תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 11:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 267 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל באילת יום ראשון 19:30 (אשכול מקצועי)
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 20:53 
KingAlpaca כתב:
די כבר, ביבי.

פשוט אין לך מושג.
תסתכל על הקבוצות בליגה
ממש לא ברור שאנחנו לא נהייה היורדת והמשפט הזה נכון לגבי 8 קבוצות השנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 20:55 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
סמכו על ארז שהוא ממש לא בחן את קאונסיל במשחק הזה, הוא יודע טוב מאוד שזה שחקן שלא שווה כלום
קאונסיל שיחק כי בדקות אחרונות מול לחץ אתה מסורתית משחק עם שלושה מובילי כדור (אתם בטח זוכרים את הימים שלא היתה לנו האופציה לעשות את זה ולא היינו עוברים את החצי), ולהעלות את אריאלי פתאום לדקות האלה זה לא רציני וגם לא הוגן לילד

ברור שזה שחקן חלש להחריד, באמת מהזרים הגרועים שנחתו בהפועל, פשוט אין בו כלום והאכזבה שלי היא כי במקרה שלו לא היה צפוי מזה (להביא ישר מהמכללות שחקן של 10 נק' ב-35% מהשדה במכללה כל כך חלשה בתור סניור זה אחד הרקורדים המביכים שראיתי, אם אתה מהמר על שחקן מכללות לפחות שיהיה שחקן מכללות טוב)
אפילו מעבר לסטטיסטיקה, גם ברמת היכולות זה שחקן שתוך דקה מבינים שהוא לא יודע לקלוע ולא יודע לכדרר (ואין לו נתונים פיזיים/אתלטיים כדי לפצות על זה)

קל ליפול על ארז (הטכניות שלו זה שערוריה) אבל בסה"כ הקבוצה נראית טוב יחסית מול קבוצות חזקות מאוד בליגה, ואני מקווה שאתם מבינים אחרי היום כמה זה לא טריוויאלי לנצח את הרצליה
ראיתי הרבה משחקים ובסה"כ אנחנו מהקבוצות שנראות יותר טוב בליגה (ברמה הקבוצתית) עד עכשיו, אני מקווה שלפחות ההפסד הזה יתן לנו מוטיבציה להשקיע בגארד זר טוב

כולם מבינים את זה
כולם גם מבינים שעם עוד זר טוב הפועל יכולה להיות קבוצה חזקה מאד בליגה
כולם גם מתוסכלים רצח מההפסד בשניה האחרונה
אין קשר בין הדברים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 20:55 
אפשר להעלות השערות : אם יונתן היה על המגרש (וזה נכון) , אם ארז לא מקבל טכנית (וזה נכון) , אם קאונסיל לא היה על המגרש (וזה אולי נכון) אבל עדיין ההחלטות של המאמן הביאו אותנו למצב של ניצחון מול קבוצה שקיבלה הרבה מחמאות לפני תחילת הליגה.
אבל אם נסתכל על העובדות אז מי שלקחו לנו את הניצחון, כמו שהן אוהבים לעשות היו השופטים ב- 3 טעויות בדקה האחרונה (עבירה של מתן, צעדים ואילת הוציאה את הכדור). אלו עובדות !!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 21:05 
גביזון כתב:
Fez כתב:
סמכו על ארז שהוא ממש לא בחן את קאונסיל במשחק הזה, הוא יודע טוב מאוד שזה שחקן שלא שווה כלום
קאונסיל שיחק כי בדקות אחרונות מול לחץ אתה מסורתית משחק עם שלושה מובילי כדור (אתם בטח זוכרים את הימים שלא היתה לנו האופציה לעשות את זה ולא היינו עוברים את החצי), ולהעלות את אריאלי פתאום לדקות האלה זה לא רציני וגם לא הוגן לילד

ברור שזה שחקן חלש להחריד, באמת מהזרים הגרועים שנחתו בהפועל, פשוט אין בו כלום והאכזבה שלי היא כי במקרה שלו לא היה צפוי מזה (להביא ישר מהמכללות שחקן של 10 נק' ב-35% מהשדה במכללה כל כך חלשה בתור סניור זה אחד הרקורדים המביכים שראיתי, אם אתה מהמר על שחקן מכללות לפחות שיהיה שחקן מכללות טוב)
אפילו מעבר לסטטיסטיקה, גם ברמת היכולות זה שחקן שתוך דקה מבינים שהוא לא יודע לקלוע ולא יודע לכדרר (ואין לו נתונים פיזיים/אתלטיים כדי לפצות על זה)

קל ליפול על ארז (הטכניות שלו זה שערוריה) אבל בסה"כ הקבוצה נראית טוב יחסית מול קבוצות חזקות מאוד בליגה, ואני מקווה שאתם מבינים אחרי היום כמה זה לא טריוויאלי לנצח את הרצליה
ראיתי הרבה משחקים ובסה"כ אנחנו מהקבוצות שנראות יותר טוב בליגה (ברמה הקבוצתית) עד עכשיו, אני מקווה שלפחות ההפסד הזה יתן לנו מוטיבציה להשקיע בגארד זר טוב

כולם מבינים את זה
כולם גם מבינים שעם עוד זר טוב הפועל יכולה להיות קבוצה חזקה מאד בליגה
כולם גם מתוסכלים רצח מההפסד בשניה האחרונה
אין קשר בין הדברים

אני ממש לא בטוח שכולם מבינים את זה.
פז אומר (ובצדק) שאחרי שני מחזורים הפועל היא בפירוש בין הקבוצות היותר טובות בליגה.
לפני שבועיים ההיסטריה פה הייתה בשיאה.
מעבר לתוצאות הטובות צריך לשים לב שהפועל משחקת מצוין. אני לא ראיתי קבוצה בליגה שמשחקת כדורסל יותר טוב משלנו.
בתקווה שנצליח להביא גארד טוב ושהארפר יכנס לעניינים, עם כל העצבים על ההפסד המיותר, בהחלט יש מקום לאופטימיות זהירה שזה לא טריוויאלי בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 21:17 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 21:19 
סמל אישי של המשתמש
מה עם בראון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 21:20 
Fez כתב:

קל ליפול על ארז (הטכניות שלו זה שערוריה)

די עם זה כבר! חלאס! שהבן אדם יבוא לפני המשחק ויבקש לפתוח את המשחק בפיגור 2-0 בתמורה לזה שלא ישרקו לו טכנית ברבע השלישי. בלתי הגיוני שבכל משחק נקבל טכנית בגלל הקריזות שלו ברגעים קריטיים. כן, השופטים אוהבים לזיין אותנו, אבל די כבר, אתה לא אפי הנמר - תירגע!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 21:20 
אני לא הסתכלתי כמעט על משחקים של קבוצות אחרות אבל אני חושב שאנחנו רחוקים מלהיות קבוצה טובה. רחוקים מאד. יש לנו דקות טובות אבל הרבה יותר דקות מזעזעות. קשה כרגע להחליט איזה משחק משקף את רמת הזרים שלנו. זה של היום או זה של השבוע שעבר. נצטרך לחכות ולראות. כרגע אני לא בטוח שאנחנו טובים יותר מאיזושהי קבוצה בליגה מלבד נס ציונה. אבל גם לא בהכרח חלשים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 21:22 
לדבר על השופטים זה הכי קל, אבל ה30 נקודות שקיבלנו ברבע השלישי והסל המטומטם שקיבלנו בשניה האחרונה זה לא אשמת השופטים. שיחקנו לידיים של אילת, וזה הכל. פראיירים. נגד אפי יצאנו בנס בשבוע שעבר, היום נגד קטש כבר נגמרו הניסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 21:22 
נו באמת, אם אנחנו לא מנצחים את אשדוד ונתניה זה לא פחות מביזיון. מדובר בשתי קבוצות מביכות, שהמשחק שלהם התעלה לרמת משחק עונה בקט סל. גם המאמנים שם - אחד טירון והשני מגמגם/חירש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 21:27 
ולמרות ההפסד צריך להגיד עוד כמה דברים חיוביים
לימונד ובראון זה צמד גארדים אדיר גם ביכולת אישית וגם באופי (למרות העונשין שם של רביב בסוף), אלה שני שחקנים שלוקחים אחריות ולא נותנים לקבוצה להתפרק גם בדקות הקשות בניגוד לשחקנים של שנה שעברה (שעם כל האהבה אליהם, לא עמדו בלחץ)
ומתן סוף סוף נראה כמו מתן, אנחנו חייבים אותו גם התקפית כדי להפחית את התלות המוגזמת בשולדי

מצד שני, הארפר נראה גם לא בכושר וגם מאוד חסר ביטחון. לא היה לו ביטחון לסיים שום מהלך מתחת לסל, כמובן שבקליעה מבחוץ זה גם בא לידי ביטוי (והוא קלעי אדיר מבחוץ), ומעבר לזה אפילו כשגייטס הכבד (שאין לי מושג מה קופמן מתלהב ממנו כל כך) שמר עליו על קשת השלוש הוא היסס לקחת אותו לסל למרות שזה מיסמאצ' ברור... זו באמת בעיה שהוא בא אחרי שלא שיחק/התאמן בקבוצה כמה חודשים ונכנס לסדרת משחקים אינטנסיבית כזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 21:28 
זה באמת מה שמעיד על רמתו של בלינקו. זה שהוא מגמגם. אתה פשוט חתיכת אידיוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 21:31 
ברור, מי לא היה רוצה מאמן שכשיש לך 20 שניות להסביר לשחקנים מהלך, ייקח לו 10 שניות לסיים משפט. מציאה אמיתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 21:34 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:
KingAlpaca כתב:
די כבר, ביבי.

פשוט אין לך מושג.
תסתכל על הקבוצות בליגה
ממש לא ברור שאנחנו לא נהייה היורדת והמשפט הזה נכון לגבי 8 קבוצות השנה

כמו שאמרתי שנה שעברה,
אם אני ואתה עולים בחמישיה, עדיין לא יורדים ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 21:35 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:
ברור, מי לא היה רוצה מאמן שכשיש לך 20 שניות להסביר לשחקנים מהלך, ייקח לו 10 שניות לסיים משפט. מציאה אמיתית.

כן, כי אחרת, פסקי זמן זה משהו שעובד מצויין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 21:38 
קצת בעייתי לומר את זה כשהיום הפסדת מתרגיל שהגיע ישירות מפסק הזמן של מאמן, שהוא אמנם הכי עצלן בארץ אבל כמה ידע וקור רוח יש לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 21:46 
סמל אישי של המשתמש
קצת בעייתי אם לא מפעילים את הראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 22:01 
זה היה מרתיח לראות את ההתעקשות שקאונסיל יוביל כדור ולא לימונד כמו שבוע שעבר. אמנם לימונד לא רכז
טבעי, אבל ברור שעדיף מקאונסיל, שצריך לשבת בחוץ.
היו כמה התקפות בסוף שפשוט הורגות אותך - כניסה עם הראש בקיר של קאונסיל, איבודי כדור, פשוט נתנו להם את המשחק.
הסל בסוף היה כתוצאה מהגנה של נאיביים בטירוף.
זה מעצבן כי אילת זה מגרש קשה ובמצב שהגענו - אתה צריך לנצח.
אני חושב ששבוע הבא אמור להיות ההזדמנות האחרונה בהחלט של קאונסיל. לא שאני מאמין שהוא ייתן קונצרט, אבל אולי צריך לתת טיפה יותר מ-2 משחקים לשחקן שיצא עכשיו פעם ראשונה מארה״ב. אם שוב ניראה ככה, צריך לחתוך, כי הפסד אחד עוד מילא, אבל לא יותר מזה. וכן, להעיף גם אם אין משהו אחר כרגע.

אחרי התחושה הטובה שבוע שעבר מאוואנס והארפר הגיע היום:
אוואנס - 26 דק, 3 נק, 3 ריב, 4 איבודים.
הארפר - 21 דק, 3 נק (1 מ-7 מהשדה), 2 ריב.
שזה מטריד לא פחות מקאונסיל, כי אותו כבר חתכנו, ומהם היתה תקווה וציפייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 22:13 
ranjef כתב:
זה היה מרתיח לראות את ההתעקשות שקאונסיל יוביל כדור ולא לימונד כמו שבוע שעבר. אמנם לימונד לא רכז
טבעי, אבל ברור שעדיף מקאונסיל, שצריך לשבת בחוץ.
היו כמה התקפות בסוף שפשוט הורגות אותך - כניסה עם הראש בקיר של קאונסיל, איבודי כדור, פשוט נתנו להם את המשחק.
הסל בסוף היה כתוצאה מהגנה של נאיביים בטירוף.
זה מעצבן כי אילת זה מגרש קשה ובמצב שהגענו - אתה צריך לנצח.
אני חושב ששבוע הבא אמור להיות ההזדמנות האחרונה בהחלט של קאונסיל. לא שאני מאמין שהוא ייתן קונצרט, אבל אולי צריך לתת טיפה יותר מ-2 משחקים לשחקן שיצא עכשיו פעם ראשונה מארה״ב. אם שוב ניראה ככה, צריך לחתוך, כי הפסד אחד עוד מילא, אבל לא יותר מזה. וכן, להעיף גם אם אין משהו אחר כרגע.

אחרי התחושה הטובה שבוע שעבר מאוואנס והארפר הגיע היום:
אוואנס - 26 דק, 3 נק, 3 ריב, 4 איבודים.
הארפר - 21 דק, 3 נק (1 מ-7 מהשדה), 2 ריב.
שזה מטריד לא פחות מקאונסיל, כי אותו כבר חתכנו, ומהם היתה תקווה וציפייה.

קאונסיל כבר מזמן עבר את ההזדמנות האחרונה. הוא חודש וחצי בקבוצה, זה לא שחקן שהגיע אתמול. הוא שיחק בלי סוף וברור שזה לא זה. וגם אין שום מקום לאופטימיות לגביו כי הוא מראש שחקן גרוע שנתן עונה שעברה עונה גרועה והגיע לפה בטעות (נטו משיקולים כספיים לדעתי וכמעט בכלל לא משיקולים מקצועיים - וזה מה שקורה). פתאום הוא יידע לקלוע או לכדרר? הוא לא יודע לעשות את זה כל הקריירה שלו. אם הוא ישאר זה מאותה סיבה שהוא נשאר עד היום, כי מחכים למחליף.

אגב, גם באשכול ההחתמה של קאונסיל כתבתי את זה, אבל אפילו בזול ומהמכללות אפשר היה להביא שחקן הרבה יותר טוב. קני בוינטון של נתניה למשל שנתתי אז כדוגמה, אחד השחקנים הזולים בליגה, גם כן יוצא מכללות, אבל שחקן מכללות שנחשב ב-3 רמות יותר טוב מקאונסיל. ובינתיים הוא הזר הכי טוב של נתניה יחד עם ראשון פרימן, גם היום וגם בהכנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 22:17 
הכל נכון, אבל בעיקר בגלל שאין אופציה יותר טובה (אריאלי כרגע לא פקטור), ובגלל שהוא ילד שיצא עכשיו פעם
ראשונה מהבית (עם כל ההשלכות), עדיף לחכות עוד משחק, כמובן לא בתור שחקן חמישייה. שיעלה מהספסל.
אם הוא לא יפתיע פתאום, צריך לחתוך, אבל עם ההססנות שמאפיינת אותנו - גם זה אני לא בטוח שיקרה כ״כ מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 22:21 
הססנות או לא, כאמור זה יקבע עוד שבוע. יש כרגע כמה גארדים מצוינים במחנות של ה-NBA שאמורים להחתך בשבוע הקרוב (גג 10 ימים).
עד המשחק הבא אני מניח שלא יהיה מחליף, אבל עד למשחקים מול חולון או נס ציונה אני כן מצפה שנביא מישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 22:23 
לא ראיתי את כל המשחק, אבל כולם פה מתעצבנים שקאונסיל שיחק במקום יונתן. להזכיר לאנשים פה שאומנם יונתן קולע שלשות אבל הוא לא רכז!!
אין מה לעשות זה מה יש לנו בקו האחורי, אריאלי/גוט/רום הם שחקנים נחמדים אבל עדיין צעירים ולא על זה ארז יכול לבנות.

צריך להעיף אותו ולהביא גארד נורמלי זה הפתרון, כמו שרמי אמר אם נעימי באמת שוחרר מהגרמנים (והוא לא) אז שיבוא במקום זר מצידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 22:40 
הייתי גם מעוניין לדעת מה קרה עם יונתן. בסופו של דבר תקנו אותי אם אני טועה אבל אף אחד מהכותבים כאן עד עכשיו לא היה במשחק זאת אומרת שכולנו מדברים על סמך 10 דקות בקושי שראינו ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 22:40 
סיום מאכזב רצח, אבל בוא ניקח קצת אויר. שורה תחתונה- שני משחקים צמודים נגד שתי קבוצות חזקות, שניהם לא במגרש הביתי, נצחון והפסד עם הבאזר. בסה"כ פתיחה לא רעה בשביל קבוצה עם סגל חדש למדי ולא משופשף. תחושתי היא שאנחנו יכולים להשתפר, אפילו מאד, ושלושת המשחקים הבאים (ראשל"צ בבית, חולון בחוץ ונס ציונה בבית) משמשים רצף טוב למטרה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 23:27 
סמל אישי של המשתמש
אני לא יודע להסביר את זה אבל הקבוצה הזאת גרמה לי להתחבר אליה לא רק בגלל שזה הפועל,אני כבר שלוש שנים חבר עמותה ואף פעם לא ראיתי,עקבתי והתרגשתי מהמשחקים של הקבוצה כמו השנה.
היום הלב שלי דפק כמו שהוא דופק ברגעי מתח בכדורגל,כיף שיש עוד ענף לעקוב אחריו ולהתרגש ממנו.
קדימה הפועל!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 23:30 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
אני לא יודע להסביר את זה אבל הקבוצה הזאת גרמה לי להתחבר אליה לא רק בגלל שזה הפועל,אני כבר שלוש שנים חבר עמותה ואף פעם לא ראיתי,עקבתי והתרגשתי מהמשחקים של הקבוצה כמו השנה.
היום הלב שלי דפק כמו שהוא דופק ברגעי מתח בכדורגל,כיף שיש עוד ענף לעקוב אחריו ולהתרגש ממנו.
קדימה הפועל!!!

הפועל כדורסל - זה מידבק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 23:52 
רדנקו כתב:
הייתי גם מעוניין לדעת מה קרה עם יונתן. בסופו של דבר תקנו אותי אם אני טועה אבל אף אחד מהכותבים כאן עד עכשיו לא היה במשחק זאת אומרת שכולנו מדברים על סמך 10 דקות בקושי שראינו ממנו.

יונתן איבד איזשהו כדור שטותי באמצע המגרש שנתן להם מתפרצת ומומנטום. מאז הוא כמעט ולא שיחק אם אני זוכר נכון.
לא שאני מצדיק את ההחלטה הזאת... היד הרכה שלו היתה מאוד חסרה לנו בסיום.
בכל מקרה משחק טוב של הפועל בחוץ מול קבוצה עם פי 2 תקציב מאיתנו. לא מבין את אלה שממשיכים להתלונן על המאמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 00:51 
סמל אישי של המשתמש
שיחקנו טוב רוב הזמן בחוץ מול קבוצה קשה עם תקציב גדול בהרבה, והיינו אמורים לנצח.
שורה תחתונה - הפסד של שופטים. לא כיף, לא נורא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 01:02 
ברקאמפ - אשדוד ניצחה במלחה ונתניה ניצחה את אשדוד, הכל פתוח בליגה הזו אבל אני שמח שהגענו למצב שאם הפועל לא מנצחת קבוצות בליגת העל זו שערורייה.
ואם כבר לדייק - ארז קיבל טכנית אחת בכל העונה שעברה ולא שאני מצדיק את הטכנית של היום אבל לפחות שווה לדייק בעובדות.
ושום מילה על השופטים (שהודו שהם טעו בסיום).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 01:10 
מבלי שאני רוצה להתערב בויכוח יותר מדי, באמת שווה לדייק בעובדות.

מחיפושון קצר בגוגל הוא קיבל בשנה שעברה לפחות 3 עבירות טכניות -

נגד נתניה בבית, נגד אילת בבית ונגד חולון בבית במשחק האחרון.

ועוד היד נטויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 267 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: