תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 07:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 137 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ב'
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 11:07 
nati כתב:
בני12 כתב:
איתי כתב:
ברור. כל אחד רוצה לעצמו קבוצת כדורגל.

גם כשהיו לכאורה האנשים הכי "ראויים" לניהול הקבוצה (תאומים והאחים סגול) עדיין עשו להם את המוות על אף כל ההישגים שהקבוצה הגיעה אליהם.
לא משנה מי יקח את הקבוצה, יעשו לו את המוות.

לא מדויק.
עד סוף עונת אופ"א אף אחד לא עשה להם כלום, להיפך.
ההדרדרות ביחס היתה עם התניה הכרטיס למילאן במנוי, הקניות לדרבי בסופר והסכסוך עם האולטראס על ההלשנות
ובייחוד אחרי השחרור המאסיבי בסוף 2003 וחוסר ההשקעה בקבוצה.

את השחרור הזה דרשו האוהדים.

הסכסוך עם האולטראס על ההלשנות החל עוד ב2002
השחרור המאסיבי היה לכאורה לגיטימי אחרי שהייתה תחושה שהקבוצה גמרה את הסוס
שים לב שבאופן מפתיע או לא, כשהיה כשלון מקצועי אז החלה ההדרדרות ביחסים - כשהקבוצה הצליחה לא שמעת מילה - ואותו הדבר יהיה כאן.

גם כשגולדהאר לא ייקח אליפות יכנסו לו לוריד, ככה זה בישראל, למעט קונצנזוס אחד בשם יעקב שחר, שגם הוא דועך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 11:23 
ולמען הסר ספק,
לא באתי לגונן פה על משה תאומים וחבריו, כמו שבאתי להדגיש כיצד לא משנה מי יהיה האיש בראש המערכת, תמיד יהיו מתנגדים שלא יעריכו את פועלם.

עכשיו הסרט שכולם חיים בו זה שבשלהי אוקטובר תאומים ממשרדי גיתם עושה עלינו ספין כדי למכור את דמארי בינואר ושכטר בקיץ, שזה תרחיש אפשרי, אך הדרך אליו ארוכה ואני נוטה להאמין שהמטרה של תאומים היא לא להחזיק בהפועל (כסף הוא בטח לא רואה מזה) ואני בספק אם יש לו צורך בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 11:27 
שבועיים אחרי סאן סירו אחרי ההפסד בגביע להפועל פ"ת זרקו אבנים על אוטובוס השחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
איתי כתב:
ולמען הסר ספק,
לא באתי לגונן פה על משה תאומים וחבריו, כמו שבאתי להדגיש כיצד לא משנה מי יהיה האיש בראש המערכת, תמיד יהיו מתנגדים שלא יעריכו את פועלם.

עכשיו הסרט שכולם חיים בו זה שבשלהי אוקטובר תאומים ממשרדי גיתם עושה עלינו ספין כדי למכור את דמארי בינואר ושכטר בקיץ, שזה תרחיש אפשרי, אך הדרך אליו ארוכה ואני נוטה להאמין שהמטרה של תאומים היא לא להחזיק בהפועל (כסף הוא בטח לא רואה מזה) ואני בספק אם יש לו צורך בו.

הפועל תל אביב זה לא רק מועדון הכדורגל או מחלקת הנוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 11:39 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
ציטוט:
Hapoel Tel Aviv הגרלת המשחקים של ההתאחדות זימנה לנו שני משחקי חוץ רצופים ולמכבי ת"א שני משחקי בית רצופים. על פי הסיכום הקבוע עם הנהלת היכלי הספורט המפעילה את בלומפילד, כל קבוצה צריכה לארח בכל עונה משחק בית אחד בחוץ בשל השזרוע. מכבי ארחה את רמה"ש בר"ג, ולכן היא תארח בשני בבלומפילד ותשחק על השזרוע שטרם הושלם סופית וייסתיים כשבוע לאחר מכן

מישהו שאל בפייסבוק של הפועל לגבי השזרוע, הנה התשובה המלאה שקיבל.

הזוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 11:44 
kobster כתב:
איתי כתב:
ולמען הסר ספק,

רוצה לומר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 11:57 
סמל אישי של המשתמש
איתי כתב:
kobster כתב:
איתי כתב:
ולמען הסר ספק,

רוצה לומר?

שיש מספיק סיבות בשביל להחזיק בהפועל ת"א, סיבות שלאו דווקא קשורות ישירות לקבוצה עצמה.
בטח כשמדובר במועדון עם חשיפה גדולה, קשרים עסקיים כאלו ואחרים ומגוון פעילויות.
השאלה שצריכה להישאל היא איך במשך 10 שנים מאז שסגול התנתק מהקבוצה, לא נמצא אדם אחד ראוי בתבל שיוכל לקחת את המועדון על עצמו וכל פעם חוזרים לאותם פרצופים.
אתה באמת חושב שזה מקרי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 12:04 
פשוט צריכים להסתכל למציאות בעיניים ולומר את האמת , הפועל תל אביב בפרט וקבוצת כדורגל בכלל במדינתנו הקטנה, היא לא משהו שמושך יותר מידי אנשים רציניים.
גם ככה קשה לשכנע מישהו להשקיע פה משהו, על זה תוסיפו את הקשיים שאנחנו כקהל מוסיפים ותקבלו נוסחה בה אחוזי ההצלחה מאוד קטנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 12:07 
אם זכרוני אינו מטעה אותי סמי סגול נתן למוני הראל את הפועל בחינם, אותו מוני הראל ששיחק בדיוק על הדברים שאתה דיברת עליהם - קשרים עסקיים, חשיפה וכו', ההדרדרות החלה שם אם כבר אתם מחפשים שעירים (או קירחים)

אני באמת חושב שרמון / תאומים רוצים למכור את המועדון, קרא לי נאיבי, אני בטח לא חושב שזה ספין.
הרי איזה ספין צריך פה? אנחנו יודעים שהמועדון במצב גרוע, אני לא צריך יחסי ציבור בשביל זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 12:10 
kobster כתב:
איתי כתב:
kobster כתב:
איתי כתב:
ולמען הסר ספק,

רוצה לומר?

שיש מספיק סיבות בשביל להחזיק בהפועל ת"א, סיבות שלאו דווקא קשורות ישירות לקבוצה עצמה.
השאלה שצריכה להישאל היא איך במשך 10 שנים מאז שסגול התנתק מהקבוצה, לא נמצא אדם אחד ראוי בתבל שיוכל לקחת את המועדון על עצמו וכל פעם חוזרים לאותם פרצופים.
אתה באמת חושב שזה מקרי ?

אף אחד לא צריך לקחת על עצמו את המועדון חוץ מהאוהדים שלו. שאול עשה לנו את הטובה הזאת בכדורסל, וגרם לנו להבין מה אנחנו צריכים לעשות בשביל מועדון שיהיה באמת שלנו. טביב ניסה לעשות את אותה הטובה בכדורגל והצליח חלקית.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 12:18 
kobster כתב:
איתי כתב:
kobster כתב:
איתי כתב:
ולמען הסר ספק,

רוצה לומר?

אתה באמת חושב שזה מקרי ?

בוא תגיד לי אתה, בקיץ שבו טביב מכר את הקבוצה, כמה אנשים עמדו בתור לקנות אותה?
האם גם אז אותם פרצופים לקחו אותה בקומבינה?
שמוני הראל שקיבל את הקבוצה בחינם ומכר אותה בבמבי, איפה היה אז תאומים?3
לדבר שטויות זה קל. בוא ננסה להיצמד לעובדות
תתחיל בבקשה מהקיץ בו טביב החזיק בקבוצה והסיטואציה הייתה פירוק או רוכש
האם כל זה היה בעצם תרגיל של תאומים ורמון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 12:24 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
kobster כתב:
איתי כתב:
kobster כתב:
איתי כתב:
ולמען הסר ספק,

רוצה לומר?

אתה באמת חושב שזה מקרי ?

אף אחד לא צריך לקחת על עצמו את המועדון חוץ מהאוהדים שלו. שאול עשה לנו את הטובה הזאת בכדורסל, וגרם לנו להבין מה אנחנו צריכים לעשות בשביל מועדון שיהיה באמת שלנו. טביב ניסה לעשות את אותה הטובה בכדורגל והצליח חלקית.

צא מהסרט הזה, אין שום דרך שאוהדים יצליחו להחזיק קבוצה ראויה בליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
kobster כתב:
איתי כתב:
kobster כתב:
איתי כתב:
ולמען הסר ספק,

רוצה לומר?

אתה באמת חושב שזה מקרי ?

הפועל כדורסל משוועת ומחפשת משקיע ומישהו שייקח אותה במתווה מסויים, אבל אל תתבלבל עם עובדות, תמשיך לשלוח אנשים לאהוד את מכבי כי זה לא מסתדר לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 13:04 
גביזון,
הפועל כדורסל משוועת למשקיע שייקח חלק בבעלות על הקבוצה ובהשקעות בקבוצה. משקיע שיחזיק בעד 50 אחוז מהבעלות וישאיר חלק משמעותי מהשליטה במתרחש במועדון בידיים של האוהדים. הפועל כדורסל לא משוועת לשוגר דדי.
ולגבי החלק השני - אני שולח אנשים לאהוד את מכבי כשהם מדברים בצורה בלתי נסבלת מבחינתי על המועדון שאני אוהב (או כשהם המשתמש ערן).

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 13:15 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:

בוא נדבר עובדות.

1. בשלהי עונת 10/11 טביב, בעזרת אוסידון והחברים בתקשורת, פיזר שמועות כאילו הוא מתכוון לקחת את החלק שלו בבמבי ולעזוב. מוני והחברים (אחיו ותאומים) נפלו בפח הזה ואחרי שהוא התכוון להציע לו 10 מיליון שקל עבור הקבוצה, חלק גדול מזה במימון חיצוני, הוא הציע לו 6 כי היה בהרגשה שטביב יקח את הכסף וילך. טביב עשה לו תרגיל של ילד בכיתה א' ואמר שהוא קונה ממוני את הקבוצה ובכך מנתק למעשה את כל החבר'ה הטובים מהפועל וכל מה שהפועל מביאה איתה. נעזוב כרגע את הסיטואציה המורכבת עם החצי של מוני שעוקל ע"י נטלי ולא שוחרר למעשה עד היום כי זה דיון אחר.

2. טביב עשה את מה שטביב עושה הכי טוב וזה להחריב קבוצות. המחאה יצאה לפועל בעידוד החבר'ה הטובים והכשלון המקצועי רק נתן רוח גבית למחאה הזו. בתור אחד שלקח חלק מאוד פעיל במחאה הזו מההתחלה, אם טביב לא מפטר את קשטן היינו יכולים לדפוק על הפחים עד מחר והקהל הרחב לא היה מצטרף אלינו. לטביב היה ברור שהוא לא היה יכול להישאר וחיפש דרך לצאת עם מקסימום רווח. כאן נכנס לפעולה עו"ד מוזר שהיה סוג של פתיון בשביל לדעת כמה טביב ירצה בשביל הקבוצה, אתה יכול לתאר לעצמך מי שלח אותו. ברגע שהיה מחיר החבר'ה הטובים רק היו צריכים להביא את הערבויות הכספיות והמכירה יצאה לפועל. בהתחשב בזהות של מי שנתן את הערבויות הכספיות, מעולם לא היה סיכוי לאף אחד אחר לקחת את הקבוצה מלבד לרמון ושות'.

3. מסיבת העיתונאים היתה ב 4.7. אתה זוכר מי ישב בה ? רמון, תאומים ולובין. אתה זוכר על מי לובין דיבר במשפט הראשון שלו באותו אירוע ואת מי הוא היה רוצה לראות שותף לדרך ? מוני הראל. אותם שמות כל פעם מחדש. אותם פרצופים כל פעם מחדש. תצפה בסרט המופתי "מעל הקו האדום" ותראה בעצמך את הציטוטים המפורשים של רמון ותאומים. נכשלנו, נכשלנו, נכשלנו. אם הם נכשלו, איך הם מנהלים שוב (ונכשלים שוב, ראה העונה הקודמת) ?

4. איך מבנה הבעלות של הפועל בנוי ? 50% שמתפזרים בין 6 גופים (העמותה,סיימון כץ, בועז תושב, האחים ניסנוב, בכור צבאן ועידו חג'ג') ועוד 50% שטביב החזיק בזכויות הניהול שלהן ובשל כך מעולם לא נערכה ישיבת דירקטוריון אמיתית (כי אז היה צריך לזמן גם את האנשים של טביב).
עכשיו נניח שאתה רוכש שרוצה לקנות את הפועל. עם מי אתה מדבר ? הרי אתה צריך לפנות ל 6 גורמים שונים ולנהל איתם מו"מ על מכירת החלק שלהם בשביל החצי הראשון וללכת לשחרר את העיקול של נטלי מהחצי השני ולהכניס את הראש שלך למאבק המשפטי בינה ובין מוני.

לא הגבתי באשכול על הרוכש כי ברור לי שבשביל לקנות את הפועל צריך בן אדם משוגע על כל הראש עם הרבה סבלנות והרבה כסף. נחכה לראות האם יש כזה או האם הסיפור הזה הוא פולו אפ על ישיבת בעלי המניות האחרונה, בה רמון הצהיר חד משמעית שלא יהיו יותר הלוואות ואם לא יהיה רוכש עד סוף השנה אז הולכים למכירת חיסול.
נקווה לטוב, נתכונן לגרוע מכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 13:17 
סמל אישי של המשתמש
איתי כתב:
אם זכרוני אינו מטעה אותי סמי סגול נתן למוני הראל את הפועל בחינם, אותו מוני הראל ששיחק בדיוק על הדברים שאתה דיברת עליהם - קשרים עסקיים, חשיפה וכו', ההדרדרות החלה שם אם כבר אתם מחפשים שעירים (או קירחים)

אני באמת חושב שרמון / תאומים רוצים למכור את המועדון, קרא לי נאיבי, אני בטח לא חושב שזה ספין.
הרי איזה ספין צריך פה? אנחנו יודעים שהמועדון במצב גרוע, אני לא צריך יחסי ציבור בשביל זה

בסיטואציה הנוכחית הכעס יופנה כלפי רמון ותאומים על כך שהם לא מוכרים את הקבוצה. הם מקדימים תרופה למכה, משכנעים את הקהל שהם עושים הכל בשביל למכור את הקבוצה ופשוט אף אחד לא רוצה, ואין מה לכעוס עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 13:20 
איתי כתב:

אתה בטוח?

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 13:27 
kobster כתב:
מהפכה כתב:

בוא נדבר עובדות.

1. בשלהי עונת 10/11 טביב, בעזרת אוסידון והחברים בתקשורת, פיזר שמועות כאילו הוא מתכוון לקחת את החלק שלו בבמבי ולעזוב. מוני והחברים (אחיו ותאומים) נפלו בפח הזה ואחרי שהוא התכוון להציע לו 10 מיליון שקל עבור הקבוצה, חלק גדול מזה במימון חיצוני, הוא הציע לו 6 כי היה בהרגשה שטביב יקח את הכסף וילך. טביב עשה לו תרגיל של ילד בכיתה א' ואמר שהוא קונה ממוני את הקבוצה ובכך מנתק למעשה את כל החבר'ה הטובים מהפועל וכל מה שהפועל מביאה איתה. נעזוב כרגע את הסיטואציה המורכבת עם החצי של מוני שעוקל ע"י נטלי ולא שוחרר למעשה עד היום כי זה דיון אחר.

2. טביב עשה את מה שטביב עושה הכי טוב וזה להחריב קבוצות. המחאה יצאה לפועל בעידוד החבר'ה הטובים והכשלון המקצועי רק נתן רוח גבית למחאה הזו. בתור אחד שלקח חלק מאוד פעיל במחאה הזו מההתחלה, אם טביב לא מפטר את קשטן היינו יכולים לדפוק על הפחים עד מחר והקהל הרחב לא היה מצטרף אלינו. לטביב היה ברור שהוא לא היה יכול להישאר וחיפש דרך לצאת עם מקסימום רווח. כאן נכנס לפעולה עו"ד מוזר שהיה סוג של פתיון בשביל לדעת כמה טביב ירצה בשביל הקבוצה, אתה יכול לתאר לעצמך מי שלח אותו. ברגע שהיה מחיר החבר'ה הטובים רק היו צריכים להביא את הערבויות הכספיות והמכירה יצאה לפועל. בהתחשב בזהות של מי שנתן את הערבויות הכספיות, מעולם לא היה סיכוי לאף אחד אחר לקחת את הקבוצה מלבד לרמון ושות'.

3. מסיבת העיתונאים היתה ב 4.7. אתה זוכר מי ישב בה ? רמון, תאומים ולובין. אתה זוכר על מי לובין דיבר במשפט הראשון שלו באותו אירוע ואת מי הוא היה רוצה לראות שותף לדרך ? מוני הראל. אותם שמות כל פעם מחדש. אותם פרצופים כל פעם מחדש. תצפה בסרט המופתי "מעל הקו האדום" ותראה בעצמך את הציטוטים המפורשים של רמון ותאומים. נכשלנו, נכשלנו, נכשלנו. אם הם נכשלו, איך הם מנהלים שוב (ונכשלים שוב, ראה העונה הקודמת) ?

4. איך מבנה הבעלות של הפועל בנוי ? 50% שמתפזרים בין 6 גופים (העמותה,סיימון כץ, בועז תושב, האחים ניסנוב, בכור צבאן ועידו חג'ג') ועוד 50% שטביב החזיק בזכויות הניהול שלהן ובשל כך מעולם לא נערכה ישיבת דירקטוריון אמיתית (כי אז היה צריך לזמן גם את האנשים של טביב).
עכשיו נניח שאתה רוכש שרוצה לקנות את הפועל. עם מי אתה מדבר ? הרי אתה צריך לפנות ל 6 גורמים שונים ולנהל איתם מו"מ על מכירת החלק שלהם בשביל החצי הראשון וללכת לשחרר את העיקול של נטלי מהחצי השני ולהכניס את הראש שלך למאבק המשפטי בינה ובין מוני.

לא הגבתי באשכול על הרוכש כי ברור לי שבשביל לקנות את הפועל צריך בן אדם משוגע על כל הראש עם הרבה סבלנות והרבה כסף. נחכה לראות האם יש כזה או האם הסיפור הזה הוא פולו אפ על ישיבת בעלי המניות האחרונה, בה רמון הצהיר חד משמעית שלא יהיו יותר הלוואות ואם לא יהיה רוכש עד סוף השנה אז הולכים למכירת חיסול.
נקווה לטוב, נתכונן לגרוע מכל.

עדין לא הבנתי מה מנע ממישהו אחר לבוא ולקחת את הפועל מטביב.
אם נניח אני הייתי רוצה הייתי משיג דרך ליצור איתו קשר ומברר מחיר. מי עשה את זה? למה היה צריך את עורך דין מוזר? האם אתה בטוח שהיה מדובר בתרגיל בו היה מעורב תאומים?
אני גם בכלל לא בטוח שתאומים היה מעורב בבמבי. מאיפה אתה בטוח בזה?
ושוב, אם תאומים ורמון לא היו באים באותו קיץ. מישהו אחר היה בא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 13:40 
סמל אישי של המשתמש
תאומים מעורב בכל מה שקורה בהפועל מאז 98, לפני ומאחורי הקלעים (ונראה לי שאתה יודע את זה לא פחות טוב ממני). שים לב גם להודעה הרשמית הראשונה שיצאה מהמועדון בה מוזכר במפורש פרק הזמן הזה. לא מקרי.
לא היה לאף אחד אחר סיכוי כי אף אחד אחר לא היה אינטרס כזה גדול וחזק לקחת את הקבוצה בחזרה וללכת למתווה הזוי של מבנה בעלות עם ערבויות והלוואות מפה ועד הודעה חדשה. אני משאיר לך לחשוב למה נוגע האינטרס הזה. לי יש את ההשערות שלי ויכול להיות שהן מופרכות לחלוטין. העובדות הן עדיין אותן עובדות. הפרצופים הן אותם פרצופים והספינים הם אותם ספינים.
נראה מה יעלה בגורל המהלך נוכחי. אני לא אופטימי ופירטתי את הסיבות. הלוואי ואני טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 13:49 
מה זאת אומרת לאף אחד לא היה אינטרס?
מה להערכתך היה קורה אם אותם פרצופים לא היו חוזרים?
האם היו אחרים שחשבו באותה תקופה לקחת את הקבוצה מטביב?
האם מישהו עשה משהו בכיוון הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 13:51 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
אני שולח אנשים לאהוד את מכבי כשהם מדברים בצורה בלתי נסבלת מבחינתי על המועדון שאני אוהב (או כשהם המשתמש ערן).

אתה חתיכת יצור רציני, הא?
אתה לא אוהב את הפועל תל אביב. אתה אוהב את עצמך, ואוהב את הפועל תל אביב בתנאי שהיא תעמוד באידיאליים מופרכים שרק אתה רוצה בהם. הקשר בינך ובין קבוצת הכדורגל הפועל תל אביב הוא מדומיין בלבד. הוא מושתת על אוסף ערכים פנטסטיים שייצרת לעצמך בראש, שבינם ובין המציאות אין ולו קשר זניח. בעוד שאוהדי הפועל רואים בה קבוצת כדורגל, מועדון ספורט, אתה בוחר לראותה כקונספט. הייתי שולף את כל הציטוטים המביכים שלך בחודשים האחרונים - אתה ללא ספק השמאלני הכי פחות אינטליגנטי בפורום - אבל אתה יצור שוליים, אזוטריה נלעגת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 13:59 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:

אם אותם פרצופים לא היו חוזרים היינו נשארים עם בעל בית שמתכנן מכירת חיסול כדי להעמיד תקציב. אה, בעצם גם עכשיו.
לא יודע אם היו אנשים אחרים שמוכנים לקחת את הפועל, אני כן יודע שהפרצופים המוכרים הפכו עולמות כדי להיות בהפועל. אה, בעצם גם עכשיו.
אני מניח שאפשר לשחרר את הקבוצה מהידיים שלהם בצורה כזו או אחרת. בשביל זה צריך מישהו מאוד נחוש ועם הרבה סבלנות וכסף. אחרי הכל, הוא צריך לשים משהו כמו 10 מיליון דולר על קבוצה שעלתה בפועל 6 מיליון שקל והמנהלים שלה הביאו אותה לגרעון לפחות כפול מזה.

אנחנו טוחנים מים. אני ממתין לראות מה יעלה בגורל המהלך הנוכחי, ומציע לך לעשות את אותו הדבר. אולי בסופו אתה ואיתי תהיו פחות תמימים או שאני אהיה זה שטעה והטיל ספק לחינם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 14:03 
סמל אישי של המשתמש
נו באמת? היית רואה בעל בית שמחתים את בן שמעון?
שיוצא מגידרו כדי להביא את שכטר? ורמוט?
שעובד בשיתוף עם העמותה?
יכול להיות שהם לא האנשים הכי נטולי אינטרסים שיש. אבל הם הצילו אותנו, ואי אפשר להתכחש לזה.
וכל הקונספירציות האלה שכאילו יש להם איזו שריטה להיות הבעלים של הפועל ויהי מה היא מגוחכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 14:07 
kobster כתב:
מהפכה כתב:

אם אותם פרצופים לא היו חוזרים היינו נשארים עם בעל בית שמתכנן מכירת חיסול כדי להעמיד תקציב. אה, בעצם גם עכשיו.
לא יודע אם היו אנשים אחרים שמוכנים לקחת את הפועל, אני כן יודע שהפרצופים המוכרים הפכו עולמות כדי להיות בהפועל. אה, בעצם גם עכשיו.
אני מניח שאפשר לשחרר את הקבוצה מהידיים שלהם בצורה כזו או אחרת. בשביל זה צריך מישהו מאוד נחוש ועם הרבה סבלנות וכסף. אחרי הכל, הוא צריך לשים משהו כמו 10 מיליון דולר על קבוצה שעלתה בפועל 6 מיליון שקל והמנהלים שלה הביאו אותה לגרעון לפחות כפול מזה.

אנחנו טוחנים מים. אני ממתין לראות מה יעלה בגורל המהלך הנוכחי, ומציע לך לעשות את אותו הדבר. אולי בסופו אתה ואיתי תהיו פחות תמימים או שאני אהיה זה שטעה והטיל ספק לחינם.

אני לא חושב שזה נובע מנאיביות - אני חושב שכל העוסקים בדבר מבינים שאין להם דרך לתחזק את המועדון, ומכירת חיסול תפגע בהם בסופו של דבר גם ברמה האישית (מוני הראל החריב את המועדון ומאז נחשב כשעיר לעזאזל, גם כך טביב בקרב הציבור השפוי בארץ) ובסופו של יום האינטרס שלהם הוא שיהיה רוכש לקבוצה. אולי הם מערימים קשיים , ואולי הם יתקשו לוותר על הבייבי שלהם, אבל אף אחד מהם לא טיפש ולא רוצה שהמועדון ישקע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 14:13 
סמל אישי של המשתמש
אני מסכים עם מהפכה.
עדיין לא הבנתי מה מנע ממישהו אחר לקחת את הקבוצה.
אלא אם היתה קומבינה טביב-תאומים-מוני-לובין-מורדי דדון, כל התאוריה שלך קורסת.

מה מוני עשה להפועל כולם יודעים ואין צורך להוכיח את זה לאף אחד.
לגבי תאומים, אני אישית לא מצליח להבין את ההתקפה עליו אבל מצד שני, אין לי מקורות בכל מקום. אז מאיפה לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 14:24 
סמל אישי של המשתמש
יש לי תחושה טובה שכל הסאכה כרגע היא רצינית. לא מייקל לוי אבל כן מישהו אחר שסוגר עניינים. הפעם רק אביב בושינסקי יכול להרוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 14:25 
kruvi1 כתב:
שעובד בשיתוף עם העמותה?
יכול להיות שהם לא האנשים הכי נטולי אינטרסים שיש. אבל הם הצילו אותנו, ואי אפשר להתכחש לזה.
וכל הקונספירציות האלה שכאילו יש להם איזו שריטה להיות הבעלים של הפועל ויהי מה היא מגוחכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 14:26 
לא תתפוס אותי כתב:
kruvi1 כתב:
שעובד בשיתוף עם העמותה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 15:06 
kobster כתב:
מהפכה כתב:

אתה מצייר לא מעט דברים בשונה לגמרי ממה שהם באמת
המנהלים הביאו את הקבוצה לגירעון בשביל להנחית פה את ורמוט ושכטר. תעשה חישוב...שניהם יחד זה פחות או יותר המליונים שחסרים בקופה השנה ושנה שעברה. הם הביאו את הגירעון עלינו? ואם לא היו מביאים? אני רק יכול לנחש את התגובות שהיו פה. הרבה יותר חמורות מהתגובות של הקהל בשל הגירעון שנוצר (תחשוב לבד איך היית מרגיש אם גילי ושכטר היו לובשים צהוב).

ומה שקרובי אמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 15:17 
"טיפש מי שלא יקבל את טביב בהפועל ת"א"
"אני שמח שאלי החליט להשקיע במחלקת הנוער"
"אני רואה אצלו את הדרך הנכונה. נכון שלפעמים אנשים לא מבינים את שפתו"
"הוא חלק מרכזי מהמועדון וטיפש יהיה מי שלא יקבל אותו"
"צריך להבין שאם לא יתנו לאנשים האלה גב, יישאר חורבן"
"אני מכבד את האוהדים של הפועל, יש אוהדים נהדרים, אבל לפעמים יש התקפות של טירוף כשלא מבינים את המבנה"
"הוא (טביב) בשעה הזאת ובמבחן התוצאה, אין לי תלונות אליו"

:HEART2: "אני וסמי סגול חיפשנו מישהו שייקח ולא מצאנו אדם שייקח את זה בחינם. לא השתרך תור ארוך" :HEART2:

יום בהיר אחד סמי סגול הפסיק להזרים את ה 50% שלו לקבוצה. למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 137 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: