nati כתב:
שקיפות?את מי מעניין שקיפות?אותי זה לא מעניין?למה במכבי בחיפה או בכל קבוצה אחרת יש שקיפות?שיבוא כבר בנאדם אחד עם כסף שיוביל אותנו.
אתם מבלבלים כאן בין שני דברים שונים לחלוטין.
רובנו, כמו ראשי העמותה, רוצים בעל בית אחד עם כסף שיחזיק 100% מהקבוצה וינהל אותה כמו שהוא רוצה, כל עוד זה טוב להפועל כמובן. כמו שאמרתי, את זה רוצה העמותה. אני ספק אם יתר המעורבים יעשו חיים כ"כ קלים לרוכש פוטנציאלי כדי שזה יקרה. אז כל ההאשמות בנושא הזה לכיוון העמותה, הן חסרות כל קשר למציאות
עכשיו, עד שיהיה רוכש, יש מצב קיים וזה מבנה בעייתי נורא של ניהול (אני גם בכדורגל וגם בכדורסל לא מאמין בקבוצה בבעלות אוהדים. זה מקסימום אמצעי להשגת המטרה). בניהול הבעייתי הזה העמותה מנסה לעשות את מה שהיא קמה למענו וזה לדאוג לקהל האוהדים של הפועל וכגוף נטול כל אינטרסים זולת טובת הפועל ת"א, להיות מעין גווף מבקר להנהלה. ולשם כך יש דרישה לשקיפות. לא בגלל מגלומניה של מנהליה, אלא כי בלי שמשתפים אותם בכלום ואפילו לא נותנים תשובות ברורות לשאלות שחייבות להישאל (למשל, איך הודעתם שאתם מעלים מחיר מינוי בשביל שכטר ועוד אספתם כספים מאוהדים בנוסף, ואז חשבתם לשחרר אותו למכבי בלי להחזיר את אותם כספים), אז אין להם שום דרך להשפיע לטובת אינטרס האוהדים. בעצם השתמשו בהם כדי שיגייסו כספים ואז מידרו אותם מכל מידע.
אז מי שרוצה להאשים את העמותה (וכשאני מדבר על העמותה, אני מדבר על ראשיה. לא על אלה שהתבלבלו ושכחו שהם לא שם כדי לייצג את חיים רמון), שיהיה לו לבריאות.