תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 06:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 191 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נס ציונה בבית, מוצ"ש 19:45
הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 12:25 
תמיר אריאלי כרגע מפחד לגעת בכדור. גל איתן היה בערך 3-4 דרגות מעליו, עם כל החסרונות.
בעצם זה לא ניתן להשוואה, כי גל איתן ניצח לפחות 2 משחקים שנה שעברה, ואריאלי, מפחד לגעת בכדור.

בנוסף בגלל שקאונסיל לא פונקציה, לימונד נטחן עד אפיסת כוחות. גם מתן.
יש הבדלים של שמיים וארץ בין היכולת של מתן ולימונד ברבע הראשון, לרבע האחרון.
זה הזוי שאנחנו כביכול עם סגל יותר עמוק משנה שעברה, ועדיין בעמדות 1-2-3 השחקנים משחקים 40 דקות.
אני לא נמצא באימונים ולא יודע מה הכושר של כל אחד, אבל יוני ניר ויותם שירן גם לא נספרים כרגע.
כרגע דה פקטו (ולא על הנייר), אנחנו עם סגל פחות עמוק משנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 12:27 
סמל אישי של המשתמש
אריאלי מפחד בין השאר כי הוא לא מקבל אמון מארז. אי אפשר להשוות בכלל את ההזדמנויות שטימור קיבל לעומת מה שאריאלי מקבל.
יכול להיות שלאריאלי אין מושג, אבל הוא צריך לקבל הזדמנות ראויה קודם לאורך זמן עם לא מעט דקות כדי להחליט על זה סופית. מי שבינתיים מקבל את ההזדמנויות האלה שוב ושוב ולא ממש מצדיק אותן זה קאונסיל, וזה בא על חשבון אריאלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 12:32 
כבר עשה את הטעות של לפתוח עם קאנסיל, ולמעשה הגיב (עאלק) לחמישייה של נ"צ. למה לא לעלות בחמישייה עם אריאלי? אולי יהיה לו קצת ביטחון ואפשר יהיה פחות לשחוק את קרלון ורביב? כסאמק, אני מת על ארז, אבל יש לו לפעמים ג'וקים שרק הוא יודע מאיזה אונה במוח הוא מביא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: נס ציונה בבית, מוצ"ש 19:45
הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 12:33 
3 דקות לסיום המחצית הראשונה
נס ציונה מתפרקת ובמינוס 12
במקום לתת לשחקנים קצת לנוח הוא ממשיך לרוץ איתם וההפרש לא גדל
אז בשביל מה שחקת אותם??? משחק משחקים 40 דקות לא 20!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 12:45 
הפועל כתב:
אריאלי מפחד בין השאר כי הוא לא מקבל אמון מארז. אי אפשר להשוות בכלל את ההזדמנויות שטימור קיבל לעומת מה שאריאלי מקבל.
יכול להיות שלאריאלי אין מושג, אבל הוא צריך לקבל הזדמנות ראויה קודם לאורך זמן עם לא מעט דקות כדי להחליט על זה סופית. מי שבינתיים מקבל את ההזדמנויות האלה שוב ושוב ולא ממש מצדיק אותן זה קאונסיל, וזה בא על חשבון אריאלי

אריאלי, מה אריאלי.
כל הסיפור של פתיחת עונה הזאת זה שמדברים על אריאלי, במקום לדבר על זה שלא מסוגלים להנחית פה גארד זר שיודע לשחק כדורסל.
ואין לי שום דבר נגד אריאלי. אם היה גארד זר נוסף יוצר גם הוא היה יכול לעשות את מה שהוא יודע (לקלוע קצת מבחוץ).
אבל קל לדבר על אריאלי, במקום לדבר על ההתנהלות הגרועה שהביאה למצב שאנשים פה מדברים על מי צריך לעלות בחמישייה, אריאלי או קונסיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
בסדר, צריך גארד זר. הבנו, יודעים. מה זה קשור לזה שאתה לא מנצל אפילו את מה שיש כמו שצריך.
התגאינו שיש לנו סגל ישראלי איכותי, ובסוף שני שחקנים בו בקושי רואים פרקט, והשלישי (שולדי) נשכח חצי מהזמן על הספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 13:11 
הפועל כתב:
בסדר, צריך גארד זר. הבנו, יודעים. מה זה קשור לזה שאתה לא מנצל אפילו את מה שיש כמו שצריך.
התגאינו שיש לנו סגל ישראלי איכותי, ובסוף שני שחקנים בו בקושי רואים פרקט, והשלישי (שולדי) נשכח חצי מהזמן על הספסל.

מי התגאה שיש סגל ישראלי איכותי?
הסגל הישראלי טוב יותר מהעונה שעברה בזכות לימונד שהוא שחקן הרבה יותר טוב מבר טימור. לא בגלל טמיר אריאלי (שלטעמי גל איתן הרבה יותר טוב ממנו).
ועם כל הכבוד לאריאלי ויוני ניר (שחקן שאני מאוד מחבב, משקיען ומקצוען) את הכסף הזה היה צריך להשקיע בזרים, את הדקות של אריאלי יכול היה לקבל רום גפן.
מה זה עוזר לי סגל רחב אם במקום אחד השחקנים הכי חשובים בקבוצה, למעשה במקום שחקן הספסל הכי חשוב בקבוצה יש אוויר.
לדבר עם אריאלי ויוני ניר זה לגרום להם עוול. צריך לדבר על מי שגרם לכך שבמקום גארד זר טוב מהספסל יש אוויר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 13:14 
סמל אישי של המשתמש
מי התגאה? ארז, ההנהלה, חלק גדול מאיתנו. ובצדק.
זה שיש לנו בעיה של זר זה אולי מחדל ונורא ואנערף מה. אבל בשורה התחתונה לחצי מהליגה יש בעיה של זר. אנחנו פה לא בדיוק יוצאי דופן בלשון המעטה, ועד הסיבוב השני חצי מהזרים בליגה כבר יוחלפו.

יותר חבל שבנוסף לזה שיש לנו 3 שחקנים שלא מנוצלים טוב על הספסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 13:23 
הפועל כתב:
מי התגאה? ארז, ההנהלה, חלק גדול מאיתנו. ובצדק.
זה שיש לנו בעיה של זר זה אולי מחדל ונורא ואנערף מה. אבל בשורה התחתונה לחצי מהליגה יש בעיה של זר. אנחנו פה לא בדיוק יוצאי דופן בלשון המעטה, ועד הסיבוב השני חצי מהזרים בליגה כבר יוחלפו.

יותר חבל שבנוסף לזה שיש לנו 3 שחקנים שלא מנוצלים טוב על הספסל

יש לך בעייה של שלושה זרים. לא של אחד.
1. אוויר בעמדת הגארד המחליף.
2. ג'סטין הארפר שלא בכושר משחק (איזה מזל שחיכו עד לרגע האחרון כדי להחתים זר....)
3. אואנס - כתוצאה מהכושר הרע של הארפר גם אואנס נפגע.

עכשיו תמצא לי, חוץ מראשון לציון, עוד קבוצה שנמצאת במצב כזה. ותמצא לי עוד קבוצה שאחרי ההתנהלות הגרועה שלה בעונה שעברה חוזרת על אותה התנהלות.
ויודע מה? גם אם היית צודק - ואתה לא - מצדי שכל הקבוצות יחפפו עם הזרים. אז שאתה תביא ארבעה, בזמן, ותיתן להן בראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 13:35 
הו.... זה בדיוק מה שאמרתי גם אחרי המשחק נגד ראשון.
פשוט אחרי הנצחון לאנשים היה קל להיטפל לקאונסיל ולחשוב שהארפר ואוונס זה הם "פגיעה בול" או משהו כזה.
וואט אחד של נס ציונה (לא זר של חצי מיליון דולר) קלע יותר משניהם ביחד אתמול, ובעיקר הראה נוכחות, מה שהם לא.
יש לנו בעיה של שלושה זרים, לא של אחד.
אם היו לנו אתמול שני זרים שמתפקדים (כמו האניקט ו-וואט למשל), לא ארבעה ולא שלושה, שניים, זה נגמר מעל 15.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 13:37 
סמל אישי של המשתמש
ותראה לי עוד קבוצה שיש לה סגל ישראלי כמו שלנו. יש אולי 3-4 כאלו בליגה. כל אחד עם הבעיות שלו.
הסגל הישראלי הזה היה אמור להיות התשובה שלנו לחסרון בזרים (שכן נובע בחלקו גם מהתנהלות לא אופטימלית/ביזיונית /מה שאתה רוצה). בעולם מושלם הכל היה טוב ולא היינו נותנים פור לליגה בשום תחום.
בעולם האמיתי זה כן קרה. אבל אין סיבה שגם ניתן פור בתחום הזרים, וגם לא נשתמש ביתרון היחסי שלנו בצד של הסגל שבו (באמת) נעשתה עבודה טובה וזה הצד של הישראלים.
וזה כבר סתם עניין של ניהול דקות נכון, לא עניין של למצוא בדיוק את המחליף המתאים או אנערף מה.
זה מתחת לאף, ורק צריך לעשות את זה פשוט וזהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 13:45 
אבל אתה כן משתמש ביתרון של הישראלים.
נכון להיום לימונד נותן לך הרבה יותר מבר טימור.
שולדבראנד נותן את מה שנתן בעונה שעברה. מתן גם.
יותם שירן, יוני ניר ואריאלי זה יתרון בעמדת הישראלים? מול מי בדיוק?

הבעיה היא שבזרים, כרגע, למעט בראון (שנותן תפוקה התקפית ולא שומר כמעט בכלל) שאר הזרים גורמים לגעגועים לסטיט וקלי (את השמות גודס ורנדל אני בכלל לא מעז להעלות...)
ושוב - הארפר שחקן. רואים את זה. יש לו הרבה מאוד כדורסל ולא במקרה הוא היה שחקן קולג'ים טוב, הגיע לNBA ונתן מספרים יפים בצרפת. אבל האיש לא בכושר. אתה במחזור החמישי ויש לך זר אחד משלים (וכרגע אין לי טענה כלפיו), זר אחד במצב של הכנות לעונה, וזר אחד שהוא אוויר.
אז יש לך סגל ישראלי טוב, אבל ההתנהלות עם הזרים גורמת לך להיות קבוצה עם מעט מדיי יכולות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 13:47 
ואם אתה מצפה שאריאלי, יוניר ויותם שירן יחפו על ההתנהלות הגרועה עם הזרים - אז אני מצטער. זה בערך כמו לצפות לזכות בלוטו מבלי למלא כרטיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 13:49 
בסופו של דבר בראון ולימונד, כל אחד בתורו, החזיקו אותנו במשחק בדקות האחרונות. צריך עוד גארד טוב לידם ותהיה לנו קבוצה נהדרת.
המשחקים האלו, עם כל כמה שהם נראים חשובים תוך כדי הליגה, הם די חסרי משמעות כשיש לך פלייאוף לשחק בו.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 13:50 
סמל אישי של המשתמש
אני מצפה שכששולדי נותן מחצית ראשונה טובה לא ייבשו אותו מחצית שניה, ששירן לא יראה דקה כששולדי בכושר נורמלי, ושאריאלי יקבל יותר קרדיט מכמה דקות למשחק שכקאונסיל נראה כמו שהוא נראה, ואולי יהיה לנו עוד גארד נורמלי עם קצת בטחון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 13:50 
האדום הצורר כתב:
בסופו של דבר בראון ולימונד, כל אחד בתורו, החזיקו אותנו במשחק בדקות האחרונות. צריך עוד גארד טוב לידם ותהיה לנו קבוצה נהדרת.
המשחקים האלו, עם כל כמה שהם נראים חשובים תוך כדי הליגה, הם די חסרי משמעות כשיש לך פלייאוף לשחק בו.

למה שתהיה בפלייאוף? כרגע יותר סביר שתיאבק בתחתית מאשר שתהיה בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 13:52 
מתי בדיוק אתם רוצים להכניס את שירן ואריאלי לעניינים? כל דקה שלהם על המגרש מתחילת השנה (בליגה) זה נזק טהור. מה ארז כבר יכול לעשות כאן? לתת להם בכוח לשחק עוד על חשבון זה שנפסיד משחקים? זו התאבדות בשבילו בתור מאמן. יותם שירן, אם כבר, מקבל יותר מדי צ'אנסים מתחילת השנה. לגבי אריאלי, לימונד ובראון מחזיקים את הקבוצה הזאת לבד כרגע וההבדל ביניהם לאריאלי הוא אסטרונומי. במשחקים קודמים התלוננו שנתנו להם לנוח ואיבדנו את המשחק, אתמול התלוננו שלא נתנו להם לנוח ואיבדנו את המשחק. בשורה התחתונה אין לזה פיתרון כרגע וזה בטח לא אריאלי.
האמת שגם ככה אין סיבה לשחק עם רוטציה של מעל 7 שחקנים בקבוצה כמו שלנו, שמשחקת במפעל אחד. אם יבוא גארד זר נורמלי, תוכל לשחק עם רוטציה כזאת בלי בעיה. כל השחקנים ש-"סחטנו" אתמול (רביב-בראון-מתן) לא היו "נסחטים" אם היה גארד זר, שירן ואריאלי לא רלוונטיים. שיהיו עתודה למקרים של פאולים, פציעות, אפשר לתת להם צ'אנסים אם במקרה נקלע יום אחד למשחק לא צמוד, כל הדברים האלה. במשחק כמו אתמול לנסות "להכניס אותם לעניינים" זו התאבדות.

מי שצריך להכניס אקטיבית לעניינים זה אך ורק הארפר, כמו שאני כבר חופר פה לא מעט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 13:56 
purvis short כתב:

הבעיה היא שבזרים, כרגע, למעט בראון (שנותן תפוקה התקפית ולא שומר כמעט בכלל) שאר הזרים גורמים לגעגועים לסטיט וקלי (את השמות גודס ורנדל אני בכלל לא מעז להעלות...)
ושוב - הארפר שחקן. רואים את זה. יש לו הרבה מאוד כדורסל ולא במקרה הוא היה שחקן קולג'ים טוב, הגיע לNBA ונתן מספרים יפים בצרפת. אבל האיש לא בכושר. אתה במחזור החמישי ויש לך זר אחד משלים (וכרגע אין לי טענה כלפיו), זר אחד במצב של הכנות לעונה, וזר אחד שהוא אוויר.
אז יש לך סגל ישראלי טוב, אבל ההתנהלות עם הזרים גורמת לך להיות קבוצה עם מעט מדיי יכולות.

נכון, אבל זה שוב משחק של איך אתה מושך את השמיכה.
נס ציונה (ועוד הרבה קבוצות) הביאו בערך 2 ישראלים, במקרה שלהם טפירו וטל דן, 4-5 דקות לזהביאן, וזהו.
כל שאר הכסף הלך לזרים.
אנחנו הבאנו את לימונד,מתן,שולדי,יוניר ויותם - שבסה"כ זה הרבה יותר כסף לישראלים, ולא נשאר לזרים שהם על הנייר
אמורים להיות יותר טובים, למרות שבשטח הכל יכול להיות.

אנחנו ברוב טיפשותנו לא הצלחנו להוציא את טפירו מהמשחק, והוא נשאר שם 40 דקות להרוג אותנו בפיק אנד רול. (ועל הדרך 8 אסיסטים, 8 ריב', 5 חטיפות).
רק ההוצאה שלו מהמשחק, בגלל שאין להם כלום חוץ ממנו בניהול משחק, בטח לא ישראלי, היתה ממוטטת אותם.
אבל גם זה לא קרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 13:58 
הפועל כתב:
ותראה לי עוד קבוצה שיש לה סגל ישראלי כמו שלנו. יש אולי 3-4 כאלו בליגה. כל אחד עם הבעיות שלו.
הסגל הישראלי הזה היה אמור להיות התשובה שלנו לחסרון בזרים (שכן נובע בחלקו גם מהתנהלות לא אופטימלית/ביזיונית /מה שאתה רוצה). בעולם מושלם הכל היה טוב ולא היינו נותנים פור לליגה בשום תחום.
בעולם האמיתי זה כן קרה. אבל אין סיבה שגם ניתן פור בתחום הזרים, וגם לא נשתמש ביתרון היחסי שלנו בצד של הסגל שבו (באמת) נעשתה עבודה טובה וזה הצד של הישראלים.
וזה כבר סתם עניין של ניהול דקות נכון, לא עניין של למצוא בדיוק את המחליף המתאים או אנערף מה.
זה מתחת לאף, ורק צריך לעשות את זה פשוט וזהו.

עומק זה אף פעם לא תחליף לאיכות. היתרון הישראלי שלנו זה רביב, מתן ושולדי ואנחנו משתמשים בהם אחושרמוטה... כל כך משתמשים בהם ששניים מהם לא יורדים מהמגרש, והשלישי משחק יותר מהזרים על העמדה שלו (לא ברור לי איך אתה טוען ששולדי לא משותף מספיק). שירן, אריאלי, ניר - כמו שפרביס אמר, אם זו התשובה למשהו אז אבדנו. הם צריכים לעלות רק כשחייבים. לדעתי אם כבר ארז משתף אותם יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 14:03 
וכמו שפז כתב, מי ישמע איזה סגל רחב צריך בשביל משחק בשבוע.
כל מה שצריך ליד יונתן, רביב ומתן זה ארבעה זרים טובים שישחקו 30 דקות במשחק. מה כל כך מסובך? אם היה לך גארד נורמלי זר מהספסל, בראון היה נח ומתן היה נח ורביב היה נח, והוא היה נותן את ה-30 דקות שלו. והיית יכול לשחק עם סט של רביב, בראון וזר - והיו לך שלושה יוצרים בקו האחורי. זה הכול.
אבל לך תיתן למי שלקח לו שלושת רבעי עונה להביא זרים, להביא בפגרה אחת ארבעה זרים. ככה זה נראה.
היית מביא איזה פרסטון נואלס/ אנתוני גודס/ מישהו כזה מהספסל, שחקן שיכול לתת תפוקה ולא צריך יותר מזה כלום.
כמובן, בתנאי שהארפר היה מגיע בזמן (או שחקן אחר) ולא רגע לפני פתיחת העונה כשהוא לא בכושר.
אבל שוב - כנראה שכבר לא צריך לצפות. אנחנו עסוקים בלהמציא את הגלגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 15:24 
סמל אישי של המשתמש
ranjef כתב:
הו.... זה בדיוק מה שאמרתי גם אחרי המשחק נגד ראשון.
פשוט אחרי הנצחון לאנשים היה קל להיטפל לקאונסיל ולחשוב שהארפר ואוונס זה הם "פגיעה בול" או משהו כזה.
וואט אחד של נס ציונה (לא זר של חצי מיליון דולר) קלע יותר משניהם ביחד אתמול, ובעיקר הראה נוכחות, מה שהם לא.
יש לנו בעיה של שלושה זרים, לא של אחד.
אם היו לנו אתמול שני זרים שמתפקדים (כמו האניקט ו-וואט למשל), לא ארבעה ולא שלושה, שניים, זה נגמר מעל 15.

על מה אתה מדבר בכלל? וואט קלע יותר משניהם ביחד כי נס ציונה שיחקו 40 דקות תרגיל אחד בדיוק, פיק אנד רול של טפירו עם וואט (ואדלשטיין כמו אידיוט הגיב כל פעם עד ההתקפה האחרונה אותו דבר, טראפ על טפירו. אז במחצית הראשונה זה עבד כי לשחקנים היה כוח ללחוץ ולחטוף, אבל בשנייה כבר לא, אז תשנה, תעשה חילוף בחסימה, תלך מתחת ותתן לטפירו לזרוק אחרי שלא קלע כל המשחק וגם שיחק 40 דקות, משהו). מה הגבוהים שלנו קיבלו? כלום ושום דבר. איך עם אוונס, שחקן שתופס כל כדור וגם מסיים טוב בתנועה, לא עושים פיק אנד רול פעם אחת? בנס ציונה הוא היה מסיים עם 20 נקודות כל ערב. במקום זה הוא חי מפירורים, שגם את זה הוא עושה טוב. 10 נקודות שמהן 4 או 6 הגיעו מריבאונד התקפה.
לגבי הארפר, פז צודק במיליון אחוז, וגם כשהוא אמר את זה לפני המשחק חשבתי שהוא צודק. איך תכניס אותו לעניינים בלי לתת לפתוח ולשחק 30+ דקות? אז לא רק שהוא לא הוכנס לעניינים, במקום להיות הראשון שעולה מהספסל כמו נגד ראשון, הוא היה השני כי ארז בהחלטה מטומטמת פתח עם קאונסיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 15:38 
מסכים לחלוטין, אני באמת לא מבין למה ארז חושב שזה פיחות כבוד לעשות פיק אנד רול. אוונס שחקן פיק אנד רול פנטסטי ופשוט לא מנצלים אותו. גם הארפר יכול להיות יעיל מאוד בפיק אנד רול. זה בדיוק היתרון של שחקנים בסגנון הזה, שהיתרון שלהם הוא בניידות ובאתלטיות. לפעמים הכדורסל הכי פשוט הוא גם הכי יעיל.

אני לא משחרר את הזרים הגבוהים שלנו מאחריות אבל באמת שלא משתמשים בהם וגם לא משדרים בהם אמון. אוונס מילא כשיצא בגלל בעיות פאולים במחזורים קודמים וארז ייבש אותו חצי משחק (לא בצדק), אתמול הוא יצא מהר ברבע הראשון סתם אחרי שהתחיל את המשחק מצוין. הארפר פה חודש ועוד לא פתח בחמישייה, ארז מעדיף אפילו לפתוח עם קאונסיל, זה פשוט הזוי. ושוב הם לא משחקים יותר מ-5 דקות ביחד.

מיטשל וואט אגב שחקן מצוין לדעתי, אני אומר את זה עוד משנה שעברה כשגליל הפראיירים בזבזו אותו, האמת שכבר מהמכללות אני מת עליו. אבל אנחנו באמת לא נותנים צ'אנס אמיתי לגבוהים שלנו. בכל קבוצה אחרת בליגה הם משחקים 30+ דקות במשחק ומשחקים עליהם בהתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 15:42 
סמל אישי של המשתמש
אני משמ לא מסכים. גם טימור בהתחלה היה נזק כשהיה על המגרש. אבל לאט לאט נכנס לעניינים. אם אנחנו יכולים לבזבז דקות על קאונסיל ולקוות שייכנס לעניינים מתישהו, אז בטח ובטח עדיף לעשות אתז ה על אריאלי שמלכתחילה הובא כפרוייקט שכזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 15:42 
לגבי הארפר - כבר כתבתי שהוא ייובש והיה צריך לשחק יותר. (דווקא ברבע השלישי ורביעי, שהם יותר משמעותיים לי מאשר החמישייה).
לגבי אוונס - זה לא נכון. רביב ומתן ניסו להכניס לו כדורים, פשוט השומר שלו התמקם לפניו, ופה הוא ויתר כמו איזה ילד בן 4. במקום שייאבק על תפיסת עמדה ויקבל כדור,
התחבא מאחוריו וחיסל את האופציה להכניס כדור. וככה המשכנו להפגיז מבחוץ.
אשכרה לא מאמין שאומר את זה, אבל געגועיי לקרטיס קלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 15:51 
הפועל כתב:
אני משמ לא מסכים. גם טימור בהתחלה היה נזק כשהיה על המגרש. אבל לאט לאט נכנס לעניינים. אם אנחנו יכולים לבזבז דקות על קאונסיל ולקוות שייכנס לעניינים מתישהו, אז בטח ובטח עדיף לעשות אתז ה על אריאלי שמלכתחילה הובא כפרוייקט שכזה

אנחנו לא יכולים "לבזבז דקות" לא על קאונסיל ולא על אריאלי.
אפשר להתווכח למי מהם עדיף לתת את השאריות של בראון ולימונד עד שיבוא זר שהוא שחקן כדורסל (כולי תקווה שלא נצטרך לנהל את הדיון הזה בקרוב כי כבר יחתימו מישהו) אבל מפה ועד לדבר עליו ועל שירן בתור היתרון שלנו על קבוצות בליגה שחייבים לנצל ו-"להכניס אותם לעניינים" בכוח הדרך רחוקה.
שניהם סותמי חורים שלא צריכים להיות חלק מהרוטציה לטעמי מרגע שמגיע גארד זר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 15:53 
הפועל כתב:

אריאלי פרויקט? אריאלי צריך להיות שחקן תשיעי-עשירי. הוא "פרויקט" בקבוצה שלא מסוגלת להביא זרים. בסדר, שישחק לפני קונסיל. כאילו שזה משנה. רק ידגיש את הפארסה שהקונסיל הזה פה כבר חודשיים וחצי ולא מסוגלים להביא במקומו שחקן כדורסל.
גם בר טימור היה אמור להיות הרבה פחות דומיננטי. אבל בגלל שלא היו מסוגלים להביא זרים, אז הוא קיבל דקות. אבל להשוות את בר טימור, שחקן שהגיע פעם ראשונה לליגת העל, לטמיר אריאלי ששיחק כבר בארבע קבוצות ולא פרץ - זה לא רציני.
בסדר, אריאלי פרויקט, מחלקת הנוער היא פרויקט, ממש התעשייה האווירית. רק שכרגע זה נראה כמו פרויקט הלביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
ranjef כתב:
לגבי הארפר - כבר כתבתי שהוא ייובש והיה צריך לשחק יותר. (דווקא ברבע השלישי ורביעי, שהם יותר משמעותיים לי מאשר החמישייה).
לגבי אוונס - זה לא נכון. רביב ומתן ניסו להכניס לו כדורים, פשוט השומר שלו התמקם לפניו, ופה הוא ויתר כמו איזה ילד בן 4. במקום שייאבק על תפיסת עמדה ויקבל כדור,

ואם הוא שחקן פוסט אפ גרוע, ושחקן פיק אנד רול מצוין, אז מה עושים? דוחפים לו כדורים פנימה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 16:09 
Fez כתב:
מסכים לחלוטין, אני באמת לא מבין למה ארז חושב שזה פיחות כבוד לעשות פיק אנד רול. אוונס שחקן פיק אנד רול פנטסטי ופשוט לא מנצלים אותו. גם הארפר יכול להיות יעיל מאוד בפיק אנד רול. זה בדיוק היתרון של שחקנים בסגנון הזה, שהיתרון שלהם הוא בניידות ובאתלטיות. לפעמים הכדורסל הכי פשוט הוא גם הכי יעיל.

אני לא משחרר את הזרים הגבוהים שלנו מאחריות אבל באמת שלא משתמשים בהם וגם לא משדרים בהם אמון. אוונס מילא כשיצא בגלל בעיות פאולים במחזורים קודמים וארז ייבש אותו חצי משחק (לא בצדק), אתמול הוא יצא מהר ברבע הראשון סתם אחרי שהתחיל את המשחק מצוין. הארפר פה חודש ועוד לא פתח בחמישייה, ארז מעדיף אפילו לפתוח עם קאונסיל, זה פשוט הזוי. ושוב הם לא משחקים יותר מ-5 דקות ביחד.

מיטשל וואט אגב שחקן מצוין לדעתי, אני אומר את זה עוד משנה שעברה כשגליל הפראיירים בזבזו אותו, האמת שכבר מהמכללות אני מת עליו. אבל אנחנו באמת לא נותנים צ'אנס אמיתי לגבוהים שלנו. בכל קבוצה אחרת בליגה הם משחקים 30+ דקות במשחק ומשחקים עליהם בהתקפה.

לדעתי אוונס יצא כי חשבו שיש לו עבירה שניה שהמזכירות שמה אחת מהן בטעות על מתן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 16:12 
ranjef כתב:

ראיתי את המשחק שוב והוא ממש לא התחבא. ברבע הראשון הוא התמקם מצוין כל התקפה וגם עשה מהלך פרודוקטיבי כל פעם שקיבל כדור מתחת לסל מול אחד משחקני ההגנה הגבוהים הטובים בליגה (שזה הרבה מעבר למצופה ממנו דרך אגב). ברבע הזה גם הקבוצה עוד שיחקה בשבילו קצת, למרות שעדיין לא ניצלו אותו אופטימלית. ברבע השלישי (שאני מניח שאתה מתייחס אליו) הוא כל הזמן יצא לחסום לגארדים וחזר להתמקם בפנים, אף גארד לא החזיר לו כדור ולא שיחק איתו גם כשעשו עליו חילוף בחסימה והוא נשאר עם איזה טפירו עליו. בראון ולימונד היו בטירוף שם (בעיקר בראון) ולא ראו בעיניים. מעבר לזה הקבוצה לא שיחקה בשביל אוונס שום תרגיל בניגוד לרבע הראשון. בעיקרון באחד על אחד מול וואט ברור שאין לו הרבה מה למכור כי וואט שחקן הגנה מצוין ואוונס לא שחקן פוסט אפ מבריק, אבל עדיין ברבע הראשון כשקצת שיחקו בשבילו הוא עשה את זה יפה ואפילו הפתיע קצת לטובה. אם היו משחקים עליו בפיקאנדרול הוא גם היה הרבה יותר יעיל.
וקלי לא היה יותר אגרסיבי ממנו. אבל איפה האמון של ארז בקלי ואיפה האמון שלו באוונס. איפה איך שהקבוצה שיחקה בשביל קלי ואיפה איך שהיא משחקת בשביל אוונס. איפה הניצול של קלי (שסחטנו ממנו 150% מהיכולת שלו) ואיפה הניצול של אוונס (שלא קיים). כשארז לא מאמין בשחקן אז ככה זה נראה, ובהתחשב בזה אוונס לדעתי עושה מעל ומעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 16:37 
אוונס שיחק אתמול 30 דקות.
לא חושב שככה נראה שחקן שארז לא מאמין בו.
הוא פשוט פחות טוב מקלי ביצירת נקודות ומצבים לעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 191 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: