תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 13:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 251 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות סופש
הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 10:41 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
* הפועל תל אביב בגרעון ויש לה התחייבויות כספיות שהיא לא יכולה לעמוד בהן.
* כדי לפתור את זה צריך למכור את המועדון או למכור שחקנים. זה גם מה שרמון אמר ברביעי שעבר לשאר בעלי המניות.
* מאחר ומכירת שחקנים זה מהלך שיתקבל בכעס אצל האוהדים, מתחילים בידיעות על רוכשים. מעניין שעד עכשיו לא שמענו על רוכש אחד ובשבוע האחרון יש חמישה או שישה רוכשים פוטנציאלים שונים.
* כשניסיונות המכירה יפלו (ולדעתי הם יפלו) לא תהיה ברירה אלא למכור שחקנים.

מספיק קוהרנטי או שאתה רוצה להמשיך במשחקי הקטנת ראש ?

סימנת מטרה (אין כוונה למכור את הפועל) ועכשיו אתה מכוון את החיצים בדרכים הכי עקומות כדי שיפגעו בה.
אתה טוען שאין כוונה למכור את הפועל ומפקפק בידיעות השונות על מהלך או מהלכים כאלו. לכן אין פלא שהכל יכול להתיישר לפי התיאוריה הזו.
אני חושב שיש דברים בגו.
לכן, על פניו, אין לנו בסיס משותף לדיון.

(ואגב, אני לא מקטין ראש. אני פשוט בוחר לא להעמיס אותו בשטף של תיאוריות קונספירציה שאי אפשר לצאת מהן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
kobster כתב:
ערן כתב:
NARKOTIKA כתב:
ערן כתב:
״אם למישהו היה ספק״? בתור אחד שטוען ש״הכל ספינים״, הייתי מציע לך דווקא כן להטיל ספק, גם אם זה מאשש תיאוריה כזו או אחרת.

יש פה סתירה לוגית שהם לא מצליחים להסביר.
לאנשים שרק רוצים להאחז בהפועל ללא כוונה למכור אין שום אינטרס להציג לקהל שיש מתעניינים, ובטח לא להוציא משפטים שמגדירים מסגרת זמן צפויה לביצוע העסקה.

זאת משוואה מאוד פשוטה.

נכון. מרוב הפוך על הפוך אין שום דבר קוהרנטי שאפשר להבין מהתיאוריות האלו.

* כדי לפתור את זה צריך למכור את המועדון או למכור שחקנים. זה גם מה שרמון אמר ברביעי שעבר לשאר בעלי המניות.
* מאחר ומכירת שחקנים זה מהלך שיתקבל בכעס אצל האוהדים, מתחילים בידיעות על רוכשים. מעניין שעד עכשיו לא שמענו על רוכש אחד ובשבוע האחרון יש חמישה או שישה רוכשים פוטנציאלים שונים.

קובסטר זה ממש לא קוהרנטי , גם ככה התוצאה הסופית היא בלאגן אז איזה אינטרס בדיוק יש לעשות "תרגיל" כזה ולהכניס את עצמך לפינה ?
מה מישהו פחות יכעס אם רמון ימכור שחקנים בינואר/בקיץ ?
אתה מכיר טוב יותר את חברייך ליציע, הסיבה בכלל לא משנה התוצאה זה מה שקובע.

אם אתה מגיע כרעם ביום בהיר ומוכר את שכטר ו/או את דמארי (כמו שרצו לעשות לקראת סוף חלון ההעברות) אז ישתוללו עליך.
אם אתה מוכר את שכטר ו/או את דמארי בינואר אחרי שיצרת מצג שווא שניסית למכור את הקבוצה, לא הצלחת ואתה נאלץ למכור אותם כי אין ברירה אז יקבלו את זה.

שיהיה ברור - במצב הנוכחי אנחנו לא עוברים את ינואר. אתה רוצה לחכות עוד חודש ולראות מה קורה ? תפאדל.
אני רק מקווה שזה לא יהיה מאוחר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 10:48 
ההימור הזה, שלא ירכשו את המועדון, הוא כל כך נוח. כמעט כמו להיות מקורב שממש-ממש-ממש-מתנגד-למקורבים, או להמר בתחילת כל שנה שהפועל לא תיקח אליפות.

אני כן מאמין שיש מאמצים כנים למכירת הקבוצה ואני מקווה שהם יבשילו. אני גם מודע לזה שלמכור מועדון כדורגל בסדר גודל של הפועל זה לא קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
איתי כתב:
Satlanel כתב:
סתם לידע כללי...
זה האיש שאחראי לעתיד הקבוצה האהובה על כולנו...
האם אתם סומכים עליו בעיניים עצומות?
http://www.themarker.com/markets/1.2123115

אני בטוח שגם למיץ' גולדהאר היו עסקים שהלכו למקומות שליליים...

אני מבין שזה הטרנד לומר שרמון זה התגלמות הרוע, אבל עד שלא יסבירו חד משמעית למה זה המצב מטעם העמותה ולא במייל דרך עורכי דין, הכל זה ערימה של ביוב שמובילה את המועדון למקומות שליליים.

ההשוואה של רמון לגולדהאר היא הזויה ביותר...
אני לאו דווקא חושב שרמון הוא הבאד גיי אלא שהוא חסר יכולת ולא רק בגלל המקרה שהבאתי אלא בגלל כל הקריירה שלו.
אני פשוט לא חושב שצריך לסמוך עליו ולגלות בסוף שנגמור כמו לייפוייב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 10:49 
kobster כתב:
http://www.israelhayom.co.il/article/128531

ציטוט:

גורמים בהפועל הבהירו אתמול באופן חד־משמעי שאם לא יימצא רוכש שיקנה את המועדון בחודש וחצי הקרובים, הקבוצה עלולה למכור את איתי שכטר ועומר דמארי בפתיחת חלון ההעברות בינואר, כדי להכניס כסף לקופת המועדון באופן דחוף. מקורב למועדון אמר: "הפועל חייבת להימכר עד סוף השנה, אחרת הימים הטובים ייגמרו. בגלל זה צריך להעריך אנשים כמו עידו חג'ג'"

אם למישהו עוד היה ספק.
שלב א' - מייצרים ספין על רוכש
שלב ב' - מתארים מה יקרה אם לא יהיה רוכש
שלב ג' - המו"מ מתפוצץ במפתיע בגלל הצד הקונה/העמותה/האוהדים/התקשורת
שלב ד' - מוציאים לפועל את התרחיש כי אין ברירה

ממתי הפרנוידים של הפורום הם "גורמים בהפועל"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 10:51 
סמל אישי של המשתמש
בגלל שכולם מביאים פה השערות, גם לי יש אחת: בקרוב גם יתחילו ספינים על כך שחוזרים לטביב.
מעניין עוד כמה הלוואות יצטרכו לקחת בהפועל, ומי יצטרך לשלם את כל זה בסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 10:53 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
kobster כתב:

סימנת מטרה (אין כוונה למכור את הפועל) ועכשיו אתה מכוון את החיצים בדרכים הכי עקומות כדי שיפגעו בה.
אתה טוען שאין כוונה למכור את הפועל ומפקפק בידיעות השונות על מהלך או מהלכים כאלו. לכן אין פלא שהכל יכול להתיישר לפי התיאוריה הזו.
אני חושב שיש דברים בגו.

(ואגב, אני לא מקטין ראש. אני פשוט בוחר לא להעמיס אותו בשטף של תיאוריות קונספירציה שאי אפשר לצאת מהן).

אני אוהב שאתה מתחיל דיון ואז אומר שאין לך בסיס משותף לדיון. קלאסי יו.
אתה חושב שהנסיונות למכור את המועדון הם אמיתיים או בכלל ברי ביצוע ? מקובל.
נמתין ונראה מה יהיה. רק בריאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 10:54 
קובסטר, אם מוכרים את דמארי ושכטר בינואר כולם ישתוללו כמו גדולים לא משנה איזה סיפור מספרים לאוהדים.
ואני גם סומך על רב"ש שבמקרה כזה הוא מתפטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 10:55 
zink כתב:
קובסטר, אם מוכרים את דמארי ושכטר בינואר כולם ישתוללו כמו גדולים לא משנה איזה סיפור מספרים לאוהדים.
ואני גם סומך על רב"ש שבמקרה כזה הוא מתפטר.

בוא נקווה שלא יתפטר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 10:56 
סמל אישי של המשתמש
לא ספין תקין אם זה ספין. הוא לא עובר במבחן ספינים ולא מקבל תעודה. לכן זה לא ספין ויש דברים בגו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
לא ספין תקין אם זה ספין. הוא לא עובר במבחן ספינים ולא מקבל תעודה. לכן זה לא ספין ויש דברים בגו.

:ROSE:

השפוי שיחיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 11:04 
מדהים מה שקורה בימים האחרונים וכמות ההגנה שרמון זוכה לה מאנשים בפורום
אני עוד זוכר רבים מהמגינים כותבים שאם טביב באמת רוצה למכור את הקבוצה, אז הוא צריך להודיע ולחשוף כמה כסף ואיך הוא רוצה על הקבוצה
אבל שכחיימקה ממלמל שהוא רוצה למכור, אין שום דרישה לשמוע מה הוא מבקש על הקבוצה (מבחינת מחיר ותנאים)............ וכל דרישה כזאת מטעם העמותה/קהל (או הפורום) מתקבלת בקיטונות של ביקורת שצריכים להיות חשאיים כי אחרת זה יכשיל את המו"מ.

אז על מנת לפתור את הבעיה, יואיל נא מר רמון להוציא הודעה מסודרת שהקבוצה על המדף מבחינתו,
והדרישות מהקונה המיוחל הן לX כסף על הקבוצה וכן את ההתחיבויות הנוספות.

בינתיים בתור צופה מהצד ללא מקורבים, התהליך שקובסטר מתאר נראה מאוד מדויק
רמון מתחיל לבכות שאין כסף וחייבים למכור את הקבוצה
מתנהלים מו"מ חשאיים למכירת הקבוצה לגורמים שאיש לא שמע או מכיר (מלבד אתרי הספורט ומקורבים בפורום שמנסים לנחש)
המו"מ כמובן נכשל בגלל חשיפתו באתרי הספורט השונים (כיוון שהרוכש מפחד מהפרסום שיקבל)/ נושאים בפורום/ מכתב העמותה בדרישתה הלגיטימית לשקיפות וקבל מידע
רמון מודיע כי במצב הנוכחי ולנכח אי המכירה אולי נאלץ לוותר על שחקנים בכירים בקרוב מתוך תקווה שהפראייר התורן יפתח את הארנק וייתן לו כסף

מאוד מאוד מקווה כי אני וכאלו שחושבים כמוני טועים בגדול ובקרוב נמצא את עצמינו עם בעל בית רציני וראוי
אבל עד שזה יקרה ובעקבות מה שעבר עלינו ב15 שנה האחורנות ,
אני מאמין שאם זה הולך כמו ברווז ומגעגע כמו ברווז........ אז זה כנראה באמת ברווז

נ.ב. ואם למישהו כאן יש ספק, עם כל האהבה והאהדה של חיימקה להפועל, ברגע שהוא יצטרך פתוח את הכיס ולשלם את המיליונים (לטביב + הזרמת כספים לתקציב ראוי בעונה הבאה) שאני לא בטוח שיש לו, הרציונל יגבור על הרגש והוא יעשה הכלעל מנת לא להוציא כסף (וכן, גם מכירת שחקנים סיטונאית או מסירת הקבוצה לכל המעוניין (מוני למשל))

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 11:10 
סמל אישי של המשתמש
עמותה שדורשת שקיפות אבל בעצמה מתעלמת מזה
אוהדים שדורשים מהעמותה שקיפות אבל בעצמם מגיבים מטעם
מגנים ניטראליים שיודעים יותר מכולם

הפועל תל אביב בקרוב בעאוץ הטלנובלה הקרוב לכורסתך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:

ומיזנטרופים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 11:20 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
ערן כתב:
kobster כתב:

אני חושב שיש דברים בגו.

ממה אתה נעלב? זה דבר מקובל לגמרי לציין שאין שמץ של תשתית משותפת, שממנה אפשר להגיע להבנה כלשהי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 11:20 
גביזון כתב:
r200 כתב:

ומיזנטרופים.

השינוי מתחיל בכל אחד מאתנו!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
מה אתם לחוצים ?
אופירה הבטיחה רוכש תוך חודש ביום ראשון,נשארו 26 ימים
אני רגוע.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
kobster כתב:
ערן כתב:
kobster כתב:

אני חושב שיש דברים בגו.

ממה אתה נעלב? זה דבר מקובל לגמרי לציין שאין שמץ של תשתית משותפת, שממנה אפשר להגיע להבנה כלשהי.

להיעלב ? אני משועשע פלוס. אני באופן כללי לא ממש נעלב מאנשים כי חבל על האנרגיות.
יש לנו תשתית משותפת מעצם היותנו כאן. שנינו רוצים את מה שהכי טוב להפועל ואולי חלוקים על הדרך להגיע לשם.
אתה חושב שהנסיונות האלו אמיתיים ושממש אוטוטו מוכרים את המועדון בלי בעיות, אני חושב אחרת.
קצת מפתיע אותי שמי שעובד בתקשורת ועבר כבר כמה סיבובים של תאומים ורמון ממשיך להאמין להם אבל זו זכותך המלאה.
נראה מה יקרה בינואר. אני שמח לטעות כי זה אומר שהמועדון יצא לדרך חדשה.
אדום עולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות סופש
הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 11:29 
שחר כתב:
זה כן סותר כי זה לא ערבות.
זו הלוואה על חשבון אירופה (למשל) שאין דרך אחת להשיב אותה.

התכוונתי שזה גם וגם. גם שם כסף וגם ערבויות. אלא אם אני טועה והוא לא שם ערבויות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 11:30 
יש דד ליין של חודש (שלושה שבועות), עם קצת סבלנות והבנה שאין לנו באמת יכולת להשפיע על מה שקורה (או לא קורה) מאחורי הקלעים בנק' הזמן הנוכחית, אני חושב שיהיה נכון אם לא נלבה את היצרים אחד של השני פה בפורום ונאכל אחד לשני את הראש בתיאוריות קונספרציה (מה שאני מאמין שלא יקרה וחבל).
עדיף שכולם ירדו מהעץ הזה שהם תיפסו עליו, כרגע במצב הנוכחי הפועל זקוקה לאיש עמיד שיקח על עצמו את הקבוצה, יש הטוענים שהם פה בשביל להביא אותו ולהגיע איתו לסיכום, ואני חושב שכולנו משוועים לאחד כזה תוך כדי הבנה שאם זה שכטר או דמארי או הקיום של הפועל - אז הפועל (וזה אם אני כן צריך להתייחס לתיאוריה הכי רלוונטית כרגע).

עוד חודש, רק עוד חודש ואז נעשה חושבים של "לאן פני הקבוצה מועדות ?!"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 11:34 
r200 כתב:

אין דבר כזה מגן נייטראלי יא עמלק. או ימני או שמאלי.

או אנטבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
ערן כתב:
kobster כתב:
ערן כתב:
kobster כתב:

אני חושב שיש דברים בגו.

להיעלב ? אני משועשע פלוס. אני באופן כללי לא ממש נעלב מאנשים כי חבל על האנרגיות.
יש לנו תשתית משותפת מעצם היותנו כאן. שנינו רוצים את מה שהכי טוב להפועל ואולי חלוקים על הדרך להגיע לשם.
אתה חושב שהנסיונות האלו אמיתיים ושממש אוטוטו מוכרים את המועדון בלי בעיות, אני חושב אחרת.
קצת מפתיע אותי שמי שעובד בתקשורת ועבר כבר כמה סיבובים של תאומים ורמון ממשיך להאמין להם אבל זו זכותך המלאה.
נראה מה יקרה בינואר. אני שמח לטעות כי זה אומר שהמועדון יצא לדרך חדשה.
אדום עולה.

איפה כתבתי שאני מאמין לרמון ותאומים? אתה מדמיין יותר מדי.
סך הכל ציינתי שמתנהלים דברים. לא יודע אם הם בכוונה מלאה, לא יודע אם הם יבשילו, לא יודע מה הסיכוי ולא יודע מול מי הם קורים.
אז נכון שיותר נוח לפטור את הכל ב"זה ספינים!"/"משקרים אותנו!"/"עושים עלינו עוד סיבוב!", כי בעיקר זו הנחת מוצא שאין מה להפסיד ממנה, אבל אפשר גם פשוט לשפוט את המציאות ולא לפתח תיאוריות על גבי תיאוריות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:

איפה כתבתי שאני מאמין לרמון ותאומים? אתה מדמיין יותר מדי.
סך הכל ציינתי שמתנהלים דברים. לא יודע אם הם בכוונה מלאה, לא יודע אם הם יבשילו, לא יודע מה הסיכוי ולא יודע מול מי הם קורים.
אז נכון שיותר נוח לפטור את הכל ב"זה ספינים!"/"משקרים אותנו!"/"עושים עלינו עוד סיבוב!", כי בעיקר זו הנחת מוצא שאין מה להפסיד ממנה, אבל אפשר גם פשוט לשפוט את המציאות ולא לפתח תיאוריות על גבי תיאוריות.

אתה לא קוהרנטי.
אם אתה מאמין לרמון ותאומים אז אתה מאמין שיש כוונה אמיתית למכור את המועדון (או בכלל יכולת למכור אותו) כי זה מה שהם טוענים.
אם אתה יודע שמתנהלים דברים, נשמח שתפרט עליהם ותאיר את עיני העיוורים.
אני לא יורד לרמה של המשפט עם סימני הקריאה שלך כדי לא ללעוג לך אבל בהנחת המוצא שלי כולנו מפסידים אלא אם יקרה משהו שמנוגד לכל מה שקרה עד עכשיו, להלן המציאות.
אם אתה מעדיף לטמון את הראש בחול ולחכות למיצוי התהליך (יהיו הסיבות שלך אשר יהיו), אתה בהחלט מוזמן לעשות את זה. כפי שציינתי, נתראה בינואר.
אדום עולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
עמותת 'האדומים' ו'רכבת ישראל' מוודאים שתוכלו להגיע בנוחות ובזריזות בכדי לעודד את הפועל ביום ראשון בנתניה!

כל אוהד עם חולצה אדומה שיגיע לתחנת הרכבת בנתניה החל מהשעה 18:30, יוכל לעלות על השאטלים המיוחדים של עמותת 'האדומים' ורכבת ישראל, אשר ייקחו אתכם עד האצטדיון ***בחינם***. עם סיום המשחק, השאטלים המיוחדים יחכו בכדי להסיע אתכם חזרה לתחנת הרכבת.

לבקשת העמותה, רכבת ישראל תתגבר את הרכבות היוצאות לתל אביב בסיום המשחק, כאשר בנוסף לרכבת הסדירה (22:36 מתחנת נתניה), תתווסף רכבת מיוחדת לתחנת ת"א ההגנה בסביבות השעה 23:00, לאחר הגעת כל השאטלים. לנוחות אוהדינו מצפון הארץ, הרכבת צפונה שתצא מתחנת נתניה בשעה 23:07 הוארכה עד לעכו, תחנה סופית.

* נקודת ההורדה של השאטלים הינה במרחק הליכה קצרה מהאצטדיון. נקודה זו תהיה גם נקודת האיסוף בסיום המשחק.

** אנשי קשר מטעם עמותת 'האדומים' ורכבת ישראל ישהו בתחנה בנתניה ובאיצטדיון בסיום המשחק, על מנת לסייע לאוהדים.
לבירורים ניתן לפנות אלינו במייל info@haadumim.com

תמונה

נערך לאחרונה על ידי עמותת האדומים בתאריך 31 אוקטובר 2013, 21:01, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 12:02 
כל הכבוד :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 12:09 
סמל אישי של המשתמש
עמותת האדומים כתב:
עמותת 'האדומים' ו'רכבת ישראל' מוודאים שתוכלו להגיע בנוחות ובזריזות בכדי לעודד את הפועל ביום ראשון בנתניה!

שימו לב, כל אוהד עם חולצה אדומה שייגש לקופות בכל תחנות הרכבת בארץ , יוכל לרכוש כרטיס נסיעה הלוך ושוב לתחנת הרכבת בנתניה ב-50% הנחה(!) ממחיר העלות הרגיל. בנוסף, החל מהשעה 18:30 יחכו לכם שאטלים מיוחדים שייסעו אתכם לאצטדיון. בכדי להעלות על השאטלים תצטרכו לרכוש שוברי נסיעה בעלות של 10 ש"ח בלבד (!) במעמד רכישת כרטיס הנסיעה לרכבת.

עם סיום המשחק, השאטלים המיוחדים יחכו בכדי להסיע אתכם חזרה לתחנת הרכבת. לבקשת העמותה, רכבת ישראל תתגבר את הרכבות היוצאות לתל אביב בסיום המשחק, כאשר בנוסף לרכבת הסדירה (22:36), תתווסף רכבת מיוחדת דרומה בסביבות השעה 23:00 ועם הגעת כל השאטלים. לנוחות אוהדינו מצפון הארץ, הרכבת צפונה שתצא מנתניה בשעה 23:07 הוארכה לבקשתנו עד לעכו, תחנה סופית.

שימו לב: בכדי להנות מההנחה המיוחדת במחיר כרטיס הנסיעה ברכבת ועל מנת לרכוש שוברים לשאטלים- עליכם להגיע לקופות בתחנות הרכבת, ולא לרכוש באמצעות המכונות האוטומטיות!

* אוהד ללא שובר, לא יוכל להעלות על השאטל!
** נקודת ההורדה של השאטלים הינה במרחק הליכה קצרה מהאצטדיון. נקודה זו תהיה גם נקודת האיסוף בסיום המשחק.
*** אנשי קשר מטעם עמותת 'האדומים' ורכבת ישראל ישהו בתחנה בנתניה על מנת לסייע לאוהדים.

לבירורים ניתן לפנות אלינו במייל info@haadumim.com

תמונה

:ROSE:

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 12:09 
joshsoos כתב:
כל הכבוד :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 12:15 
וואו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 12:15 
איזה יופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 12:43 
הי קובסטר
אני דני גולפיטק ואני מאמין שיש כוונה כנה ואמיתית למכור את המועדון
אני גם מאמין שמעשים מאמצים בכיוון הזה
אם לך יש מידע שסותר את זה, אתה מוזמן לכתוב אותו כאן במקום לרמוז יום ולילה ולשחק אותה צנציפר עם מקורות
כל עוד אתה יודע ולא כותב אתה פוגע בהפועל
תודה ושלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 251 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: