבק יציב להרכב במקומו. אין ספק שזה לא יהיה
איליי מאנינג.

אני עוד צעיר בנושא, וזה גם קל לי להגיד במצבי כשלא משנה מה אני לא אגיע לפלייאוף, אבל אני במקומך הייתי הולך על בסיס שבועי בהתאם לתחזיות.
השבוע למשל, לוקר הוא הימור מעניין בהתחשב ביריבה...

אגב, מה קורה בפלייאוף עם כל השחקנים בקבוצות שלא מגיעות לפלייאוף? הם הופכים ל- FA?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2013, 23:08 
סמל אישי של המשתמש
לא. הם מחוץ למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2013, 23:08 
its-sick כתב:

זה כולל וייברים וFA?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 824 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 28  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: