Eros Ramazzotti כתב:
לא יודע מי מהמשתמשים כאן בדיוק יכול להשפיע על הנושא הזה, אבל אני כן יודע שמי שצריך להיתקל בזה ייתקל.
אני בא לטדי יום שני, כמו לכל משחק חוץ כמעט. אני רוצה לשבת בחלק העליון של היציע הצפוני, יחד עם הגוש המעודד, כמו תמיד.
נכון, זה יציע גדול, ואפשר לזוז הצידה או לרדת למטה ולראות את המשחק. אבל שם אני כמעודד מבוזבז ומצטרף רק במומנטום, כי אף אחד לא ישכנע אותי שהוא עומד ומעודד כמו משוגע כש50 איש מסביבו לא פותחים את הפה.
אני יודע שהקשקושים בנושא הזה היו כאן כבר עשרות אם לא מאות פעמים, אבל אני באמת חושב שלהניף דגלים ביציע באופן שמפריע לאוהדים לראות את הדשא (או אפילו רבע ממנו) זו פעולה שמזיקה לעידוד. לא שהיא לא תורמת לעידוד - היא מזיקה. במקום לראות בכיף את המגרש ולהתעסק בלעודד, אני צריך להתעצבן ולהזיז את הראש ימינה ושמאלה, בניסיון למצוא זווית שתאפשר לי לראות מה קורה.
אני די בטוח שיש עוד המון אוהדים כמוני, שרוצים להימצא בקרבת הגוש המעודד אבל גם לראות את המשחק, והדגלים האלה רק הורסים להם.
אני מבין שזה מוסיף צבע ליציע, ואין בעיה שברגעים מסוימים יהיו דגלים וכל זה, אבל באופן כללי אני חושב שבמשחקי חוץ כדאי להפסיק עם הקטע הזה.
הכל טוב ויפה אבל מה ההבדל במשחקי חוץ לבין משחקי בית?
בבלומפילד הדגלים פחות מסתירים?