red_o כתב:
Peace Hope כתב:
יובל כתב:
אני מאוד מקווה שכל תושבי גבעתיים הולכים להצביע לרן קוניק, אדם נהדר ואוהד הפועל (וגם היה המאמן האישי של בר טימור, אז בזכותו גם ניצחנו דרבי), ולא לראובן בן שחר הדיקטטור, תואם חולדאי, שגם הרס את המכתש.
עזבו את זה שרני איש גדול, בן שחר חתיכת מושחת שפועל כבובה עבור אנשים חזקים יותר.
על סמך מה אתה אומר שרני איש גדול בדיוק? על העבר הניהולי המפואר שלו?
ועל סמך מה אתה אומר שבן שחר פועל כבובה עבור אנשים חזקים?
ואת זה שהוא שיפר את החינוך בעיר הכולל שיפוץ כל בתי הספר והקמת גנים נוספים בעיר אתה לא מחשיב?
מה עם חזות העיר ושיפוץ כ80 מרחובות העיר?
וברגר, לידיעתך, את השטח של המכתש קנה אדם פרטי. ברגע שהשטח שלו כבר אין כל כך מה לעשות.... אל תחפשו איפה שאין
אתייחס להודעה שהקאת בע"פ כמו בערך כל תומך של בן שחר (אשכרה כמעט כל קול שלו בעל אינטרס אישי ישיר או עקיף, באמת מדהים)
רני איש גדול כי אני מכיר אותו שנים והוא איש גדול נקודה. אדם אינטליגנט ומאוד מאוד קשוב. עבר ניהולי מפואר, אפשר לחשוב שהוא מחליף את ג'וליאני.
את העבודה שלו בספורט בגבעתיים הוא עשה בצורה מצויינת.
לגבי בן שחר התעניינתי הרבה, שמעתי סיפורים מאנשים שאני מכיר, ששמעו וחלקם גם אכלו ממנו (ומגיסו שמפעיל אותו) חרא. בעיקר בגלל שהתקרבו לקוניק וגם בגלל ענייני ביקורת כלפי ראובן.
בקשר להשגיו של בן שחר בתחום החינוך, אין לי ספק שיש לו אחלה יועצים, אפשר להמשיך איתם גם עם רן.
ושיפוץ רחובות? אלה לקראת הבחירות שסתמו לגמרי את כל הרחובות המרכזיים בגבעתיים וגרמו לאנשים לצאת לפני שבע מהבית כל יום?
שאי אפשר היה לרדת מגבעת קוסלובסקי ברכב עד השעה תשע בבוקר בערך?