תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 09:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 195 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רב"ש
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 22:50 
עם המשחק יש לי פחות בעיה, הוא היה צריך להיגמר במחצית עם חלוץ פחות מקולל.
יש לי בעיה כשאחרי המשחק הוא אומר שהפועל לא צריכה להסתכל על מועדונים יותר גדולים...
בושה וחרפה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 22:53 
ההתנהלות שלו בעייתית ומטרידה, שיוריד את האף, יסתום את הפה שלו ויתחיל להסתכל על הטעויות שהוא עושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 22:58 
חילופים נוראיים ומטרידים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 22:59 
joshsoos כתב:
ההתנהלות שלו בעייתית ומטרידה, שיוריד את האף, יסתום את הפה שלו ויתחיל להסתכל על הטעויות שהוא עושה.

אתה מתחיל לכתוב את זה יותר ויותר. אז.................
אם זה נראה כמו ברווז, שוחה כמו ברווז, הולך כמו ברווז ומגעגע כמו ברווז, כנראה שזה ברווז

Wake up and smell the coffee

נערך לאחרונה על ידי חתול אדום בתאריך 21 אוקטובר 2013, 22:59, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 22:59 
סמל אישי של המשתמש
הפועל שיחקה מצוין בחצי הראשון, כל כך מצוין שקשה להאשים את רן שהכדור לא נכנס לרשת.
במחצית השנייה הפועל נכנסה לפאניקה, לא ברור למה הפסיקה הנעת הכדור שעבדה כל כך מצוין מול הזבל האלו, שהם באמת חסרי יכולת מקצועית, אבל פה אני דווקא תולה את האשמה בשלושה: גילי, סאשה וגורדנה-שפשוט הפסיקו לקבל כדורים בחצי המגרש של הפועל, ולא אין פה שום קשר ליכולת האימון של רן או לחילופים. משם המשחק נתקע אצל הבלמים שהתחילו בהטסת כדורים, בית"ר הריחו דם והגבירו את הלחץ, נכנס להם פוקס, וממש לא הגיע להם לנצח את המשחק הזה. גם אם החילופים היו אחרת יכולנו להפסיד את המשחק הזה באותה צורה. הבעיה הייתה חוסר היכולת לנצח בחצי השני ולא שום דבר אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 23:01 
כמה צפוי שהפסד בטדי וקבלת זרנוק חם מטביב יגרמו פה לגוש האופטימי להתחיל ולאבד את האג'נדה שעליה התבסס מתחילת העונה
הרבה יותר קשה לזהות את הבלוף מההתחלה

לענייננו , אין לי בעיה עם ההשפלה לרומנים
אין לי בעיה עם התיקו מול סכנין ורעננה
אין לי בעיה עם ההפסד בב"ש וגם לא עם ההפסד המביש לנערי בית"ר.

יש לי בעיה רצינית מאוד עם מאמן חכמולוג וגונב דעת.

מאמן שלמשחק מכריע באירופה עולה עם ילד בן 17
מאמן שעולה מול רעננה וסכנין בבית עם 4 קשרים כדי "לבנות שיטה"
מאמן שמביא שוער חדש למרות הוא מחזיק בשוער הנבחרת האולימפית
מאמן שמחתים שחקנים שהוא "מכיר" למרות שבשנה האחרונה הם בילפו או שהוא בכלל לא ראה אותם משחקים
מאמן שמחליט שבגיל 40 הוא יעשה מיגאל אנטבי שחקן
מאמן שמעלה בטדי מול 30 אלף צופים ברגעי ההכרעה שחקן שלא שיחק מתחילת העונה
והכי גרוע - מאמן שמקפיד לשמור על מעמדו בתקשורת ומתראיין כמעט כל שבוע בידיעות, מעריב, הארץ, 103, יציע העיתונות, האולפן של one ועוד ועוד וממשיך בנאומיו מעוררי הבחילה ששזורים בזחיחות וביהירות שמהם אפילו מוריניו יכול ללמוד .

אני לא יודע אם הוא יפוטר במהלך העונה או שיחזיק עד סופה
אבל דבר אחד כבר הבנתי, אמנם הוא הצליח לגנוב אליפות מקרית בק"ש, אבל מדובר בבלוף. ובלופים סופם להתגלות.

נערך לאחרונה על ידי pogi בתאריך 21 אוקטובר 2013, 23:04, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 23:04 
pogi כתב:
כמה צפוי שהפסד בטדי וקבלת זרנוק חם מטביב יגרמו פה לגוש האופטימי להתחיל ולאבד את האג'נדה שעליה התבסס מתחילת העונה
הרבה יותר קשה לזהות את הבלוף מהתחלה

איפה ראית פה מישהו ששינה אג'נדה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 23:05 
אוגוסטוס היל כתב:
הבן אדם עושה עבודה בקבוצה, אין ספק. רואים שיטה, רואים דרך (ברוב הזמן)
אני גם מקווה שהוא יישאר עוד הרבה שנים.
שום דבר בעולם לא מצדיק ולא מסביר ניהול משחק כל כך מחפיר בחצי השני. אלוהים ישמור.
הניסיון הזה "לשלוף שפנים", להביא אותה בקלף שיפתיע את כולם.
ואף מילה על אנטבי
ההפסד הזה 100% על רב"ש

העמיד יופי של קבוצה,ובעט בדלי עם החילופים.
שיפר את ההגנה,אבל עדיין הבעיה הכי גדולה שלנו זה הכושר הגופני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 23:07 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
הפועל שיחקה מצוין בחצי הראשון, כל כך מצוין שקשה להאשים את רן שהכדור לא נכנס לרשת.
במחצית השנייה הפועל נכנסה לפאניקה, לא ברור למה הפסיקה הנעת הכדור שעבדה כל כך מצוין מול הזבל האלו, שהם באמת חסרי יכולת מקצועית, אבל פה אני דווקא תולה את האשמה בשלושה: גילי, סאשה וגורדנה-שפשוט הפסיקו לקבל כדורים בחצי המגרש של הפועל, ולא אין פה שום קשר ליכולת האימון של רן או לחילופים. משם המשחק נתקע אצל הבלמים שהתחילו בהטסת כדורים, בית"ר הריחו דם והגבירו את הלחץ, נכנס להם פוקס, וממש לא הגיע להם לנצח את המשחק הזה. גם אם החילופים היו אחרת יכולנו להפסיד את המשחק הזה באותה צורה. הבעיה הייתה חוסר היכולת לנצח בחצי השני ולא שום דבר אחר.

איבדנו את השליטה במגרש ובמשחק אחרי החילוף של גרזיצ'יץ' (שלשם שינוי היה טוב ונראה פחות כמו בטטה).

בכל מקרה כל משחק אנחנו משתפרים.
ההפסד היום הוא לוזריות נטו, ולא בגלל שהיינו חלשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 23:08 
pogi כתב:

מאמן שמחתים שחקנים שהוא "מכיר" למרות שבשנה האחרונה הם בילפו או שהוא בכלל לא ראה אותם משחקים
והכי גרוע - מאמן שמקפיד לשמור על מעמדו בתקשורת ומתראיין כמעט כל שבוע בידיעות, מעריב, הארץ, 103, יציע העיתונות, האולפן של one ועוד ועוד וממשיך בנאומיו מעוררי הבחילה ששזורים בזחיחות וביהירות שמהם אפילו מוריניו יכול ללמוד .
אתה קצת חם ומגזים.
לקרוא לו בלוף מקצועית זה פשוט לא נכון.
לגבי הגונב דעת אני לגמרי איתך , הוא עובר את אברם בסיבוב.

אבל דבר אחד כבר הבנתי, אמנם הוא הצליח לגנוב אליפות מקרית בק"ש, אבל מדובר בבלוף. ובלופים סופם להתגלות.

אתם חם מזג כנראה וקצת מגזים.
לגבי הגונב דעת אני איתך לגמרי, הוא עובר את אברם בסיבוב

נערך לאחרונה על ידי bruno conti בתאריך 21 אוקטובר 2013, 23:11, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 23:09 
גביזון כתב:
לא ברור מבחינת ניהול הקבוצה, העניין הזה שלא משנה איזה קבוצה זבל'ה טיפה תשמור עליך בחצי שלך, ממש טיפטיפה, ואתה מעיף כדורים למעל או מחזיר לשוער עד שלוחצים גם אותו והוא מעיף למעלה. לא יודעים לעבור חצי שהקבוצה השניה מבינה שהשד הפועל הוא לא שד.

זה קרה רק אחרי שהשחקנים שלנו התעייפו(ממה?הם הרי לא שיחקו שבועיים).כל עוד היה להם כושר הם השתחררו בקלות מהלחץ של בית"ר והקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 23:11 
אם הוא ימשיך ככה יגיע השלב שהשחקנים יפסיקו לספור אותו.
שחקנים רוצים וצריכים מאמן ולא קשקשן וגונב דעת בתקשורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 23:12 
סמל אישי של המשתמש
זה קר רק אחרי שהוציאו את בריאן.
החלשת את ההגנה כי אנטבי כבר לא זה.
החלשת כת מרכז המגרש כי הוצאת את בריאן. והפכת אותו ללחיץ יותר עם גורדנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 23:13 
nati כתב:
גביזון כתב:
לא ברור מבחינת ניהול הקבוצה, העניין הזה שלא משנה איזה קבוצה זבל'ה טיפה תשמור עליך בחצי שלך, ממש טיפטיפה, ואתה מעיף כדורים למעל או מחזיר לשוער עד שלוחצים גם אותו והוא מעיף למעלה. לא יודעים לעבור חצי שהקבוצה השניה מבינה שהשד הפועל הוא לא שד.

זה קרה רק אחרי שהשחקנים שלנו התעייפו(ממה?הם הרי לא שיחקו שבועיים).כל עוד היה להם כושר הם השתחררו בקלות מהלחץ של בית"ר והקהל.

לא קשור לכושר.
מנטלית לא להוביל אחרי מחצית כזאת זה שובר.
תוסיף את זה ששחיקת בטדי , תוסיף ניהול משחק שערורייתי של רבש בחצי שני
וקיבלת תוצאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 23:21 
bruno conti כתב:
nati כתב:
גביזון כתב:

לא קשור לכושר.
וקיבלת תוצאה.

ועוד איך קשור לכושר הגופני של 2 עושי המשחק שלנו.כשהם תעייפו,והחילוף של גרזיצ'יץ'שהחזיק לנו את כל האמצע,אבדנו את כל המשחק המסודר והשליטה במגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רב"ש
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 23:39 
nati כתב:
bruno conti כתב:
nati כתב:
גביזון כתב:

לא קשור לכושר.
וקיבלת תוצאה.

ועוד איך קשור לכושר הגופני של 2 עושי המשחק שלנו.כשהם תעייפו,והחילוף של גרזיצ'יץ'שהחזיק לנו את כל האמצע,אבדנו את כל המשחק המסודר והשליטה במגרש.

לא היתה שום בעיה של כושר גופני אלא של חילופים לא קשורים כשמהצד השני אלי כהן מחזק את הקישור
גורדנה וסאשה הם לא שחקנים שמסוגלים להחזיק אמצע בטדי כשביתר בהתלהבות גם אם הם היו בכושר שיא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: רב
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 23:43 
אבי כתב:
nati כתב:
bruno conti כתב:
nati כתב:
גביזון כתב:

לא קשור לכושר.
וקיבלת תוצאה.

לא היתה שום בעיה של כושר גופני אלא של חילופים לא קשורים כשמהצד השני אלי כהן מחזק את הקישור
גורדנה וסאשה הם לא שחקנים שמסוגלים להחזיק אמצע בטדי כשביתר בהתלהבות גם אם הם היו בכושר שיא

אסור היה להוציא את גרזיצ'יץ.אבל עוד לפני החילוף שלו ראו שבגלל שגילי וגורדנה התעייפו אבדנו את השליטה ואת המשחק המאורגן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 23:55 
חתול אדום כתב:
joshsoos כתב:

אתה מתחיל לכתוב את זה יותר ויותר. אז.................
אם זה נראה כמו ברווז, שוחה כמו ברווז, הולך כמו ברווז ומגעגע כמו ברווז, כנראה שזה ברווז

Wake up and smell the coffee

אז מה אתה רוצה לפטר אותו?!
את מי תביא במקומו?!
גם אם זה מה שאתה חושב אולי תשמור לעצמך אנשים עוד עלולים להאמין לך...

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 00:06 
bruno conti כתב:
pogi כתב:

אתה קצת חם ומגזים.
לגבי הגונב דעת אני לגמרי איתך , הוא עובר את אברם בסיבוב.

אתם חם מזג כנראה וקצת מגזים.
לגבי הגונב דעת אני איתך לגמרי, הוא עובר את אברם בסיבוב

אני מצטער אבל מאמן שעושה שגיאות של טירון משחק אחרי משחק זה בלוף
אני באמת לא יודע להגיד אם זה בגלל חוסר הבנה מקצועי בסיסי או רצון לשחק אותה "החכמולוג" שילמד את כולם מה זה כדורגל, אבל מרגע בניית הקבוצה ועד עכשיו נעשות שגיאות חמורות בכל המישורים- החתמה שגויה של שחקנים, טקטיקות לא מתאימות למשחקים, הרכבים תמוהים וחילופים הזויים.
בשלב הזה זה נראה פשוט גדול עליו

דרך אגב, לדעתי הרבה אנשים פה מקבלים רושם שגוי לגבי היכולת של הקבוצה בגלל ההשוואה לקבוצה של שנה שעברה
אין ספק שיש שיפור אבל להשוות את הקבוצה לזוועה של שנה שעברה זו באמת חכמה קטנה מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 00:49 
סמל אישי של המשתמש
זו הפועל הכי טובה מאז 2010/2011.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 00:51 
סמל אישי של המשתמש
מאמן שחצן ויהיר ברמות שאני לא זוכר. הכל עליו. 3 נצחונות מ-10 משחקים. ספורי פותח נגד פאנדורי. או יצחק נכנס נגד רעננה. פדידה ואנטבי, שלא ראו דקת משחק העונה, נכנסים במשחק כזה. הלו, סוף אוקטובר ואתה מתנהל בעולם משלך, כאילו זה משחק טרום עונה ואפשר לנסות דברים שיוציאו אותך גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 00:53 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
מאמן שחצן ויהיר ברמות שאני לא זוכר. הכל עליו. 3 נצחונות מ-10 משחקים. ספורי פותח נגד פאנדורי. או יצחק נכנס נגד רעננה. פדידה ואנטבי, שלא ראו דקת משחק העונה, נכנסים במשחק כזה. הלו, סוף אוקטובר ואתה מתנהל בעולם משלך, כאילו זה משחק טרום עונה ואפשר לנסות דברים שיוציאו אותך גדול.

אם הוא היה משתמש באותם חילופים אז היו אומרים שהוא מביא אותם מהבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 00:58 
לא חושב שהוא יהיר ולא שחצן,נהנתי מאוד לראות את הפועל במחצית הראשונה,לא זוכר שליטה כזאת מוחלטת שלנו בטדי למשך מחצית שלמה המון זמן.
שגה קשות עם החילופים,אבל מטעויות לומדים ואם הפועל תדע לשחק 90 דקות כמו שצריך ונשחזר את היכולת במחצית הראשונה יהיה בסדר.
ובכל מקרה,אחד המשחקים היותר מתסכלים שיצא לי לראות בזמן האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 01:11 
סמל אישי של המשתמש
הצורה ששיחקנו במחצית הראשונה כיף גדול (שלא יעבוד מול קבוצה מסתגרת שלא יעבדו עליכם עם זה שוב) במחצית השנייה מהרגע שכף רגלו של גרזיצי'ץ דרכה בחוץ נגמר המשחק שלנו, השליטה במרכז המגרש שהיתה כל כך יוצאת מהכלל בכל השעה הראשונה נעלמה, יכל להציל אותנו מההפסד הזה אם בחילוף השלישי היה מעלה את שי כדי לייצב את האמצע.

הפסיד את המשחק בחילופים לצערי הרב, כל החילופים פשוט היו רעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 01:12 
הבעיה שנושא החילופים הלא נכונים חזר על עצמו במשחקים רבים העונה - באר שבע, רעננה , היום ועוד.
אפילו מאמן קבוצת הנוער קורצקי התייחס לזה בתגובה לדבריו של רבש. לא הבין איך רבש לא הכניס למשחק את טועמה או שי.
והיום שוב הנושא חזר על עצמו.
נראה כאילו רב"ש לא הבין את מהות המשחק מבחינת האוהדים .

נערך לאחרונה על ידי קודם ניקח גביע אחרי זה בתאריך 22 אוקטובר 2013, 01:22, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 01:16 
סמל אישי של המשתמש
מוות כתב:
ערן כתב:
ואם לסבתא שלי היו גלגלים הייתי תופס איתה טרמפ מגן החיות ישר לטדי בלי להמתין לשאטלים. שקודם יעשה חילופים שאשכרה יגדילו את הסיכוי שלנו לנצח (או לפחות לא יגמרו לנו את המשחק) ואז נדאג למה אומרים אוהדי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 01:17 
סמל אישי של המשתמש
מוות כתב:
ערן כתב:

כן, יש המון תלונות על ההכנסה של מלכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 01:17 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
שחר כתב:
שיטה :HEART2: :HEART2:

חבל שאתה סתם מזלזל
תראה בארסנל, הטמיעו שיטה, ומאז הם הקבוצה הכי טובה באנגליה*

* פלוס הביאו שחקן זניח שהפך שם את הכל.

מה הקטע עם ההקבלה האידיוטית הזאת?
אותו דבר אני יכול להגיד שאינטר החתימו הקיץ בערך רק את הוגו קאמפניירו ואיקארדי(פתח פעם אחת מתחילת העונה) והם נראים מעולה אחרי עונה פח כי הם החליפו מאמן שהוא דרך אגב נחשב אולי הכי שיטתי באיטליה. והם איבדו את קסאנו סטנקוביץ' וגארגנו. גם ברומא הכי הרבה קרדיט מגיע למאמן. לא מזמן היה סקר באתר אוהדים ואיזה 95% נתנו קרדיט למאמן על איך שהקבוצה נראית, בשנים קודמות היו פותחים שמפניות אחרי עונה פחות מ50 שערי חובה וכרגע הם עם אחד בשמונה משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 01:19 
ההפסד היום עליו, ההדחה מאירופה עליו, ״השיטה והדרך״ עליו, גם הפלייאוף התחתון עליו. והחרא? על הראש שלנו, אלה שחוזרים מטדי בשתיים בלילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 01:39 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
חתיכת אפס שחצן עם אגו שלא נגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 195 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: