פאביו כתב:
Oleg Neduda כתב:
פאביו כתב:
עמי נאווי כתב:
פאביו כתב:
המחשבה כאילו העסקה תתפוצץ בגלל שהיא כרגע ב ONE או WALLA או בפורום , הזויה.
זו המציאות, חביבי.
הפרסום גורם לכל מיני "אנשי שלומנו" לפנות לאותם אנשים ולהוריד אותם מהרכישה. זה כבר קרה בעבר.
אז אני מבין שהרוכשים העתידיים רוצים לשמור על עמימות ולרכוש קבוצות בלי להתפרסם,שיישאר בשושו.
נשמע לי מופרך חביבי.
זה לא קשור
אם הם מבינים כמה התקשורת פה נוראית לפני שחתמו הם יכולים לברוח
אם הם מבינים את זה אחרי שחתמו זה מאוחר מידי עבורם
מספיק עכשיו שאיזה פרימו יחפור להם ושאיזה אבי רצון יבהיל אותם בשביל שהם יחזרו אחורה
כלומר,איש עסקים שיש לו אינטרס,זה או אחר,בעסקה של מיליוני שקלים,ייסוג לאחור בגלל פרימו או אבי רצון או קוייפמן ?
נו באמת.
אתם עושים מאותם רוכשים אנשים דיי מטומטמים שחיים על איזה כוכב שאין להם מושג מה הולך פה והשיקול שלהם להשקיע 40 מיליון שח מהכיס שלהם תלוי בטלפון מליצנים כמו פרימו או מפרסום בישראל היום.
אני אגיד לך מה הבעיה
אם תלך אחורה לימי לב לבייב . יום לפני שהוא הודיע על פיצוץ העסקה, אופירה פרסמה כותרת ענק על פרסומים ברוסיה שלבייב חשוד בפלילים.
אני לא יודע אם אותו פרסום הוא זה שהוריד את לבייב באופן ישיר מהעסקה, אבל בוא נגיד שלהרבה אנשים שמתעניינים ברכישת הקבוצה לא מתאים שיתחילו פה כותרות שילכלכו את שמם כי הם בסך הכל באים לתרום ולא ליצור לעצמם נזק.
עכשיו אם תסתכל בכתבה שפורסמה בוואלה:
איש העסקים היהודי-אנגלי בן ה-69, שתורם במשך שנים למוסדות ישראלים ונחשב לאיש המקורב ביותר לראש הממשלה לשעבר טוני בלייר, מנהל מגעים לקניית האדומים.
ב-2006 נעצר בפרשת קבלת תארי אצולה תמורת הלוואות למפלגת הלייבורהמשפט המודגש הוא בדיוק הבעיה כי אין לי ספק שמרגע פרסום השם, ינסו 1001 גורמים שונים בעולם העסקים בעולם הספורט ובעולם העיתונות להוריד את אותו בנאדם מהעסקה. אם זה בכתבות ולכלולכים ואם זה בפניות ישירות אליו בהם יציגו את המועדון באור הכי שלילי שאפשר. אני גם דיי בטוח שזה יגיע כהנחיה ישירה מגולדהרד ושמעון מזרחי. הם עמלו קשה מאוד כדי להחזיר את מכבי לטופ והם לא מתכוונים לתת לאף מייקל לוי לשנות את ההגמוניה שנוצרה.
בגלל זה חשוב וקריטי מאוד להשאיר את הדברים האלה בחושך כמה שיותר זמן, ובטח לא להוציא הכל בבום כמו שקורה היום. (הכל כמובן בהנחה שיש דברים בגו למרות שאני באופן אישי ממש לא סומך על רמון).