תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 10:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 73 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רמה"ש-הפועל ת"א, יום שבת, 18:45
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 10:45 
סמל אישי של המשתמש
אין כזה דבר לשחק באמצע תהליך שזרוע, זו המצאה.
מה גם שבני יהודה משחקים יום לפני המחלה בשכונת התקווה בעוד המחלה משחקת בבלומפילד.

שוב מזלזלים באינטליגנציה של האוהדים, מה חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 10:50 
אחרי התשובה הזו הפסקתי להתווכח כי אני לא נוהג להתווכח בעניינים שבהם אין לי מושג.
שזרוע לפי מה שאני זוכר הוא בד"כ שלושה שבועות ולא שבועיים ותיאורטית יכול להיות שהוא נמשך כמו שהם אומרים ובשביל שמכבי לא ישחקו שני משחקי חוץ אז הם נותנים להם לשחק משחק. לא יודע. אני לא אגרונום. להגיד שזה נשמע הגיוני להדיוט כמוני? וואלה לא יודע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 10:53 
יהלום אדום כתב:
redrony כתב:
ג'וש, זו התשובה שקיבלתי בפייסבוק מהפועל:
ציטוט:
השזרוע לא נגמר ואחרי המשחק שייערך בו העבודות יימשכו, כך על פי הנהלת בלומפילד וההתאחדות, הם נאצלים לאפשר משחק אחד למרות שהעבודות לא הסתיימו סופית. כתבנו לך את זה בתשובה הראשונה. ניסינו לבדוק את העניין, אין לנו שום רצון לשחק מחוץ לבלומפילד, אין קונספירציה, אין שקר, ואין הונאה

או שיש לנו בקבוצה אנשים תמימים או שהם מטומטמים.
נאלצים לאפשר משחק אחד למרות שהעבודות לא הסתיימו סופית? מה זו השטות הזו
או שנגמר השיזרוע או שלא, או שניתן לשחק או שלא, אין באמצע

נאלצים כביכול כדי שמכבי לא ישחקו שני משחקים מחוץ לבלומפילד.
אבל הם צריכים להחליט על תשובה מסודרת כי ברוב מוחלט של המגרשים כן משחקים תוך כדי השזרוע ולא עוברים למגרש אחר, ובכל מקרה שזרוע לא לוקח חודש. בין אם הבלבול מוח הזה מגיע אך ורק מהיכלי הספורט, או מתואם עם הקבוצות זה לא כל כך משנה כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 11:13 
redrony כתב:
אחרי התשובה הזו הפסקתי להתווכח כי אני לא נוהג להתווכח בעניינים שבהם אין לי מושג.
שזרוע לפי מה שאני זוכר הוא בד"כ שלושה שבועות ולא שבועיים ותיאורטית יכול להיות שהוא נמשך כמו שהם אומרים ובשביל שמכבי לא ישחקו שני משחקי חוץ אז הם נותנים להם לשחק משחק. לא יודע. אני לא אגרונום. להגיד שזה נשמע הגיוני להדיוט כמוני? וואלה לא יודע...

שלושה שבועות,מיום המשחק האחרון לפני השזרוע,עד יום המשחק אחרי השזרוע.באמצע מחמיצים רק 2 שבתות.
מישהו מוכן להסביר לי איך זה שבחיפה למרות השזרוע אף פעם לא סוגרים את המגרש למשחקים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 11:17 
סמל אישי של המשתמש
מטריף את השכל. עושים מאיתנו צחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 11:20 
אדום נחמד כתב:
מטריף את השכל. עושים מאיתנו צחוק.

לגמרי. מי אחראי על הזוועה הזאת?
למה כל שנה צריך לסבול מהחרא הזה, ולמה לעזאזאל המועדון לא עושה כלום.
באמת שאני מתחבר לתסכול. נשבר הזין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 11:28 
זה ממש מטומטם
מה זה אשמתנו שהמשחק בית של מכבי בא אחרי הפגרה
באותה מידה זה היה יכול להיות אנחנו ואז מה? היו גורמים למכבי לעזוב את בלומפילד גם כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 11:43 
אלון כתב:
זה ממש מטומטם
מה זה אשמתנו שהמשחק בית של מכבי בא אחרי הפגרה
באותה מידה זה היה יכול להיות אנחנו ואז מה? היו גורמים למכבי לעזוב את בלומפילד גם כן?

השאלה היחידה היא האם השזרוע אכן נמשך. אם כן, אין לנו מה לבוא בטענות. זה פייר לגמרי שמכבי לא ישחקו שני משחקי בית מחוץ לבלומפילד ואם צריך להפסיק את השזרוע לשבוע, זה הגיוני וגם הגיוני שבני יהודה משחקת בשכונה בשביל לא לעשות יותר נזק לדשא שנמצא באמצע שזרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 11:47 
רוני, השזרוע היה לפני שבועיים, לאיפה יש לו להימשך? עד השבוע הבא זה שלושה שבועות שלא שיחקו עליו, שיחפשו אחרים לעבוד עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 11:53 
joshsoos כתב:
רוני, השזרוע היה לפני שבועיים, לאיפה יש לו להימשך? עד השבוע הבא זה שלושה שבועות שלא שיחקו עליו, שיחפשו אחרים לעבוד עליהם.

לא יודע, לא מבין בזה. אני לא חקלאי ולא מבין מה זה בכלל אומר הזרוע הזה. מתמטית, בשבת ימלאו לשזרוע 19 יום (אם הוא אכן התחיל ב-7) שזה פחות מהשלושה שבועות המדוברים. יכול להיות, באמת שאין לי מושג, שאם משחקים עליו באמצע, הוא צריך עוד כמה ימים להתאושש. יכול להיות שזה לא שלושה שבועות, אלא 24 יום, יכול להיות הרבה דברים. קצת קשה לי לבוא בטענה שדופקים אותי בשנייה שאני לא יודע על מה אני מדבר.
הדבר היחיד שהיה נראה לי מוזר זה שמכבי משחקים שם באמצע. אבל אם אכן הפסיקו את השזרוע ליום אחד בשביל לא לדפוק אותם יותר, זו טענה סבירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 11:59 
למה אתה לא יכול, יש לך שנים של נסיון עם שזרועים, מתי לקח חודש לשזרוע? מתי זה לוקח ככה במגרשים אחרים, שברובם בכלל משחקים תוך כדי התהליך חופשי.
ואם הדשא באמת חייב את כל הזמן הזה, אתה חושב שה'הפסקה' ליום אחד ומשחק עליו תעזור לו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 12:02 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
joshsoos כתב:

לא יודע, לא מבין בזה. אני לא חקלאי ולא מבין מה זה בכלל אומר הזרוע הזה. מתמטית, בשבת ימלאו לשזרוע 19 יום (אם הוא אכן התחיל ב-7) שזה פחות מהשלושה שבועות המדוברים. יכול להיות, באמת שאין לי מושג, שאם משחקים עליו באמצע, הוא צריך עוד כמה ימים להתאושש. יכול להיות שזה לא שלושה שבועות, אלא 24 יום, יכול להיות הרבה דברים. קצת קשה לי לבוא בטענה שדופקים אותי בשנייה שאני לא יודע על מה אני מדבר.
הדבר היחיד שהיה נראה לי מוזר זה שמכבי משחקים שם באמצע. אבל אם אכן הפסיקו את השזרוע ליום אחד בשביל לא לדפוק אותם יותר, זו טענה סבירה.

האמת שזו טענה דיי טיפשית. אם לא משחקים במהלך שיזרוע אז לא משחקים, לא אמורים להיות יוצאים מן הכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 12:14 
יהלום אדום כתב:
redrony כתב:
joshsoos כתב:

האמת שזו טענה דיי טיפשית. אם לא משחקים במהלך שיזרוע אז לא משחקים, לא אמורים להיות יוצאים מן הכלל.

אני זוכר יוצא מהכלל לפחות פעם אחת, שהיינו צריכים לארח באירופה. אני חושב שזה היה בליגת האלופות.
וג'וש, אין לי נסיון בשזרועים. אני שוב אומר, בשבת זה יהיה 19 יום בשבת אחרי זה, היום של המשחק נגד עכו, 26 יום. אני יודע כמה בדיוק לוקח שזרוע? אתה יודע? מה זה אומר שפתאום משחקים באמצע, האם זה מעכב?
אני לא איש קונספירציות. היה לי משהו אחד מוזר, קיבלתי עליו תשובה. אני יכול לחשוב שכולם מנסים לדפוק אותי. בקטע הספציפי הזה, אני בוחר שלא. אין להפועל אינטרס לשחק בנתניה ואין להם אינטרס "לשמור על שתיקה" אם דופקים אותם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 12:21 
בטח שיש אינטרס, שבשנה הבאה לא ידפקו אותנו.
ואתה כזה גם בדברים אחרים אז זה בסדר ;)

אין כאן שום קונספירציה, מה שיש זה סיפור כיסוי. אתה בוחר שלא להאמין בזה, סבבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 12:33 
joshsoos כתב:

הבנתי, השאלה היא כיסוי למה, לזה שהושג הסדר שכולם נדפקים פעם אחת והפועל הסכימו לזה? אולי. אתה מבין שגם ככה המספרים שנתת, בהסתמך על מה שאנחנו זוכרים מהעבר פחות או יותר, הם על הגבול. אבל מילא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 12:41 
redrony כתב:
joshsoos כתב:

הבנתי, השאלה היא כיסוי למה, לזה שהושג הסדר שכולם נדפקים פעם אחת והפועל הסכימו לזה? אולי. אתה מבין שגם ככה המספרים שנתת, בהסתמך על מה שאנחנו זוכרים מהעבר פחות או יותר, הם על הגבול. אבל מילא...

לא חביבי, המספרים שלך לא נכונים. מתי היה שזרוע של יותר משלושה שבועות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 13:12 
nati כתב:
redrony כתב:

שלושה שבועות,מיום המשחק האחרון לפני השזרוע,עד יום המשחק אחרי השזרוע.באמצע מחמיצים רק 2 שבתות.
מישהו מוכן להסביר לי איך זה שבחיפה למרות השזרוע אף פעם לא סוגרים את המגרש למשחקים?

אם אני זוכר נכון, הענין הוא הבדלי מזג האוויר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 13:26 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
nati כתב:
redrony כתב:

אם אני זוכר נכון, הענין הוא הבדלי מזג האוויר.

לא, ההבדל הוא באופן התהליך.
במקדש מוציאים את כל הדשא הקיצי וזורעים דשא חורפי, ואז בתום העונה שותלים מחדש את הדשא הקיצי.
בקללה מערבבים דשא חורפי וקיצי ביחד אז אפשר להמשיך לשחק עליו.
גם אם נזרום עם עצם התהליך, לא ברור איך המחלה משחקים בשבוע הבא במקדש ובני יהודה משחקים במקביל בשכונה, ושבוע אחרי זה הפועל משחקים בנתניה. זה תהליך שלוקח 3 שבועות ואמור בכל מקרה להסתיים לפני המשחק שלנו מול עכו.
מישהו פה טועה במקרה הטוב ומשקר במקרה הפחות טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 13:36 
joshsoos כתב:
redrony כתב:
joshsoos כתב:

אתה רוצה להכנס למתמטיקה בשביל הכיף?
מיום שהתחיל השזרוע עד שבת הקרובה יעברו 19 ימים. כבר זה לא שלושה שבועות. יכול להיות שהמשחק שישחקו בבלומפילד מעכב את השזרוע בעוד כמה ימים?
אתה אולי יודע ויכול להגיד לי חד משמעית שלא. אני לא יודע. אני לא יודע גם למה השנה עושים את השזרוע באמצע אוקטובר ולפעמים עושים אותו באמצע נובמבר. אולי גם זה פקטור בזמן של השזרוע.
השורה התחתונה היא שאני לא לא מחפש איפה דופקים אותי וכמו שאמרתי, היה משהו אחד שהיה נראה לי לא הגיוני וקיבלתי עליו הסבר. סיפק אותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 14:49 
redrony כתב:
joshsoos כתב:
redrony כתב:
joshsoos כתב:

אתה רוצה להכנס למתמטיקה בשביל הכיף?
מיום שהתחיל השזרוע עד שבת הקרובה יעברו 19 ימים. כבר זה לא שלושה שבועות. יכול להיות שהמשחק שישחקו בבלומפילד מעכב את השזרוע בעוד כמה ימים?
אתה אולי יודע ויכול להגיד לי חד משמעית שלא. אני לא יודע. אני לא יודע גם למה השנה עושים את השזרוע באמצע אוקטובר ולפעמים עושים אותו באמצע נובמבר. אולי גם זה פקטור בזמן של השזרוע.
השורה התחתונה היא שאני לא לא מחפש איפה דופקים אותי וכמו שאמרתי, היה משהו אחד שהיה נראה לי לא הגיוני וקיבלתי עליו הסבר. סיפק אותי

זה אף פעם לא היה יותר משלושה שבועות, או 19 וחצי יום בשבילך, לא שזכור לי לפחות. זה מה שאני יודע, ושזרוע נעשה שנים ארוכות. מה השתנה הלילה הזה? למה מכבי משחקים אם זה לא טוב לדשא? אתה עם הגישה הזו של 'לא מחפש איפה דופקים אותי' תמיד, אבל זה לא שמי שנוהג אחרת מחפש איפה כן דופקים אותו. אותך זה סיפק כי אתה לא ספקן, ככה פשוט. הספקנים ימשיכו לשאול ולתמוה מה הסיפור כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 15:36 
שער 7 הוא אדום כתב:
רגע,זה סוג של חובה לקיים משחק מחוץ לבלומפילד,כי גם האחרות מקיימות?
כי אם כן,זה הדבר הכי מטוטמם ששמעתי אי פעם,ואין ספק שזה מאפיל על כל דבר שאי פעם קרה בכדורגל פה....

!!!!!!!!!!!

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 15:42 
ההנחה שלי היא שזה לאו דווקא העניין ש"כל אחת תנדוד למשחק בית אחד", יותר העניין שכדי למזער נזקים למכבי הפועל מקבלת משחק נדידה אחד, אם מכבי היו משחקים גם שבוע הבא מחוץ לבלומפילד אז כמעט בטוח שהפועל יכלה לארח כמו שצריך שבוע אחרי, אבל מכיוון שזה לא הגיוני שהם ישחקו פעמיים בחוץ ואנחנו בכלל לא יש מין פשרה/קומבינה.
תפסיקו להיות בהלם מדברים כאלה, ישראל היא מדינה מופלאה ומדהימה, כל יום אני מופתע מחדש עד כמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
"נעודד כשתצליחי וכשלא רק נגביר את הקצב..."

ממשיכים לתמוך. ממשיכים לעודד. ממשיכים להאמין בשחקנים ובמאמן, התוצאות עוד יגיעו.

מכירת הכרטיסים למשחק החוץ ברמת השרון ביום שבת (18:45) החלה. ניתן לרכוש כרטיסים במתחם 'חודורוב' היום (ד') עד השעה 18:00, מחר (ה') בין 10:00-18:00 וביום שישי בין 9:00- 12:00. כל העת ניתן לרכוש כרטיסים גם באתר 'לאן'.

מחיר כרטיס 55 ש"ח (ביום המשחק בקופות 50 ש"ח).

יאללה הפועל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: רמה"ש-הפועל ת"א, יום שבת, 18:45
הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
מולי לוי כתב:
hapoel15 כתב:
נופל על הקלאסיקו

מעניין תתחת

!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 11:11 
סמל אישי של המשתמש
מקווה שאף אחד לא יעיז לקנות דרך לאן. לקנות רק במגרש ולא לשלם שקל יותר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: רמה"ש-הפועל ת"א, יום שבת, 18:45
הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 11:12 
לוסיאנו דה ברונו כתב:
מקווה שאף אחד לא יעיז לקנות דרך לאן. לקנות רק במגרש ולא לשלם שקל יותר!

!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
מחיר אחיד ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
מקוה שנבקיע גול מוקדם,זה הולך להיות בונקר...

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 11:59 
פאביו כתב:
מקוה שנבקיע גול מוקדם,זה הולך להיות בונקר...

חותם עד סוף העונה שכל קבוצה תשחק נגדנו בונקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 11:59 
למעונינים -את המשחק הזה
ניתן לקנות בלאן עם ההטבה של ישראכרט 1+1

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 73 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: