תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 13:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 32 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בעקבות טורו היפיפה של בן קפלן בידיעות תל אביב של סופ"ש
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2013, 07:07 
http://www.mynet.co.il/articles/0,7340, ... 79,00.html

ביום שני במשחק בגן נר הערתי לזוגתי בחיוך שהדגלים ביציע של האולטראס בטח מסתירים לטלויזיה.
הוספתי שפניה לאוהדים, מאנשי הטלויזיה או הנהלה שהדגלים מסתירים, רק יעצימו את נסיונות ההסתרה.
...
כשראיתי את השידור המוקלט (לא מאמין לאף אחד שהתוצאה לא השתנתה) שבו עיקר השידור היה מצלמות גבוהות שמסקרות
דגלים ומצלמות רחבה שמראות משחק כאילו אתה יושב בשער 5 בבלומפילד שורה ראשונה....אמרתי, ידעתי.
אבל לא ידעתי כמה זה מתוכנן ומאורגן לרוחב.

טורו של בן קפלן שדיבר על מחאתם של אוהדי חולון על קיום משחק ביום שני ב18:45/19:00 וההפרעה לשידור של הערוץ
הבודד העלו בי את התקווה שהדבר יהפוך למסורת. מסורת שבה אוהדי כדורסל שפוקדים את האולמות יפריעו לשידורי הטלויזיה
באשר הם עד שהמשחקים ישוחקו בשעות סבירות ולא ע"פ נוחות הטלויזיה. אוהדים מכל הקבוצות (לפחות כאלו שיש להם אוהדים).
שיתוף פעולה כזה, אד הוק, בכל המגרשים יעשה את שלו.

גילוי נאות, אני לא נוסע למשחקי חוץ ורואה את קבוצתי האהובה בטלויזיה, כך שהנאתי תיפגע בשמחה.
שבת שלום

נערך לאחרונה על ידי indiferent בתאריך 18 אוקטובר 2013, 13:23, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בעקבות טורו היפיפה של בן קפלן בידיעות תל אביב של סופ"ש
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2013, 08:08 
http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-4441679,00.html

אני בעד שמשחקים ישודרו. זה טוב ומכניס כסף לקבוצות.
אבל ראשית צריך להבין שהכדורסל קיים בשביל האוהדים ואי אפשר לקבוע משחקים בשעות שלא מאפשרות להם להגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2013, 10:07 
הגיע הזמן לשיתוף פעולה איתם ועם ירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2013, 10:18 
נעשו בעבר הרבה ניסיונות לשייך את מדיניות ה-"דוקא" של חלקים בקהל שלנו לאידיאלים כאלה ואחרים, אבל בשלב הזה כבר ברור שזה לא בדיוק המצב. דוקא לשם דוקא, מנטליות "אנחנו נגד העולם" וכו', אלה המוטיבים המרכזיים.
הניסיון להגן על התופעה הזו במעטה אידיאליסטי הוא מאולץ במקרה הטוב.

אצל חולון זה היה סיפור אחר (המשחק שלהם באמת התקיים בשעה מוקדמת והמחאה תוכננה מראש). זה לא קשור למה שקורה אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2013, 10:41 
Fez כתב:
נעשו בעבר הרבה ניסיונות לשייך את מדיניות ה-"דוקא" של חלקים בקהל שלנו לאידיאלים כאלה ואחרים, אבל בשלב הזה כבר ברור שזה לא בדיוק המצב. דוקא לשם דוקא, מנטליות "אנחנו נגד העולם" וכו', אלה המוטיבים המרכזיים.

אצל חולון זה היה סיפור אחר (המשחק שלהם באמת התקיים בשעה מוקדמת והמחאה תוכננה מראש). זה לא קשור למה שקורה אצלנו.

זה קשור לעובדה שלא היו גמישים איתנו לגבי הרדיוס, ושינו את יום המשחק ברגע האחרון, דבר שגרם להעברת המשחק מאשקלון לגן-נר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2013, 10:54 
rona כתב:
Fez כתב:

זה קשור לעובדה שלא היו גמישים איתנו לגבי הרדיוס, ושינו את יום המשחק ברגע האחרון, דבר שגרם להעברת המשחק מאשקלון לגן-נר.

הם? מי זה הם? ערוץ הספורט לא היו גמישים לגבי הרדיוס? הקהל בבית שרצה לראות את המשחק? מי זה הם פה? איך אתה מוחה נגד המנהלת על ידי הפרעה לשידור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2013, 11:27 
הכי טוב למחות נגד היחס אלינו בהודעות בפורום.

מקווה שזה יימשך.

נערך לאחרונה על ידי 19 בתאריך 18 אוקטובר 2013, 11:33, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2013, 11:33 
19 כתב:

אני רק אבהיר אין לי בעיה עם מה שהיה עם הדגלים, גם אם זה דווקא להפריע לערוץ הספורט זה מגיע להם כי הם זונות.
אבל מה הקשר בין זה לבין מחאה? זה "ערוץ הספורט זונות בואו נזיין להם את השידור" זה סבבה אבל זה מה שזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2013, 11:34 
ארדיטי כתב:
19 כתב:

אני רק אבהיר אין לי בעיה עם מה שהיה עם הדגלים, גם אם זה דווקא להפריע לערוץ הספורט זה מגיע להם כי הם זונות.
אבל מה הקשר בין זה לבין מחאה? זה "ערוץ הספורט זונות בואו נזיין להם את השידור" זה סבבה אבל זה מה שזה.

אוקיי, זו סמנטיקה.
נתקעתי בעבודה וראיתי בבית, וכל פעם שהיו חייבים לעבור לזווית שער 5 הייתי מאושר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2013, 11:52 
indiferent
אתה חושב שזה מתואם ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2013, 12:03 
ארדיטי כתב:
19 כתב:

בדיוק אחד לאחד. מה שהיה זה בדיוק "כוס אמא של ערוץ הספורט זובי נוריד את הדגלים" ולא שום דבר מעבר לזה.
לתפור על זה כל מיני "מחאות" על השעות של המשחקים או על המיקום של הרדיוס (שקשורים למנהלת בכלל) זה מצחיק ומאולץ, כבר שנים אנשים מנסים להדביק אידיאלים מתוחכמים לכל מיני מעשי "דוקא" פשוטים להחריד.

יש לי קצת "בעיה" עם זה כי בסופו של דבר מי שנפגע יותר מערוץ הספורט זה האוהדים והכדורסל (למשל ארז שרוצה לנתח את השידור החוזר ולא מסוגל), אבל ברור לי שאף אחד לא ישב, תיכנן, ניתח ועשה רשימה של "בעד ונגד" כמו שאנשים פה מנסים לייחס למעשים האלה לפעמים. במילים אחרות, הנושא הזה לא הפריע לי במיוחד אבל אני רק אומר שתתפכחו ותפסיקו לייחס לדברים האלה "תכנון ואירגון לרוחב", מחאות מתוחכמות ואידיאלים נעלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2013, 12:08 
לי דווקא נראה ששנים אנשים מנסים להלביש על הקהל גישה שטחית ורדודה שלא מבוססת על כלום.

הלוואי שיימשך כל משחק שנשודר בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2013, 12:19 
אם אתה לא מבין שבסופו של דבר הפועל תפגע מזה הרבה יותר מכל אחד אחר, נתתי לך יותר מדי קרדיט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2013, 12:29 
אני לא מקבל את הגישה של לתת לאחרים לירוק עלי, מפחד שאם אגיב אקבל גם סטירה.
הפועל נפגעת מהם כבר עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2013, 12:43 
L-B כתב:
indiferent
אתה חושב שזה מתואם ?

אני חושב שלא. אני מקווה שכן, גם במבט לעתיד.

המחאה היא בכמה מישורים...
מול הטלויזיה שמשדרת בשעות מופרכות. המוצר שנקנה פגום.
מול המנהלת שמאפשרת שידור בשעות המופרכות. המוצר שנמכר פגום.

אלו מישורים שקשורים להיותי אוהד כדורסל, שמגיע למגרשים ורואה משחקי חוץ בטלויזיה.
המישור הנוסף כאוהד הפועל הקטנוניות של 3ק"מ בהחלטת המנהלת/איגוד (השאר את הלא מיותר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2013, 13:43 
אפשר עד מחר לשבור את הכלים מול כל העולם.
בוא נצא מתוך נקודת הנחה שהמחאה "המושלמת" היא לסגור את הקבוצה. זו "שבירת הכלים" המוחלטת.
המציאות הראתה (ומראה מדי עונה) שכנראה אף אחד (חוץ מאיתנו) לא יבכה על זה. בטח לא הדון ועדר מרעיו.

על אחת כמה וכמה כל דבר אחר. מכל סוג של "שבירת כלים" פרטית אנחנו נפגע הרבה לפני שכל השאר יפגעו. למשל בעניין השידורים - אנחנו נזיל דמעה הרבה לפני ערוץ הספורט / המנהלת כשהספונסרים לא ירצו לתמוך בנו כי אנחנו לא משודרים, כשהאוהדים שלנו לא יוכלו לראות את הקבוצה על כל ההשלכות של זה על החיבור לקבוצה והרחבת מעגל האוהדים, כשהמלחמה של התקשורת בנו רק תחריף וכן הלאה.

מחאות צריך לעשות בדרך חכמה, מושכלת, ספציפית ועם שיתוף פעולה כמה שיותר נרחב מקבוצות אחרות אם רוצים שהן יניבו פרי. לא ב-"דוקא" נגד כל העולם ובשבירת כלים.
ברור לי ש-indiferent (חסרה לך שם f) עודד פה שיתוף פעולה מאורגן ומתוכנן, רק הבהרתי לו שזה לא המצב וסביר להניח שזה לא יקרה מהיכרותי עם הנפשות הפועלות.
אנשים אחרים פה שמעודדים כל סוג של שבירת כלים "בגלל שההם מניאקים זונות" הם פשוט ראש קטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2013, 13:49 
אני מסכים ששבירת כלים זה מטופש. אני נגד הגישה של "לא לשחק ולא להירשם לליגה" על כל שטות.
מצד שני אתה נפגע מצורת הסיקור כבר עכשיו. אפשר להחליט שכרגע זה הרע במיעוטו ואפשר לחיות עם המצב הזה, אני לא חושב שזה חכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2013, 14:10 
Fez כתב:

ברור לי ש-indiferent (חסרה לך שם f)

ממשלא, מאדישות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2013, 16:32 
סמל אישי של המשתמש
כל מילה של FEZ .

רק בצורה מאורגנת עם קהלים אחרים.
לא תהיה בעייה בלחץ של הערוץ והמנהלת לאסור על בכנסת דגלים. כשמדובר בהפועל.
ואז יהיה לבן קפלן עוד נושא לטור. ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2013, 16:48 
Fez כתב:
בוא נצא מתוך נקודת הנחה שהמחאה "המושלמת" היא לסגור את הקבוצה. זו "שבירת הכלים" המוחלטת.
המציאות הראתה (ומראה מדי עונה) שכנראה אף אחד (חוץ מאיתנו) לא יבכה על זה. בטח לא הדון ועדר מרעיו.

על אחת כמה וכמה כל דבר אחר. מכל סוג של "שבירת כלים" פרטית אנחנו נפגע הרבה לפני שכל השאר יפגעו. למשל בעניין השידורים - אנחנו נזיל דמעה הרבה לפני ערוץ הספורט / המנהלת כשהספונסרים לא ירצו לתמוך בנו כי אנחנו לא משודרים, כשהאוהדים שלנו לא יוכלו לראות את הקבוצה על כל ההשלכות של זה על החיבור לקבוצה והרחבת מעגל האוהדים, כשהמלחמה של התקשורת בנו רק תחריף וכן הלאה.

מחאות צריך לעשות בדרך חכמה, מושכלת, ספציפית ועם שיתוף פעולה כמה שיותר נרחב מקבוצות אחרות אם רוצים שהן יניבו פרי. לא ב-"דוקא" נגד כל העולם ובשבירת כלים.
ברור לי ש-indiferent (חסרה לך שם f) עודד פה שיתוף פעולה מאורגן ומתוכנן, רק הבהרתי לו שזה לא המצב וסביר להניח שזה לא יקרה מהיכרותי עם הנפשות הפועלות.
אנשים אחרים פה שמעודדים כל סוג של שבירת כלים "בגלל שההם מניאקים זונות" הם פשוט ראש קטן.

לכל מה שאתה כותב כאן אין קשר לכך שפשוט הפריעו לך לראות את המשחק בטלוויזיה?

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2013, 17:36 
סמל אישי של המשתמש
זה בסדר, זה גם הפריע לחצי מהאנשים שהיו במגרש, שזכו לראות בממוצע רק 3/4 פרקט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2013, 17:56 
התכוונת לרבע פרקט. אני את שלושת הסלים האחרונים לא ראיתי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בעקבות טורו היפיפה של בן קפלן בידיעות תל אביב של סופ
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2013, 17:57 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:

ניצחנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2013, 18:32 
האדום הצורר כתב:
Fez כתב:

לכל מה שאתה כותב כאן אין קשר לכך שפשוט הפריעו לך לראות את המשחק בטלוויזיה?

בסוף התגברתי על הטראומה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2013, 19:32 
עם הכרטיסים שההנהלה חילקה למשחק מקומם של אוהדים היה במגרש למרות השעה הקשה והבלתי הוגנת.
זו מחאה מוצדקת לחרב ככל הניתן את הסיבה שבשלה נאלצנו להגיע יותר משעה ממקום מגורינו והיא כמובן השידור.
שמים עלינו פס. אנשי הערוץ ידעו את משמעות ההחלטה שלהם לשדר אותנו ב- 2100 ואפשר לחשוב איזה רייטינג יהיה לשידור כזה.
וכאמור זו הייתה מצווה להגיע למגרש. גם לי לא היה נוח אבל היה לי ברור שאני מגיע לשם והמחאה הייתה נכונה ומוצדקת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2013, 20:01 
סמל אישי של המשתמש
לי אישית אין שום בעיה עקרונית עם המחאה. יש לי בעיה עם הנוהג הקבוע לשים זין על כל הקהל ביציע ולהניף דגל כל המשחק, כולל ביציעים שאינם של האולטראס או במשחקי חוץ כשאי אפשר לעבור ליציע אחר.
זאת זריקת זין אחת גדולה על אוהדים לא פחות טובים וגדולים ממניפי הדגלים, וזה באנדרסטייטמנט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: בעקבות טורו היפיפה של בן קפלן בידיעות תל אביב של סופ"ש
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2013, 20:39 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
לי אישית אין שום בעיה עקרונית עם המחאה. יש לי בעיה עם הנוהג הקבוע לשים זין על כל הקהל ביציע ולהניף דגל כל המשחק, כולל ביציעים שאינם של האולטראס או במשחקי חוץ כשאי אפשר לעבור ליציע אחר.
זאת זריקת זין אחת גדולה על אוהדים לא פחות טובים וגדולים ממניפי הדגלים, וזה באנדרסטייטמנט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2013, 11:52 
סמל אישי של המשתמש
rona כתב:
Fez כתב:

הדגלים האלה היו גם אם לא היו מאחוריהם מצלמות.
אלא אם ההנהלה החליטה בכוונה שהמצלמות ימוקמו מאחורי יציע האולטראס, וקשה לי להאמין שהיה תכנון כזה, אין שום קשר בין הדגלים לשידור.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2013, 14:04 
סמל אישי של המשתמש
פעם שעברה שהיינו בגן-נר ישבנו ביציע ממול והיו שם בלאגנים מול המשטרה/אבטחה/טלוויזיה (גם שם היו המון קללות לספורט 5 בסוף ואפילו ריב מצומצם של אוהדים מסויימים עם ארז אחרי שהתראיין לערוץ הספורט וביקש שיפסיקו לקלל) בנוגע לשלטים התלויים ואני חשבתי שזאת הסיבה שעברנו ליציע ממול, אבל אולי אני טועה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2013, 14:37 
r200 כתב:
ברגר כתב:

ניצחנו

אנקום בך מחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 32 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: