תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 09:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום א' 27/10
הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 07:38 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום א' 27/10
הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 07:43 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 08:04 
סמל אישי של המשתמש
תודה רבה גרזן :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 08:13 
לפי מה שהבנתי מהכתוב בידיעות זה השלושער הראשון של שכטר מאז נבחר הנוער. הוא לא כבש שלושער ב 7-1 נגד הפועל פ"ת בעונת הדאבל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 08:14 
yeho11 כתב:
לפי מה שהבנתי מהכתוב בידיעות זה השלושער הראשון של שכטר מאז נבחר הנוער. הוא לא כבש שלושער ב 7-1 נגד הפועל פ"ת בעונת הדאבל?

הוא כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
כנראה שקראתי לא נכון... הכוונה שזה השלושער ושני בישולים הראשון מאז נבחרת הנוער. סליחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
תודה רבה גרזן :ROSE:

:HEART2: וואלק אתה אח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 08:16 
yeho11 כתב:
כנראה שקראתי לא נכון... הכוונה שזה השלושער ושני בישולים הראשון מאז נבחרת הנוער. סליחה

אז הם ליצנים. טוב שהם לא כתבו "זה השלושער ושני הבישולים בין הדקות ה8 וה64.5 היחידים של איתי שכטר מאז שהוא התחיל ללבוש בוקסר"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 08:44 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 56701.html

איליץ': הגעתי לפה כדי לזכות באליפות
בלם הפועל תל אביב הבהיר מה מטרותיו אחרי ה-0:5 על רמה"ש: "פתחנו לא טוב את העוה, אבל הדרך עוד ארוכה ויש לנו סיכוי". גורדנה, שהוחלף במחצית, יהיה כשיר לעכו. התקדמות מול ספורי

אחר שני מחזורים בהם צברו נקודה אחת בלבד, בהפועל תל אביב יכולים סוף סוף קצת לחייך. האדומים, שהפסידו לבית"ר ירושלים באצטדיון טדי במחזור שעבר, התאוששו עם 0:5 מרשים על הפועל ניר רמת השרון ועלו, לפחות זמנית, למקום הרביעי בטבלת ליגת העל.

בחדר ההלבשה בסיום המשחק נראו חיוכים רבים, אך האדומים גם לא יצאו מגדרם מהניצחון, זאת בעקבות היריבה החלשה מולה התמודדו. כמובן שאת עיקר המחמאות גרף איתי שכטר, שסיים את המשחק עם שלושער ושני בישולים. גם גילי ורמוט, שכבש את השער הראשון במשחק והראשון שלו בליגה מאז דצמבר אשתקד, זכה למחמאות. "סוף סוף הסכר נפתח והכדור נכנס לרשת. זה בדיוק מה שהיינו צריכים, בעיקר אחרי כל ההחמצות בטדי. העיקר שנמשיך בדרך הזאת ונמשיך להיות קבוצה חזקה", ציין שחקן בקבוצה.

גורדנה, יהיה כשיר לעכו (אלן שיבר)
"שיחקנו טוב. כשמבקיעים במחצית הראשונה אפשר לשחק רגוע יותר, הגיע לנו לנצח", אמר הבלם בראנקו איליץ' והוסיף: "לדעתי לא הגיע לנו להפסיד נגד בית"ר וגם שם שיחקנו טוב. זה העבר, אנחנו צריכם להסתכל קדימה. אם נשחק בעתיד כמו ברמה"ש, ובעיקר כמו במחצית הראשונה, אז נצליח. נעשה הכל כדי לנצח במשחקים הבאים".

"מה המטרה שלנו העונה? אני מבחינתי באתי לכאן כדי לזכות באליפות", הבהיר איליץ'. "לא הכרתי את הליגה קודם, הפועל היא קבוצה גדולה בישראל. פתחנו לא טוב והפסדנו נקודות במשחקים הראשונים, אבל העונה עוד ארוכה. אם נשחק כמו ששיחקנו עד היום ונכבוש, אז יש לנו עוד סיכוי. יש עוד הרבה משחקים עד לסיום העונה".

ומה לגבי חילוף ההגמוניה בשער? "אני לא זה שמקבל את ההחלטות, אבל אני יכול לומר ששני השוערים היו טובים מאוד. בוריס קיבל הזדמנות מהמאמן ומגיע לו לשחק, הוא עושה את העבודה מצוין. דני עמוס הוא שוער שני עכשיו והוא יצטרך לחכות להזדמנות שלו".

בצוות הרפואי לא רצו לסכן את רועי גורדנה, שגורר רגישות במפשעה, ולכן הוא הוצא במחצית, אך הקשר יהיה כשיר למשחק מול הפועל עכו, אותו תארח הפועל בנתניה בעקבות השזרוע בבלומפילד. בקבוצה מקווים שגם אוראל דגני יהיה כשיר להתמודדות.

בתוך כך, בסוף השבוע נרשמה התקדמות בין הנהלת הקבוצה לבין נציגו של רמזי ספורי הצעיר, דודו דהאן. עדיין אין הסכם על משך החוזה, אך הפערים בין הצדדים בנוגע לשכר הצטמצמו, וצפויים לעמוד על 8,000-9,000 שקלים לחודש (שכר גבוה יותר משכר חייל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 09:40 
סמל אישי של המשתמש
איליץ' מזכיר בהצהרות האלה שלו את הזרים שבאים לכדורסל ומיד משחררים הצהרה כמו: "אני לא לא מפחד ממכבי ת"א, ניתן להם פייט, בכדורסל הכל אפשרי... בלה בלה בלה" ואז אחרי 6-7 מחזורים הוא והקבוצה שלו מושפלים באיזה 30 הפרש לטובת מכבי בדרך לעוד אליפות קלילה שלה....

לכן איליץ' הנכבד, אם חשבת לקחת אליפות העונה אז אתה במקום הלא נכון. אם יש לך סבלנות ותישאר פה גם בעונה הבאה והפועל תדע לשמור על השלד הקיים ולחזק אותו בקיץ, אז בהחלט אפשרי שנתמודד על הכתר בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 09:41 
לאיליץ' יש חוזה גם לעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 09:42 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
לאיליץ' יש חוזה גם לעונה הבאה.

ולקולין ?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 09:57 
Charlie כתב:
איליץ' מזכיר בהצהרות האלה שלו את הזרים שבאים לכדורסל ומיד משחררים הצהרה כמו: "אני לא לא מפחד ממכבי ת"א, ניתן להם פייט, בכדורסל הכל אפשרי... בלה בלה בלה" ואז אחרי 6-7 מחזורים הוא והקבוצה שלו מושפלים באיזה 30 הפרש לטובת מכבי בדרך לעוד אליפות קלילה שלה....

לכן איליץ' הנכבד, אם חשבת לקחת אליפות העונה אז אתה במקום הלא נכון. אם יש לך סבלנות ותישאר פה גם בעונה הבאה והפועל תדע לשמור על השלד הקיים ולחזק אותו בקיץ, אז בהחלט אפשרי שנתמודד על הכתר בעונה הבאה.

אמר את זה כבר אחרי 6-7 משחקי ליגה.
האמת התפלאתי, אבל יתכן שממרום כישוריו הוא מרגיש שאפשר. עדין, כרגע נראה יותר כמצב רוח שבשבת אחרי נצחון נהדר.
אם זאת, שסביר שמעכשיו קצב צבירת הנקודות יגבר כי נשחק 4-4-2 נגד קבוצות שיבואו להסתגר מולנו. אם היינו עושים זאת אפילו רק נגד סכנין ורעננה היינו כרגע במקום השני ויתכן שאיליץ' התכוון לזה. בכל מקרה, שכטר הוריד את החלודה לגמרי. בפעם הקודמת שהיה ללא חלודה היה השחקן הטוב בארץ (אם כי ב- 4-4-2).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 09:57 
כמה שאני זוכר שניהם חתמו לשנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 09:59 
oMeR1 כתב:
כמה שאני זוכר שניהם חתמו לשנתיים.

אתה זוכר נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 10:30 
כמה שכטר קיבל במעריב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 10:41 
Charlie כתב:

אז אחרי שהבנת שכל זר אומר את זה כשהוא מגיע לקבוצה היה אפשר לצפות שגם תבין שזה לא דווקא אומר כלום. מה רצית שהוא יגיד? אני באתי לפה לקחת מקום שני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 12:22 
סמל אישי של המשתמש
אתר וואן ממשיך בשלו עם כל החרטות שעוד חודש יהיה להפועל בוס חדש מעניין מתיי יתחילו לצוץ בורסת השמות, אתר ווטן לפי מה שראיתי הביא את הידיעה אחרון פתאום הוא יודע שעוד חודש , אז מי השמות שייזרקו לאוויר מעניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 12:32 
איליץ שחקן גדול
איליץ הוא ווינר
אני אוהב את איליץ כמו שהוא משחק וכמו שהוא מדבר
:HEART2: :HEART2: :HEART2:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 12:49 
Eros Ramazzotti כתב:
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 56701.html

איליץ': הגעתי לפה כדי לזכות באליפות
בלם הפועל תל אביב הבהיר מה מטרותיו אחרי ה-0:5 על רמה"ש: "פתחנו לא טוב את העוה, אבל הדרך עוד ארוכה ויש לנו סיכוי". גורדנה, שהוחלף במחצית, יהיה כשיר לעכו. התקדמות מול ספורי

אחר שני מחזורים בהם צברו נקודה אחת בלבד, בהפועל תל אביב יכולים סוף סוף קצת לחייך. האדומים, שהפסידו לבית"ר ירושלים באצטדיון טדי במחזור שעבר, התאוששו עם 0:5 מרשים על הפועל ניר רמת השרון ועלו, לפחות זמנית, למקום הרביעי בטבלת ליגת העל.

בחדר ההלבשה בסיום המשחק נראו חיוכים רבים, אך האדומים גם לא יצאו מגדרם מהניצחון, זאת בעקבות היריבה החלשה מולה התמודדו. כמובן שאת עיקר המחמאות גרף איתי שכטר, שסיים את המשחק עם שלושער ושני בישולים. גם גילי ורמוט, שכבש את השער הראשון במשחק והראשון שלו בליגה מאז דצמבר אשתקד, זכה למחמאות. "סוף סוף הסכר נפתח והכדור נכנס לרשת. זה בדיוק מה שהיינו צריכים, בעיקר אחרי כל ההחמצות בטדי. העיקר שנמשיך בדרך הזאת ונמשיך להיות קבוצה חזקה", ציין שחקן בקבוצה.

"שיחקנו טוב. כשמבקיעים במחצית הראשונה אפשר לשחק רגוע יותר, הגיע לנו לנצח", אמר הבלם בראנקו איליץ' והוסיף: "לדעתי לא הגיע לנו להפסיד נגד בית"ר וגם שם שיחקנו טוב. זה העבר, אנחנו צריכם להסתכל קדימה. אם נשחק בעתיד כמו ברמה"ש, ובעיקר כמו במחצית הראשונה, אז נצליח. נעשה הכל כדי לנצח במשחקים הבאים".

"מה המטרה שלנו העונה? אני מבחינתי באתי לכאן כדי לזכות באליפות", הבהיר איליץ'. "לא הכרתי את הליגה קודם, הפועל היא קבוצה גדולה בישראל. פתחנו לא טוב והפסדנו נקודות במשחקים הראשונים, אבל העונה עוד ארוכה. אם נשחק כמו ששיחקנו עד היום ונכבוש, אז יש לנו עוד סיכוי. יש עוד הרבה משחקים עד לסיום העונה".

ומה לגבי חילוף ההגמוניה בשער? "אני לא זה שמקבל את ההחלטות, אבל אני יכול לומר ששני השוערים היו טובים מאוד. בוריס קיבל הזדמנות מהמאמן ומגיע לו לשחק, הוא עושה את העבודה מצוין. דני עמוס הוא שוער שני עכשיו והוא יצטרך לחכות להזדמנות שלו".

בצוות הרפואי לא רצו לסכן את רועי גורדנה, שגורר רגישות במפשעה, ולכן הוא הוצא במחצית, אך הקשר יהיה כשיר למשחק מול הפועל עכו, אותו תארח הפועל בנתניה בעקבות השזרוע בבלומפילד. בקבוצה מקווים שגם אוראל דגני יהיה כשיר להתמודדות.

בתוך כך, בסוף השבוע נרשמה התקדמות בין הנהלת הקבוצה לבין נציגו של רמזי ספורי הצעיר, דודו דהאן. עדיין אין הסכם על משך החוזה, אך הפערים בין הצדדים בנוגע לשכר הצטמצמו, וצפויים לעמוד על 8,000-9,000 שקלים לחודש (שכר גבוה יותר משכר חייל).

למרות שאיליץ' ענה על השאלה הזו כמו מלך זה פשוט מרתיח !
איזה תקשורת של שרמוטות בני אלף זונות ! לוקחים זר להתראיין מדברים איתו על המשחק על המטרות של הקבוצה ובלי קשר לחיים "מי לדעתך צריך לשחק בוריס או עמוס?" מה הקשר יכושלאמא שלכם זונה בת אלף זונההה!!!!!!!!!!!!
אם זר מתראיין חייבים שדובר הקבוצה יהיה לידו ולא יתן לו לענות על שאאלות כאלה ! מתמימות יכולה לצאת תשובה שתעשה בלאגן וזה סתם מרתיח ! אולי עדיף שלא ידברו בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
איליץ' מדורג לא רע במדד הפסל.
חסר לו לעשות את הסמל לקהל וגול בנגיחה בדרבי. השלב האחרון הולך להיות יותר קשה משלב 147 בקנדי קראש (אין לי מושג מה זה רק יודע שזה קשה) אבל אפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 13:36 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
חסר לו לעשות את הסמל לקהל וגול בנגיחה בדרבי. השלב האחרון הולך להיות יותר קשה משלב 147 בקנדי קראש (אין לי מושג מה זה רק יודע שזה קשה) אבל אפשרי.

עאלק אין לך מושג מה זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 13:37 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
kobster כתב:

עאלק אין לך מושג מה זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 13:41 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
yeho11 כתב:

הוא כן.

לא רביעיה (או חמישיה אפילו)?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 13:54 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
יהלום אדום כתב:
kobster כתב:

עאלק אין לך מושג מה זה

שי.סוס יקבל מכת ברק אם אני משקר (win win מבחינת כולנו).
חסמתי את השטות הזו , אני מתמקד בלקרוע את הליגה בעונה 14 בטופ אילבן - 5 מחזורים ועוד לא קיבלתי גול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 14:02 
:HEART2: ברנקו איליץ' :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 17:23 
סמל אישי של המשתמש
ספורט 5

תפנית? נמצא עד ראייה בפרשת אלי טביב והנער

התפתחות דרמטית: ביום שלישי ייערך דיון בעניין התקיפה לכאורה של בעלי בית"ר את אוהד הפועל, אליו יגיע עד ראיה ל'עדות מפתח', כך לפי החוקרים

התפתחות דרמטית בנוגע לתיק בו נאשמים לכאורה אלי טביב ומאבטחו אילן פניבלוב בתקיפת אוהד הפועל ת"א גיא חסין: לאתר ערוץ הספורט נודע הבוקר (ראשון) כי המשטרה, שחוקרת כבר חודשים ארוכים את האירוע, הצליחה למצוא עד ראיה למקרה. בפרקליטות מחוז תל אביב אישרו כי אותו אדם אמור להגיע לדיון שייערך ביום שלישי הקרוב על מנת לתת את עדותו, כאשר על פי החוקרים מדובר ב"עדות מפתח" בתיק.

לא רשום אם זה לטובה או לרעה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 17:49 
סמל אישי של המשתמש
גרזן אדום כתב:
ספורט 5

תפנית? נמצא עד ראייה בפרשת אלי טביב והנער

התפתחות דרמטית: ביום שלישי ייערך דיון בעניין התקיפה לכאורה של בעלי בית"ר את אוהד הפועל, אליו יגיע עד ראיה ל'עדות מפתח', כך לפי החוקרים

התפתחות דרמטית בנוגע לתיק בו נאשמים לכאורה אלי טביב ומאבטחו אילן פניבלוב בתקיפת אוהד הפועל ת"א גיא חסין: לאתר ערוץ הספורט נודע הבוקר (ראשון) כי המשטרה, שחוקרת כבר חודשים ארוכים את האירוע, הצליחה למצוא עד ראיה למקרה. בפרקליטות מחוז תל אביב אישרו כי אותו אדם אמור להגיע לדיון שייערך ביום שלישי הקרוב על מנת לתת את עדותו, כאשר על פי החוקרים מדובר ב"עדות מפתח" בתיק.

לא רשום אם זה לטובה או לרעה

אז אחרי שציון אמיר מצא מישהו שיניח רימון מתחת לאוטו של טביב הוא גם מצא "עד" שיגיד שהנער זרק אבנים וטביב ביקש ממנו יפה שיחכה איתו למשטרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום א' 27/10
הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 18:20 
אני חושב שהעד הוא בהכרח של התביעה, כלומר נגד טביב. אחרת טביב היה זה שמזמן אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 18:34 
סמל אישי של המשתמש
לפי פשכצקי ב"מגרש הפתוח", זה הולך להיות עד של התביעה וציון עמיר הולך להתעלל בו.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: