תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 08:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: כשכדורגל הוא רק תפאורה
הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2013, 14:05 
סמל אישי של המשתמש
"למפדוזה" - פוסט חדש בבלוג

http://debuzzer.sport5.co.il/siny/2013/10/29/lampedusa/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: כשכדורגל הוא רק תפאורה
הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2013, 16:57 
סופר מעניין ומצמרר גם יחד.
בזמן הקריאה של הבלוג מגיע המייל השבועי מאוסישקין - אסיפת חברים, מכירת כרטיסים שלא מנוצלים, האימוץ של ביאליק רוגוזין.
אולי יש עוד תקווה גם בישראל - כל הכבוד לעושים במלאכה! :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2013, 22:50 
וואו
טקסט מרתק, מקומם עם מעט תקווה והרבה מאוד עצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2013, 00:04 
איך אתה תמיד נופל על 0-0 נטול מצבים :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2013, 04:35 
סמל אישי של המשתמש
המדינה הזאת הוקמה כדי לקלוט מהגרים בעלי דת ולאום יהודי. זאת גזענות, זאת פאשיסטיות, זאת אפלייה, אלה הנסיבות שנוצרו אחרי אלפי שנות רדיפה שהגיעו לשיאן בשואה. אז גם אם המדינה הזאת תאבד את הציביון היהודי שלה, לא נורא. נמשיך להיות מחוסרי הגנה ונחטוף עוד פרוגרומים, אניסות, בזיזות וגזירות. ה' ישמור עלינו כמו שעשה 2000 שנה. אבל הסרטון בדיחה הזה שצבר כבר 300 אלף צפיות(הרי אין יותר פופולרי מגזענות ישראלית) לא ייזכר. ככה זה גויים, אני לא מצפה ולא אצפה מהם להבין. אבל יהודים שנסחפים לתוך הסערה ה"אנטי פאשיסטית" הזאת אני לא מבין, איך אפשר לשכוח מה היה לפני 70 שנה? 100 שנים? אבל ככה זה היהודים, אותו עם שהמציא את הביטוי "גרמנים בני דת משה", אותו עם שאלפי שנים ניסה להידמות לגויים, שהוציא מתוכו את האנטישמים הכי גדולים. לעזאזל, אפילו חוזה המדינה היהודית הגזענית חשב שהיהודים צריכים להתנצר. בנתיים מי שמנסה לשמור על הציביון היהודי שלו נקרא פרזיט וטפיל. עברנו את השואה, נעבור גם את זה.

רק אציין שאני מעריך את פותח האשכול ולדעתי הכתיבה שלו מצויינת, עם רוב הבלוגים שלו אני מסכים.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2013, 07:32 
Officer Barbrady כתב:
המדינה הזאת הוקמה כדי לקלוט מהגרים בעלי דת ולאום יהודי. זאת גזענות, זאת פאשיסטיות, זאת אפלייה, אלה הנסיבות שנוצרו אחרי אלפי שנות רדיפה שהגיעו לשיאן בשואה. אז גם אם המדינה הזאת תאבד את הציביון היהודי שלה, לא נורא. נמשיך להיות מחוסרי הגנה ונחטוף עוד פרוגרומים, אניסות, בזיזות וגזירות. ה' ישמור עלינו כמו שעשה 2000 שנה. אבל הסרטון בדיחה הזה שצבר כבר 300 אלף צפיות(הרי אין יותר פופולרי מגזענות ישראלית) לא ייזכר. ככה זה גויים, אני לא מצפה ולא אצפה מהם להבין. אבל יהודים שנסחפים לתוך הסערה ה"אנטי פאשיסטית" הזאת אני לא מבין, איך אפשר לשכוח מה היה לפני 70 שנה? 100 שנים? אבל ככה זה היהודים, אותו עם שהמציא את הביטוי "גרמנים בני דת משה", אותו עם שאלפי שנים ניסה להידמות לגויים, שהוציא מתוכו את האנטישמים הכי גדולים. לעזאזל, אפילו חוזה המדינה היהודית הגזענית חשב שהיהודים צריכים להתנצר. בנתיים מי שמנסה לשמור על הציביון היהודי שלו נקרא פרזיט וטפיל. עברנו את השואה, נעבור גם את זה.

רק אציין שאני מעריך את פותח האשכול ולדעתי הכתיבה שלו מצויינת, עם רוב הבלוגים שלו אני מסכים.

הגיע הזמן שתתקדם ותבחן את המציאות כפי שהיא היום ולא לפני 2,000 או 70 שנה.
KARL MARX :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2013, 10:05 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:

:LAGUH!: :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2013, 11:20 
סמל אישי של המשתמש
:ROSE: :COMMY: :ROSE:
נהנה כל פעם מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2013, 12:09 
קריאה מעניינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: כשכדורגל הוא רק תפאורה
הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2013, 17:18 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:

הייתם חושבים שבני העם הנבחר היו לומדים מהשואה מה הסכנות שנובעות מגזענות ואידיאולוגיות פאשיסטיות אנשים שבטוחים שהם בני העם הנבחר, אבל כנראה שמהות היהדות היא "מה ששנוא עליך עשה לאחרים ברגע שיש לך מספיק כח".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 15:41 
סמל אישי של המשתמש
אגב, איך עוד לא ראיתי כאן אשכול על שי אהרון?!
:BOW: :BOW: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 16:44 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
אגב, איך עוד לא ראיתי כאן אשכול על שי אהרון?!
:BOW: :BOW: :BOW:

מלך העולם הוא.
יש לי חשק להחזיר את התמונה שלו לאבאטאר שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2013, 01:39 
Officer Barbrady כתב:
המדינה הזאת הוקמה כדי לקלוט מהגרים בעלי דת ולאום יהודי. זאת גזענות, זאת פאשיסטיות, זאת אפלייה, אלה הנסיבות שנוצרו אחרי אלפי שנות רדיפה שהגיעו לשיאן בשואה. .

לא יודע מה אתם רוצים מברבדי. גם אני, מהקיצוניים בליברליים, מסכים עם המשפטים האלה.
כל התמימים שמתנגדים ללאומיות שיילכו לסקוטלנד לשכנע אותם לא להתנתק מבריטניה ולהכריז על עצמאות.
אפשר לשמר את ההבנה הזו יחד עם שמירה על זכויות המיעוט, יחד עם מאבק בגזענות, יחד עם מדיניות רגישה והומנית אבל גם בלתי מתפשרת ביחס למהגרים ופליטים (שזו אגב שאלה שכל העולם נאבק בה - מאוסטרליה, דרך אירופה, ועד ארצות הברית - ולא מצאתי אף מדינה עם תשובה טובה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: כשכדורגל הוא רק תפאורה
הודעהפורסם: 01 נובמבר 2013, 02:46 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
Officer Barbrady כתב:
המדינה הזאת הוקמה כדי לקלוט מהגרים בעלי דת ולאום יהודי. זאת גזענות, זאת פאשיסטיות, זאת אפלייה, אלה הנסיבות שנוצרו אחרי אלפי שנות רדיפה שהגיעו לשיאן בשואה. .

לא יודע מה אתם רוצים מברבדי. גם אני, מהקיצוניים בליברליים, מסכים עם המשפטים האלה.
כל התמימים שמתנגדים ללאומיות שיילכו לסקוטלנד לשכנע אותם לא להתנתק מבריטניה ולהכריז על עצמאות.
אפשר לשמר את ההבנה הזו יחד עם שמירה על זכויות המיעוט, יחד עם מאבק בגזענות, יחד עם מדיניות רגישה והומנית אבל גם בלתי מתפשרת ביחס למהגרים ופליטים (שזו אגב שאלה שכל העולם נאבק בה - מאוסטרליה, דרך אירופה, ועד ארצות הברית - ולא מצאתי אף מדינה עם תשובה טובה)

המשפטים האלה הם לא הבעיה עם ההודעה הפסיכית שהם נגזרו ממנה, וגם אם כן היא זניחה לעומת זה שהוא משתמש בה בשביל להצדיק את ההפך ממה שתיארת, לתקוף את כל מי שמעז לא לחיות לפי הדת הפסיכית שלו, ולהגן, כבדרך אגב, על הטפילות של אלה שכן מקיימים את הדת הפסיכית שלו ורק אותה ודורשים שכל היתר יממנו את חייהםמואת הדת הפסיכית שלהם.

ובלי שום קשר, לאומנות ופטריוטיזם זאת כנראה ההמצאה הכי מטומטמת, מיותרת והרסנית של האנושות(שנייה אולי רק לדת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: