תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 11:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 137 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: קרבי או ג'וב
הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2013, 15:29 
סמל אישי של המשתמש
טוב, קיבלתי לא מזמן הודעה שאני מתגייס לתותחנים ב25.11, עוד חודש וחצי.
בעבר די רציתי להתגייס לקרבי והייתי מאוד בעד אבל כל יום שעובר אני פחות ופחות רוצה קרבי.
כרגע הפרופיל שלי 97, ואני לא חושב שאני מעוניין לשרת בקרבי, מה אני יכול לעשות כדי להוריד פרופיל ל64/לא להגיע לתפקיד קרבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: קרבי או ג'וב
הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2013, 15:32 
סמל אישי של המשתמש
קרבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2013, 15:34 
ג'וב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2013, 15:35 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
מה אני יכול לעשות כדי להוריד פרופיל ל64/לא להגיע לתפקיד קרבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2013, 15:36 
MoToBOy כתב:
קרבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2013, 15:37 
Idandosh כתב:
ציטוט:

קב"ן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2013, 15:41 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
Idandosh כתב:
ציטוט:

קב"ן

ואני אומר לו ש..?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2013, 15:42 
Idandosh כתב:
אדום כתב:
Idandosh כתב:
ציטוט:

קב"ן

ואני אומר לו ש..?

ממציא לו כל מיני דברים. חרדות. פחד ממלחמה. פחד מיריות. כל דבר שקשור לקרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2013, 15:43 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
Idandosh כתב:
אדום כתב:
Idandosh כתב:
ציטוט:

קב"ן

ואני אומר לו ש..?

ממציא לו כל מיני דברים. חרדות. פחד ממלחמה. פחד מיריות. כל דבר שקשור לקרבי.

והוא אמור לאכול את זה? ואיך אני יכול לדעת שהוא לא ידפוק לי פתאום 21?
גם איך זה מסתדר שלא אמרתי את זה בצו הראשון ונזכר רק חודש לפני הגיוס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2013, 15:45 
אני מאמין שכל עניין לגופו. אבל לתת לך פטור מצה"ל כי יש לך חרדות מירי הוא לא יתן.
בצו ראשון לא ידעת שתקבל סיפוח ליחידה קרבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2013, 16:07 
קרבי זה נתון לשיקול. חוץ מתותחנים. אני ממליץ לך בחום לברוח כמה שיותר רחוק מהחיל הנוראי הזה. ואני מדבר מניסיון אישי כואב.

נערך לאחרונה על ידי גיא בתאריך 13 אוקטובר 2013, 16:08, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2013, 16:08 
סמל אישי של המשתמש
ג'וב.
קרבי זה ציפורן חודרנית בנפש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2013, 16:09 
סמל אישי של המשתמש
בבקום שתראה את הקצין מיון,תגיד לו שאתה לא רוצה קרבי ולא מוכן ללכת תותחנים.הוא בטח יגיד לך שתלך ושמה כבר ידברו איתך אבל תתעקש ותבקש לשנות את השיבוץ.הם בכל זאת כנראה יגידו לך לנסוע לשם.אתה יכול לסרב להתפנות אבל אתה מסתכן בכלא.אני אומר לך את כל זה בלי ניסיון,אני התגיסתי לקרובי בהתחלה ולא עשיתי את כל זה אז יכול להיות שאני טועה...
בכל מקרה,גם אם אתה מגיע לשיבטה צא משם כמה שיותר מהר. בהתחלה תהיה בטרום טירונות,שזה שכונה וכבר שם תדבר איתם שאתה לא מוכן להיות שם.תצא משם עוד בטרום.רק אל תגיע לגדודים כי משם ממש אבל ממש קשה לצאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2013, 16:22 
גיא כתב:
קרבי זה נתון לשיקול. חוץ מתותחנים. אני ממליץ לך בחום לברוח כמה שיותר רחוק מהחיל הנוראי הזה. ואני מדבר מניסיון אישי כואב.

@kobster בוא לפה !!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2013, 16:28 
סמל אישי של המשתמש
או קרבי או פטור מצה"ל .

ג'וב נראה לי כמו אסון ומתכון לדיכאון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2013, 16:43 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
גיא כתב:

@kobster בוא לפה !!

משעשע שאנשים מדברים על חיל התותחנים כחיל נוראי, בעוד שיש כ"כ הרבה יחידות שונות בתוך החיל עם הבדלים מאוד גדולים באופי האנשים, הכלים והפעילות.
יכול להיות שהוא מתייחס ספציפית לגדודים, ששם נהוג לחשוב שיותר קשה ומשביז, אבל יש מספיק יחידות בתוך החיל עם תנאי שירות סבירים מאוד ולא דורשות עבודה פיזית מאומצת מדי.
כפי שרשמתי לפותח האשכול בפרטית, הכי קל זה לפסול מראש. לצאת תמיד אפשר, בפרט בשבוע-שבועיים הראשונים.
מנסים. מה שלא מתאים משנים.
חווית השירות היא חוויה מאוד סובייקטיבית וכל אחד לוקח את זה למקום שלו, לדעתי פשוט חבל לוותר מראש על משהו שיכול לתרום לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2013, 16:46 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
לירון האדום כתב:
גיא כתב:

@kobster בוא לפה !!

משעשע שאנשים מדברים על חיל התותחנים כחיל נוראי, בעוד שיש כ"כ הרבה יחידות שונות בתוך החיל עם הבדלים מאוד גדולים באופי האנשים, הכלים והפעילות.
יכול להיות שהוא מתייחס ספציפית לגדודים, ששם נהוג לחשוב שיותר קשה ומשביז, אבל יש מספיק יחידות בתוך החיל עם תנאי שירות סבירים מאוד ולא דורשות עבודה פיזית מאומצת מדי.
כפי שרשמתי לפותח האשכול בפרטית, הכי קל זה לפסול מראש. לצאת תמיד אפשר , בפרט בשבוע-שבועיים הראשונים.
מנסים. מה שלא מתאים משנים.
חווית השירות היא חוויה מאוד סובייקטיבית וכל אחד לוקח את זה למקום שלו, לדעתי פשוט חבל לוותר מראש על משהו שיכול לתרום לך.

מסכים אם מה שאמרת, אבל לצאת תמיד אפשר זה במקרה הכי טוב לצאת למפקדה של הבא"ח, שזה לפי דעתי הכי גרוע, אז עדיף כבר לחשוב טוב טוב לפני אם רוצים את זה או לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2013, 16:54 
סמל אישי של המשתמש
בגלל הזמן הקרוב לגיוס אתה צריך צעדים דרסטיים כדי להספיק לשנות לפני.
אם זה בקטע נפשי אז להביא אולי חוו"ד ממטפל פרטי (פסיכולוג/פסיכיאטר) כמה שיותר מהר ולבקש לראות קב"ן. בגדול תוכל לטעון שמלחץ חברתי וכד' הלכת לקרבי אבל אתה לא רואה את עצמך מתפקד.. אתה לא ישן, חרד מאוד, בוכה בלה בלה בלה.
אם זה בקטע פיזי זה לנסות לנצל פרט בתיק הרפואי שלך שלא התייחסת אליו מספיק (סתם לדוגמה - נגיד ויש לך אסטמה, אז ללכת עם זה קצת יותר רחוק, להביא איזה חוו"ד מרופא שאתה לא מתאים לשטח ושאר הירקות).

אם תגיע כבר לגיוס והמצב לא ישתנה ואתה ממש נעול על עצמך לא קרבי, רצוי לא להגיע למצב שאתה עוזב את הבקו"ם. כמעט תמיד הרבה יותר קשה לצאת ממקום כשכבר הגעת אליו.
בדרך הזו ההמשך די ידוע - או שמישהו אכן יקשיב להגיון ולדברים שלך שם ויעשה חושבים לגבי מצבך (סיכוי קלוש, אתה תראה כמה משוגעים יש שם חוץ ממך. הם לא מתרגשים בדרך כלל), או שאתה נשאר עיקש ומוכן אפילו להיכנס למעצר בבקו"ם ולנסות שוב לפנות לרעיון של קב"ן וכד'.. הפעם מבפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2013, 17:58 
סמל אישי של המשתמש
לך לפסיכולוג עכשיו
תגיד לו שיש לך פחדים לישון מחוץ לבית שיש לך פחד להיות רחוק מההורים, שאתה מאוד מחובר אליהם וקשור אליהם.
שכל פעם שאתה חולם על הצבא אתה מתעורר עם זיעה קרה ואתה מאוד חושש להיות מחוץ לבית.
תפקסס את מה שהוא יביא לך בסוף הפגישה לצה"ל ותקבל זימון לקבן. יוריד לך ל45 בלי לשאול שאלות יותר מדי.
אבל תעשה את זה עכשיו, אל תחכה יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2013, 18:02 
להקיא ממה שכתוב פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2013, 18:04 
יש בקרבי הרבה יתרונות שאתה לא מודע אליהם אפילו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2013, 21:15 
סמל אישי של המשתמש
אל תוותר כל-כך מהר,אני לא יכולתי להיות לוחם למרות שנלחמתי על זה ובדיעבד חבל שלא נלחמתי על זה יותר,בשירות של קרביים יש חוויות שבחיים לא יהיו לי.
קב"ן תמיד אפשר לראות ומניסיון אם יש לך בעיה הוא יעזור לך גם אם תיהיה עמוק במקומות שהכי קשה לצאת מהם בצה"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2013, 21:24 
לך לקרבי ילד... ושמור עלינו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2013, 21:49 
סמל אישי של המשתמש
לכל אלה שכותבים לו ללכת לקרבי כי זה תורם לו ויש "חוויות", על מה אתם מדברים? איך זה תורם בדיוק?ואיזה חוויות יש?
אין שם כלום ומי שיודע שהוא לא רוצה לא צריך ללכת לקרבי כי אחרי זה הוא יתקע במפקדה במקרה שירצה לצאת...
זה לא תורם כלום אלא אם אתם קוראים להליכת מרחקים מטורפים עם משקלים על הגב "תרומה".או ליציאות המסריחות(11/3 לחיר) במקרה הטוב או אולי לטחינת עמדות שזה מה שהוא יעשה אם ישאר חפש.
עידן,אם אתה יודע שאתה לא רוצה קרבי,תעשה כמו שאמרו פה קודם שבתאי ומאור. תעשה הכל כדי לצאת מתותחנים.
ואי אפשר לבנות על קבן כי זה לא תמיד עוזר וזה תלוי הרבה על איזה קבן נפלת.לקבן הבן זונה שלי לקח חודשיים עד שהוא הביא אותי לתפקיד סביר,וגם זה לא רק בזכותו,הרבה זה בגלל שחפרתי לו ולמגד ולכל המפקדים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: קרבי או ג'וב
הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2013, 22:09 
סמל אישי של המשתמש
והקוסם כתב:
לכל אלה שכותבים לו ללכת לקרבי כי זה תורם לו ויש "חוויות", על מה אתם מדברים? איך זה תורם בדיוק?ואיזה חוויות יש?
אין שם כלום ומי שיודע שהוא לא רוצה לא צריך ללכת לקרבי כי אחרי זה הוא יתקע במפקדה במקרה שירצה לצאת...
זה לא תורם כלום אלא אם אתם קוראים להליכת מרחקים מטורפים עם משקלים על הגב "תרומה".או ליציאות המסריחות(11/3 לחיר) במקרה הטוב או אולי לטחינת עמדות שזה מה שהוא יעשה אם ישאר חפש.
עידן,אם אתה יודע שאתה לא רוצה קרבי,תעשה כמו שאמרו פה קודם שבתאי ומאור. תעשה הכל כדי לצאת מתותחנים.
ואי אפשר לבנות על קבן כי זה לא תמיד עוזר וזה תלוי הרבה על איזה קבן נפלת.לקבן הבן זונה שלי לקח חודשיים עד שהוא הביא אותי לתפקיד סביר,וגם זה לא רק בזכותו,הרבה זה בגלל שחפרתי לו ולמגד ולכל המפקדים...

מאוד בוגר לקרוא לקב"ן בן זונה רק בגלל שהוא לא עשה מה שצפית שיעשה.
קב"ן צריך לסנן הרבה חיילים שבאים "לעבוד" עליו ומצד שני לעזור לאלה שבאמת צריכים.
לא רוצה לבקר אותך כי אני לא יודע איזה קשיים היו לך אבל כל מקרה לגופו ואני מכיר הרבה מקרים של אנשים שנהנים מאוד למרות הקשיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: קרבי או ג'וב
הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2013, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
והקוסם כתב:

מאוד בוגר לקרוא לקב"ן בן זונה רק בגלל שהוא לא עשה מה שצפית שיעשה.
קב"ן צריך לסנן הרבה חיילים שבאים "לעבוד" עליו ומצד שני לעזור לאלה שבאמת צריכים.
לא רוצה לבקר אותך כי אני לא יודע איזה קשיים היו לך אבל כל מקרה לגופו ואני מכיר הרבה מקרים של אנשים שנהנים מאוד למרות הקשיים.

אני יקרא לו איך שבא לי כי הוא זבל בן זונה.שקרן שמבטיח הבטחות ומורח אותך במשך שבועות.אז כן,אני יקרא לו בן זונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2013, 22:41 
סמל אישי של המשתמש
יוגב :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2013, 23:39 
סמל אישי של המשתמש
אם לא קרבי אז אל תתגייס בכלל. תתנדב לשירות לאומי, אבל שירות מועיל ותורם באיזו פנימייה או בעבודה בקהילה עם ילדים ונערים משכונות מצוקה ולא פקיד בקופת חולים . ככה תתרום הרבה יותר לחברה ולעצמך מאשר שתעשה יומיות בקרייה בתור מש''ק לוגיסטיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2013, 00:01 
סמל אישי של המשתמש
ירמי קדושי כתב:
אם לא קרבי אז אל תתגייס בכלל. תתנדב לשירות לאומי, אבל שירות מועיל ותורם באיזו פנימייה או בעבודה בקהילה עם ילדים ונערים משכונות מצוקה ולא פקיד בקופת חולים . ככה תתרום הרבה יותר לחברה ולעצמך מאשר שתעשה יומיות בקרייה בתור מש''ק לוגיסטיקה.

אל תבלבל לו תמוח
תתגייס תעשה מה שאמרתי לך
פרופיל 45 תשאף לעשות כמה שפחות
שעה שעתיים ביום
תחזור הביתה לישון צהריים כל יום ושכל החברים יקנאו :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2013, 07:07 
סמל אישי של המשתמש
כקרבי אני סובל כל רגע.
אבל זה כלום לעומת כמה שזה חרא להיות בג'וב.. קרוב לא קרוב חמשושים יומיות זה פשוט גוש זבל עם אנשים זבל שמחפשים איך לדפוק אותך ואיך לעקוץ את כולם. זה קצינים שחיפשו קריירה ומפקדים שעשו קורס פיקודי של שעתיים. זה נגדים חארות ורסרים עם שגעון גדלות שרוצים שתצדיע להם בכל רגע. זה להיות כל כך מסכן שאתה בוכה על יום ריתוק. זה חצי ממשכורת שהיא גם ככה בדיחה ופי 4 יותר לבזבז. זה 3 שנים של כלום ושום דבר שגם ככה אתה מוגבל אז לפחות לך תרוץ קצת בבוץ ותגיד שעשית משהו. לא בשביל גאווה לאומית וזקפה ציונית. נטו בשבילך.
*ואם אפשר לא בתותחנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 137 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: