תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 08:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 169 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ליגת העל מחזור 7 - יתר המשחקים
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 23:21 
אדום נחמד כתב:
הם כלום. הם פחות כלום מרמה"ש מכבי פ"ת וביתר, אבל הם כלום. אין שם שום דבר טקטי או התקפי.

אם זה לא היה ברור, זו לא ביקורת על סכנין אלא על הליגה.
יש פה 3 או 4 קבוצות שמשחקות כדורגל אקטיבי.

השאר זה בלוף

הבנתי, אני עדיין לא חושב שהם כלום. הם קבוצה קשה. אתה צודק לגבי הכדורגל האקטיבי, אבל זה עדיין לא אומר שמי שלא עושה את זה הוא כלום. כי מספר הקבוצות שמשחקות פה כדורגל אקטיבי לא שונה מאף שנה אחרת ועדיין יש משחקים קשים יותר וקשים פחות ומשחקים שגם האלופות לא מצליחות לנצח. זה הקטע בכדורגל, לא תמיד מי שיותר טוב במשחק נתון, מנצח אותו. גם הפועל הגדולה של 2000 ניצחה אותם בדקה 90 בחוץ ויקרה דם בבית.
בכל מקרה, להפועל היתה בעיה וכנראה שעדיין תהיה לפעמים במשחקים נגד קבוצות שיבואו לצופף למרות שאני תמיד אומר שההבדל בין 0:0 ל3-4 הוא גול בחצי הראשון. גם נגד רמה"ש היית יכול להסתבך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 23:24 
אוגוסטוס היל כתב:
הם היו זוועה היום. נתנו לנבלות מרחב פסיכי. גם במערך וגם בשמירה על שחקנים כאלו. אפילו עשו פחות פאולים ממכבי. לא ברור

הם קיבלו גול דקה 4. זה שינה להם את כל המשחק וכל התוכנית משחק. אין מה לעשות, מכבי כרגע מקבלים הרבה יותר כבוד והם גם קבוצה שיש לה יותר כלים.
בשביל להוציא 0:0 כזה גם כמו שהם ורעננה עשו נגד הפועל, אתה חייב להיות מרוכז במשך 90 ואסור לטעות. נגד מכבי זה יותר קשה, נגד הפועל כרגע זה כנראה קצת פחות, אבל אני חותם שעד סוף העונה כל קבוצה תבוא אלינו ותשחק כמו רעננה וסכנין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 23:37 
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
הם היו זוועה היום. נתנו לנבלות מרחב פסיכי. גם במערך וגם בשמירה על שחקנים כאלו. אפילו עשו פחות פאולים ממכבי. לא ברור

הם קיבלו גול דקה 4. זה שינה להם את כל המשחק וכל התוכנית משחק. אין מה לעשות, מכבי כרגע מקבלים הרבה יותר כבוד והם גם קבוצה שיש לה יותר כלים.
בשביל להוציא 0:0 כזה גם כמו שהם ורעננה עשו נגד הפועל, אתה חייב להיות מרוכז במשך 90 ואסור לטעות. נגד מכבי זה יותר קשה, נגד הפועל כרגע זה כנראה קצת פחות, אבל אני חותם שעד סוף העונה כל קבוצה תבוא אלינו ותשחק כמו רעננה וסכנין .

גם אנחנו מקבלים מהם כבוד.
ההבדל הוא שהראש של סוזה עובד פשוט
הוא הבין שרוב הקבוצות בליגה הזו לא משחקות כדורגל בסיסי ועושות במקרה הטוב התקפה וחצי מסודרת במשחק.
נגד קבוצות כמו סכנין ורעננה צריך לעלות עם מערך סופר התקפי וללחוץ בלי הפסקה בשטח שלהם גם על חשבון רפיון בהגנה.
החישוב פשוט, קבוצה כמו סכנין תעלה מולך גם ככה מבוהלת ואפילו לא תנסה להבקיע, מנגד אתה תפתח בבליץ תשים גול מהיר ותגמור את המשחק.
במקום לפעול בצורה הזו, פרופסור רב"ש הטקטיקן החליט שצריך לשחק מול סכנין ורעננה בבית עם 3 קשרי אמצע והפלא ופלא כמעט לא סיכנו את השער שלהם והלכו סתם 4 נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 23:47 
pogi כתב:
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

בשביל להוציא 0:0 כזה גם כמו שהם ורעננה עשו נגד הפועל, אתה חייב להיות מרוכז במשך 90 ואסור לטעות. נגד מכבי זה יותר קשה, נגד הפועל כרגע זה כנראה קצת פחות, אבל אני חותם שעד סוף העונה כל קבוצה תבוא אלינו ותשחק כמו רעננה וסכנין .

גם אנחנו מקבלים מהם כבוד.
ההבדל הוא שהראש של סוזה עובד פשוט
הוא הבין שרוב הקבוצות בליגה הזו לא משחקות כדורגל בסיסי ועושות במקרה הטוב התקפה וחצי מסודרת במשחק.
נגד קבוצות כמו סכנין ורעננה צריך לעלות עם מערך סופר התקפי וללחוץ בלי הפסקה בשטח שלהם גם על חשבון רפיון בהגנה.
החישוב פשוט, קבוצה כמו סכנין תעלה מולך גם ככה מבוהלת ואפילו לא תנסה להבקיע, מנגד אתה תפתח בבליץ תשים גול מהיר ותגמור את המשחק.
במקום לפעול בצורה הזו, פרופסור רב"ש הטקטיקן החליט שצריך לשחק מול סכנין ורעננה בבית עם 3 קשרי אמצע והפלא ופלא כמעט לא סיכנו את השער שלהם והלכו סתם 4 נקודות.

אבל הבעיה גם נגד סכנין וגם נגד רעננה לא היתה היעדר לחץ שלנו. בשני המקרים הפועל עשו לחץ. הבעיה היא שלהפועל עדיין אין משחק שיכול ללכת בצורה נכונה ובמהירות לאגפים ובהפועל שני המוציאים העיקריים לפועל עוד לא בכושר (או לפחות לא היו בזמן המשחקים האלה. נגד סכנין גם לא היה ורמוט). וברור שבסוף כדורגל גם מוכרע ע"י שחקנים ופה, להפועל אין שחקן כמו ערן זהבי שעושה תנועה בלתי פוסקת בלי כדור וגם יודע לתת גולים. יש את ורמוט שככל שיהיה טוב יותר, להפועל יהיה קל יותר. אבל עדיין צריכים עוד קשר התקפי טוב.
אני לא יודע לגבי שני קשרים התקפיים לעומת שלושה באמצע. אני מניח שבן שמעון התחיל את העונה בשביל קודם כל לשלוט בכדור ובאמצע ולאט לאט הוא ישחרר. בדיוק כמו שמכבי עשו בעונה הקודמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 23:51 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
מכבי לא מנצחים

צודק.
הביסו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2013, 00:35 
apu כתב:
טוב חייבים להחזיר את הקיזוז אחרת אין פה משמעות לכלום..

אני מקווה שצחקת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2013, 00:48 
אליפות לוקחים במרץ-מאי.לא באוגוסט-דצמבר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2013, 01:55 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
אליפות לוקחים במרץ-מאי.לא באוגוסט-דצמבר!

שני הפסדים רצופים זה מה שהם צריכים. השאלה מי יביא למחלה את זה..שימותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2013, 01:56 
בר קולמוסא כתב:
apu כתב:

אני מקווה שצחקת.

ממש לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2013, 02:56 
אני מסכים בגדול עם redrony

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2013, 03:36 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
apu כתב:

אני מקווה שצחקת.

אחלה שיטה שיצרה את הליגה הכי מעניינת שהייתה פה בעשור האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ליגת העל מחזור 7 - יתר המשחקים
הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2013, 07:25 
Shacham כתב:
בר קולמוסא כתב:
apu כתב:

אני מקווה שצחקת.

לגמרי. בעונות הקיזוז היה מתח עד המחזורים האחרונים, ועד הדקה ה92 בעונת הדאבל. מאז כל שנה האליפות ידועה חודשים מראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2013, 08:10 
סמל אישי של המשתמש
רוני, המשחקים הם קשים יותר כי אתה לא מספיק טוב עדיין.
זה בסדר, וההשוואה שלך למכבי מדויקת. ככה הם נראו בחצי הראשון של העונה שעברה.
אני לא מתלונן כמו פוגי, רק מבכה את אובדן הנקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2013, 09:15 
oMeR1 כתב:
Shacham כתב:
בר קולמוסא כתב:
apu כתב:

אני מקווה שצחקת.

לגמרי. בעונות הקיזוז היה מתח עד המחזורים האחרונים, ועד הדקה ה92 בעונת הדאבל. מאז כל שנה האליפות ידועה חודשים מראש.

כשמכבי יקחו להפועל אליפות בעזרת הקיזוז, נראה מה תגידו על המתח שכה יקר לכם.
כשעשו אותה חד פעמית בלי ידע מקדים במי זה יפגע זה עוד מילא, אבל בסיטואציה הנוכחית כשברור שכל עוד המצב של הקבוצות נשאר דומה זה פוגע בעיקר במכבי זה פשוט מגעיל ולא ספורטיבי.
למה שלא נעשה פליאוף ופיינל פור? ישאיר אחלה מתח, לא נדע מי האלופה עד המחזור האחרון.

מה גם שהליגה עם הקיזוז לא הייתה מעניינת. היא הייתה משעממת מאד לכל מי שלא אהד הפועל או מכבי חיפה, ואז פשוט הכניסה עניין מזוייף כמה מחזורים לסיום.
גם בלי הקיזוז הליגה הייתה נראית אותו דבר, והיינו רצים ראש בראש עד הסוף, רק שכנראה היינו מפסידים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2013, 09:28 
סמל אישי של המשתמש
המתח נוצר מפעולה אקטיבית שהיא צמצום ההצלחות
זה לחלוטין ספורטיבי, אבל זה גם מזוייף.
זה אמור לבוא כפתרון ביניים למצב אבסורדי מראש שבו לקבוצה אחת יש הרבה יותר אמצעים משאר הליגה.
בוא נגיד שהייתי מעדיף לראות הפועל טובה יותר מאשר ליגה שקל בה יותר לקחת אליפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2013, 11:39 
השם הרע של הקיזוז בא רק כי אנחנו זכינו באליפות.
הפועל רמת גן אאל"ט ירדה ובכל מקרה נפגעה קשות בגלל קיזוז, אף אחד לא צייץ על השיטה. אפילו לא קופמן.
זו שיטת ביניים בין צבירת כל הנקודות ובין השיטות הנהוגות במודיאל, בגביע אלופות אירופה וב-NBA.

אני מעדיף בהחלט את הקיזוז על השיטה הקיימת.
1 מקזז חלק מהמאמץ העודף באירופה למספר קבוצות.
2 בסך הכל מגביר את המתח והענין.
3 מאפשר כניסה מאוחרת לתמונה למספר קבוצות כמו להפועל שפתחה את העונה עם מאמן חדש ועדין ללא בעלים ראוי.
4 מקל על שילוב צעירים בתחילת העונה.

לא רואה יתרונות משמעותים בשיטה הקיימת. התרגלו לשיטה ?
פעם גם היו רגילים שניצחון מביא 2 נקודות. ואגב, 2 נקודות היא שיטה יותר צודקת כי התיקו המשקף שיוויון כוחות מאבד ממשקלו ה"צודק" (נניח קבוצה המוציאה תיקו מול כל שאר הקבוצות. ב-2 נקודות היא במקומה הראויה באמצע הטבלה ואילו ב-3 נקודות היא בתחתית העמוקה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2013, 03:42 
בר קולמוסא כתב:
oMeR1 כתב:
Shacham כתב:
בר קולמוסא כתב:
apu כתב:

אני מקווה שצחקת.

כשמכבי יקחו להפועל אליפות בעזרת הקיזוז, נראה מה תגידו על המתח שכה יקר לכם.
כשעשו אותה חד פעמית בלי ידע מקדים במי זה יפגע זה עוד מילא, אבל בסיטואציה הנוכחית כשברור שכל עוד המצב של הקבוצות נשאר דומה זה פוגע בעיקר במכבי זה פשוט מגעיל ולא ספורטיבי.
למה שלא נעשה פליאוף ופיינל פור? ישאיר אחלה מתח, לא נדע מי האלופה עד המחזור האחרון.

מה גם שהליגה עם הקיזוז לא הייתה מעניינת. היא הייתה משעממת מאד לכל מי שלא אהד הפועל או מכבי חיפה, ואז פשוט הכניסה עניין מזוייף כמה מחזורים לסיום.
גם בלי הקיזוז הליגה הייתה נראית אותו דבר, והיינו רצים ראש בראש עד הסוף, רק שכנראה היינו מפסידים.

מה זה מה נגיד, נגיד שאלו היו החוקים מראש. למה אם אתה מפסיד בגמר גביע אתה פתאום נגד השיטה? לא, ידעת שאלו החוקים.
עלאק בלי ידע מקדים, ידעו טוב מאוד וכיוונו לכך שזה יפגע בבית"ר של גאידמק שלקחה פה שתי אליפויות ברוורס.
מגעיל ולא ספורטיבי אפשר להגיד על הרבה דברים, גם על קבוצה שמעמידה תקציב של שאר הליגה ביחד אפשר להגיד מגעיל ולא ספורטיבי.
אלו שני מצבי קיצון, ליגה רגילה לחלוטין או פליאוף, הקיזוז הוא באמצע, כל אחד והקו שהוא שם, הקיזוז מבחינתי היה אדיר (גם בלי קשר להפועל, המאבק לאירופה והעלייה לליגת העל לדוגמא), כל הקבוצות (חוץ מהפליאוף המרכזי ההזוי) שיחקו על משהו.
יש אינטרס אחד, שהוא ליגה מעניינת ותחרותית, אם צריך טיפה מלאכותיות בעיניין, שיהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2013, 07:57 
הקיזוז הוכנס נגד בית”ר, אבל אי אפשר להגיד שנחל כשלון. הכניס עניין לליגה, וזאת היתה מטרתו.
בעונתו השניה, כשנראה היה שהוא הולך לעזור לחיפה, התחילו מכל הכיוונים לשבח את הקיזוז. לבסוף הוא עזר לנו בשתי העונות אז כבר ירדה קרנו בעיני העולם.

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ליגת העל מחזור 7 - יתר המשחקים
הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2013, 21:15 
סמל אישי של המשתמש
חיפה קיבלו 10,000 ש״ח קנס וסגירת יציע ג׳ למשחק אחד. (כרגיל) יצאו בזול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 169 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: