תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 08:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 357 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נוכלי הבחירות המקומיות - אשכול רשמי
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2013, 15:28 
הפועל כתב:
הטעות הכי גדולה הייתה חוסר האיחוד עם עיר לכולנו, לפחות ברמת המועמד לראשות העיריה. משם הכל כבר היה פחות או יותר צפוי

:ROSE:
עיר לכולנו קבעו את תוצאת הבחירות ברגע שבחרו להריץ את מדואל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2013, 15:32 
סמל אישי של המשתמש
זה התירוץ עכשיו, מדואל? שלא יובן לא נכון, ההרצה של מדואל ילדותית ודווקאית, אבל גם באיחוד כוחות לא היה להורוביץ סיכוי. מקסימום היתה רוח גבית גדולה יותר, שהיתה מנפקת הישג פחות גרוע. אבל היתה פה בעיה פרסונלית ששומדבר לא היה פותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2013, 15:49 
ערן כתב:
זה התירוץ עכשיו, מדואל? שלא יובן לא נכון, ההרצה של מדואל ילדותית ודווקאית, אבל גם באיחוד כוחות לא היה להורוביץ סיכוי. מקסימום היתה רוח גבית גדולה יותר, שהיתה מנפקת הישג פחות גרוע. אבל היתה פה בעיה פרסונלית ששומדבר לא היה פותר.

זה לא התירוץ עכשיו, זה טיעון שניתן עוד לפני שהם הלכו על מדואל והיה שיח על זה.
רוח גבית גדולה יותר הייתה יכולה לעשות שינוי גדול, כך אני מאמין.
אני גם לא כל כך מסכים עם כל הקביעות שלכם על ניצן הורוביץ, מדובר באדם מאוד מוערך, גם אצל אלו שהם לא מצביעיו (או מצביעיו הפוטנציאלים),
בטח יותר מדב ( :HEART2: ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2013, 15:56 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
אני גם לא כל כך מסכים עם כל הקביעות שלכם על ניצן הורוביץ, מדובר באדם מאוד מוערך, גם אצל אלו שהם לא מצביעיו (או מצביעיו הפוטנציאלים), בטח יותר מדב ( :HEART2: ).
בוא נפרק את המשפט הזה. מוערך על ידי מי? על סמך מה האנשים האלו (אתה מכיר אותם, אגב? או סתם נותן אמירה כללית) מעריכים אותו? אתה פגשת אותו? שמעת אותו? את התוכניות שלו? ניצן הורוביץ קיבל הרבה ליטופים ויחס מפרגן מהרגע שנכנס לפוליטיקה, מה שגורם לאנשים לגבש עליו רושם חיובי בלי באמת להכיר אותו לעומק (לזכותו ייאמר שהוא לא הפוליטיקאי הראשון שנהנה מזה), ויש לי הרגשה שהמשפט המצוטט פה מדגים את זה.

קחו סיפור: קצת אחרי מסיבת העיתונאים שבה הכריז על התמודדותו (שהיתה אגב חסרת אנרגיות ולא מלהיבה בעליל - וזה אגב היה הרבה לפני ההכרזה של מדואל ועיר לכולנו, אז לא לספר סיפורים), הורוביץ הגיע לפגישה מסוימת שבה נכחו כ-40 אנשים. כ-20 מהם הצהירו טרם הפגישה שהם "בטוח" מצביעים לו. הוא התחיל לדבר. האנשים בחדר, במקצועם כאלה שיודעים לשאול שאלות ומבינים מתי מורחים אותם, התחילו לברר איתו כמה סוגיות. תקציבים, תחבורה וכו'. הוא התחיל להזיע ולזוז באי נוחות, ולא ענה תשובה אחת מסודרת ונורמלית. ביציאה מהפגישה לא היה אחד שחשב שהוא מתאים להיות ראש עירייה. חייב לציין שלא הייתי נוכח בפגישה הזו, אבל את התיאור המדויק הזה קיבלתי מיותר מאדם אחד שנכח שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2013, 16:09 
ערן כתב:
צור ש. כתב:
אני גם לא כל כך מסכים עם כל הקביעות שלכם על ניצן הורוביץ, מדובר באדם מאוד מוערך, גם אצל אלו שהם לא מצביעיו (או מצביעיו הפוטנציאלים), בטח יותר מדב ( :HEART2: ).
בוא נפרק את המשפט הזה. מוערך על ידי מי? על סמך מה האנשים האלו (אתה מכיר אותם, אגב? או סתם נותן אמירה כללית) מעריכים אותו? אתה פגשת אותו? שמעת אותו? את התוכניות שלו? ניצן הורוביץ קיבל הרבה ליטופים ויחס מפרגן מהרגע שנכנס לפוליטיקה, מה שגורם לאנשים לגבש עליו רושם חיובי בלי באמת להכיר אותו לעומק (לזכותו ייאמר שהוא לא הפוליטיקאי הראשון שנהנה מזה), ויש לי הרגשה שהמשפט המצוטט פה מדגים את זה.

קחו סיפור: קצת אחרי מסיבת העיתונאים שבה הכריז על התמודדותו (שהיתה אגב חסרת אנרגיות ולא מלהיבה בעליל - וזה אגב היה הרבה לפני ההכרזה של מדואל ועיר לכולנו, אז לא לספר סיפורים), הורוביץ הגיע לפגישה מסוימת שבה נכחו כ-40 אנשים. כ-20 מהם הצהירו טרם הפגישה שהם "בטוח" מצביעים לו. הוא התחיל לדבר. האנשים בחדר, במקצועם כאלה שיודעים לשאול שאלות ומבינים מתי מורחים אותם, התחילו לברר איתו כמה סוגיות. תקציבים, תחבורה וכו'. הוא התחיל להזיע ולזוז באי נוחות. ביציאה מהפגישה לא היה אחד שחשב שהוא מתאים להיות ראש עירייה.

א.כן, אני מכיר הרבה אנשים מהסביבה שלי (לא ת"א) ולא מהסביבה שלי (ת"א, למשל) שמאוד מעריכים את ניצן הורוביץ. אני חושב שאם תעשה סקר כללי לגביו, הכי שטחי שיש - תקבל דעה חיובית, אולי יותר ממה שתקבל כשתעשה סקר כזה על רון חולדאי.

ב. פגשתי את ניצן מספר פעמים. התרשמתי לטובה מהשיחות (הקצרות, חייב לציין) שהיו לנו, לפני הבחירות בת"א ובפעם היחידה שפגשתי בו בזמן מערכת הבחירות. אני מכיר את הטיעונים שלו ואת המצע שלו לעירייה כי עקבתי אחר הפרסומים והקמפיין שלו.

ג.לגבי הסיפור, מאמין לך שזה קרה ועדיין אני חושב שהיה כאן בפספוס גדול בכמה מישורים (במיוחד שאתה כותב שזה קרה בתחילת מערכת הבחירות) -

ניצן ואנשי הקמפיין בטוח פספסו, כי אם לכולנו ברור היום שחולדאי ימשיך לכוהנה נוספת (וכל הכבוד לך שזה היה ברור לך תמיד) - משהו לא עבד כמו שצריך.
בנוסף - כן, אותו טיעון של קודם, ריצה משותפת עם "עיר לכולנו" הייתה נותנת לדעתי פוש מאוד רציני לקמפיין הזה והכל היה נראה לגמרי אחרת.

עכשיו סיפור שלי -
דודה שלי, ומשפחתה, אנשים עמידים, תושבי מרכז ת"א - עברו מרחובות לת"א כחצי שנה-שנה לפני הבחירות הקודמות.
אם זכרוני אינו מטעה אותי, רובם הצביעו לשלי יחימוביץ' בבחירות לכנסת, כך שעמדתם הפוליטית היא מרכז (ומהכירות אישית אגיד גם שנוטה שמאלה ולא ימינה).
כששאלתי למי הם מצביעים בבחירות הקודמות התשובה הייתה שאם הם בכלל מצביעים, אז לחולדאי, על דב הם לא היו מוכנים לשמוע.
הפעם זה שונה לגמרי, על ניצן הורוביץ שמעתי מהם רק מילים טובות והטיעון המרכזי שלהם היה "חולדאי בכל מקרה לוקח", אני מאמין שזה מוביל אותנו לכיוון זה שהקמפיין היה חלש - כי נוצרה תודעה שגם אם אתה תומך בניצן, זה אבוד. ליותר מדי אנשים שהם לא בהכרך תומכי חולדאי - לא הייתה אמונה שאפשר להחליפו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2013, 16:15 
סמל אישי של המשתמש
שים לב שאתה מדבר על דברים נורא קוסמטיים כמו קמפיין, רוח גבית וכו'. ברור שזה יכול לעזור ויש להם המון משמעות, אבל הם לא יכולים לבוא על חשבון עומק ורצינות, שכנראה לא היו הפעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2013, 16:17 
ערן כתב:
שים לב שאתה מדבר על דברים נורא קוסמטיים כמו קמפיין, רוח גבית וכו'. ברור שזה יכול לעזור ויש להם המון משמעות, אבל הם לא יכולים לבוא על חשבון עומק ורצינות, שכנראה לא היו הפעם.

אני מדבר על זה כי אני חושב שכאן הייתה הבעיה,
אבל כנראה שאני מעריך (לדעתך) יתר על המידה את הורוביץ האדם - וזה דבר אחר לגמרי.

אני חייב להודות - מאוד זרות לי הטענות שהוא עצלן, רדוד וכו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2013, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
הוא די עצלן ותמיד היה.
היה יותר מנומס אם היית אומר "פסיבי".

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2013, 16:56 
its-sick כתב:
ערן כתב:
הוא די עצלן ותמיד היה.
היה יותר מנומס אם היית אומר "פסיבי".

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2013, 18:33 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:

אתה מדבר על עומק ורצינות כדרישה בסיסית לראש עיר במדינה שראש הממשלה שלה נבחר על סמך זה שהוא גבר-גבר ויודע לנאום טוב באנגלית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2013, 19:59 
סמל אישי של המשתמש
הדבר שהכיח שיחק לטובתו של חנין זה שהוא בנאדם רציני ומעמיק. כל מי שדיבר איתו ישר הבין שמדובר באדם רציני, והרקורד שלו דיבר בעד עצמו. מבחינת השכלה, עשיה, התעמקות בחומר, דו"חות, השתתפות במאבקים. מה שאתה לא רוצה.
הורוביץ לא הצליח בבחירות האלו ליצור את הרושם הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2013, 20:07 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:

עכשיו סיפור שלי -
דודה שלי, ומשפחתה, אנשים עמידים, תושבי מרכז ת"א - עברו מרחובות לת"א כחצי שנה-שנה לפני הבחירות הקודמות.
אם זכרוני אינו מטעה אותי, רובם הצביעו לשלי יחימוביץ' בבחירות לכנסת, כך שעמדתם הפוליטית היא מרכז (ומהכירות אישית אגיד גם שנוטה שמאלה ולא ימינה).
כששאלתי למי הם מצביעים בבחירות הקודמות התשובה הייתה שאם הם בכלל מצביעים, אז לחולדאי, על דב הם לא היו מוכנים לשמוע. .

למה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2013, 22:03 
סליחה על ההפרעה, אבל מה באמת הסיפור של רוב העיר וכל ההתלהבות סביבם? לא שאני מתכוון להצביע להם, אבל כל הקדנציה האחרונה אני מנסה להבין את הקטע שלהם ועכשיו יותר מתמיד הם נראים לי כחידה. משהו בסגנון של לכו תסמכו על יחצ"ני מסיבות..
קשה לי להתייחס ברצינות לסיעה שכל הקמפיין הזה שלה יותר מזכיר גימיקים מאג-ניבים של יח"צ לליין החדש בקלרה מאשר קמפיין בחירות. מרגיש שכל האסטרטגיה שלהם זה להישען על כך שהם מבוססים מספיק כדי להרים קמפיין כזה בולט ויקר והם מקושרים מספיק כדי להראות נוכחות בכל האזורים "הנכונים" בעיר.
אסף זמיר וחבר מרעיו מהבינתחומי (שיספחו את הרצליה לת"א) עם הסלבס הזוהרים שמסביבם משדרים לי משהו דושבאגי מלוקק-חלקלק שגורם לי להרים גבה גבוהה ולנסות לחשוב על האינטרס הנסתר אצלם. מרגיש שברגע האמת הם כולם שם יהיו פודלים של חולדאי כמיטב הפוליטיקה הישנה, ושבכלל אסף זמיר מת יום אחד להיות חולדאי, ושאם החולדה פונה לעשירי העיר, אז הם פונים לילדים שלהם. בגדול סוג של יש עתיד, הגרסא המוניציפלית.
כל ההישגים שהם זוקפים לעצמם אכן נזקפים לזכותם? רפורמת אזורי החניה, בית הצעירים במזא"ה 9, מלגות לצעירים שעוברים להתגורר בדרום ת"א, קידום הקהילה הגאה בעיר, האולם של הפועל בדרייב אין, השיפוץ הבא של בלומפילד...זה באמת יוזמה בלעדית שלהם כל הדברים האלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 00:00 
אדום אופטימי כתב:
צור ש. כתב:

עכשיו סיפור שלי -
כששאלתי למי הם מצביעים בבחירות הקודמות התשובה הייתה שאם הם בכלל מצביעים, אז לחולדאי, על דב הם לא היו מוכנים לשמוע. .

למה ?

כי מי שלא מחפש להתעמק יותר מדי בבחירות בת"א (כמו דודה שלי ומשפחתה בימים ההם), ולא יקרא לעומק את המצע של כל מתמודד ומתמודד,
יצביע (אם בכלל) למי שדעתו הנוכחית עליו טובה יותר, דעתם על דב הגיעה מסטיגמות, מטעות, עליו.
אני חושב שזה די מייצג ופגע בדב אז, "הסטיגמה" על ניצן הורוביץ לדעתי היא הרבה יותר טובה מעל דב ולכן הפוטנציאל כאן היה גדול יותר לטעמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: נוכלי הבחירות המקומיות - אשכול רשמי
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 00:42 
הפועל כתב:
הדבר שהכיח שיחק לטובתו של חנין זה שהוא בנאדם רציני ומעמיק. כל מי שדיבר איתו ישר הבין שמדובר באדם רציני, והרקורד שלו דיבר בעד עצמו. מבחינת השכלה, עשיה, התעמקות בחומר, דו"חות, השתתפות במאבקים. מה שאתה לא רוצה.
הורוביץ לא הצליח בבחירות האלו ליצור את הרושם הזה.

כנראה זה לא רק רושם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 10:35 
אבשה כתב:
סליחה על ההפרעה, אבל מה באמת הסיפור של רוב העיר וכל ההתלהבות סביבם? לא שאני מתכוון להצביע להם, אבל כל הקדנציה האחרונה אני מנסה להבין את הקטע שלהם ועכשיו יותר מתמיד הם נראים לי כחידה. משהו בסגנון של לכו תסמכו על יחצ"ני מסיבות..
קשה לי להתייחס ברצינות לסיעה שכל הקמפיין הזה שלה יותר מזכיר גימיקים מאג-ניבים של יח"צ לליין החדש בקלרה מאשר קמפיין בחירות. מרגיש שכל האסטרטגיה שלהם זה להישען על כך שהם מבוססים מספיק כדי להרים קמפיין כזה בולט ויקר והם מקושרים מספיק כדי להראות נוכחות בכל האזורים "הנכונים" בעיר.
אסף זמיר וחבר מרעיו מהבינתחומי (שיספחו את הרצליה לת"א) עם הסלבס הזוהרים שמסביבם משדרים לי משהו דושבאגי מלוקק-חלקלק שגורם לי להרים גבה גבוהה ולנסות לחשוב על האינטרס הנסתר אצלם. מרגיש שברגע האמת הם כולם שם יהיו פודלים של חולדאי כמיטב הפוליטיקה הישנה, ושבכלל אסף זמיר מת יום אחד להיות חולדאי, ושאם החולדה פונה לעשירי העיר, אז הם פונים לילדים שלהם. בגדול סוג של יש עתיד, הגרסא המוניציפלית.
כל ההישגים שהם זוקפים לעצמם אכן נזקפים לזכותם? רפורמת אזורי החניה, בית הצעירים במזא"ה 9, מלגות לצעירים שעוברים להתגורר בדרום ת"א, קידום הקהילה הגאה בעיר, האולם של הפועל בדרייב אין, השיפוץ הבא של בלומפילד...זה באמת יוזמה בלעדית שלהם כל הדברים האלו?

א. אתה צודק. הם מאפיה של מקומות הבילוי. במקומות שלהם יש פחות פקחים, פחות קנסות.
ב. הם משת"פים ידועים של חולדאי.
ג. אני מניח (רק מניח) שהם לא יזמו את רפורמת החנייה, מקסימום היו שותפים לדרך או הצביעו בעד. כנ"ל לגבי יתר הנושאים ברשימה.
אם הם אכן אחראים לכולם, אז לפחות יש להם רזומה עשיר. בעיניי הם חבורה מלוקקת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 14:09 
בגלל אוסישקין? הם ישבו בקואליציה בזמן הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 14:51 
סמ"ר מיל עידן כהן לראשות העיר !!
https://www.facebook.com/idocohenMAYOR

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 01:32 
תגידו משהו, מי מהרצליה פה?
מה הסיפור עם משה פדלון? מי זה? מה עשה?
מטעם מי הם? (הבנתי שיש שם לא מעט ליכודניקים... אבל חוץ מזה לא יודע כלום)....
יש לו סיכוי בכלל??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 05:10 
אני רוצה לספר לכם מה קורה בפ"ת..
יש פה איזו רשימה אחת שנקראת ביחד, הם מייצגים את קבלה לעם - כת בני ברוך- הרב לייטמן.
עד פה אין בעיה, הבעיה מתחילה שהם ממש מתאמצים להסתיר את זה מהציבור.
כל חברי הכת של בני ברוך מצווים להדביק שלטים, להיכנס לבתים של אנשים, לעמוד עם שלטים כמו מיסיונרים ולעשות שלום עם היד לעוברים ושבים.
הם פשוט נכנסים לבית בית בכל אם המושבות/לב הסביונים/כפר גנים ובאים בנחמדות ורעיונות על "שולחנות עגולים" ועולם יותר טוב וחוגי הבית שהם עושים מתחילים בסיפורים על הרעב בסין ומשק כנפי הפרפר..
בקיצור כת מהסרטים, מילאו את כל כל פ"ת בשלטים של ביחד, ושאני אומר מילאו, אפילו מועמדים לראשות העירייה פה שהשקיעו מיליונים לא יכולים להם ורוב השלטים שלהם בבוקר- בפח.
הם מסיימים את התפילה המיוחדת שלהם בשעה 3 וחצי בבוקר, יוצאים לרחוב מאות אנשים. שאני אומר מאות, אני מחסיר את שאר האנשים בחמ"ל שלהם, את הקמב"צים, את יחידת ההסרטה שלהם (למקרה שמישהו יתקוף אותם על כך שהם מורידים לו שלטים), את יחידת האופנוענים שלהם ואת יחידות הקשר. עד לפני שבועיים חשבנו פה בפ"ת שהם סתם נסחפו ויהיה להם מנדט אחד בזכות העובדה שעברו לפ"ת 500 משפחות בחצי שנה האחרונה מכל קצוות הארץ (לכת יש סניפים בכל הארץ וגם בחו"ל, הם מתגאים בתא ניאו נאצי באוקראינה ש"גילה" את הקבלה ומאזין לשיעורים מתורגמים של הרב לייטמן).
לקבלה לעם יש ערוץ טלוויזיה והם השתמשו בו לצורך תעמולת נגד שקרית מאוד שלא נאמר מתוזמנת, שימו לב לסגנון העריכה של הסרטון הבא נגד מועמד מס' 4 ברשימת עיר צעירה רועי פאן-
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IcupyIAL7tY[/youtube]
ושימו לב לאותה מגמת עריכה לגבי תקיפתו של מס 1 בעיר צעירה איתי שונשיין (הוא ירד מהאוטו בשביל להסיר שלטים שקריים שהם תלו נגדו וקיבל מכות רצח, מה שתראו בסרטון.. "מוכיח" אחרת)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rRDyFXMkGVA[/youtube]

ופה אתם יכולים לראות דף של חבר בכת הזאת לשעבר
https://www.facebook.com/haemetalbeyachad?fref=ts

וזה פוסט שאני כתבתי כבר לפני שבועיים-

תתארו לכם שאתם גרים בעיר מסויימת מזה תקופה ארוכה
משהו כמו כל החיים
ואתם קצת מעורבים בפוליטיקה בה, מתעניינים בישיבות מועצה ובתקציבים של העירייה ועוד.
יודעים שלכל מועמד בין אם הוא ממרצ או מש"ס יש התחייבות לבוחרים שלו, שבמקרה הבוחרים הם שכנים שלכם, הם תושבי העיר, כמו המועמדים עצמם, שהם נמנים זה עשרות שנים על תושבי העיר, גרים בה, חיים בה, מרגישים אותה. גם אם הוא מהבית היהודי או ממפלגת העבודה. אתם יודעים שלא יכול להיות שאין איזו שהיא זיקה בין המועמד לבין התושבים לבין העיר עצמה.
השאלה היא- מה תעשו, כש500 משפחות דתיות פנאטיות שמשוייכות לכת משיחית קבליסטית מעתיקות את מקום מגוריהם לעיר שלכם, משתלטת בגסות על מערכת הבחירות, מחריבות כל שלטי מועמד אחר, מבטיחות לדאוג לעירכם, אך בפועל- לא מכירים בכלל את העיר ולא יודעים את הצרכים שלה? הם יודעים על הצרכים שלהם- לקבל 2-3 מנדטים ולחלוש על תקציבים של מאות מיליונים. מהארנונה שלכם. מהעיר שלכם.
תתארו לכם מה זה לקום בבוקר יום אחד ולראות רב קבליסט שמאמין בתורת הנסתר בדרכו שלו, משתלט על מוסדות החינוך בעיר שלכם, מוסדות הספורט ומוסדות הנוער והצעירים.
כתושב עירי כמו בני משפחתי אני לא אעלה על הדעת בכלל, את האפשרות לבחור במישהו מבחוץ לעיר. העיר שלי, היא לא העיר שלו. מועצת העיר שלי מתחלקת בין כל המפלגות ולכל אחד שגר בה, יש את הזכות לייצוג במועצת העיר. ייצוג במועצת העיר, לדעתי, חייב להיות קודם כל לפי העיר עצמה ולאחר מכן לפי מאפיינים אחרים כמו סוג הכיפה, דפוס הצבעות לכנסת, היכרות עם מועמד זה או אחר.
אני לא אגיד לכם במי לבחור ולא אגיד לכם מה טוב לכם או מה לא טוב, אני רק יכול להגיד לכם, שבאו לעיר שלנו, והשתלטו עליה כוחות רעים. אני לא רוצה להגיד לכם למה לבחור ואיך לבחור אבל לפני שאתם בוחרים, דעו שיש רשימה אחת בעיר שלכם, שאסור לבחור בה בתכלית האיסור. הם באו לעיר שלכם במטרה אחת והמטרה הזאת היא לא לעזור לאנשי העיר אלא לעזור לעצמם בלבד.
תבחרו הכל- רק אל תבחרו בכת- זה מסוכן לתושבי העיר שלכם.

גילוי נאות, אני בוחר למפלגת עיר צעירה בראשות איתי שונשיין למועצת העיר, ולאורי אוהד לראשות העיר. שניהם ביחד וכל אחד לחוד יכולים לקדם רבות את הפועל פ"ת על שלל ענפיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 07:47 
Redfan כתב:
תגידו משהו, מי מהרצליה פה?
מה הסיפור עם משה פדלון? מי זה? מה עשה?
מטעם מי הם? (הבנתי שיש שם לא מעט ליכודניקים... אבל חוץ מזה לא יודע כלום)....
יש לו סיכוי בכלל??

למי הסקרים והלך הרוחות - יהיה סיבוב שני
יסעור בטוח יהיה שם, הדר כנראה שגם, אם כי מדברים שמיכאלה מתחילה להפתיע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 08:43 
סמל אישי של המשתמש
דובראש כתב:
אל באנדי כתב:
עמי נאווי כתב:
נועם שחם כתב:
בקיצור - למי מצביעים בהרצליה? אני לא מבדיל בין המועמדים.

ירון עולמי

בר"ג זה באמת טירוף. יש שלטים אלקטרונים שמראים מודעות של המועמדים, וכל כמה שניות מתחלפים. אפשר לעמוד ברמזור 5 דקות רצופות
ועדין לא לראות את כל הפרסומות...

כן, באמת בר"ג טירוף
אבל זה המועמד הכי מפחיד מבחינת לוק, שמו אריק נודלמן
תמונה

בר"ג יש 2 מועמדים מובילים ועוד כמה חסרי סיכויי
המאבק יהיה בין כרמל שאמה לישראל זינגר שרוב הסיכויים הם שכרמל שאמה יהיה המנצח מכיוון שהוא אסף סביבו את הבית היהודי,העבודה,הגימלאים.
שאר האנשים:
מוסרי-היה סגן ראש העיר והוא ותיק מאוד בפוליטיקה המקומית
נודלמן היה יו"ר המועצה מטעם סיעתו של צבי בר
דויד מנע היה ח"כ
צבי שירין -הוא אחד ההזויים כיוון שהוא מתמודד כל מערכת בחירות ב25 שנה האחרונות ומקבל משהו כמו 200 קולות
צביקה ניר הוא חבר מפלגת העבודה לשעבר אבל תמיד התמודד לבד והביא מנדט אחד סיכוייו לנצח אפסיים
רמי גני -עוד ליכודניק בסגנון עבד כי ימלוך
ככל הידוע לי אבי ליליאן מהירוקים פרש ותומך בזינגר

אין בחור אחד שאני רואה את עצמי מצביע לו מהרשימה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
האם אוהדי הפועל מצביעים הורוביץ? מה מחר להצביע, פעם ראשונה שאני יכול להצביע בתל אביב אחריי השינוי בתעודת זהות , האם הצעירים רוב העיר זה מועצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 23:15 
סמל אישי של המשתמש
גרזן אדום כתב:
האם אוהדי הפועל מצביעים הורוביץ? מה מחר להצביע, פעם ראשונה שאני יכול להצביע בתל אביב אחריי השינוי בתעודת זהות , האם הצעירים רוב העיר זה מועצה?

זה חברים של חולדאי.
האופוזיציה היחידה בתל אביב זה עיר לכולנו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 03:22 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
סמ"ר מיל עידן כהן לראשות העיר !!
https://www.facebook.com/idocohenMAYOR

ציטוט:
עידו כהן, בעל תואר ראשון B.A. במוסד אקדמי מוביל.

מרשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 03:58 
סמל אישי של המשתמש
מזכיר לכל תושבי גבעתיים להצביע היום לרן קוניק לראשות העיר, ול-"גבעתיים שלנו" למועצה בשביל ראש עיר נפלא ואדום. אם יש לכם קרובי משפחה או חברים בגבעתיים שכנעו אותם להקדיש 5 דקות וללכת להצביע לרן קוניק, המירוץ צמוד וכל קול קובע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 05:56 
סמל אישי של המשתמש
גרזן אדום כתב:

פתק צהוב ניצן
פתק לבן עיר לכולנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 07:12 
סמל אישי של המשתמש
אשכול מאוד ארוך... למי מצביעים בתל אביב? לא יודע עד כמה אני תופס מניצן הורוביץ הזה...
יש איזה רשימה מבטיחה לפחות להצביע לה?
ועם פירוט קצר אם אפשר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 07:21 
סמל אישי של המשתמש
יוליץ כתב:
אשכול מאוד ארוך... למי מצביעים בתל אביב? לא יודע עד כמה אני תופס מניצן הורוביץ הזה...
יש איזה רשימה מבטיחה לפחות להצביע לה?
ועם פירוט קצר אם אפשר

ניצן המועמד הכי גדול מול חולדה כרגע, וגם הוא כנראה יפסיד לו היום.

עיר לכולנו:
http://city4all.org.il/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 357 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: