תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 11:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 12 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: האלבום הטרי של פרל ג'אם
הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2013, 22:21 
סמל אישי של המשתמש
פרל ג'אם הוציאו אלבום ממש היום ובתור מעריץ זה מאורע מרגש אז תסלחו לי על הצורך הבלוגרי לשתף את רשמיי.
החדשות המשמחות הן שזה אלבום ממש טוב (בעיני, בעיני). תכננתי להתאכזב והופתעתי לטובה.
חוץ מהסינגל המסחרי ועוד שיר אחד מיותר, (פשוט כי הוא הופיע כבר באלבום היוקללה של אדי, אציין בהתסייגות שזה שיר שאני אוהב אז לא כל כך נורא)
כל השירים טובים, וכמה מהם אפילו מצוינים, כאלה שאם להקה לא מוכרת היתה מוציאה הייתי מתחיל לעקוב אחריהם.
במיוחד infallible שהוא שיר אדיר, ואציין במיוחד לטובה גם את lightning bolt, let the records play ו-getaway
אדי וודר מלך והזמר הכי מרגש בעולם. ומקרידי הוא האליל גיטרה הפרטי שלי. כיף של אלבום
בברכת ערב טוב ויאללה הפועל :hapoel: (ד"א, אדי=הפועל ובכלל פרל ג'אם=הפועל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: האלבום הטרי של פרל ג'אם
הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 11:50 
סמל אישי של המשתמש
בגדול אלבום טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 11:54 
לזכותם ייאמר שהם לא יורדים ברמה של מה שהם עושים, אבל הם די חוזרים על עצמם, ואלבום חדש שלהם כבר מזמן לא מרגש אותי.

נ.ב
פותח האשכול, נסה את ארל סווטשירט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 14:17 
אין שם בשורה - זה טוב, כשם שזה תמיד היה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2013, 09:15 
סמל אישי של המשתמש
מתי סטון טמפל פיילוטס מוציאים אלבום חדש?

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2013, 10:04 
יצא ב8 לחודש EP בשת"פ עם צ'סטר הסולן של לינקין פארק

http://www.artistdirect.com/entertainme ... e/10781647

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2013, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
איתי כתב:
יצא ב8 לחודש EP בשת"פ עם צ'סטר הסולן של לינקין פארק

http://www.artistdirect.com/entertainme ... e/10781647

אוי לא!

אגב, הזמר של לינקין פארק זה דני שטג למי שלא יודע.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2013, 13:03 
יש שם חתיכת ריב רציני

הנגנים טוענין שהסולן היה נרקומן מדי ומאחר להכל, ולכן החליטו להעיף אותו מההרכב.
הוא החל להופיע סולו והשתמש בשם הלהקה, הם תבעו, הוא תבע. אופרת סבון...

ממש חבל כי היו להם יציאות מעולות בעבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 19:11 
סמל אישי של המשתמש
אין מה לעשות, להביא בשורה חדשה כמו שאתה קורא לזה איתי זה משהו שקורה למעט מאוד אנשים וזה קורה פעם בחיים. למעשה אני לא מצליח לחשוב על דוגמא - ולא רק מעולם המוזיקה אלא מכל תחום אומנותי שהוא - שמישהו עשה מהפכה פעמיים. פרל ג'אם הביאו את הבשורה שלהם לפני 20 שנה, וזה שהם ממשיכים לייצר מוזיקה ברמה גבוהה - הגם שלא מהפכנית - זה מרגש בעיניי. קצת כמו שגם אם קינג קרימזון (בגרסה שהוציאה את 'בחצר המלך') יוציאו מחר אלבום חדש, זה יהיה מרגש, גם אם הוא יהיה דומה ולא יקח כיווון חדשני ביחס לאלבום המכונן שלהם.
אבל אני שמח שאתם מסכימים שזה אלבום טוב :SMOKE:
19 שימשת כגורו מוזיקלי באיזשהו שלב בחיי, לכן כשבן אדם מציע לי להקשיב למישהו שלא שמעתי עליו, אם יש לי ממש כוח אני מקשיב ל20 שניות, וכשאתה מציע אני מקשיב לאלבום שלם (דוריס)
הוא ראפר טוב וההפקה לא שגרתית בצורה מוצלחת בעיניי, והשירים עובדים והם ממש טובים. הקשבתי בלי ליריקס וקצת התקשיתי לעקוב, מהקצת שכן הצלחתי יש שורות שהוא נשמע ממש משורר וזה מגניב, והחריזה והפלואו שלו מן המוצלחים. מצד שני גם הסתכלתי גם קצת ביוטיוב ויש לו כמה קליפים ושירים מלחיצים רצח שקצת מרתיעים אותי. יש לך משהו ספציפי שלו נוסף שאתה ממליץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 19:15 
יש לו דיסק אחד שהוא שלו, הוא בן 18.5-19 בערך.
הוא חלק מהקואופרטיב odd future, אז יש לו שיתופי פעולה עם עוד חבר'ה משם
בגדול שווה לנסות לשמוע את כולם שם, יש יותר ויש פחות טובים, הם איזה תשעה, כל אחד מוציא דיסקים לבד, ויש הרכבים של שניים ושלושה בתוך החבורה הזו, קצת כמו וו טאנג. הכי מצליחים שם לדעתי אלה טיילר דה קריאייטור ופרנק אושן. הם כולם שם עם מילים חכמות, ויותר מזה, מתחכמות כאלה.

הוא ספיציפית הכי מגניב בעיני, יש לו אחלה מילים(גם לטיילר, אבל בקטע אחר, לא יודע להסביר בדיוק), אבא שלו זה איזה משורר לוחם זכויות אדם דרום אפריקאי, ואחרי הקליפ המטריד שהוא הוציא, אמא שלו שלחה אותו לפנימייה לילדים בעייתיים בסמואה.

נערך לאחרונה על ידי 19 בתאריך 20 אוקטובר 2013, 20:36, נערך 4 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 19:15 
לא רע דני שטג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 23:12 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
לא רע דני שטג

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 12 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: