אישטוון כתב:
taladuma5 כתב:
שמי טל, אני סטו' למשפטים ובעזרתה של מרצה שלי שהיא עו"ד, אני בוחנת את האפשרות להגיש תביעה נגד הנהלת בית"ר, מנהלי האצטדיון ומשטרת ישראל על המחדל שקרה. לא הגיוני שמדי שבוע ניתקל בתופעות של הדרת נשים במגרשי הספורט
קודם כל, מאד מצער שאחות אדומה שמגלה אכפתיות ויוזמה צריכה להתמודד עם לגלוג וספקנות מבית. זו לא הפועל שאני מכיר.
שנית, כל הכבוד על ההגדרה האמיצה והחדה שאי נגישות לשירותי נשים היא הדרת נשים לכל דבר. זה מצטרף להגדרות כמו "אלימות מילולית היא אלימות לכל דבר", "פורנוגרפיה היא אונס לכל דבר" ו"מריטת שערות ערווה היא מילת נשים לכל דבר" - קביעות שללא ספק חיזקו את הרגישות בציבור לכל העוולות שמהן נשים סובלות לאורך ההסטוריה.
שלישית, אני מציע לך לעקוף את בתי המשפט בישראל שבאופן מסורתי משתפים פעולה עם הממסד. במקום זאת, כדאי לך ללמוד מההצלחה שנחלו אוהדים אדומים אחרים במאבקם בתמנון הטרור הירושלמי המתקרא "ביט"ר". יש באירופה ארגונים שמטפלים בנושאים כמו פאשיזם, גזענות, אפליית נשים וכיו"ב. כתבי להם מכתב עם פירוט ההתנהלות המחרידה של התועבה הניאו-ברברית מהעיר הכבושה, עם דגש מיוחד על המדרון החלקלק שמוביל באופן כמעט מיידי משירותים נעולים עד לסחר בנשים. חשוב מאד להשתמש במילה horrific שעושה רושם כביר על חברינו הנאורים בקונטיננט. מכתב אחד לארגונים האלה, מנוסח כהלכה, יביא תוצאות הרבה יותר חזקות ובנות קיימא מאשר עוד פניית סרק לזרועות השלטון שהן חלק מהדיקטטורה הגברית הלבנה השבעה שמשעבדת את כולנו. בהצלחה!
ואם אני אתייחס להודעה הצינית שלך, מה שנשאר לך זה ללגלג על אוהדי הפועל שמתלוננים על אלימות וגזענות?
זה מה שנשאר לאדם "אחראי" אחרי שליבה את האלימות הזאת?
אתה עדיין לא מסוגל להתאפק, זה חזק ממך.
כשהאלימות הביטרית תגיע אליך, ולמרות שהפסקת לכתוב שם כמעט היא יכולה מאד להגיע, כי זה חזק ממך,מתישהו יצא ממך הפרנקעל הציני במקום הלא נכון ובזמן הלא נכון בקרבת הבבונים שטיפחת, אני אציע לך לפנות לגופים אירופאים, אולי הם יוכלו לטפל בפנס בעין שחברים שלך גרמו לך, ולהסביר לילדים שלך למה אבא בבית חולים.
עכשיו דבר על זה ציני, שבכל מגרש אנשים עוברים חוויות כאלה. נשמע נורא? אתה אחראי, אתה שתקת, אתה ליבית, אתה נתת עצות, ואחרי שהבבונים השתלטו על הקבוצה שלך, יש עוד כמה דברים שככל הנראה יחזרו אליך כמו בומרנג.
אתה הפחדן הכי גדול שקיים בייקום, עכבר שמכרסם בפחד של עצמו, והחרא שאתה טועם עכשיו ממה שביטר הפכה, עוד לא הגיע לשיאו.
בומרנג יא בן של זונה, בומרנג.