תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 11:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל, ראשון 20/10/13
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 13:59 
סמל אישי של המשתמש
נגד רמה"ש בגרונדמן - שבת 18:45
http://sports.walla.co.il/?w=/157/2687360

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 14:05 
אוגוסטוס היל כתב:
איך אפשר לקיים דיון בלי לדעת את העובדות?

העובדה היחידה שאותי מעניינת זה שהשחקן לא שיחק דקה אחת מאז שהגיע זו נורא אדומה לכל דבר. כפי שלמדנו כבר על בשרינו אינספור פעמים, אין חדש תחת השמש שחקנים שייקנו ביום העברות האחרון כאלה שלא שמענו עליהם פשוט לא שווים את זה וחבל שלא חסכו את הכסף מהקנייה\השאלה הזאת לחלון העברות בינואר. או שאפשר לעשות מעשה מושכל יותר ולהקים מערך סקאוטינג איכותי, או מערך רפואי איכותי ששחקנים לא יגיעו פצועים לקבוצה.

הסיפור מזכיר לי שהעבירו אותי בצבא ליחידה מסויימת לסיפוח של שלושה חודשים, ביימתי פציעה רק כדי לחזור חזרה לגדוד יצא שלא עבדתי שם דקה אחת. כנראה שעבדורחמי לא רוצה להיות כאן.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 14:15 
pogi כתב:
אני לא מבין על מה כל הרעש
סך הכל עוד שחקן שהגיע בעקבות המלצות של כל מיני סוכנים ו"אוהבי הפועל" למיניהם מבלי שראו אותו משחק דקה שלמה
לא שונה מורוצ'ינה, אורמוש, שולר, קוטיניו, סילבה, רוצ'לה ועוד רבים וטובים..
בסופו של דבר הוא יעזוב והמצב יחזור לקדמותו עם עוד הרחבה קלה של הגרעון, לא משהו נדיר בקבוצות שמתנהלות כמו שכונה...

לגבי קוטיניו לפחות - הבאנו שחקן שמאד הצליח בליגה הפולנית שהיא לא פחות טובה, ואולי אפילו יותר טובה מליגת העל. אל תשווה לליגה הקרואטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 14:21 
KID A כתב:

ורבע שעה אחרינו משחק פחות מעניין בין ברצלונה לריאל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 14:21 
קוטיניו היה הכי כשלון ידוע מראש בעולם, נועם...
כל תמרורי האזהרה האפשריים הופיעו ברגע שהתחלנו לברר במי מדובר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 14:23 
סמל אישי של המשתמש
KID A כתב:

אני יודע על 3000 אוהדים שרוצים לסוע למשחק.. אני מקווה שהמשטרה לא תיקח סיכונים בנושא הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 14:34 
אם כבר שחקני כדורגל שרשומים בהפועל אבל משחקים שש בש, מישהו יודע לענות על התעלומה של חוטבא? איפה הוא משחק היום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 14:45 
איך בגרונדמן איך ?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 14:46 
מי בועט הפנדלים של ביתר?
alachover כתב:
רק לא חיימוביץ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 14:49 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
pogi כתב:
סך הכל עוד שחקן שהגיע בעקבות המלצות של כל מיני סוכנים ו"אוהבי הפועל" למיניהם מבלי שראו אותו משחק דקה שלמה
בסופו של דבר הוא יעזוב והמצב יחזור לקדמותו עם עוד הרחבה קלה של הגרעון, לא משהו נדיר בקבוצות שמתנהלות כמו שכונה...

לגבי קוטיניו לפחות - הבאנו שחקן שמאד הצליח בליגה הפולנית שהיא לא פחות טובה, ואולי אפילו יותר טובה מליגת העל. אל תשווה לליגה הקרואטית.

מצטער, אני לא יודע מי מכר לך שהוא הצליח שם, אבל קוטיניו היה כישלון בליגה הפולנית. קשר התקפי עם 2-3 בישולים בעונה שחוץ מכמה שערים יפים לא עשה שם כלום והאוהדים של הקבוצה שלו לא סבלו אותו. היום הוא משחק באיזו קבוצה מליגה איזורית שהאלופה בה מעפילה לליגה הרביעית בברזיל...
ודבר שני, הליגה הפולנית היא ברמה של הליגה הקרואטית, ושתיהן פחות טובות מליגת העל. http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... k2014.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 14:52 
סמל אישי של המשתמש
אלמוג שריד:
המאמן אלי כהן עשוי לפתוח עם רן יצחק במקומו של עומר דמארי, שכשירותו עדיין לא ברורה (הטעות במקור)
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/515 ... 7101&loc=8

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 14:54 
nirog כתב:
אלמוג שריד:
המאמן אלי כהן עשוי לפתוח עם רן יצחק במקומו של עומר דמארי, שכשירותו עדיין לא ברורה (הטעות במקור)
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/515 ... 7101&loc=8

גם עם רן יצחק + חיימוביץ' אנחנו חייבים לנצח אותם !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 14:58 
יובל כתב:
נועם שחם כתב:
pogi כתב:

מצטער, אני לא יודע מי מכר לך שהוא הצליח שם, אבל קוטיניו היה כישלון בליגה הפולנית. קשר התקפי עם 2-3 בישולים בעונה שחוץ מכמה שערים יפים לא עשה שם כלום והאוהדים של הקבוצה שלו לא סבלו אותו. היום הוא משחק באיזו קבוצה מליגה איזורית שהאלופה בה מעפילה לליגה הרביעית בברזיל...
ודבר שני, הליגה הפולנית היא ברמה של הליגה הקרואטית, ושתיהן פחות טובות מליגת העל. http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... k2014.html

זה נכון שבעונה לפני שהוא הגיע אלינו, הוא לא הצליח במיוחד, אבל בעונות שלפני כן הוא הצליח מאד והיה נחשב לאחד הזרים הטובים בליגה.

לגבי רמת הליגה הפולנית - חולק עליך. מהקבוצות הפולניות שיצא לי לראות, כולל לגיה ורשה שמולה שיחקנו, זו ליגה חזקה שלא נופלת מליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 14:59 
סמל אישי של המשתמש
הפועל ניצחה בטדי מאז הבישול של וורמוט במאי 2010?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 15:06 
חלה פה הסחפות מטורפת לגבי הפרשי הכוחות בין הפועל לבית"ר.
א. בית"ר, למרות ההרכב הלא נוצץ, לא כאלה גרועים.
ב. אנחנו, למרות שהשתפרנו קצת ביחס לשנה שעברה, ממש לא כאלו טובים.
ג. לא זוכר מתי הפועל שיחקה פעם אחרונה מול 20 אלף אוהדים "עויינים". ונצחה.

גם אם נניח ועל הנייר אנחנו יותר טובים, סיטואציה כזו היא סופר קשה. ושוב, מה גם שאנחנו לא קבוצה מספיק "מוצלחת" עדיין כדי להביא את היתרון שעל הנייר לכדי ביטוי.

נערך לאחרונה על ידי בר קולמוסא בתאריך 20 אוקטובר 2013, 15:07, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 15:06 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
יובל כתב:
נועם שחם כתב:
pogi כתב:

זה נכון שבעונה לפני שהוא הגיע אלינו, הוא לא הצליח במיוחד, אבל בעונות שלפני כן הוא הצליח מאד והיה נחשב לאחד הזרים הטובים בליגה.

לגבי רמת הליגה הפולנית - חולק עליך. מהקבוצות הפולניות שיצא לי לראות, כולל לגיה ורשה שמולה שיחקנו, זו ליגה חזקה שלא נופלת מליגת העל.

שוב, אני לא יודע על מה אתה מבסס את מה שאתה אומר, אבל המציאות (או לפחות איך שהיא נתפסה על ידי כל האוהדים של פולוניה, ואיך שהיא השתקפה בסטטיסטיקה) שונה לגמרי. היו לו משהו כמו 8 בישולים בשלוש עונות. אין דבר כזה קשר התקפי מצליח עם 2-3 בישולים בעונה.
לגבי הליגה הפולנית אתה יכול לחלוק עליי, אבל טיעון אנקדוטי וסובייקטיבי כמו שנתת הוא הרבה פחות חזק מטבלה שמשקפת את תוצאות כל משחקי הקבוצות הפולניות באירופה ב-5 השנים האחרונות. היא שמה את הליגה הפולנית ב-25% מאחורי הליגה הישראלית וממש בצמוד (ואפילו קצת מאחורי) הליגה הקרואטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 15:23 
יש לי חבר שעוקב די מקרוב אחרי הליגה הפולנית, והוא זה שממנו קיבלתי את המידע. עובדה גם שהשחקן נרכש ע"י לגיה והיה אמור לשמש שם בתפקיד מרכזי, אחרי 2 עונות בקבוצה קטנה יותר.

לגבי רמת הליגה - אין לי משהו סטטיסטי, אבל מהמעט שיצא לראות (קבוצות פולניות, פה ושם תקצירים), יש שם כדורגל לא פחות טוב ממה שיש בישראל (שזה גם סוג של דרעק, אבל פחות דרעק מהליגה הקרואטית).

נכון שהישגים באירופה זה מדד, אבל זה לא מדד חד משמעי. יש עוד מדדים, כמו למשלרמת הנבחרת, והצלחת שחקנים שיוצאים מהליגה הזו בליגות נוספות - ובמישור הזה הפער הוא לטובתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 15:32 
המשחק נגד רמת השרון בשבת ב 18:45

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל, ראשון 20/10/13
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 15:34 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:

לייק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 15:38 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
יש לי חבר שעוקב די מקרוב אחרי הליגה הפולנית, והוא זה שממנו קיבלתי את המידע. עובדה גם שהשחקן נרכש ע"י לגיה והיה אמור לשמש שם בתפקיד מרכזי, אחרי 2 עונות בקבוצה קטנה יותר.

לגבי רמת הליגה - אין לי משהו סטטיסטי, אבל מהמעט שיצא לראות (קבוצות פולניות, פה ושם תקצירים), יש שם כדורגל לא פחות טוב ממה שיש בישראל (שזה גם סוג של דרעק, אבל פחות דרעק מהליגה הקרואטית).

נכון שהישגים באירופה זה מדד, אבל זה לא מדד חד משמעי. יש עוד מדדים, כמו למשלרמת הנבחרת, והצלחת שחקנים שיוצאים מהליגה הזו בליגות נוספות - ובמישור הזה הפער הוא לטובתם.

לגיה ורשה? פולוניה ורשה, קבוצה הרבה יותר קטנה. שוב, מצטער אבל עדות של חבר שעוקב אחרי הליגה הפולנית זה טיעון די חלש כשמצד שני לשחקן יש מספרים עלובים והאוהדים שלו שונאים אותו.

ההישגים באירופה זה מדד מאוד משקף, הכי משקף שיש. כשלוקחים 118 משחקים של קבוצות פולניות באירופה ב-5 השנים האחרונות, ו-138 משחקים של קבוצות ישראליות, איך אפשר לטעון שליגת העל לא יותר טובה אם ההישגים של הישראליות ב-34% יותר גבוהים?
לנבחרת אין שום קשר, אפילו קלוש, לרמת הליגה. בנבחרת הפולנית אין בכלל שחקנים מהליגה הפולנית. אז הם יודעים לגדל שחקנים, אבל כל מי שטוב עוזב כי הליגה חלשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 15:43 
מהנתון הזה אפשר ללמוד על החוזק של צמרת הליגה, לא על האמצע או על התחתית.
הפולנית יותר טובה מהקרואטית, בקרואטיה זה נראה הרבה יותר עלוב מפה.

אין נתון אחד שלפיו אפשר לקבוע חוזק של ליגה, צריך קודם לקבוע מה המדד לליגה חזקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 15:48 
יובל - זה לא ענין של חוזק הטיעון. יש לי חבר שרואה עשרות משחקים בליגה הפולנית, יש לו קשר עם סוכנים ועיתונאים בפולין, ואין לו אינטרס להמליץ על שחקן כזה או אחר. זה בעיני מדד די אמין. נכון שבעונה האחרונה שלו בפולין הוא היה חלש, אבל גם אוהדי פולוניה לא חלקו על הכשרון שלו, אלא בעיקר על האופי וקורה ששחקן מצליח בקבוצה מסויימת ונכשל באחרת. זה לא בהכרח אומר שהוא שחקן רע.

וזה נכון שהשחקנים הפולנים המצליחים עוזבים את הליגה המקומית, אבל לפחות חלקם עוזבים אותה אחרי שהם משחקים שם כמה שנים ומתגלים שם. וגם השחקנים הטובים בישראל לא ממש נשארים פה יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 15:50 
היא ליגה חלשה, פחות טובה מפה, בהפרש הזה המדד פוגע.
בקרואטית משחקים על מגרשים שנראים כמו הגול טיים, וממה שראיתי חוץ מ2-3 הגדולות, הקבוצות שם נלחמות פה על השארות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 16:01 
מהזכרון שלי, כשקבוצות הצמרת שלנו מתמודדות מול קבוצות מפולין, המאזן לטובת הפולניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 16:07 
כמה פעמים זה קרה מאז שקבוצות ישראליות צברו טיפה ניסיון באירופה?
זכור לי רק בית"ר נגד ויסלה, והפועל עם לגיה כשכל קבוצה ניצחה בבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 16:08 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
מהנתון הזה אפשר ללמוד על החוזק של צמרת הליגה, לא על האמצע או על התחתית.
הפולנית יותר טובה מהקרואטית, בקרואטיה זה נראה הרבה יותר עלוב מפה.

אין נתון אחד שלפיו אפשר לקבוע חוזק של ליגה, צריך קודם לקבוע מה המדד לליגה חזקה.

צודק, הנתון משקף את צמרת הליגה. אבל ברוב המקרים, היחס בין צמרת הליגה לליגה הכולה הוא די דומה.
בדקתי וב-4 העונות האחרונות, הקבוצות הפולניות ששיחקו באירופה השיגו באותה עונה 55.6% הצלחה בליגה המקומית. הישראליות השיגו 56.7% (בליגה הסדירה, אני מניח שהפלייאוף היה מוריד את הממוצע). אז במקרה הזה הנתון שמלמד על צמרת הליגה, מלמד על הליגה כולה. יכול להיות שאצל קרואטיה זה שונה כי היידוק שגם אחראית על רוב הניקוד לוקחת שם אליפות בדצמבר.

נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 20 אוקטובר 2013, 16:10, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 16:09 
nirog כתב:

פתאטי
אם לא אמרת את זה בצחוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 16:21 
ציטוט:
http://sports.walla.co.il/?w=/196/2687184
כשאיתן טיבי עוד עשה טעויות
מאת: אורן יוסיפוביץ, מערכת וואלה! ספורט
יום ראשון, 20 באוקטובר 2013, 16:15
פייסבוק טוויטר
הוצאת החוץ. הבעיטה. ההדיפה. הטעות. הבלוג של אורן יוסיפוביץ חוזר לאותן 25 שניות בהן הפועל תל אביב כבשה את שער הדאבל בטדי, מראה איך הכל יכול להיות אחרת ובודק מה קרה לכל אחד מגיבורי אותו מהלך

אגב הסרטון ששמו שם מצנזרים את זהבי בשער של האליפות, זה פשוט ענק.

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 16:54 
איזה מרגש לראות את זה שוב ,
איזה תאור של איינשטיין ,ואיך אלי בואנו רץ כמו מטורף
והסרטון ענק

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 16:58 
כל פעם שרואים את השער זה עושה צמרמורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: