תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 09:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 95 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ראשל"צ בבית: יום א', 27.10 בשעה 19:45
הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 22:44 
ranjef כתב:
הבעיות נשארות עונה אחרי עונה אפילו עם שחקנים אחרים:
הקליעה מבחוץ חלשה, אבל זה עוד צפוי.
21 (!!!!!) ריבאונד התקפה לראשון.
47-33 לראשון בריבאונד, וראשון זאת קבוצה באמת חושך.
עם שני זרים כמו אוואנס והארפר זה באמת מביך.

ראשון עברה מהר מאוד לאזורית, בהתחלה נתקענו, אח״כ איכשהו הסתדרנו עם זה. נגד קבוצות אחרות זה לא יילך.

קאונסיל לא ליצן. פשוט רכז ״של פעם״ חסר ביטחון שלא מאיים על הסל גם אם יהיה לבד. הוא נתן 5 אסיסטים ב-16
דקות (שזה הרבה יותר מסטיט למשל), אבל אנחנו צריכים גארד שיאיים על הסל ויידע לעשות נקודות, כי
ביום שרביב (או בראון) יתפוס יום חלש - אנחנו בבעיה.

קאונסיל ליצן אחושרמוטה. "רכז של פעם", "אסיסטים", תביא את שמוליק ברנר אני מבטיח לך שהוא יתן לך ניהול משחק ואסיסטים יותר מהחלש הזה, ואולי גם יקלע איזו שלשה. אתה לא מביא זר בשביל להיות שמוליק ברנר לעניים. מלכתחילה ללכת על שחקן בסגנון הזה זו היתה טעות גדולה, בנושא של רמה לפעמים נופלים אבל סגנון זה משהו שצריך להיות ברור כשמביאים שחקן.
עזוב נו, זה שחקן בדיחה שלא מסוגל לקנות סל ובקושי מעביר את החצי בכדרור, פשוט פח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 22:50 
הכל נכון, אבל קצת פרופורציות.
בדיוק כמו עם סטיט בהתחלה, אם עושים פה סיכול ממוקד למישהו - זה עד הסוף.
אני גם אומר שהוא צריך להיות מוחלף, אבל על הארפר ואוונס (שלא מככבים פה עד עכשיו) לא ראיתי אפילו רבע מהעליהום.
מה שכן ראיתי, זה 21 ריבאונד התקפה של ראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
בינתיים הרצליה מפגיזה ושוחטת את נתניה. הנצחון עליהם מצטייר כיותר מרשים פתאום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 23:26 
סמל אישי של המשתמש
אני אוהב את שמוליק ברנר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 23:27 
הפועל כתב:

נתניה אמנם זה לא כוחות, קבוצה מאוד חלשה והם גם שיחקו בלי מיילס, אבל הרצליה בנויה הכי טוב בליגה. אפי עשה שם עבודה אדירה.
בהחלט נס שניצחנו אותם במצב שהיינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 00:51 
סמל אישי של המשתמש
אפשר להגיד הרבה דברים, אבל הטבלה כרגע די מרגשת:

תמונה

הייתי רוצה שיסיימו את הליגה עכשיו, אבל זה אומר שמקבלים את מכבי בפלייאוף :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 01:05 
סמל אישי של המשתמש
pelegs כתב:

:LOL2: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 01:31 
פינת הטוויטר
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 08:33 
Fez כתב:
הפועל כתב:

נתניה אמנם זה לא כוחות, קבוצה מאוד חלשה והם גם שיחקו בלי מיילס, אבל הרצליה בנויה הכי טוב בליגה. אפי עשה שם עבודה אדירה.

ואולי זה לא "נס"? אולי אנחנו טיפ-טיפה יותר טובים ממה שמצטייר מתגובות "האזרחים המודאגים" כאן למשחק אמש? לטעמי, הרבע השלישי נגד ראשל"צ והרבע הרביעי נגד אשקלון הן לא פטה-מורגנה, אלא ביטוי לפוטנציאל הטמון בקבוצה, כמו גם ההתמודדות הצמודה מול הרצליה ואילת. אין ספק שישנן חולשות, את חלקן (רכז) ניתן לתקן, וחלקן (ריבאונד) יותר קשה, אם בכלל, אבל בסה"כ נראה לי שפתחנו את השנה לא-רע, ומכאן רק נשתפר. ראשל"צ ונתניה- כך נראות קבוצות עם בעיות קשות ומדאיגות; אני ממש לא חושב שאנחנו במצב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ראשל"צ בבית: יום א', 27.10 בשעה 19:45
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 09:16 
פנאטי בלב כתב:
Fez כתב:
הפועל כתב:

ואולי זה לא "נס"? אולי אנחנו טיפ-טיפה יותר טובים ממה שמצטייר מתגובות "האזרחים המודאגים" כאן למשחק אמש? לטעמי, הרבע השלישי נגד ראשל"צ והרבע הרביעי נגד אשקלון הן לא פטה-מורגנה, אלא ביטוי לפוטנציאל הטמון בקבוצה, כמו גם ההתמודדות הצמודה מול הרצליה ואילת. אין ספק שישנן חולשות, את חלקן (רכז) ניתן לתקן, וחלקן (ריבאונד) יותר קשה, אם בכלל, אבל בסה"כ נראה לי שפתחנו את השנה לא-רע, ומכאן רק נשתפר. ראשל"צ ונתניה- כך נראות קבוצות עם בעיות קשות ומדאיגות; אני ממש לא חושב שאנחנו במצב הזה.

לא אנחנו לא. אנחנו למזלנו יותר מוכנים מקבוצות אחרות. זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 09:16 
סמל אישי של המשתמש
מליניאק בידיעות
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 09:24 
pelegs כתב:
אפשר להגיד הרבה דברים, אבל הטבלה כרגע די מרגשת:

תמונה

רוצים לתקוע לנו עוד דרבי בשביל רייטינג. איך לפי הפרשי הסלים אנחנו לפני הרצליה (ניצחנו אותם אז מילא) וחולון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 09:36 
כמו שאמרתי לפני חודש כשהתחילו הדיבורים על ירידת ליגה - הפועל תהיה קבוצה טובה יותר השנה מזו של שנה שעברה ואת הכסף נספור במדרגות.
אף אחד לא מסתנוור מהמקום הראשון אחרי 3 מחזורים וברור שיש לקבוצה כמה חולשות משמעותיות שצריך לנסות לפתור (ועל זה עובדים), אבל ביחס לתקציב וביחס ל"הקבוצה שהגיעה לא מוכנה לפתיחת העונה" אנחנו נראים בסדר גמור וזו קבוצה שסה"כ כיף לראות אותה.
הארפר עוד יהיה גורם משמעותי ולוקח לו זמן להתרגל לסגנון המשחק האירופי ורביב וקרלון הם שחקנים ברמה שלא הייתה לנו שנה שעברה.
הכי חשוב שגם ביום שבת נצליח להמשיך את המומנטום כי נס ציונה בבית זה מכשול לא קטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 09:40 
דרך אגב סיקור המשחק עלה באתר:
http://www.hapoeluta.com/%D7%94%D7%A4%D ... 7%A6-7182/
וגם כבר טור דעה:
http://www.hapoeluta.com/%D7%92%D7%95%D ... %92%D7%A8/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 09:53 
ranjef כתב:

נא לא לשכתב היסטוריה.
סטיט לא עשה הרבה במשחקים הראשונים שלו כי הוא היה פצוע. אחר כך שחזר, למרות ניהול התקפה תמוה לפרקים ואיבודי כדור שהביאו את הסעיף הוא קלע 15 נק' למשחק בקלות. לא סבלתי את השטויות שלו אבל הוא סיפק תוצרת ערב אחר ערב, ההשוואה לקאונסיל הזויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ראשל
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 09:59 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
פנאטי בלב כתב:
Fez כתב:
הפועל כתב:

לא אנחנו לא. אנחנו למזלנו יותר מוכנים מקבוצות אחרות. זה הכל.

בהגדרה, להיות מוכן יותר זה לא עניין של מזל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 10:02 
פטר נאומוסקי כתב:
ranjef כתב:

נא לא לשכתב היסטוריה.
סטיט לא עשה הרבה במשחקים הראשונים שלו כי הוא היה פצוע. אחר כך שחזר, למרות ניהול התקפה תמוה לפרקים ואיבודי כדור שהביאו את הסעיף הוא קלע 15 נק' למשחק בקלות. לא סבלתי את השטויות שלו אבל הוא סיפק תוצרת ערב אחר ערב, ההשוואה לקאונסיל הזויה.

כן, רק בלאומית, עם 5 איבודים למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 10:02 
ראצ'ו כתב:
כמו שאמרתי לפני חודש כשהתחילו הדיבורים על ירידת ליגה - הפועל תהיה קבוצה טובה יותר השנה מזו של שנה שעברה ואת הכסף נספור במדרגות.
אף אחד לא מסתנוור מהמקום הראשון אחרי 3 מחזורים וברור שיש לקבוצה כמה חולשות משמעותיות שצריך לנסות לפתור (ועל זה עובדים), אבל ביחס לתקציב וביחס ל"הקבוצה שהגיעה לא מוכנה לפתיחת העונה" אנחנו נראים בסדר גמור וזו קבוצה שסה"כ כיף לראות אותה.
הארפר עוד יהיה גורם משמעותי ולוקח לו זמן להתרגל לסגנון המשחק האירופי ורביב וקרלון הם שחקנים ברמה שלא הייתה לנו שנה שעברה.
הכי חשוב שגם ביום שבת נצליח להמשיך את המומנטום כי נס ציונה בבית זה מכשול לא קטן.

הפועל קבוצה טובה אבל זה לא קשור למשחק מול ראשון שהיה משחק רע שלנו. סה״כ פתיחת העונה שלנו טובה וגם נראנו טוב לדעתי במשחקים הקודמים, אתמול זה לא היה המצב אבל העיקר שניצחנו.
הארפר שיחק באירופה בליגה הצרפתית בשטרסבורג (כשהיתה שביתה ב-nba ואז עבר לאורלנדו כשהיא נגמרה) והיה מצוין, זה לא עניין של להסתגל למשחק האירופאי. הוא פשוט צריך להכנס לעניינים ולצבור ביטחון, שוב אני אומר זה שחקן שהיה הקלעי הכי יעיל במכללות מחוץ לקשת ואצלנו הוא עדיין לא מסוגל לקבור שלשה פנויה, אני בטוח שנראה ממנו יותר. ראו אתמול לא מעט דברים טובים אצלו במשחק, הוא שחקן חכם ומוסר מצוין, אבל חייב יותר ביטחון בהתקפה. מה שכן, הייתי רוצה לראות אותו משחק עם אוונס ביחד וזה לא קורה כמעט בכלל עד עכשיו, לא מבין למה.
קאונסיל עושה נזק מאוד גדול כשהוא על המגרש וגם מגביל אותנו באופציות, אם יבוא במקומו שחקן טוב נראה הרבה יותר טוב בדקות האחרונות (זה בעייתי שהוא משחק כל רבע אחרון כמעט כל הרבע כי ארז רוצה לשחק בסוף עם שלושה מובילי כדור, ואנחנו כל משחק אוכלים אותה מחדש בדקות האלה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 10:07 
הפרסומים של הפועל מדברים על 1600 צופים. חשבתי שיש רק 1400 מקומות, איך ומתי הורחב האולם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 10:08 
ranjef כתב:

עובדתית, זה פשוט לא נכון. אני יודע, גם לי הייתה את ההרגשה הזו בחלק מהמשחקים אבל מה לעשות שיש סטט'. אגב, בליגת העל הוא איבד יותר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
לא האמנתי עד כמה אתגעגע לחזור לשחק בעיר.
בלתי נתפס ששנה שעברה אם המשחק מתחיל בשמונה, הייתי צריך לצאת מהבית ב4, כדי להיות ברכבת מרכז ב5, ובסוף להגיע למגרש שחוץ מבדרבי, הרגיש תמיד כמו משחק חוץ.
:COMMY:

ולעניין, קרלון בראון שחקן ענק.
לימונד החתמה גאונית, הישראלי מהשורה הראשונה של הגארדים, לא האמנתי שיגיע אלינו.
אני מאוד מחזיק מאוונס, אני חושב שסתם קטלו אותו מהשנייה הראשונה.. זה שחקן שהוא אולי לא קלעי גדול, וגם לא ביגמן, אבל כשהוא על המגרש הוא לפחות נותן קצת טון בצבע ופיזיות ואתלטיות מפחידה ..
אני מאמין שכשהארפר יכנס לעניינים אנחנו נראה את אוונס הרבה יותר משחורר מבחינה התקפית, משום שהוא מסוגל לייצר מיסמאצ' על כל שחקן בליגה הזאת עם הנתונים שלו. הרוטציה של שולדברנד (שהשתפר מאוד מהעונה שעברה, כן גם בהגנה) אוונס והארפר נותנת הרבה אפשרויות והיא נהדרת בעיני, אני רק מקווה שכמו שפז כתב, ארז ישכיל לשחק יותר עם הארפר ואוונס בייחד כי הם משלימים אחד את השני.
הייתי רוצה לראות קצת יותר את יותם שירן, למרות שכרגע אין תחליף למתן, שמשחק מצוין מתחילת העונה.
יש לנו אחלה קבוצה, שכיף לראות, ואנשים צריכים לזכור שהמטרה שלנו היא עדיין להתחיל את העונה הבאה באולם החדש כשאנחנו עדיין בליגת העל.
מעבר לזה זה בונוס, וכמובן שעם האוכל בא התאבון. אם יבוא גארד במקום קאונסיל, שבאמת לא מתאים אז בכלל יהיה תענוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 10:18 
אכן קבוצה שכיף לראות, ואתלטית מאוד בליגה, בטח יחסית למה שהיה לנו עד עכשיו.
אני חושב שאנחנו כן צריכים לשאוף ליותר מלהישאר בליגה. זאת לא גישה של הפועל, בטח יחסית לקבוצה שיש לנו.
רוב הקבוצות עם תקציב בסדר גודל כמו שלנו, רק שלנו יש יתרון ענק בעמדת המאמן, והקהל.
ולכן אנחנו לא צריכים לפחד מאף קבוצה. אנחנו לא הכי טובים בליגה, אבל בטח יכולים לתת פייט שווה לכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 10:27 
ranjef כתב:
פטר נאומוסקי כתב:
ranjef כתב:

נא לא לשכתב היסטוריה.

די נו, חלאס עם גניבת הדעת הזאת. מלכתחילה סטיט היה שחקן פי כמה יותר טוב ומוכשר קאונסיל (והוא עוד הגיע לליגה שניה), הוא היה בלאגניסט ושכונה והכל אבל איפה הוא ואיפה קאונסיל. איפה סטיט עם 15 נק' למשחק ב-44% בקלמזון לעומת קאונסיל עם 10 נק' למשחק ב-35% בפרובידנס. על סטיט היו תלונות שהוא לא רכז, קאונסיל זה בכלל לא שחקן. וראבק אתה בליגת העל עכשיו, להביא רוקי שהוא הרבה יותר חלש מסטיט גם ברמת המכללות זה רע מאוד. אם כבר להיפך, אתה צריך להגיד "תראו, אפילו שחקן כמו סטיט שהיה שחקן מכללות יותר טוב מקאונסיל והרבה יותר מוכשר ממנו, לא נתן תפוקה בשנה הראשונה שלו וזה עוד היה בליגה השניה, אז ברור שקאונסיל הזה בליגה הראשונה יהיה הזר הכי חלש בליגה" (לא שזה תמיד עובד ככה אבל אם אתה כבר מתעקש להשליך משהו ממקרה אחר למשנהו).
שורה תחתונה, קאונסיל שחקן כדורסל רע מאוד, באמת אחד החלשים שנראו פה, אין שום סיבה לצפות שהוא ישתפר משמעותית (לקלוע ולכדרר הוא לא ידע גם בקולג', וציינתי אלף פעם את הנתונים שלו משם ואת זה שהוא נחשב חתיכת פלופ ונגר), מעבר לזה גם אם הוא יהיה בשיאו המוחלט הוא לא מתאים לסגנון של הקבוצה (שמשוועת לקלעי חוץ), מספיק עם האג'נדות ומספיק עם גניבות הדעת. אני באמת נתתי לו צ'אנס למרות שמלכתחילה לא אהבתי את ההחתמה, אמרתי ניתן לו קצת זמן, רוקי, ניתן לו לסיים את החודש, לא מעיפים רוקי אחרי משחק אחד, בכל זאת הוא "חוסך לנו כסף", וכו' וכו'. אבל בשלב הזה כבר צריך להגיד בפה מלא, שחקן איום ונורא שלא מתאים לקבוצה וביי ביי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 10:51 
אתה מתפרץ לדלת שפתוחה מזמן.
אמרתי שצריך להחליף אותו לפני שבועיים בערך.
אבל השחור-לבן פה הורג אותי.
שוב, על אוונס והארפר, שקיבלו הרבה יותר צ'אנסים ממנו, ועדיין שניהם די חושך, אף אחד לא מדבר מילה. (רק ה-21 ריבאונד התקפה של ראשון לבד זה ביזיון. ראשון,כן? לא אולימפיאקוס)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 11:01 
ranjef כתב:
אתה מתפרץ לדלת שפתוחה מזמן.
אמרתי שצריך להחליף אותו לפני שבועיים בערך.
אבל השחור-לבן פה הורג אותי.
שוב, על אוונס והארפר, שקיבלו הרבה יותר צ'אנסים ממנו, ועדיין שניהם די חושך, אף אחד לא מדבר מילה. (רק ה-21 ריבאונד התקפה של ראשון לבד זה ביזיון. ראשון,כן? לא אולימפיאקוס)

שוב עם ההשוואות הלא קשורות. נו מה, לאנשים יש משהו אישי נגד קאונסיל?
הארפר כל כך "קיבל הרבה יותר צ'אנסים מקאונסיל" שהוא הגיע חודש אחריו ושיחק בקושי שלושה משחקים בקבוצה (ואני אפילו לא מתייחס לזה שהוא בא לפה עם "קצת" יותר קבלות). אוונס טוב מאוד כשהוא משחק ומשפיע לטובה על המשחק של הקבוצה (מדד +/- תמיד חיובי לעומת של קאונסיל שתמיד שלילי), החגיגה של ראשון מתחת לסל היתה ברובה הגדול כשהוא לא היה על המגרש ומעבר לזה הוא נתן מספיק משחקים טובים כדי להרוויח פה קרדיט. אין שום מקום להשוואה בין שניהם לבין קאונסיל.
אתה מנסה להציג את עצמך כאיזה לוחם צדק שמתקן עוולות? אנשים נטפלים לקאונסיל סתם? out to get him? הוא פשוט הזר הכי חלש בליגה כרגע וגורם הרבה מאוד נזק על המגרש, כך שכל רבע אחרון אנחנו בבעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 11:20 
אני מסתכל ההיפך.
שחקן שמעולם לא שיחק בכדורסל האירופאי + רוקי, אמור לקבל יותר זמן חסד, מאשר אחד שבא עם קבלות.
שוב,זה לא קאונסיל. זה העיקרון בגדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 11:31 
בוואלה ספורט יש ניתוח/מעקב על המשחק של הארפר אתמול מול ראשל"צ:
[URL]
http://sport.walla.co.il/?w=//2689588[/URL]

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 11:51 
שורה תחתונה - אם מביאים רכז איכותי במקום קאונסיל, תהיה לנו קבוצה שיכולה לתת פייט על מקומות 2-5.

ולימונד פשוט תותח. ולחשוב שהיו לאנשים פה (כולל אותי) חששות לגביו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 12:20 
נראה לי שקצת מפריזים פה עם קאונסיל.
להגיד שהוא לא יודע לכדרר זה פשוט לא נכון. אתמול הוא עבר את המגרש תחת לחץ והוביל כדור יפה. אגב לא זכורים לי איבודים שלו
הוא גם נתן כמה אסיסטים יפים ותגידו מה שאתם רוצים הבחור נותן את הנשמה בהגנה (היו לו איזה 2 חטיפות אם אני זוכר נכון).
אתם שופטים אותו הרבה יותר מדי. נכון הוא לא קלעי גדול אבל הוא גם לא עושה יותר מדי דברים שהוא לא יודע. לצערו יצא לו לשחק בדקות שבהן הקבוצה לא הייתה בהרכב המוביל שלה.
אני בספק אם בדקתם את כל הזרים שנחתו פה השנה שחלקם כבר נשלחו הביתה אחרי משחקי הכנה
אני בכל מקרה אוהב אותו ואת זה שלפחות הוא נותן מלחמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 12:28 
itay_yacobi כתב:
נראה לי שקצת מפריזים פה עם קאונסיל.
להגיד שהוא לא יודע לכדרר זה פשוט לא נכון. אתמול הוא עבר את המגרש תחת לחץ והוביל כדור יפה. אגב לא זכורים לי איבודים שלו
הוא גם נתן כמה אסיסטים יפים ותגידו מה שאתם רוצים הבחור נותן את הנשמה בהגנה (היו לו איזה 2 חטיפות אם אני זוכר נכון).
אתם שופטים אותו הרבה יותר מדי. נכון הוא לא קלעי גדול אבל הוא גם לא עושה יותר מדי דברים שהוא לא יודע. לצערו יצא לו לשחק בדקות שבהן הקבוצה לא הייתה בהרכב המוביל שלה.
אני בספק אם בדקתם את כל הזרים שנחתו פה השנה שחלקם כבר נשלחו הביתה אחרי משחקי הכנה
אני בכל מקרה אוהב אותו ואת זה שלפחות הוא נותן מלחמה

אתמול היה המשחק ה"טוב" ביותר שלו בהפועל, ועדיין הוא עם ה+\- הכי נמוך בקבוצה, הוא עובד קשה בהגנה אבל הוא עדיין שומר חלש וכמעט של מי שהיה מולו במצ' אפ עובר אותו כבר בצעד ראשון.
הוא מוסר לא רע אבל הוא לא איום על הסל, משום טווח. והוא באמת לא איבד אתמול כדורים, אבל הוא איבד המון במשחקים הקודמים. אם במשחק הכי טוב שלו הוא מסיים עם 0 מ5 מהשדה ו-11 בזמן שלו על המגרש אז אין לו מקום בקבוצה, אני גם לא מבין למה לחכות שיהיה מחליף, תחסכו כסף ותנו את הדקות לאריאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 95 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: