תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 09:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 387 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ליגת העל מחזור 8 - יתר משחקי המחזור
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 16:59 
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:
מה שהורג אותי, גם בפורום הזה, זה שכשהבינו שזהבי הולך למכבי, היו פה די הרבה אנשים שכתבו דברים בסגנון של "מי שישמע סתם שחקן, גם בהפועל לא סבלתי אותו אף פעם".

מה לעשות, בהפועל הוא היה שחקן נחמד עם עליות וירידות. אפילו לא חצי ממה שהוא היום.

לא מסכים איתך. הוא השתפר משנה לשנה, אבל מי שהבין, גם אז, ראה שחקן שמבין את המשחק אחרת, עושה תנועה בלתי פוסקת בלי כדור. אני כבר לא מדבר על 2011 שהוא החזיק אותך על הגב כמעט לבד. ואני כבר לא מדבר על האופי שלו על המגרש, הקילריות הזו. היה ברור בשנה שעברה שזה שחקן שצריך להתאבד עליו. חבל שלא ברור מספיק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 16:59 
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:
מה שהורג אותי, גם בפורום הזה, זה שכשהבינו שזהבי הולך למכבי, היו פה די הרבה אנשים שכתבו דברים בסגנון של "מי שישמע סתם שחקן, גם בהפועל לא סבלתי אותו אף פעם".

מה לעשות, בהפועל הוא היה שחקן נחמד עם עליות וירידות. אפילו לא חצי ממה שהוא היום.

זה נכון למעט השנה של הצ'מפיונס, שם הייתה קפיצת מדרגה והוא היה השחקן מספר 1 שלנו בקבוצה עם דגלאס,שכטר,ורמוט,ידין וכו'...
סיים עם מספר דו ספרתי של שערים + בישולים כולל שערים קריטיים (זלצבורג, חצי גמר גביע, בישול בגמר, מול מכבי חיפה בבית, בישול לבאדיר בדרבי ועוד)
למעשה, מאז אותו שער בטדי הקריירה שלו בנסיקה אדירה, עד אז הוא באמת היה שחקן הרכב טוב, אבל לא אותו שחקן ענק שהוא הפך להיות מאותו שער בטדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 17:00 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:

הוא היה מצויין בהפועל, תמיד היה לו קילינר אינסטינקט והיה שחקן משלים פשוט מעולה בהפועל.
הוא חזר למכבי כשחקן מוביל עם חוכמת משחק וניהול משחק שלא היו לו בהפועל, הטכניקה שלו שתמיד הייתה לא מספיק מלוטשת השתפרה מאוד.
גם אני לא חשבתי שהוא יהיה כל כך משמעותי אבל העונה וחצי באיטליה שיפרה אותו פלאים.

שישבור את שתי הרגליים היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 17:04 
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:

זהבי בעונה שאחרי הדאבל היה ענק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 17:08 
הוא תמיד היה גדול
ממועדון כדורגל מצופה להכיר בפוטנציאל של שחקן(בטח אחד כזה ששיחק אצלו וראו כל צעד שלו). ממש חוכמה להגיד שהיום זהבי שחקן טוב.

להגיד היום שזהבי טוב זה כמו להגיד היום שצ'רצ'י טוב או כמו להגיד היום שדייגו קוסטה טוב כשהם בערך בגיל של זהבי וקרובים לשיא היכולת שלהם מבחינת גיל. לאוהדים מותר כי הם לא מקבלים החלטות, ממועדון מצופה קצת יותר. מועדון גם יכול לפספס, כולם מפספסים, אבל להגיד היום שאז הוא היה פחות טוב? ברור שהוא היה פחות טוב, הוא היה בן 22, ורק התקדם מאז גם בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 17:10 
סמל אישי של המשתמש
כינור 6

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 17:12 
לא תמיד אפשר לצפות התפתחות כזאת.
אני עוד דווקא מאלה שתמכו בו במשחקים שלמים שהוא הביך אותי והיה גרוע, בזמן שכל שער 7 רצה לרצוח אותו.

הוא היה שחקן טוב, אבל בטח לא אחד ששווה להתאבד עליו כמו שכטר.
ושוב, לפעמים זה בא מכלום.
היית שם 10 שקל על זה שראמזי תוך חודש וחצי הופך לקשר הכי טוב בפריימירליג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 17:13 
א. אני לא ונגר ולא בצוות המאמנים של ארסנל
ב. שחטו אותו הרבה בלי סיבה והוא ממש לא היה חלש כמו שעשו ממנו (התכוונתי לראמזי, אבל במחשבה שניה זה תופס גם על זהבי)
ג. זהבי לא עשה את תוך חודש וחצי משום מקום, הוא השתפר כל שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ליגת העל מחזור 8 - יתר משחקי המחזור
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 17:14 
RedFox כתב:
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:

הוא היה מצויין בהפועל, תמיד היה לו קילינר אינסטינקט והיה שחקן משלים פשוט מעולה בהפועל.
הוא חזר למכבי כשחקן מוביל עם חוכמת משחק וניהול משחק שלא היו לו בהפועל, הטכניקה שלו שתמיד הייתה לא מספיק מלוטשת השתפרה מאוד.
גם אני לא חשבתי שהוא יהיה כל כך משמעותי אבל העונה וחצי באיטליה שיפרה אותו פלאים.

אמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 17:15 
אוגוסטוס היל כתב:
RedFox כתב:
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:

אמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 17:16 
הוא נתן שנה אחת באמת טובה ומאז שנה וחצי בקושי שיחק כדורגל.
במצב של הפועל, זאת הייתה החלטה טובה כל עוד לא מדברים בדיעבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 17:19 
זה כמו שיונייטד יגידו שלשחרר את פוגבה ופיקה ורוסי זו החלטה טובה, אם לא מדברים בדיעבד.
במציאות הם איבדו שלושה שחקנים מצויינים. ככה זה נבחן. במציאות.

אם אתה טוב, אחוזי הפגיעה שלך טובים, לא מאה אחוז כי כולם טועים, אבל טובים. המקרה של זהבי נרשם לא כפגיעה אלא להיפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 17:24 
NARKOTIKA כתב:
לא תמיד אפשר לצפות התפתחות כזאת.
אני עוד דווקא מאלה שתמכו בו במשחקים שלמים שהוא הביך אותי והיה גרוע, בזמן שכל שער 7 רצה לרצוח אותו.

הוא היה שחקן טוב, אבל בטח לא אחד ששווה להתאבד עליו כמו שכטר.
ושוב, לפעמים זה בא מכלום.
היית שם 10 שקל על זה שראמזי תוך חודש וחצי הופך לקשר הכי טוב בפריימירליג?

אבל ההתפתחות לא היתה משנה שעברה להשנה. זה היה ברור שהוא שחקן מצוין ולא רק מצוין, שחקן שמשנה קבוצה ושווה היה להתאבד עליו לפחות כמו על שכטר. שכטר שחקן מצוין, אבל הוא תלוי בקישור שמאחוריו. זהבי שחקן שמרים קבוצה בדרגה.
כמו שאמרתי, מי שהכיר את זהבי והבין את האיכויות שלו, ידע בדיוק מה הוא שווה ומה הוא יהיה. לא בשנה שעברה, אלא כבר מאמצע עונת הדאבל. זה שחצי שער 7 רצה לרצוח זו באמת אינדיקציה קטנה מאוד. אני מתבייש להגיש מה אנשים מסביבי צעקו לעבר גרזיציץ בשני המשחקים הראשונים, או מה צעקו אתמול לדמארי או אתה יודע מה, גם לשכטר וורמוט.
זה אולי יישמע מתנשא (ואם כן, זו בהחלט הכוונה), אבל לאנשים אין מושג. אין מה לעשות, לכל אלה שמזלזלים בתהליכים ובהתפתחות של שחקנים, וגם של קבוצה, צריכים לתת את זהבי כדוגמא. אנשים גומרים שחקנים בני 17- 18 אחרי חודשיים שהם רואים אותם, בלי להבין בכלל מה הם רואים ולאיפה שחקן יכול להגיע אם הוא ישחק בקבוצה טובה יותר, או שיהיה לו יותר בטחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 17:26 
אנחנו לא שחררנו, המקרים שאתה נתון פה פשוט לא אותו דבר.
היינו צריכים לקחת החלטה אם זהבי, נכון לאותו רגע, זה שחקן ששווה "התאבדות" כלכלית.
גם למכבי לא היה מושג שהוא יהיה כזה טוב.

כל מה שאני אומר זה שבאותו רגע לדעתי זאת הייתה החלטה טובה. היום, יש מצב שזה השחקן שהיה נותן לנו פה שליטה מוחלטת בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 17:27 
להגיד שידעת שזהבי יהיה כזה טוב זה אומר או שאתה מבובז בפורום או שכבר נסחפת לתוך הסיפור שאתה מספר לעצמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 17:28 
מה זה משנה אם שחררת או לא? זו סמנטיקה
יכלת להביא אותו אליך כמו שהם יכלו להשאיר את השחקנים האלה אצלם.

תיאוריה זה בולשיט, מציאות זה מה שקובע. המקרה הזה הוא איקס, אם לאורך זמן יש הרבה איקסים ומעט ויי'ים, מישהו לא יודע מה הוא עושה.
חוץ מזה שדובר כאן על אנשים שאמרו עליו שהוא סתם שחקן, את "ההתאבדות הכלכלית" הכנסת אתה.
מי שאמר עליו שהוא סתם שחקן טעה, לא מבין איך אפשר להתווכח על זה. אפשר לחשוב איזו בושה זו, כולם טועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 17:30 
כולם חכמים בדיעבד.
אני אומר, לפי תחושה שלי, שאם בינואר שנה שעברה היו שואלים 10,000 אוהדי הפועל את מי הם מעדיפים להחזיר, לפחות 7,000 היו בוחרים בשכטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 17:32 
כל מי שאמר סתם שחקן עשה את זה אחרי החתימה.
כולם העדיפו שהוא יהיה אצלנו, השאלה באיזה מחיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 17:33 
עד המ!!ת הפועל כתב:
כולם חכמים בדיעבד.
אני אומר, לפי תחושה שלי, שאם בינואר שנה שעברה היו שואלים 10,000 אוהדי הפועל את מי הם מעדיפים להחזיר, לפחות 7,000 היו בוחרים בשכטר.

א. לא בטוח
ב. עדיף להיות חכם בדיעבד שלומד מהטעויות שלו, מאשר טיפש שמתעקש שהחלטה שגוייה היא נכונה, ומונע מעצמו ללמוד מזה לעתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 17:36 
NARKOTIKA כתב:
להגיד שידעת שזהבי יהיה כזה טוב זה אומר או שאתה מבובז בפורום או שכבר נסחפת לתוך הסיפור שאתה מספר לעצמך.

קודם כל, יכול להיות שאני מבוזבז בפורום. אני חושב שאם תעבור על תחזיות שלי לפני עונות, תגלה שאני בד"כ צודק.
לגבי זהבי, אני לא מספר לעצמי שום סיפור. אני חושב שמי שמספר לעצמו סיפור כרגע זה אתה, כי אתה לא מדבר על 2010, אתה מדבר שהפועל עשו החלטה טובה בשנה שעברה שהיה כבר די ברור שאם זו אכן היתה החלטה של הפועל, זו היתה החלטה קטסטרופלית.

אני לא חושב שכדורגל זה ניתוח מח, אבל אני כן חושב שהדעות עליו די מייצגות את התרבות שלנו כאן בתור מדינה. אחרי משחק ורבע לא טובים קוטלים פה את כל העולם וממליכים מלכים. "ראיוס שחקן מדהים", אחרי שבועיים, "חיפה נכשלה עם כל הזרים". זה בערך הלך הרוח.
יש שחקנים שצריכים פרקי זמן של שנתייים-שלוש בשביל להתחיל להניב פירות ועד אז, אין מה לעשות, בשביל שהם יתנו את הפירות מתישהו, הם צריכים לשחק. החוכמה זה לזהות את הפוטנציאל בשחקנים, להאמין בהם ולתת לשחק גם אם הם כרגע פחות טובים.
תקרא את האשכול על צ'קול. אני לדוגמא, עוד לא יודע מיהו. פה כבר גמרו אותו. קרא מה כתבו על גרזיציץ אחרי פאנדורי, על גורדנה. אז תעשה טובה, אל תביא לי את שער 7 בתור דוגמא על "מה חשבו על זהבי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 17:53 
19 כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
כולם חכמים בדיעבד.

א. לא בטוח
ב. עדיף להיות חכם בדיעבד שלומד מהטעויות שלו, מאשר טיפש שמתעקש שהחלטה שגוייה היא נכונה, ומונע מעצמו ללמוד מזה לעתיד.

א. ברור שלא בטוח, זו תחושה שלי.
ב. נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 17:56 
שנה שעברה טענו שלהפועל היה כסף להביא את זהבי אבל לא רצו אותו מסיבות אישיות-מקצועיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 17:58 
נדמה לי שהרבה מאוד משתמשים פה אמרו שזהבי שחקן יותר חשוב משכבר כבר שהם עזבו לאירופה. אני חושב שגם אני אמרתי את זה אבל אני לא זוכר בוודאות. זה לא ממ'ליאת חשוב.
העיקר שישבור את הפיקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 18:02 
סמל אישי של המשתמש
שכטר? להזכיר כמה דבילים העדיפו את הרוש וקוסטה כי מה שהיינו "צריכים" זה מגנים ולא קשר התקפי?

זהבי מאז ומעולם לא היה מוערך מספיק בהפועל, לא על ידי האוהדים, לא על ידי הצוותים המקצועיים ולא על ידי ההנהלות. אנחנו קיבלנו את העונש שלנו. רק צריך לקוות שהוא יקבל את שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 18:16 
סמל אישי של המשתמש
אני דווקא חושב שגוטמן העריך אותו מאוד, וקהל זו מילה גדולה מדי. אני בטוח שאחוז לא מבוטל הבין מה זה ערן זהבי. אם לא בדאבל אז לבטח בעונה שאחרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 18:17 
אדום נחמד כתב:
אני דווקא חושב שגוטמן העריך אותו מאוד, וקהל זו מילה גדולה מדי. אני בטוח שאחוז לא מבוטל הבין מה זה ערן זהבי. אם לא בדאבל אז לבטח בעונה שאחרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 18:24 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
הגול של רעננה אתמול היה אותו תרגיל שעבד לנו פעמיים עם זהבי: ב-08/09 נגד מכבי פ"ת באורווה (טלקיסקי בישל), וב-10/11 בבלומפילד נגד בני יהודה (ורמוט בישל).

גם מוזכר ב"וואלה":
ציטוט:
ליברפול עשתה תרגיל כזה לפני כמה שנים, ומאז הרבה מנסים לחקות. "גם הפועל", קורצקי שוב הראה בקיאות, "לפני כמה שנים, עם זהבי".

איך שראיתי את הגול של תמיר כהן נזכרתי בגול באורווה. מוזר שלא זכרתי את השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 18:27 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
הוא תמיד היה גדול
ממועדון כדורגל מצופה להכיר בפוטנציאל של שחקן(בטח אחד כזה ששיחק אצלו וראו כל צעד שלו). ממש חוכמה להגיד שהיום זהבי שחקן טוב.

להגיד היום שזהבי טוב זה כמו להגיד היום שצ'רצ'י טוב או כמו להגיד היום שדייגו קוסטה טוב כשהם בערך בגיל של זהבי וקרובים לשיא היכולת שלהם מבחינת גיל. לאוהדים מותר כי הם לא מקבלים החלטות, ממועדון מצופה קצת יותר. מועדון גם יכול לפספס, כולם מפספסים, אבל להגיד היום שאז הוא היה פחות טוב? ברור שהוא היה פחות טוב, הוא היה בן 22, ורק התקדם מאז גם בהפועל.

:ROSE:
ביבראס כנ"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 18:36 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:

לא מסכים איתך. הוא השתפר משנה לשנה, אבל מי שהבין, גם אז, ראה שחקן שמבין את המשחק אחרת, עושה תנועה בלתי פוסקת בלי כדור. אני כבר לא מדבר על 2011 שהוא החזיק אותך על הגב כמעט לבד. ואני כבר לא מדבר על האופי שלו על המגרש, הקילריות הזו. היה ברור בשנה שעברה שזה שחקן שצריך להתאבד עליו. חבל שלא ברור מספיק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 18:42 
סבבה. כולכם ידעתם שמתפתח פה שחקן על. שמישהו ידביק פה את השיר של אריאל זילבד על בדיעבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 387 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: