ציטוט:
מושיק תאומים?
כן.
ערב טוב, מדבר עירד מעיתון "הארץ". מה שלומך?
תודה.
מושיק, מה חדש, מה קורה עם המשקיעים להפועל תל אביב?
אני לא... הכתובת היחידה לפרטים זה חיים רמון.
חיים רמון?
כן, אני פועל לפי... חיים הוא האיש שמוביל את הנושא ואני לא חושב שזה ראוי שמישהו אחר ידבר בנושא.
אבל יש באמת מתעניינים? זה שלושה אנשים כמו שמדברים?
אני לא רוצה... אני יכול למסור לך שזה נושא רציני שמתנהל ברצינות, אבל היחיד שיכול לעשות עם זה משהו ומותר לו, כי הוא רואה את כל התמונה ומנהל את הכל, זה חיים.
זה שהעניין דלף החוצה בטוח פגע בניסיונות המכירה. איך זה בדיוק קרה? אתה יודע, בדרך כלל אנשי עסקים לא נלהבים שהמו"מ איתם יוצא.
אין לי מושג, אני מניח שאחד הגורמים שדיברו אתו גם סיפר את זה.
חיים רמון? עידו חג'ג'?
לא, לא, לא, לא מישהו שמנהל מו"מ, מישהו שדיברו אתו על זה. מעורבים בזה כבר מספר לא קטן של אנשים, ככה שאתה יודע, היכולת לשמור את זה בסוד היא קשה. אבל יחד עם זה צריך לעשות כמיטב האפשרי לא לעשות את זה סיפור שהוא נחלת הכל.
אגב, מי מבטיח שהרוכש הבא לא יהיה איזה אלי טביב כזה?
אז אני יכול רק להגיד שזה נעשה בצורה מאוד רצינית עם בדיקות מאוד רציניות וחיים בסופו של דבר יצר איזושהי מערכת סינון. טביב לא נבחר על ידי אנשי הפועל.
מה זאת אומרת, מוני הראל הכניס אותו לקבוצה.
כן. זה לא אנשי הפועל ופה זה יהיה יחד עם העמותה, על פי קריטריונים ציבוריים שנקבעו.
אבל אתה גם בזמנו אמרת על טביב שטיפש מי שלא יקבל אותו.
לא, אני לא אמרתי את זה. כשטביב היה הבעלים אני אמרתי שאני אעשה את הכל, כמו לכל מי שמחזיק בהפועל, לעזור לו להצליח. ההצלחה של כל מי שהוא הבעלים של הפועל זו ההצלחה של הקבוצה.
אגב מוני הראל, כל העניין של המניות שלו שמעוקלות על ידי גרושתו זה לא יכול להפריע לכל העסקה של הרכישה?
לא, לא, לא, זה כבר מזמן מאחורה.
אבל הן עדיין לא השתחררו, המניות עדיין תחת שמו.
לא, לא, עזוב נו, אני אומר לא, כל העסקים האלה פתורים. פתורים טוב. יש ייעוץ משפטי טוב ויש עורך דין טוב, כך שהקונסטרוקציה נבנתה.
תגיד, איך זה שכבר 16 שנה אתה בעסק לפני ומאחורי הקלעים, אפילו שבזמנו הודעת שאתה עוזב ואמרת 'הייתי מנהל גרוע' ואיכשהו אתה תמיד שם ברקע.
אני לא מנהל, אני לא מנהל.
אתה חבר דירקטוריון, לא?
אני עוזר להפועל ואני אעזור לה עד סוף ימיי. כל מה שירצו ממני בהפועל אני תמיד אעזור, זה הדבר היקר לי ביותר ללבי אחרי המשפחה שלי. מה שיבקשו ממני תמיד בהפועל, קודם כל אני אוהד.
אוקי, יאללה, שיהיה ערב טוב.
ערב טוב, כל טוב.
חיים רמון?
כן?
ערב טוב, מדבר עירד מעיתון "הארץ". מה שלומך?
טוב.
חיים, רציתי לשאול אותך קצת על עניין הרכישה אם...
חבר'ה, אני נתתי הודעה אתמול לדובר ואין לי מה להוסיף עוד, אוקיי?
אבל מושיק אמר לדבר איתך.
אבל אני לא מדבר.
אני חבר עמותה אז באופן רשמי יש לי...
באופן רשמי, תודה וערב טוב.
אתה יכול רק להכחיש שמייקל לוי הוא אחד המתעניינים?
אני לא מכחיש שום דבר.
הוא הכחיש בעצמו.
אני הסברתי את עמדתי, אני לא מדבר, הוצאתי הודעה אתמול. כל מה שאתה רוצה יש בהודעה הזו.
רק לא ברור לי איך נושא המו"מ דלף לתקשורת.
תודה רבה וערב טוב (ניתוק).