תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 08:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 191 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נס ציונה בבית, מוצ
הודעהפורסם: 02 נובמבר 2013, 23:51 
הפועל כתב:
הפסד בחוץ במשחק צמוד לקבוצת צמרת זה סביר. ההפסד היום היה פשוט מיותר

לטעמי, גם באילת וגם היום, הגעת לבאר ולא שתית ממנה, נטו בגלל ארז. זה לא משנה שהדרך לבאר הייתה יותר קשה וארוכה נגד אילת. בשני המקרים יצאת פראייר ובשני המקרים יש אשם עיקרי.
תסמונת הרבע השלישי הביאה אותנו כבר לשני הפסדים ולנצחון בשלשה בנס. הגיע הזמן להתעורר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 02 נובמבר 2013, 23:51 
kobster כתב:
אחלה משחק, אחלה אווירה, הפסד של מאמן, קאונסיל הביתה.
עם עוד 2 שחקנים ברוטציה (גארד זר ויותם שעדיין לא התחיל את העונה) אנחנו קבוצה לפלייאוף עליון לפחות.

מי שבאמת עוד לא פתח את העונה זה אריאלי שבינתיים לא מראה כלום ושום דבר, חייב להשתפר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: נס ציונה בבית, מוצ"ש 19:45
הודעהפורסם: 02 נובמבר 2013, 23:54 
סמל אישי של המשתמש
אני מקווה שארז יבין מאיפה מגיע המשבר הזה ברבע השלישי.
זה פשוט קריטי להמשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 00:06 
מילפורד כתב:
kobster כתב:
עם עוד 2 שחקנים ברוטציה (גארד זר ויותם שעדיין לא התחיל את העונה) אנחנו קבוצה לפלייאוף עליון לפחות.

מי שבאמת עוד לא פתח את העונה זה אריאלי שבינתיים לא מראה כלום ושום דבר, חייב להשתפר.

שלא נדבר על יותם שתקוע במקום ולא מתקדם לשום מקום למרות הפוטנציאל העצום.

כמה צאנסים הבחור עוד יקבל??

אולי בר טימור צריך להעביר לו איזה שיעור או 2 על משמעת עצמית ועבודה קשה כדי להתקדם ועשות קפיצת מדרגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 00:10 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
kobster כתב:

יותם כבר שנה שלישית במועדון והיו לו משחקים טובים שהוא הראה בהם מה הוא יודע. זה עדיין לא קורה השנה וחבל שארז לא משתמש בו יותר, מה שמקצר לנו את הרוטציה לשישה שחקנים בערך. לגבי טמיר, אם מביאים גארד זר שיוריד את העומס מלימונד ובראון, אריאלי לא יצטרך לעלות כדי להציל את המולדת ויהיה אפשר לשלב אותו בשכל.
נראה קודם מה יעשו עם קאונסיל. לכולם ברור שאי אפשר לגרור את זה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 00:21 
יש בעיה של מין שאננות ברבע שלישי, במיוחד כשאתה יורד למחצית פלוס 15.
כשהתעוררנו, היינו כבר מינוס נקודה, כשהאניקט ונואלס כבר חזק במשחק.
מחצית ראשונה שלנו בטירוף ועם אחוזים גבוהים, ומחצית שנייה חושך והתקפה תקועה. פשוט שתי קבוצות
שונות בין המחציות.
האינטנסיביות וקבלת ההחלטות של רביב,מתן ובראון יורדת משמעותית כי שלושתם לא יורדים מהמגרש.
הבעיה היא בגבוהים. הארפר (לא ברור הייבוש שלו כל המחצית) ואוונס לא מספיק דומיננטיים.
וואט של נס ציונה קלע יותר משניהם ביחד. אוונס כל המחצית התחבא מאחורי השומר שלו ולא יכלו להכניס לו כדור, וזאת בעיה, כי יש גבול למה שיכולים להביא הגארדים. כל המחצית השנייה ההתקפה היתה תקועה ומקרית. פשוט חושך.
זה פשוט מדהים מה שהם מוציאים מהזרים שלהם ומ-2 ישראלים בכל הסגל (טפירו ודן), ומה שאנחנו מוציאים משלנו.

וטפירו, בהליכה עם מקל סבא, הרג אותנו כל המשחק עם פיק אנד רול מסריח שלא מצאנו לו תשובה.
איזה הפסד מתסכל, כמו שאנחנו רגילים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 01:11 
מר כדורסל לא יודע לנהל משחק כדורסל. מקווה שבעונה הבאה יגיע מאמן שיודע להגיב לאירועים ולא רק להכין את הקבוצה באימונים. מאמן טירון עשה לו בי"ס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 01:20 
סמל אישי של המשתמש
1. הקהל - ואוו, פאקינג שיט
2. החמישיה שפתחה את המשחק - מה לעזאזל זה היה, מהה....
3. אוונס היה מצוין ברבע הראשון, ארז הוריד אותו לספסל וצווח עליו, הוא ישב שם כולו לא מבין מה קרה עם הראש למטה, אין לי מושג למה הוא הוציא אותו
4. על הריבאונד אנחנו נפסיד עוד הרבה משחקים אם לא יהיה שינוי, טמטום אדיר.
5. קאונסיל - נראה באמת אדם נחמד, אבל זה לא זר
6. עוד פעם הפסד של מאמן, ואני באמת מת על ארז
7. ההוצאת חוץ היתה אילת אול אובר אגיין
8. כמו שאמרתי, הפעול קבוצה שגם אם תוביל 40 הפרש אתה לא בטוח שתנצח
9. יותר זרים צריכים לשחק יחד במגרש
10. אי אפשר לשחק עם הארפר 5, חליק
11. רמאתיים נהיה חתיך מאד
12. שיבנה כבר באולם איכושילירבעק
13. ריבאונד, ריבאונד, ועוד פעם ריבאונד, משוועים לשחקן פנים שהוא שחקן פנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 01:31 
סמל אישי של המשתמש
אהה, ומתן נתן הגנה בחצית הראשונה שצריך לערוך לתוך קלטות לימוד, ברצינות.
במחצית השניה נגמר לו האויר, הוא לא נהיה צעיר יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 02:32 
סמל אישי של המשתמש
והדבר הכי הזוי: איך לעזאזל שלושת השחקנים המובילים של נס ציונה כל הרבע הרביעי עם 4 עבירות ולא מנצלים את זה?!
פאקינג פוסט אפ של בראון ונגמר הסיפור, ואחר כך מנפים את הבאים בתור.
קיבינימאט!!!
זה באמת מחדל הזוי, WTF.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 03:32 
סמל אישי של המשתמש
זה היה הזוי אם זאת לא הייתה הפעם המיליון שזה קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 05:59 
הפסד מיותר? הפסד מביך לקבוצה סתם. משחק שהיה צריך להיות דו ספרתי קל.
ניהול משחק רע של ארז. רבאק. במחצית השניה אתה לא עושה סל שלוש דקות רצוף, קח טיים אאוט. למה לחכות שההפרש יירד לשבע?
אבל זה גם השחקנים. זה משהו שאני מרגיש מתחילת העונה. אני מקווה שאני טועה, אבל נכון לעכשיו הסגל הזה הוא מרגרינה. שחקנים שכמעט כולם בלי טיפת קשיחות. כל מה שנס ציונה עשתה בחצי השני זה קצת לשחק יותר אגרסיבי, והשחקנים של הפועל הלכו שני צעדים אחורה. לדעתי זה גם לא מקרי שנגד אילת ונס ציונה הקבוצה קיבלה ליי אפ בשניה האחרונה. זה מראה על חוסר אגרסיביות. האניקט מטייל לסל. אפילו תעשו פאול.
מעבר לזה.
כרגיל ניהול מקצועי מחפיר שגורם לכך שאדון קאונסיל עדיין בהפועל. אנחנו כבר במחזור החמישי ולא הצליחו להביא שחקן כדורסל. למה זה לא מפתיע אותי? וזה גורם לכך שלהפועל אין כלום מהספסל. למעט יונתן או הארפר (מי מהם שלא עולה חמישייה). אבל עונה עובר. וההתנהלות המקצועית נשארת ברמה של הליגה הארצית.
ולקבוצה הזו אין ספסל, כי כרגע טמיר אריאלי נראה לא קשור לכלום (מגוחך, נכון לעכשיו, שהוא הגיע על חשבון גל איתן. גל, עם כל חסרונותיו, נתן לא מעט משחקים טובים, אריאלי, כרגע, אפילו לא נתן שתי דקות טובות), יותם שירן לא עושה כלום (חוץ משטויות) ויוני ניר? נו, שיסבירו לי למה הביאו את יוני ניר וטמיר אריאלי במקום להשקיע את הכסף בזרים.
אבל מה אני מבין, העיקר שהביאו את הארפר, שבאמת רואים שיש לו ניצוצות. אבל עד שהוא יהיה זר ברמה תעבור חצי עונה.
התנהלות ברמה של ליגה ארצית.
ועדיין, היו צריכים לנצח את המשחק הזה. מצד שני אם ארבעה משחקים רצוף מאבדים 15 הפרש, כנראה שזה לא מקרי. ושה נובע בין היתר גם מסגל שיש פה שישה שחקנים ביום טוב. אז תגידו לי שגם נס ציונה שיחקה אתמול עם שלושה זרים למעשה. ואני אומר, סבבה, אז תעלה עם ארבעה זרים ותתן לה בראש. אבל לא. אנחנו יותר חכמים מכולם, אז מביאים זר רגע לפני פתיחת העונה וייקח לו חצי עונה להיכנס לכושר, וממשיכים עם קאונסיל, שאפילו לליגה השניה הוא שחקן חלש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 06:00 
ועוד משהו, קרלון בראון נתן מופע אגואיסטי שלא ראיתי כבר הרבה זמם. הייתי אומר שהיה צריך להושיב אותו דקות ארוכות על הספסל, אבל את מי יעלו במקומו, את וינסנט קאונסיל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 06:06 
kobster כתב:

אם ואם ואם. כרגע אתה עם שני הפסדים. יש לך עד סף הסיבוב את מכבי, ירושלעם, חיפה, גלבוע בחוץ.
בעונה שיברה סיימת את הסיבוב הראשון עם חמישה ניצחונות. אתה מוכן להמר שגם העונה תסיים אותו עם חמישה ניצחונות?
בגלל האם והאם והאם הזה, במקום להיות קבוצת צמרת תתכונן לקרבות תחתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ש 19:45
הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 06:09 
סמל אישי של המשתמש
יותם שירן צריך למצוא קבוצה שבה מאמן לא יצרח עליו אחרי כל חסימונת. הוא יכל לפרוח אם ארז לא יסרס אותו.
בקבע השלישי נ"צ הראו איך ביסוד פשוט כמו בוקס אאוט מוחקים 15 הפרש ומשאירים אותנו לקלוע 5 נק ברבע!!!!
מישהו פעם אמר לי שבממוצע מאמן כדורסל מקבל כ1000 החלטות במשחק לפעמי נדמה לי שארז לא מגיע ל500

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 06:44 
דובראש, אני לא מווכח עם הביקורת על ארז. כי אני מסכים איתה. אבל להציג את זה כאילו הכול מסתכם בזה זה ממש לא הוגן. לנס ציונה יש שלושה זרים מצויינים. לך יש את בראון (שאתמול היה במחצית השניה היה אנוכי ברמות קיצוניות, ומעבר לזה, למרות שהוא שחקן שחקן, הוא לא שומר. אבל בכלל) אואנס שאתמול היה טוב, אבל הוא לא שחקן מוביל, הארפר שהראה שיש לו המון כדורסל, אבל האיש לא בכושר. וקאונסיל שלא נראה קשור לענף.
אז רבאק, זה הבסיס. לנס ציונה יש שלושה זרים מובילים ומאיר טפירו. להפועל יש זר אחד מוביל, שני משלים ושלישי שעדיין במצב של קדם עונה.
זו התנהלו. מקצועית גרועה. אין הגדרה אחרת. ומשום מה יש לי תחושה שהם יביאו מחליף לקארטר לפני שהפועל תל אביב תביא שחקן כדורסל במקום קאונסיל.
העיקר שהפיקו לקחים מהעונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 07:06 
סמל אישי של המשתמש
כמה עולים הזרים של נס ציונה (ובפרט וואט והוניקאט)?
בתכלס יש להם 2 זרים מצויינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 07:56 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
kobster כתב:

אם ואם ואם. כרגע אתה עם שני הפסדים. יש לך עד סף הסיבוב את מכבי, ירושלעם, חיפה, גלבוע בחוץ.
בעונה שיברה סיימת את הסיבוב הראשון עם חמישה ניצחונות. אתה מוכן להמר שגם העונה תסיים אותו עם חמישה ניצחונות?
בגלל האם והאם והאם הזה, במקום להיות קבוצת צמרת תתכונן לקרבות תחתית.

עד סוף הסיבוב אתה משחק בחוץ מול חולון,גלבוע,נתניה ואשדוד ובבית מול המחלה,מגדל וחיפה.
אפשר בהחלט לקחת שניים מארבעת משחקי החוץ ועוד משחק אחד בבית.
אני מסכים איתך לחלוטין לגבי מה שרשמת בהמשך - אם בראון אנוכי/עייף/לא פוגע אין לך את מי להעלות במקומו.
הדבר הראשון שהיה צריך לקרות כבר לפני שבועיים בערך זה גארד זר במקום קאונסיל כדי לעשות מינימום של רוטציה בגארדים ולא לשחוק את רביב ובראון.
אני כן מאמין שעובדים על זה אבל זה נגרר יותר מדי זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 08:08 
כאן הבעיה מהציפיה שלנו מהגבוהים. אוונס אתמול עם 10 נקודות ב-30 דקות, ואתה קורא לזה משחק טוב.
את קרטיס על נתונים כאלה היו שוחטים פה עם גרזנים.
יש לנו כרגע זר וחצי. פשוט ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 08:22 
ranjef כתב:
כאן הבעיה מהציפיה שלנו מהגבוהים. אוונס אתמול עם 10 נקודות ב-30 דקות, ואתה קורא לזה משחק טוב.
את קרטיס על נתונים כאלה היו שוחטים פה עם גרזנים.
יש לנו כרגע זר וחצי. פשוט ככה.

אני מסכים איתך. אואנס נתן משחק טוב (אולי ביחס לציפיות ממנו). אואנס שחקן משלים. הוא יכול להיות טוב ליד גבוה שייתן קבוע 16 נקודות. הארפר יכול להיות הגבוה הזה. אבל הוא לא בכושר. בגלל זה טענתי כבר מזמן שצריך להביא שחקנים בפגרה, ולא רגע לפני פתיחת העונה. והנה, הביאו את הארפר, שהוא שחקן עם רזומה, אבל הוא כבר חודש בכושר של הכנה לעונה. ובינתיים מפסידים משחקים. ואואנס לא יכול לסחוב לבד. וקאונסיל - נו, זה מחדל שהוא עדיין פה.
ויש זר וחצי. אתה צודק.
ומה היה בעונה שעברה? אז היה. העיקר שהפיקו לקחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 08:46 
אגב הארפר, בעל ה-40% לשלוש שמיוחסים לו.
עד עכשיו עם משהו כמו 0 מ-10 העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 09:37 
סמל אישי של המשתמש
כנראה שאין מנוס מלהחליף שני זרים, רכז ומישהו אגרסיבי מתחת לסל.
קבוצה מרגרינה שכולם חוגגים לה מתחת לסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 11:18 
פינת הטוויטר
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
לפחות הוא מודע לעצמו. זה נותן תקוה גדולה להפקת לקחים ולעתיד.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 11:37 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה המרכזית עושה רושם היא מוביל כדור נוסף.
עם זר אמיתי במקום קאונסיל מתן, לימונד ובראון לא משחקים את כל 20 הדקות של המחצית הראשונה.
זה לא שהם היו צריכים לשחק אותם, אבני חושב שהיה מקום לשחק לפחות עם אריאלי ולתת לרביב מנוחה (ואולי גם לבראון כי קאוניסל בכל זאת שיחק 6 דקות),
ולתת לשירן יחד עם בראון לשחק 3, ולתת למתן לנוח הילד כבר מבוגר לזה (למרות חצי ראשון מטורף ואחוזים יפים ל 3).

3 דקות לשחק עם קאוניסל מתן ורביב,
3 דקות לשחק עם קאוניסל רביב ובראון,
3 דקות לשחק עם אריאלי בראון ומתן,
3 דקות לשחק עם בראון רביב ויותם.

נותן לך 6 דקות מנוחה למתן.
3 דקות מנוחה לבראון ורביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 11:44 
el dudernio כתב:
הבעיה המרכזית עושה רושם היא מוביל כדור נוסף.
עם זר אמיתי במקום קאונסיל מתן, לימונד ובראון לא משחקים את כל 20 הדקות של המחצית הראשונה.
זה לא שהם היו צריכים לשחק אותם, אבני חושב שהיה מקום לשחק לפחות עם אריאלי ולתת לרביב מנוחה (ואולי גם לבראון כי קאוניסל בכל זאת שיחק 6 דקות),
ולתת לשירן יחד עם בראון לשחק 3, ולתת למתן לנוח הילד כבר מבוגר לזה (למרות חצי ראשון מטורף ואחוזים יפים ל 3).

3 דקות לשחק עם קאוניסל מתן ורביב,
3 דקות לשחק עם קאוניסל רביב ובראון,
3 דקות לשחק עם אריאלי בראון ומתן,
3 דקות לשחק עם בראון רביב ויותם.

נותן לך 6 דקות מנוחה למתן.
3 דקות מנוחה לבראון ורביב.

הבעיה היא מחסור חמור בכישרון. אנשים לא מבינים כמה זה משמעותי שיש לך להעלות מהספסל סקורר. שחקן ברמה גבוהה. זה משנה את כל התמונה. זה אפשר לשחקני חמישייה לשחק פחות דקו. זה מאפשר לך להחזיק דקות פחות טובות בלי לאבד את כל היתרון.
להפועל אין מספיק כישרון. כרגע יש בקבוצה שישה שחקנים. מתוכם שני שחקנים שמסוגלים לייצר סל (לימונד ובראון). זה כלום. בשביל זה יש זר רביעי. כלומר, בקבוצה שמנהלת כמו שצריך. לא בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 11:59 
סמל אישי של המשתמש
it will not happen again? זו כבר פעם שניה ואני לא רואה שום שינוי מהפעם הקודמת שזה קרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 12:00 
purvis short כתב:
אואנס נתן משחק טוב (אולי ביחס לציפיות ממנו). אואנס שחקן משלים. הוא יכול להיות טוב ליד גבוה שייתן קבוע 16 נקודות. הארפר יכול להיות הגבוה הזה. אבל הוא לא בכושר.

בדיוק. הבעיה הכי גדולה של אוונס היא הארפר. אוונס הוא שחקן משלים, זה היה ברור מהרגע הראשון ובתור שחקן משלים זול הוא עושה עבודה טובה משחק אחרי משחק. הארפר אמור להיות הגבוה הסקורר, הדומיננטי, הגו-טו-גאי, הוא אמור למשוך אש, להוביל את הקבוצה. וכרגע זה לא קורה. הרבה בגלל שהוא לא בכושר וחסר ביטחון, אבל גם קצת כי לדעתי אנחנו לא מכניסים אותו לעניינים. ציפיתי מאוד שהארפר יעלה בחמישייה מול נס ציונה, ובמקום זה עלינו עם הליצן. אני לא מבין איך אחרי חודש של הארפר פה הוא עדיין לא פותח בחמישייה. אתה חייב לתת לו לפתוח, להיות חלק מההרכב החזק, לצבור ביטחון ולבסס את המעמד שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 12:01 
יהלום אדום כתב:
it will not happen again? זו כבר פעם שניה ואני לא רואה שום שינוי מהפעם הקודמת שזה קרה

נחמד והכל שהוא מתנצל בפני הקהל אבל חבל שהוא מבטיח דברים שאי אפשר לעמוד בהם
בכל משחק מתחילת העונה הקבוצה התפרקה במחצית השניה, אין חדש תחת השמש

יש לנו עכשיו משחקים מול גליל, מכבי וירושלים, ואיך שזה נראה יש אפשרות סבירה שנפסיד בכולם ונדרדר לתחתית
ככה שמהר מאוד לא ישאר שום דבר מ-"פתיחת העונה הטובה" שלנו אם לא נתעורר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 12:21 
סמל אישי של המשתמש
אני מקווה שהוא התכוון למשחק שלו ולא של הקבוצה (למרות שנכון להיום אלה שני דברים די חופפים).

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 191 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: