תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 11:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 137 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קרבי או ג'וב
הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2013, 17:54 
איך אני מחכה שהמשתמש עומרי קנדה יעקוף את כל המשתמטים בסיבוב. על מה החלטת ללכת, ריבוזום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2013, 18:00 
אתם מנסים בכוח לדרדר את הדיון, חבל.
לירון, אתה חושב שכל אחד חייב לתרום למדינה 3 שנים, אני ועוד רבים חושבים שלא. אגואיסטי או לא זה לא משחק פה תפקיד.
שוב, אני לא מדבר עם אנשים שעוברים על החוק, אנשים שצה"ל משחרר אותם לא חייבים לא לך ולא לאף אחד דין וחשבון, הם במסלול שלהם, אתה בשלך.
אתה בעצם אומר שאם אתה תקוע 3 שנים, אז שכולם יהיו תקועים 3 שנים, זה לא הכי הגיוני בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2013, 18:00 
עומרי קנדה כתב:
אני מת על החבר'ה שאומרים שצבא זה חרא כי זה דופק לך את החיים וזאת מערכת דפוקה ועדיף לעשות תואר,פסיכומטרי ולהרוויח הרים של כסף בשלוש שנים.

לדעתי אתם פשוט מפונקים שמתים מפחד מהמערכת הזאת,כבר שנים אנשים משתמטים מהצבא ועדיין לא ראיתי משתמט שעקף בסיבוב את אלה שמתגייסים,להיפך אלה שאני מכיר שלא התגייסו היו מתלדקים עד גיל 27 ולא למדו כלום באוניברסיטה.
לכו שבו עוד 3 שנים על התחת ותזיינו תמוח על ה"אידיאולוגיה" שמאחורי המהלך.
פרזיטים!

שב, שתה מים ותחשוב על מי אתה באמת כועס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2013, 18:15 
רק קרבי.
למה? כי שם אתה חווה את הצבא האמיתי.
היו לי שלוש שנים באמת נוראיות ושוחקות ברמות שקשה לתאר. אבל לא יעזור כלום. אין תחליף להרגשה של לסיים מסלול, לצאת הביתה בסופשבוע, הצחוקים המטורפים שהולכים שם. כן, אוכלים המון חרא וזה בערך הדבר הכי פחות כיפי בעולם. אבל בדיעבד אני יכול להעיד על עצמי שהזכרונות שיש לי מהשירות, שגם 3 שנים לאחר השחרור קופצים לי בחלומות, שווים הכל.
אם תהיה ג'ובניק סטנדרטי (לא ממר"ם וכאלה) אתה באמת תזרוק שלוש שנים מהחיים שלך לזבל, פשוט ככה. גם אם תעשה פסיכומטרי ותקצר הליכים זה בולשיט. שתהיה בן שלושים זה לא מה שישנה לך. אתה תרגיש כל שנייה ביום שאתה מתעסק בקקי ופיפי. כל דקה תהיה כל כך מבוזבזת וכל כך חסרת תרומה לאישיות ולבגרות המנטלית שלך (ואפילו תקלקל לך אותך במידה מסויימת).

באמת שעזוב אותך מציונות וכל הבולשיט הזה. יש לך הזדמנות לחוות חוויה שונה מכל דבר אחר. חוויה שתעשיר אותך בכל כך הרבה אספקטים.

רק קרבי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2013, 18:29 
99% מהעולם מצליח איכשהו בדרך נס להסתדר ולהתבגר גם בלי להיות בקרבי.
כנראה שזה לא באמת משנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2013, 19:29 
לא תתפוס אותי כתב:
אם יום אחד תהיה מעסיק נראה לי שתבחר את העובד שהכי מתאים לעסק ולא לפי מדד מקושקש ולא חוקי של למה אותו מועמד עשה או לא עשה צבא.

אם יהיו שני מועמדים שהם פחות או יותר שווים מבחינת השכלה וכו', אעדיף את זה שעשה צבא, יתרה מכך אעדיף גם את זה שהיה לוחם.

עמרי קנדה - :ROSE:

apu כתב:
לירון, אתה חושב שכל אחד חייב לתרום למדינה 3 שנים, אני ועוד רבים חושבים שלא. אגואיסטי או לא זה לא משחק פה תפקיד.
שוב, אני לא מדבר עם אנשים שעוברים על החוק, אנשים שצה"ל משחרר אותם לא חייבים לא לך ולא לאף אחד דין וחשבון, הם במסלול שלהם, אתה בשלך.
אתה בעצם אומר שאם אתה תקוע 3 שנים, אז שכולם יהיו תקועים 3 שנים, זה לא הכי הגיוני בעולם.

אני אומר שאם אתה יכול להתגייס, אז תתגייס מאד פשוט !
להתחמק זה הדבר הכי קל.

19 כתב:
כנראה שזה לא באמת משנה.

אני דווקא שמתי לב שבגילאים 21-24 יש הבדל עצום, בהתנהגות, באחווה, בהתנהגות תחת לחץ ועוד בין ישראלים שעשו צבא לזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2013, 19:46 
סמל אישי של המשתמש
מסכן הילד, שיגעתם אותו.
עידן, תתייעץ עם אנשים מהשכבה שלך שהתגייסו באוגוסט לקרבי בכלל ולתותחנים בפרט (אם אתה מכיר כאלה) ותקבל את ההחלטה שנראית לך הכי נכונה.
כולם יכולים להיות חכמים בדיעבד וכל אחד ממליץ לך מהמקום הפרטי שלו והחוויות שהוא עבר/עובר בשירות מבלי להכיר אותך ואת הצרכים שלך. אתה מכיר את עצמך הכי טוב, הכי חשוב שבסופו של דבר תקבל החלטה ותלך איתה עד הסוף.
בהצלחה !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2013, 20:23 
סמל אישי של המשתמש
איזה שטויות, בנאדם טוב יותר, טוב פחות. פחח
תבין איפה אתה חי, זה הכל, זאת זכות להיות קרבי, לא חובה.
אם אתה יכול - אתה צריך. לא חייב. צריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2013, 20:23 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
מסכן הילד, שיגעתם אותו.
עידן, תתייעץ עם אנשים מהשכבה שלך שהתגייסו באוגוסט לקרבי בכלל ולתותחנים בפרט (אם אתה מכיר כאלה) ותקבל את ההחלטה שנראית לך הכי נכונה.
כולם יכולים להיות חכמים בדיעבד וכל אחד ממליץ לך מהמקום הפרטי שלו והחוויות שהוא עבר/עובר בשירות מבלי להכיר אותך ואת הצרכים שלך. אתה מכיר את עצמך הכי טוב, הכי חשוב שבסופו של דבר תקבל החלטה ותלך איתה עד הסוף.
בהצלחה !

המבוגר האחראי :HEART2:

באמת שכחנו שיש פה אדם בדילמה.
תבחר מה שתבחר העיקר שתשרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: קרבי או ג'וב
הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2013, 20:56 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
עומרי קנדה כתב:
Liverpool כתב:
כקרבי אני סובל כל רגע.
אבל זה כלום לעומת כמה שזה חרא להיות בג'וב.. קרוב לא קרוב חמשושים יומיות זה פשוט גוש זבל עם אנשים זבל שמחפשים איך לדפוק אותך ואיך לעקוץ את כולם. זה קצינים שחיפשו קריירה ומפקדים שעשו קורס פיקודי של שעתיים. זה נגדים חארות ורסרים עם שגעון גדלות שרוצים שתצדיע להם בכל רגע. זה להיות כל כך מסכן שאתה בוכה על יום ריתוק. זה חצי ממשכורת שהיא גם ככה בדיחה ופי 4 יותר לבזבז. זה 3 שנים של כלום ושום דבר שגם ככה אתה מוגבל אז לפחות לך תרוץ קצת בבוץ ותגיד שעשית משהו. לא בשביל גאווה לאומית וזקפה ציונית. נטו בשבילך.
*ואם אפשר לא בתותחנים

איזה שטויות.
יש אנשים שהם "ג'ובניקים" להגדרתך שתורמים פי כמה יותר מהלוחם הכי מובחר במטכ"ל.
אתה פשוט ממורמר שמסתכל על ת"ש ומקנא,אז מי החותר אתה או ה"ג'ובניקים"?
אני עונה לך ככה כי אני להגדרתך "ג'ובניק",שירתתי בגדוד כמש"ק מודיעין ולאחרונה עברתי לתפקיד אחר כדי לתרום יותר ולעסוק בדברים יותר מעניינים.
אני מאחל לכל אחד שירות כמו שאני עושה ולא בגלל שנהנתי מכל רגע אלא בגלל שחוויתי חוויות שלטוב ולרע שינו אותי והכינו אותי לחיים האזרחיים.
הסיבה שאני ממליץ לאנשים בכל זאת לנסות ולהיות לוחמים היא ששם החוויות הם פי אלף יותר עוצמתיות ובהתאם השינוי של האנשים שעוברים אותם וזה תמיד לטובה גם אם זה רע מאוד.

נראה לי שליברפול מדבר על גובניקים כמו בהגדרה אנשים שלא עושים כלום מש"ק דשא עושי קפה וכאלה..
אתה מבר על עבודות במודיעין וחומר ביטחוני..

נראה לי שליברפול בעיקר נמצא מעט זמן בצבא והוא גם מתבטא כמו אחד כזה.
פקידה של אלוף למשל בין השאר עושה קפה,אבל גם הרבה דברים אחרים.
כמובן שיש תפקידים כמו עובדי רס"ר ומאבטחי מתקנים,שלדעתי גם הם תורמים אבל זה באמת בעיני המתבונן.

נראה לי שליברפול הוא מ.א. והיה שנה וארבע סמל צוות מכל השירות שלו ועבד עם כל חטיבת חיר שריון וכו'. נראה לי גם שהוא דיבר על אותם פקידים סתמיים שעושים קפה ו"מעבר" ועל המפקדות הנוראיות של הגדודים ולא על תפקידי עורף ותומכים שהם קריטיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2013, 20:59 
סמל אישי של המשתמש
תודה רבה לכולם. עדיין לא החלטתי מה אני הולך לעשות.. נחליט בימים הקרובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2013, 21:01 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
מסכן הילד, שיגעתם אותו.
בהצלחה !

שלחתי לך פרטית, אם תוכל להחזיר תשובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: קרבי או ג'וב
הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2013, 22:04 
סמל אישי של המשתמש
Liverpool כתב:
עומרי קנדה כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
עומרי קנדה כתב:
Liverpool כתב:
כקרבי אני סובל כל רגע.
אבל זה כלום לעומת כמה שזה חרא להיות בג'וב.. קרוב לא קרוב חמשושים יומיות זה פשוט גוש זבל עם אנשים זבל שמחפשים איך לדפוק אותך ואיך לעקוץ את כולם. זה קצינים שחיפשו קריירה ומפקדים שעשו קורס פיקודי של שעתיים. זה נגדים חארות ורסרים עם שגעון גדלות שרוצים שתצדיע להם בכל רגע. זה להיות כל כך מסכן שאתה בוכה על יום ריתוק. זה חצי ממשכורת שהיא גם ככה בדיחה ופי 4 יותר לבזבז. זה 3 שנים של כלום ושום דבר שגם ככה אתה מוגבל אז לפחות לך תרוץ קצת בבוץ ותגיד שעשית משהו. לא בשביל גאווה לאומית וזקפה ציונית. נטו בשבילך.
*ואם אפשר לא בתותחנים

איזה שטויות.
יש אנשים שהם "ג'ובניקים" להגדרתך שתורמים פי כמה יותר מהלוחם הכי מובחר במטכ"ל.
אתה פשוט ממורמר שמסתכל על ת"ש ומקנא,אז מי החותר אתה או ה"ג'ובניקים"?
אני עונה לך ככה כי אני להגדרתך "ג'ובניק",שירתתי בגדוד כמש"ק מודיעין ולאחרונה עברתי לתפקיד אחר כדי לתרום יותר ולעסוק בדברים יותר מעניינים.
אני מאחל לכל אחד שירות כמו שאני עושה ולא בגלל שנהנתי מכל רגע אלא בגלל שחוויתי חוויות שלטוב ולרע שינו אותי והכינו אותי לחיים האזרחיים.
הסיבה שאני ממליץ לאנשים בכל זאת לנסות ולהיות לוחמים היא ששם החוויות הם פי אלף יותר עוצמתיות ובהתאם השינוי של האנשים שעוברים אותם וזה תמיד לטובה גם אם זה רע מאוד.

נראה לי שליברפול מדבר על גובניקים כמו בהגדרה אנשים שלא עושים כלום מש"ק דשא עושי קפה וכאלה..
אתה מבר על עבודות במודיעין וחומר ביטחוני..

נראה לי שליברפול בעיקר נמצא מעט זמן בצבא והוא גם מתבטא כמו אחד כזה.
פקידה של אלוף למשל בין השאר עושה קפה,אבל גם הרבה דברים אחרים.
כמובן שיש תפקידים כמו עובדי רס"ר ומאבטחי מתקנים,שלדעתי גם הם תורמים אבל זה באמת בעיני המתבונן.

נראה לי שליברפול הוא מ.א. והיה שנה וארבע סמל צוות מכל השירות שלו ועבד עם כל חטיבת חיר שריון וכו'. נראה לי גם שהוא דיבר על אותם פקידים סתמיים שעושים קפה ו"מעבר" ועל המפקדות הנוראיות של הגדודים ולא על תפקידי עורף ותומכים שהם קריטיים.

תאמין לי שלהיות חייל במפקדה של גדוד זה העבודה מאוד קשה,ואני היייתי בכמה מחלקות במפקדה כזאת.
בהחלט רזומה מפואר יש לך,חבל שאתה מדבר כמו חייל צעיר שלא מבין איך הצבא עובד ושלא תמיד אפשר לתת ללוחמים את השירות האידיאלי למרות שמאוד משתדלים ועובדים 17 שעות ביממה לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2013, 22:32 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
אם יום אחד תהיה מעסיק נראה לי שתבחר את העובד שהכי מתאים לעסק ולא לפי מדד מקושקש ולא חוקי של למה אותו מועמד עשה או לא עשה צבא.

אם יהיו שני מועמדים שהם פחות או יותר שווים מבחינת השכלה וכו', אעדיף את זה שעשה צבא, יתרה מכך אעדיף גם את זה שהיה לוחם.

עמרי קנדה - :ROSE:

apu כתב:

אני אומר שאם אתה יכול להתגייס, אז תתגייס מאד פשוט !
להתחמק זה הדבר הכי קל.

19 כתב:
כנראה שזה לא באמת משנה.

אני דווקא שמתי לב שבגילאים 21-24 יש הבדל עצום, בהתנהגות, באחווה, בהתנהגות תחת לחץ ועוד בין ישראלים שעשו צבא לזרים.

אז אתה אומר שעוד 7 שנים עדיין תעדיף לקחת את עידן שיצא על 21 עשה את אותו תואר, וכבר עובד 3 שנים בתחום, על פני עידן שהרגע סיים תואר ראשון אבל היה לוחם?
ומה כזה דחוף להתבגר גם בגיל 24?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2013, 22:37 
החתול- השאלה לא הוגנת, אעדיף למצוא עידן שעשה צבא ויש לו ניסיון.

ושוב זה לא רק העניין של להתבגר זה גם הרבה מעבר לזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2013, 22:38 
כל העולם מסתדר גם בלי המעבר לזה
לא מאמין שמישהו עדיין אוכל את השקרים האלה.

אם יש משהו מיוחד בישראלים, זה שהם קצת יותר חרא מהאדם הממוצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2013, 22:40 
19 כתב:
כל העולם מסתדר גם בלי המעבר לזה
לא מאמין שמישהו עדיין אוכל את השקרים האלה.

שוויץ יכולה להסתדר בלי צבא, ישראל? לא כל כך בטוח...
השתמטות היא אנוכיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2013, 22:41 
מה הקשר בין זה לבין מה שאמרתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2013, 23:02 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
שוויץ יכולה להסתדר בלי צבא, ישראל? לא כל כך בטוח...
מצחיק שנתת דוגמה למדינה עם שירות חובה.

והסבירו לך, אין כזה דבר השתמטות. פשוט אין. הצבא משחרר אנשים לפי השיקולים שלו, לא שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2013, 23:05 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
החתול- השאלה לא הוגנת, אעדיף למצוא עידן שעשה צבא ויש לו ניסיון.

ושוב זה לא רק העניין של להתבגר זה גם הרבה מעבר לזה...

זה שאתה עשית צבא ואתה מרגיש מצויין עם זה והתבגרת ואתה אדם אחר זה לא מעיד על כלל האנושות.
מי שטוען שהצבא זו מסגרת הגיונית שבה כולם יכולים להשתלב ולהצליח זו שטות גמורה. אנשים נפלטים ממסגרות כמו גן ילדים ובית ספר, אז בטח שממסגרת בעייתית כמו צה"ל אפשר למצוא בקלות את הדרך החוצה.

אתה,בתור אדם בוגר, ועוד אחד שעשה צבא באופן מושלם, צריך להיות קצת יותר רגיש ולהבין ש"ללכת לעשות תואר במקום 3 שנים ג'ובניק" זה לאו דווקא בחירה בדרך הקלה אלא לפעמים בחירה בדרך היחידה. צה"ל הוא גוף מצויין בשביל מי שמסתדר בו. בשביל אחרים זה הסיוט הכי נורא שאפשר לתאר.

הגיע הזמן שבישראל יקבלו בצורה הגיונית אנשים שלא סיימו צבא ויקבלו אותם לחברה כמו כולם. השגעונות של המורעלים לא יעזרו לגייס יותר אנשים, הם רק יגרמו לקרע עמוק יותר בעם שגם ככה הקרעים בו מוגזמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2013, 23:07 
19 וערן - שוויץ יכולה להסתדר בלי צבא גם אם
השרות שם חובה, אין קשר.
העניין הוא שהצבא משחרר בסופו של דבר
את שלו רוצים לשרת, הם יישבו קצת בכלא
יעשו בעיות וישוחררו, רובם עושים זאת מתוך
אגו אישי נטו ולא מתוך אידיאולוגיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2013, 23:07 
בנוסף לכל מה שאמרתי לך , עוד כמה המלצות-
אל תמהר כל כך לאזרחות, לא מציאה גדולה להיות אזרח, במיוחד לא במדינה הזאת..
תבדוק איזה אופציות של קבע יש לתותחנים, אני ממליץ לך כבר מעכשיו, תשאל את הקציני מיון כאלה שאלות.. תברר גם על היחידות הכי מעניינות בחייל הזה, שמעתי על אנשים שהגיעו למקומות כמו אלביט/רפאל/תעשיה אוירית, אחרי שירות ביחידות כמו "רוכבי שמיים", וזאת רק דוגמה אחת, ככה שאני לא הייתי ממהר לפסול את עניין הקרבי למרות כל המאמץ שיש בזה, שב, תבחן את היחידות, הגדודים, תגיד שמעניין אותך תחום המודיעין, אולי תיפול על משהו מעניין, שזה הכי חשוב בצבא, העניין, הפוטנציאל לצאת אולי עם איזה מקצוע/תעודה..
גם קורס פיקוד לא הייתי פוסל בכלל, וקצונה, אבל צריך להתחיל ממשהו אז לאט לאט, לא למהר לפסול..
אתה תעבור את זה, קח באיזי, הכל יהיה בסדר.

נערך לאחרונה על ידי Redfan בתאריך 14 אוקטובר 2013, 23:17, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2013, 23:10 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
את שלו רוצים לשרת

אז זו בעיה שלו, לא שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2013, 23:14 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
לירון האדום כתב:
את שלו רוצים לשרת

אז זו בעיה שלו, לא שלהם.

הבעיה היא אצל אנשים כמו לירון שחושבים שאם מישהו קצת בוכה זה לא מספיק להם בשביל שהוא יצא. הוא חייב לחתוך ורידים. לא פלא שצה"ל מסתיר כל כך את מספרי המתאבדים אצלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2013, 23:23 
Maor7 כתב:
ערן כתב:
לירון האדום כתב:
את שלו רוצים לשרת

אז זו בעיה שלו, לא שלהם.

הבעיה היא אצל אנשים כמו לירון שחושבים שאם מישהו קצת בוכה זה לא מספיק להם בשביל שהוא יצא. הוא חייב לחתוך ורידים. לא פלא שצה"ל מסתיר כל כך את מספרי המתאבדים אצלו

מה ? מאיפה הבאת את זה שאני חושב ככה ?
אני חושב שבכל מי שיכול לשרת בצהל אז שיישרת !
ואם הוא לא יכול אז זה משהו אחר לגמרי.

ערן כתב:
לירון האדום כתב:
את שלו רוצים לשרת

אז זו בעיה שלו, לא שלהם.

אז זהו, שזאת גם בעיה שלנו כציבור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 00:02 
לירון האדום כתב:
19 וערן - שוויץ יכולה להסתדר בלי צבא גם אם
השרות שם חובה, אין קשר.
את שלו רוצים לשרת, הם יישבו קצת בכלא
יעשו בעיות וישוחררו, רובם עושים זאת מתוך
אגו אישי נטו ולא מתוך אידיאולוגיה

מה?
אמרת שהצבא לא רק נותן בגרות אלא דברים מעבר
אני אמרתי שכל העולם מסתדר יופי עם אזרחים שלא מקבלים את המעבר הזה מהצבא. כי רוב העולם לא עושה צבא.

ואז שאלת אם שווייץ יכולה להסתדר בלי צבא. לא הבנתי מה הקשר. בטח כשהדיון הוא בכלל על ג'ובניק לעומת קרבי, ואף אחד לא העלה (חוץ ממך) את האפשרות של לא לשרת בכלל.

נ.ב
לי כציבור אין בעייה שהצבא משחרר את מי שהוא מחליט שהוא לא רוצה או לא מתאים לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 00:04 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
שלילת אזרחות למי שעוזב את הארץ, אי קבלה לעבודה של מי שלא עשה צבא, יש לך עוד רעיונות מדהימים כאלה לירון או שנצטרך לחכות לאשכולות הבאים?

זאת לא הפעם הראשונה שישראל ישראלי כותב את הדברים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 00:22 
19 כתב:

זה נכון במידה מסוימת, אבל זו הצגה מעוותת של תוצאות המחקר ;) כי זה כולל את המשתמטים וג׳ובניקים.
אם היית לוקח רק את הקרביים, הם היו פחות חרא מהאדם הממוצע. וזה מה שכמה קרביים פה מנסים לשכנע את הצעיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: קרבי או ג'וב
הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 00:28 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:

אם היית לוקח רק את הקרביים, הם היו פחות חרא מהאדם הממוצע. וזה מה שכמה קרביים פה מנסים לשכנע את הצעיר.

גם אם אני זורם עם ההנחה הזו לשם הדיון (כי בפועל אני חושב שהיא לא מחזיקה), היא אולי היתה רלוונטית לתקופה שאתה היית בקרבי. כי כעת זה לא פחות ממופרך לחשוב שכל החברה הישראלית הידרדרה מאז ורק אלו שעדיין הולכים לקרבי שמרו על רמה ״פחות חרא מהממוצע״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 00:46 
סמל אישי של המשתמש
Idandosh כתב:
kobster כתב:
מסכן הילד, שיגעתם אותו.
בהצלחה !

שלחתי לך פרטית, אם תוכל להחזיר תשובה.

קיבלת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 137 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: