תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 17:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 147 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום א׳ 13.10
הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 22:42 
סמל אישי של המשתמש
אם הוא מתאמן כרגיל אז איפה הפציעה? היתה פציעה בכף הרגל זה בטוח, אולי הפציעה עכשיו היא למעלה יותר אצל מקבלי ההחלטות? אולי החליטו שהוא יושב על יותר מידי משבצות חשובות? סתם מעלה אופציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 22:58 
לא יודע מה הסיפור איתו אבל אולי רק אולי קיימת גם אפשרות שהבחור לא שיחק ממאי.
לא עשה הכנה לעונה הגיע קצת פצוע והחליטו לתת לו זמן?
אולי רק אולי הגורמים שדיברו עם וואן חירטטו?
זה יכול להיות אופציה או שהגיע הזמן לרסס רעל?
ממתי אגב שחקן פצוע עושה אימון מלא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 23:11 
אני מודה שגם בזמן שהחתימו את העבדורחימי הזה כשהסברתי לאנשים שככה לא מחתימים שחקן רכש, לא חשבתי שמדובר בשחקן פצוע שגם אחרי יותר מחודש לא ישחק ...
אין ספק שהשכונה מפתיעה כל פעם מחדש ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 23:13 
מהפכה כתב:
לא יודע מה הסיפור איתו אבל אולי רק אולי קיימת גם אפשרות שהבחור לא שיחק ממאי.
לא עשה הכנה לעונה הגיע קצת פצוע והחליטו לתת לו זמן?
אולי רק אולי הגורמים שדיברו עם וואן חירטטו?
זה יכול להיות אופציה או שהגיע הזמן לרסס רעל?
ממתי אגב שחקן פצוע עושה אימון מלא?

מה זה קשור למה שוואן פרסמו?
ברור שיש פה פאשלה. חתם שחקן בחלון ההעברות, אנחנו עוד מעט בנובמבר והוא אפילו לא בסגל...אולי הוא בסוף יתגלה כזר הכי נוצץ בעשור, אבל כזה היה אפשר למצוא גם בינואר, בריא ולא לשלם שכר חצי עונה לשחקן לא פעיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 23:16 
כמה משחקים הוא פספס וכמה משחקים נשארו עד ינואר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 23:23 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:

בינתיים פספס שלושה - מכבי פתח תקווה, הפועל חיפה והפועל רעננה. כנראה יחמיץ גם את בית"ר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 23:26 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
אם הוא מתאמן כרגיל אז איפה הפציעה? היתה פציעה בכף הרגל זה בטוח, אולי הפציעה עכשיו היא למעלה יותר אצל מקבלי ההחלטות? אולי החליטו שהוא יושב על יותר מידי משבצות חשובות? סתם מעלה אופציה.

מה זה קשור?
מקסימום ישב על הספסל או ביציע,או שישחררו אותו בינואר כי לא צריך אותו מקצועית.
במילא משלמים לו משכורת,אז למה להם לשקר שהוא פצוע?
גם לא חסרים עיתונאים ואוהדים שבאים לאימונים,אז באמת נראה לך שמישהו ינסה לשקר שקר כזה פאתטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 23:28 
מהפכה כתב:

קודם שיעלה על הדשא וישחק כדורגל רשמי כשהוא כשיר ולא ורוצי'נה, אחרי זה נעשה את החישובים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 23:33 
אתה זה שקבעת שיש פה פאשלה ולא היו צרכים להחתים אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 23:38 
אם זה פשלה או לא, צריך לקבוע לפי מה היה התהליך שהביאו אותו, מהסקאוטינג דרך הבדיקות הרפואיות וכו'.
זה שיש לו פציעה שלא רואים חיווי שלה גם בבדיקות מקיפות, דווקא מרמז שהיתה פה החלטה סבירה והרבה חוסר מזל. זה יכול לקרות.
שוב, אני לא יודע מה ואיך הביא ואותו, ויכול להיות שהיתה פה פאשלה רצינית, אבל זה שהוא לא משחק כרגע לא בהכרח מעיד על התנהלות לקויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 23:39 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
dino כתב:

מה זה קשור?
מקסימום ישב על הספסל או ביציע,או שישחררו אותו בינואר כי לא צריך אותו מקצועית.
במילא משלמים לו משכורת,אז למה להם לשקר שהוא פצוע?
גם לא חסרים עיתונאים ואוהדים שבאים לאימונים,אז באמת נראה לך שמישהו ינסה לשקר שקר כזה פאתטי.

לבנות אליבי לאוהדים ולהגן על התדמית הנוראה של הבאת זר בחפוז. אנאשמערף. יכול להיות שהוא נוגע במשבצות שהחלימו מהפציעה או כישרונות צעירים וכאלה שנולדו פתאום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 23:57 
מהפכה כתב:

אם שחקן חיזוק זר חותם בספטמבר ולא משחק עד נובמבר בגלל פציעה, אז כן, יש פה פאשלה, איך שלא תהפוך את זה, גם אם הא יספיק לשחק חמישה או ששה משחקים עד ינואר (ובוא נחכה שגם זה יקרה קודם)...
אוגוסטוס, אם הוא לא הצליח לעשות אימון ריצה אחד נורמלי בערך חודש מהרגע שעבר בדיקות רפואיות ואת כל הסי טי והMRI עשו לו רק בדיעבד, כנראה שכן משהו היה לקוי בכל התהליך , כמה אפשר להאחז במזל רע? זה לא שהוא נפצע באימון או משהו...

נערך לאחרונה על ידי שחר בתאריך 16 אוקטובר 2013, 00:24, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 23:59 
סמל אישי של המשתמש
הוא הגיע פצוע, ומשום מה הניחו שזו פציעה קלה לזמן קצר. מקווה שלא היתה פה הונאה מכוונת.
אסור אסור אסור להחתים שחקן פצוע.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2013, 00:00 
תשמע, אני לא רופא ולא יודע מה זה בדיקה רפואית לפני החתמה.
יכול להיות שהוא אמר להם שיש לו כאבים ברגל ועשו לו כמה בדיקות סטנדרטיות שבד"כ מהוות מדד טוב למידת החומרה של הפציעה, ולא מצאו שום דבר רציני.
לא על כל כאב עושים MRI ו CT.
זאת שאלה מקצועית (ולא מהמקצוע שלי ושלך :)), אבל צריך גם לקחת בחשבון שזה יכול לקרות למרות שפעלו בסדר, בלי קשר להתנהלות המאוד בעייתית של המועדון (על זה אין לי וויכוח)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2013, 00:05 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
מהפכה כתב:

אם שחקן חיזוק זר חותם בספטמבר ולא משחק עד נובמבר בגלל פציעה, אז כן, יש פה פאשלה, איך שלא תהפוך את זה, גם אם הא יספיק לשחק חמש או שש משחקים עד ינואר (ובוא נחכה שגם זה יקרה קודם)...
אוגוסטוס, אם הוא לא הצליח לעשות אימון ריצה אחד נורמלי בערך חודש מהרגע שעבר בדיקות רפואיות ואת כל הסי טי והMRI עשו לו רק בדיעבד, כנראה שכן משהו היה לקוי בכל התהליך , כמה אפשר להאחז במזל רע? זה לא שהוא נפצע באימון או משהו...

להבנתי הוא עשה אימונים מלאים כל השבוע.

יכול להיות שסתם לא רוצים לסכן אותו, ולכן הוא לא משחק נגד בית"ר, טראומת ורמוט.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2013, 00:13 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
שחר כתב:
מהפכה כתב:

אם שחקן חיזוק זר חותם בספטמבר ולא משחק עד נובמבר בגלל פציעה, אז כן, יש פה פאשלה, איך שלא תהפוך את זה, גם אם הא יספיק לשחק חמש או שש משחקים עד ינואר (ובוא נחכה שגם זה יקרה קודם)...

להבנתי הוא עשה אימונים מלאים כל השבוע.

יכול להיות שסתם לא רוצים לסכן אותו, ולכן הוא לא משחק נגד בית"ר, טראומת ורמוט.

אבל הוא אפילו לא ישב על הספסל במשחק האימון ולא יישב גם בטדי (להבנתי לפחות)..כלומר הוא לא כשיר לשחק כדורגל . שוב, יכול להיות שהוא בסוף יתגלה כשחקן מעולה ובדיוק מה שחסר לנו. אבל אם מסתכלים על עובדות נטו ולא על כל מיני אלילות מזל, קארמות ומיסטיקה, אז אין לי ספק שאם היו אומרים לרן שמעון שהוא מקבל שחקן זר פצוע, שאולי יהיה כשיר לשחק כדורגל בנובמבר, הוא לא היה מסכים לכך. כיוון שהשחקן לא נפצע בהפועל, אז די ברור שהוא הגיע פצוע למועדון ואת הבירור על חומרת הפציעה עשו רק בדיעבד. אני לא מאשים אף אדם או מנגנון ספציפי, אבל איך שלא תהפכו את זה יש פה כשלון מערכתי ולצערי לא בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2013, 00:25 
אבל אף אחד לא יכול היה להגיד דברים כאלה מראש. רפואה זה במידה רבה מדע סטטיסטי. יש תהליך סטנדרטי של בדיקות ויש אנשי מקצוע שמפרשים את התוצאות ונותנים המלצה להמשך.
בכלל לא בלתי סביר שהונחה הנחה מקצועית - רפואית שמדובר בפציעה קלה שלא מצריכה טיפול מיוחד או בדיקות נוספות. לאחר שתהליך ההחלמה התארך מעבר לצפייה עשו בדיקות מקיפות יותר וגם שם לא נמצא כלום וגם כרגע לא ממש מבינים מה יש לו.
וואלה, זה יכול לקרות.
אולי היתה פשלה אבל אין לי מושג איך מישהו יכול להגיד דבר כזה בלי להכיר את העובדות ומבלי להבין ברפואה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2013, 01:56 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
לא על כל כאב עושים MRI ו CT.

וגם CT וMRI לא תמיד מוציאים את מקור הבעיה.

לצערי, אחד שיודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות יום א׳ 13.10
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2013, 02:44 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
ערן כתב:
לפי ספורט 5 הוא לא יהיה בסגל למשחק.

שחם ואיתי, רגועים ?

גם אם הוא לא ישחק דקה בהפועל אתה טעית בהנחה שבגלל שהוא לא שיחק לפני שבוע וחצי במשחק אימון הוא לא ישחק גם נגד ביתר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2013, 06:27 
2 הכתבים גם של one וגם של ספורט 5 היו באימון אתמול
עבדורחימי התאמן אימון מלא .אני נשארתי עד סופו ולא ראיתי שפרש מהאימון או משהו כזה.
לגבי יכולת כמו שכתבתי לא ראיתי שום דבר מיוחד.
מן הסתם הכתבים,לא מסתפקים בלצפות באימון הם מדברים עם אנשים בקבוצה ומקבלים מידע נוסף ומפרסמים.

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2013, 08:46 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:
2 הכתבים גם של one וגם של ספורט 5 היו באימון אתמול
עבדורחימי התאמן אימון מלא .אני נשארתי עד סופו ולא ראיתי שפרש מהאימון או משהו כזה.
לגבי יכולת כמו שכתבתי לא ראיתי שום דבר מיוחד.
מן הסתם הכתבים,לא מסתפקים בלצפות באימון הם מדברים עם אנשים בקבוצה ומקבלים מידע נוסף ומפרסמים.

אין ספק זו היא פציעה כרונית עם תעודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות יום א׳ 13.10
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2013, 10:35 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
kobster כתב:
ערן כתב:
לפי ספורט 5 הוא לא יהיה בסגל למשחק.

שחם ואיתי, רגועים ?

גם אם הוא לא ישחק דקה בהפועל אתה טעית בהנחה שבגלל שהוא לא שיחק לפני שבוע וחצי במשחק אימון הוא לא ישחק גם נגד ביתר.

לא חבוב, והסברתי גם שצריך להבחין בין כשירות רפואית לכושר משחק.
גם אם הוא כשיר (ואני עדיין לא משוכנע שהוא כזה), שחקן שלא נגע בכדור מאז מאי ומחלים מפציעה לא יזרק להרכב מול בית"ר וסיכוי קלוש שבכלל יישב על הספסל. אם הוא היה משותף מול קטמון רב"ש גם היה יודע באיזה כושר משחק הוא, אם בכלל, ומחליט לשתף אותו בהתאם.

אני כרגע מסתייג מגישת ה"הבאנו חתול בשק אוי יו יוי" וממתין לראות מה יעלה בגורלו של הבחור. מאוד מקווה שנצליח להתרשם ממנו על הדשא ולא מיכולת פיצוח הגרעינים המעולה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2013, 11:01 
סמל אישי של המשתמש
באשכול חדשות לפני שבועיים טענתי שכנראה ולא נראה את עבדורחימי משחק במדי הפועל,
הפציעה המוזרה ביחד עם החזרה של גילי (555) והגחתו של מלכה הוסיפו לנו כוח בכנפיים ואולי בהפועל כבר חושבים איך לבטל את החוזה בטענה שהוא הגיע לכאן בחוסר תום לב, שלו או של קבוצתו.
הכותרות של "חוששים מפציעה כרונית" רק עוזרות לי לחשוב ככה.
לפני שבועיים טענו שאני הוזה, עכשיו כשדינו אומר את זה כבר אין תגובות כאלה. לאט לאט זה נראה תסריט יותר ריאלי.

אני באמת חושב שלבזבז משבצת של שחקן זר על בחור צעיר (מוכשר ככל שיהיה) שפצוע באופן תמוה כל-כך זה מיותר מאוד. אם בהפועל יכולים לבטל את כל העסקה הזו ולהביא לכאן בינואר קשר מרכזי שיתחרה על המקום עם סאשה וגרזיץ' זה עדיף בהרבה.
שוב - יכול להיות ואני טועה ומדובר בשחקן מאוד מוכשר, אבל בהתחשב במצב הקריטי של הפועל ובחשיבות ההעפלה לאירופה, אני לא רואה את היתרון שבלקיחת סיכון כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2013, 11:10 
לא נראה לי שהסיבה שהוא מחוץ לסגל קשורה לכושר גופני/כושר משחק או פציעה בכלל

על הספסל יש שוער, שני שחקני הגנה, קשר אחורי (שי), זגורי, מלכה וחלוץ (יצחק).
אבדורחימי משחק בכנף ימין. כלומר בשביל שישב על הספסל מלכה או זגורי צריכים לשבת ביציע. לא נראה לי כל כך מוזר שרב"ש מעדיף את השניים האחרונים.

גם אם הוא יכול לשחק כחלוץ, טבעי לגמרי שרב"ש מעדיף חלוץ טבעי (יצחק) בסגל על חשבון שחקן שיכול לשחק גם כחלוץ

ככה שבריא או פצוע, בשביל להיכנס לסגל הוא צריך להיות טוב ממלכה, זגורי, ורמוט או גורדנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2013, 11:26 
צריך להיות יותר טוב מזגורי, מלכה וגורדנה? מסכן. היה לו סיכוי גדול יותר להיכנס לרוטציה בברצלונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2013, 11:40 
אדום כתב:
צריך להיות יותר טוב מזגורי, מלכה וגורדנה? מסכן. היה לו סיכוי גדול יותר להיכנס לרוטציה בברצלונה.

כן, כי באמת יש מקום לציניות בתגובה למה שכתבתי......
הרי כל הזרים שנוחתים פה בארץ ובפרט בהפועל טובים מזגורי מלכה וגורדנה. בכלל, מה חשבתי לעצמי? מתי פעם אחרונה קבוצה ישראלית הביאה זר שהוא פחות טוב ממרבית הישראלים שלה????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2013, 11:47 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
אדום כתב:

כן, כי באמת יש מקום לציניות בתגובה למה שכתבתי......
הרי כל הזרים שנוחתים פה בארץ ובפרט בהפועל טובים מזגורי מלכה וגורדנה. בכלל, מה חשבתי לעצמי? מתי פעם אחרונה קבוצה ישראלית הביאה זר שהוא פחות טוב ממרבית הישראלים שלה????

שים לב למי אתה מגיב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 147 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: