תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 08:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 137 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ב'
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 15:19 
כי סמי סגול מאס בכדרגל וזה מעולם לא באמת עניין אותו.
למה יום בהיר אחד יאמר עזב? והוא אחד שעוד אוהב כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 15:23 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
kobster כתב:
מהפכה כתב:
מה זאת אומרת לאף אחד לא היה אינטרס?
מה להערכתך היה קורה אם אותם פרצופים לא היו חוזרים?
האם היו אחרים שחשבו באותה תקופה לקחת את הקבוצה מטביב?
האם מישהו עשה משהו בכיוון הזה?

אם אותם פרצופים לא היו חוזרים היינו נשארים עם בעל בית שמתכנן מכירת חיסול כדי להעמיד תקציב. אה, בעצם גם עכשיו.
לא יודע אם היו אנשים אחרים שמוכנים לקחת את הפועל, אני כן יודע שהפרצופים המוכרים הפכו עולמות כדי להיות בהפועל. אה, בעצם גם עכשיו.
אני מניח שאפשר לשחרר את הקבוצה מהידיים שלהם בצורה כזו או אחרת. בשביל זה צריך מישהו מאוד נחוש ועם הרבה סבלנות וכסף. אחרי הכל, הוא צריך לשים משהו כמו 10 מיליון דולר על קבוצה שעלתה בפועל 6 מיליון שקל והמנהלים שלה הביאו אותה לגרעון לפחות כפול מזה.

אנחנו טוחנים מים. אני ממתין לראות מה יעלה בגורל המהלך הנוכחי, ומציע לך לעשות את אותו הדבר. אולי בסופו אתה ואיתי תהיו פחות תמימים או שאני אהיה זה שטעה והטיל ספק לחינם.

אתה מצייר לא מעט דברים בשונה לגמרי ממה שהם באמת
המנהלים הביאו את הקבוצה לגירעון בשביל להנחית פה את ורמוט ושכטר. תעשה חישוב...שניהם יחד זה פחות או יותר המליונים שחסרים בקופה השנה ושנה שעברה. הם הביאו את הגירעון עלינו? ואם לא היו מביאים? אני רק יכול לנחש את התגובות שהיו פה. הרבה יותר חמורות מהתגובות של הקהל בשל הגירעון שנוצר (תחשוב לבד איך היית מרגיש אם גילי ושכטר היו לובשים צהוב).

ומה שקרובי אמר.

אז זו הדרך שאנחנו שואפים אליה? להביא את הקבוצה לגרעונות ואחר כך להפחיד את כולם שאין שקל והמצב חרבנה? בחייאת.
הפועל צריכה להמכר, אתמול, הקבוצה לא יכולה לקבל יותר הלוואות עתידיות, אין יותר משקיעים שנותנים מליון פה מליון שם בשביל להתנהל מעכשיו לעכשיו.
אני בכלל לא מדבר על דברים טריוויאלים כמו הסתכלות קדימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 15:27 
סמל אישי של המשתמש
חתול אדום כתב:
"טיפש מי שלא יקבל את טביב בהפועל ת"א"
"אני שמח שאלי החליט להשקיע במחלקת הנוער"
"אני רואה אצלו את הדרך הנכונה. נכון שלפעמים אנשים לא מבינים את שפתו"
"הוא חלק מרכזי מהמועדון וטיפש יהיה מי שלא יקבל אותו"
"צריך להבין שאם לא יתנו לאנשים האלה גב, יישאר חורבן"
"אני מכבד את האוהדים של הפועל, יש אוהדים נהדרים, אבל לפעמים יש התקפות של טירוף כשלא מבינים את המבנה"
"הוא (טביב) בשעה הזאת ובמבחן התוצאה, אין לי תלונות אליו"

:HEART2: "אני וסמי סגול חיפשנו מישהו שייקח ולא מצאנו אדם שייקח את זה בחינם . לא השתרך תור ארוך" :HEART2:

יום בהיר אחד סמי סגול הפסיק להזרים את ה 50% שלו לקבוצה. למה?

כמו שאמרתי, לא משנה מי הבעלים מי איש הקש, תאומם תמיד יהיה שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 15:33 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 56817.html

תמונת מצב שלא מחדשת הרבה, מלבד כמה ציטוטים.

ציטוט:
במועדון האדום נשמעים קולות סותרים לגבי התקדמות המגעים, כאשר בעוד רמון הוציא הודעה רשמית כי המגעים ראשוניים וטרם הבשילו לכדי הסכם, י שנם גורמים בכירים בהפועל שטוענים כי העסקה תיסגר עם אחד מבין השלושה כבר בתוך חודש.

ציטוט:
לפי המתווה המתוכנן, הרוכש העתידי ירכוש 100 אחוזים מהמועדון, כלומר גם את 20 האחוזים של עמותת האוהדים , "האדומים", ובנוסף את 25 האחוזים המתחלקים בין אנשי העסקים הבאים: מאיר תושב (10 אחוזים), בכור צבאן (7 אחוזים), סיימון כץ (4 אחוזים), איציק ושרון ניסנוב (4 אחוזים). חמשת האחוזים הנותרים שייכים לעידו חג'ג, שלוקח חלק משמעותי במשא ומתן ואמור להישאר שותף במועדון.

וגם,
ציטוט:
גורמים בעמותה הדגישו לאתר ערוץ הספורט כי הסבירות שיטילו וטו היא נמוכה ולא נראה כי יעמדו בדרכה של עסקת רכישה אם אכן יראו שהיא לטובת המועדון: "העמותה קמה על מנת לשמור על הפועל ת"א ולהבטיח את העתיד שלה ולא בכדי לשמור על האחוזים שלנו. האינטרס היחיד שמוביל אותנו הוא טובת הקבוצה".

אנשים שאכפת להם מטובת הפועל :ROSE:
האדום הצורר :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 15:36 
סמל אישי של המשתמש
ועכשיו שאלה - אם מוכרים את הקבוצה בסכום X, העמותה מקבלת 20% ממנו? ואם העמותה מקבלת את הסכום הזה לאן הוא אמור ללכת?

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 15:42 
תהיה הצבעה.
בהנחה שבעלים חדש לוקח על עצמו גם את מחלקת הנוער, לדעתי אנחנו צריכים לכוון את הכסף להרחבת פעילויות העמותה בכל מה שקשור לקהל.

הסעות למשחקים זאת דוגמא אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 15:42 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שאם כבר מוכרים את הקבוצה, צריך לעשות ניקוי אורוות חריף וגם חג'ג' חייב לעזוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 15:46 
סמל אישי של המשתמש
Idandosh כתב:
אני חושב שאם כבר מוכרים את הקבוצה, צריך לעשות ניקוי אורוות חריף וגם חג'ג' חייב לעזוב.

:SHOCK3:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 15:46 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
Idandosh כתב:

?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 15:48 
גביזון כתב:
Oleg Neduda כתב:
kobster כתב:
מהפכה כתב:
מה זאת אומרת לאף אחד לא היה אינטרס?
מה להערכתך היה קורה אם אותם פרצופים לא היו חוזרים?
האם היו אחרים שחשבו באותה תקופה לקחת את הקבוצה מטביב?
האם מישהו עשה משהו בכיוון הזה?

אם אותם פרצופים לא היו חוזרים היינו נשארים עם בעל בית שמתכנן מכירת חיסול כדי להעמיד תקציב. אה, בעצם גם עכשיו.
לא יודע אם היו אנשים אחרים שמוכנים לקחת את הפועל, אני כן יודע שהפרצופים המוכרים הפכו עולמות כדי להיות בהפועל. אה, בעצם גם עכשיו.
אני מניח שאפשר לשחרר את הקבוצה מהידיים שלהם בצורה כזו או אחרת. בשביל זה צריך מישהו מאוד נחוש ועם הרבה סבלנות וכסף. אחרי הכל, הוא צריך לשים משהו כמו 10 מיליון דולר על קבוצה שעלתה בפועל 6 מיליון שקל והמנהלים שלה הביאו אותה לגרעון לפחות כפול מזה.

אנחנו טוחנים מים. אני ממתין לראות מה יעלה בגורל המהלך הנוכחי, ומציע לך לעשות את אותו הדבר. אולי בסופו אתה ואיתי תהיו פחות תמימים או שאני אהיה זה שטעה והטיל ספק לחינם.

אתה מצייר לא מעט דברים בשונה לגמרי ממה שהם באמת
המנהלים הביאו את הקבוצה לגירעון בשביל להנחית פה את ורמוט ושכטר. תעשה חישוב...שניהם יחד זה פחות או יותר המליונים שחסרים בקופה השנה ושנה שעברה. הם הביאו את הגירעון עלינו? ואם לא היו מביאים? אני רק יכול לנחש את התגובות שהיו פה. הרבה יותר חמורות מהתגובות של הקהל בשל הגירעון שנוצר (תחשוב לבד איך היית מרגיש אם גילי ושכטר היו לובשים צהוב).

ומה שקרובי אמר.

אז זו הדרך שאנחנו שואפים אליה? להביא את הקבוצה לגרעונות ואחר כך להפחיד את כולם שאין שקל והמצב חרבנה? בחייאת.
הפועל צריכה להמכר, אתמול, הקבוצה לא יכולה לקבל יותר הלוואות עתידיות, אין יותר משקיעים שנותנים מליון פה מליון שם בשביל להתנהל מעכשיו לעכשיו.
אני בכלל לא מדבר על דברים טריוויאלים כמו הסתכלות קדימה.

מה? איפה כתבתי שזו הדרך שאנו שואפים אליה? ואיפה כתבתי שהמועדון לא צריך להימכר? מה ההיגיון לענות ולהוציא את מה שכתבתי מהקשרו?
קובסטר מצייר את הגירעון הזה כמשהו שנבע מניהול כושל. אני חושב שהגירעון הזה נוצר כי לא הייתה ברירה. כל הפורום פה זעק גם השנה וגם שנה שעברה שחייבים לקחת סיכונים (אירופה) בשביל שגילי ואיתי לא ילבשו צהוב. הסיכונים התממשו ונוצר הגירעון. נכון שגם לווה לכך רכש נוראי בשנה שעברה אבל אלו כבר בין היתר כישלונות של צוות מקצועי רע. השנה רב"ש קיבל הכל וזאת השורה התחתונה.

ברור שחייבים רוכש. לאורך זמן לקיחת סיכונים תוביל לקריסה. אבל לצייר את ההנהלה הזאת באור כל כך שלילי זה לא הוגן ולא משקף את פני המציאות.

ובכלל, לרמוז שהאנשים שבמערכת מכשילים עסקאות ו"נאחזים" בהפועל נראה לי מגוחך. הרי רק לפני שנה וקצת המועדון עמד למכירה חודשים שלמים והמוכר היה בכלל אלי טביב. גם אז תאומים מנע מאינספור אנשים לרכוש את המועדון? אני חושב שיש פה אנשים שסובלים מזיכרון קצר ואני בטוח שאם נקרא את התגובות שלהם יום אחרי רכישת אותם אנשים ש"נאחזים" זה גם יתברר כנכון.

נערך לאחרונה על ידי Oleg Neduda בתאריך 28 אוקטובר 2013, 15:50, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 15:48 
סמל אישי של המשתמש
Idandosh כתב:
nirog כתב:
Idandosh כתב:

?

חגג כ"כ מפריע לך? אין פה כפיות טובה לאדם שנתן להפועל הרבה יותר מעבר לחמישה אחוזים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 15:51 
ערן כתב:
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 56817.html

תמונת מצב שלא מחדשת הרבה, מלבד כמה ציטוטים.

ציטוט:
במועדון האדום נשמעים קולות סותרים לגבי התקדמות המגעים, כאשר בעוד רמון הוציא הודעה רשמית כי המגעים ראשוניים וטרם הבשילו לכדי הסכם, י שנם גורמים בכירים בהפועל שטוענים כי העסקה תיסגר עם אחד מבין השלושה כבר בתוך חודש.

ציטוט:
לפי המתווה המתוכנן, הרוכש העתידי ירכוש 100 אחוזים מהמועדון, כלומר גם את 20 האחוזים של עמותת האוהדים , "האדומים", ובנוסף את 25 האחוזים המתחלקים בין אנשי העסקים הבאים: מאיר תושב (10 אחוזים), בכור צבאן (7 אחוזים), סיימון כץ (4 אחוזים), איציק ושרון ניסנוב (4 אחוזים). חמשת האחוזים הנותרים שייכים לעידו חג'ג, שלוקח חלק משמעותי במשא ומתן ואמור להישאר שותף במועדון.

וגם,
ציטוט:
גורמים בעמותה הדגישו לאתר ערוץ הספורט כי הסבירות שיטילו וטו היא נמוכה ולא נראה כי יעמדו בדרכה של עסקת רכישה אם אכן יראו שהיא לטובת המועדון: "העמותה קמה על מנת לשמור על הפועל ת"א ולהבטיח את העתיד שלה ולא בכדי לשמור על האחוזים שלנו. האינטרס היחיד שמוביל אותנו הוא טובת הקבוצה".

אנשים שאכפת להם מטובת הפועל :ROSE:
האדום הצורר :LAGUH!:

כתבה הזויה ומגוחכת. כל מה שעשו שם זה לסכם את כל הכתבות שעלו שם באתר אתמול. העיקר שזו כותרת ראשית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 15:53 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
Idandosh כתב:
nirog כתב:
Idandosh כתב:

?

חגג כ"כ מפריע לך? אין פה כפיות טובה לאדם שנתן להפועל הרבה יותר מעבר לחמישה אחוזים?

צודק, טעות שלי, אז בוא נחזיר גם את מוני,מושיק,טביב ועוד חברים.
איך אומרים? ככל שמספר העסקנים בקבוצה גדול יותר כך גדלים הסיכויים לאליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 15:55 
שנה שעברה, לפני כמה שנים, תמיד. תאומים וחבורתו לא נתנו למכור את הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 15:56 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
כתבה הזויה ומגוחכת. כל מה שעשו שם זה לסכם את כל הכתבות שעלו שם באתר אתמול. העיקר שזו כותרת ראשית
אתה צודק במידה מסוימת, אבל אפשר לפחות להיות מרוצים שהנושא לא דועך ואולי העיסוק בו מאיץ תהליכים. עצם זה שבכתבות כאלה מייצרים דד-ליין משוער של חודש לעסקה שכזו, יוצר מסגרת זמן שיוצרת ציפיות, וכן הלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 15:57 
סמל אישי של המשתמש
Idandosh כתב:
nirog כתב:
Idandosh כתב:
nirog כתב:
Idandosh כתב:

?

הוא מתכוון בוא נשאיר אנשים שמאיימיםלמשוך כסף שנתנו להפועל מישום שלא עברה שלב ואחר כך צריך לשכנע אותם שאי אפשר למשוך.
צריך להגיד הרבה תודה לחג'ג', הוא עשה הרבה להפועל, אבל הוא לא רוצה להיות בעלים, הציעו לו.
הוא לא רוצה להשקיע יותר כסף, אז בתור מה הוא אמור להשאר בהפועל? למה צריכים את המבנה הזה במקום רוכש יחיד עם האנשים שלו? בתור הכרת תודה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום ב'
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 16:05 
Idandosh כתב:
nirog כתב:
Idandosh כתב:
nirog כתב:
Idandosh כתב:

?

ה"עסקן" הזה אחראי לחמשה מיליון שקלים השנה. כן ירבו "עסקנים" כאלה. איזה שטויות אתה מדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 16:31 
joshsoos כתב:

ואידיוט מי שהחתים את שכטר ולא את יובל אבידור

נערך לאחרונה על ידי מהפכה בתאריך 28 אוקטובר 2013, 16:31, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 16:31 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
Oleg Neduda כתב:
אתה צודק במידה מסוימת, אבל אפשר לפחות להיות מרוצים שהנושא לא דועך ואולי העיסוק בו מאיץ תהליכים. עצם זה שבכתבות כאלה מייצרים דד-ליין משוער של חודש לעסקה שכזו, יוצר מסגרת זמן שיוצרת ציפיות, וכן הלאה.

או, לחלופין-עוד חודש יתחילו הספינים שמכירת הקבוצה נסגרה ומחכים לשבוע הבא שירוצו כל שבוע מחדש בתוספת הדגש של כמה זה חשוב בהתחשב במצב הכלכלי עד ינואר, ואז בתחילת ינואר העסקאות יתפוצצו ולא תהיה ברירה אלא למכור את דמארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 16:38 
ערן כתב:
Oleg Neduda כתב:

חד משמעית נקווה רק שזה יישאר על הסדר היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 16:40 
מהפכה כתב:
joshsoos כתב:

אם אתה מנסה לגרור את זה כמו מפגר לקטע אישי לפחות כדאי שיהיה לך על מה להסתמך, אני מעולם לא כתבתי כזה דבר או משהו שמתקרב לזה.
אז התנהגות ילדותית מילא, אבל בהתחשב בגילוי הנאות שאתה לא משתף איתנו אני במקומך הייתי נאלם דום.

תאומים ושות' החזיקו את הפועל בשליטתם, או בשליטת מקורבים. יש להם את הסיבות שלהם כנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 16:42 
joshsoos כתב:
מהפכה כתב:
joshsoos כתב:

אם אתה מנסה לגרור את זה כמו מפגר לקטע אישי לפחות כדאי שיהיה לך על מה להסתמך, אני מעולם לא כתבתי כזה דבר או משהו שמתקרב לזה.
אז התנהגות ילדותית מילא, אבל בהתחשב בגילוי הנאות שאתה לא משתף איתנו אני במקומך הייתי נאלם דום.

תאומים ושות' החזיקו את הפועל בשליטתם, או בשליטת מקורבים. יש להם את הסיבות שלהם כנראה.

תאומים ושות' "מקורבים" גם לטביב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 16:47 
joshsoos כתב:

ואתה מתבסס על מה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 16:51 
Oleg Neduda כתב:
joshsoos כתב:
מהפכה כתב:
joshsoos כתב:

אני לא מכיר כלום. רק שעד עכשיו לא קיבלתי הסבר הגיוני מה פתאום טביב הגיע לקבוצה ומה הוא שילם תמורת 50% מהבעלות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 16:52 
Oleg Neduda כתב:
joshsoos כתב:
מהפכה כתב:
joshsoos כתב:

מעבר לזה שתאומים ייעץ לטביב, כנראה שיש סיבה שהקבוצה נמכרה לטביב מלכתחילה, וכנראה שיש סיבה למה היא חזרה לידי רמון ותאומים, וכנראה שיש סיבה למה היא עדיין בידיים שלהם, ולמה כבר יותר מ15 שנה זה המצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 16:56 
אוגוסטוס היל כתב:
Oleg Neduda כתב:
joshsoos כתב:
מהפכה כתב:
joshsoos כתב:

אני לא מכיר כלום. רק שעד עכשיו לא קיבלתי הסבר הגיוני מה פתאום טביב הגיע לקבוצה ומה הוא שילם תמורת 50% מהבעלות

סבבה אין לי תשובה לזה. ועדיין, אלי טביב הפך לבעלים יחיד. מה לו ולמושיק תאומים? ממתי בכלל לאלי טביב יש מקורבים? לא קשה להבין שמדובר בבן אדם הכי סוליסט במזרח התיכון. אפילו עם גבי קצרה שליווה אותו שנים הוא רב.

ג'ושסוס בעצם טוען שטביב הוא מקורבו של מוני הראל מצד אחד ושל אלי טביב מצד שני והשתמש בהם כבובות על חוט. נראה לי מוזר והזוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 16:58 
כדאי שתחליטו כי קובסטר כתב שתאומים הפסיד במבי יחד עם מוני
אז הוא שיחק עם שניהם בשביל להבטיח שהוא ישאר בקבוצה?
גילוי נאות?
בבקשה- אבא שלי ז"ל היה מיודד עם מושיק תאומים
אני מניח שזה לא אמור למנוע ממני לכתוב פה שתאוריות הקונספירציה שלך הזויות במקרה הטוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 16:59 
למה הזוי?
הכל מזימה של מושיק תאומים כאיש צללים לשלוט בכולנו. זה התחיל בהפועל, ונמשך במסרים שיווקיים דרך גיתם... אנחנו זומבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 16:59 
אוגוסטוס היל כתב:
Oleg Neduda כתב:
joshsoos כתב:
מהפכה כתב:
joshsoos כתב:

שטרן חלובה חיבר בין טביב להראל. זה פורסם באלף ואחת מקומות ושניהם אמרו את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 17:00 
כל טיעון לגבי האחיזה הזאת של תאומים שווה לפח מרגע שטביב מכר.

הרי העסקה הייתה בעייתית מאוד ומסובכת.
אם לטביב היה מגיע בן אדם ששם לו 4 מיליון דולר ביד הוא היה מוכר,
והיה שם קצןץ על מי זה מושיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 137 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: