תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 12:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 31 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חצאי גמר טורניר שנחאי בטניס
הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2013, 16:52 
נדאל - דל פוטרו
ג'וקוביץ' - טסונגה

שבת בבוקר החצאים , ראשון בבוקר הגמר.
נדאל-נולה שוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חצאי גמר טורניר שנחאי בטניס
הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2013, 17:03 
סמל אישי של המשתמש
יש לי הרגשה שנולה יפשל :facepalm:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2013, 17:10 
צונגה ניצח בעבר כמה פעמים את נולה ודלפו ניצח בעבר כמה פעמים את רפא. לא משחקים קלים. לטעמי האתגר של נדאל גדול יותר. נדאל לא ממש בשיאו בימים האחרונים ודלפו נראה מצויין. משחקים מעניינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2013, 15:03 
נדאל בינתיים בצרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2013, 15:28 
סמל אישי של המשתמש
והן הולכות וגדלות

ד"א נדאל עם שעון ולא זכור לי שראיתי אי פעם שחקן עם שעון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2013, 15:29 
סמל אישי של המשתמש
עזבו את זה, יש איבנוביץ', יותר נחמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2013, 15:30 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:
והן הולכות וגדלות

חסות של רולקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2013, 15:41 
דל פוטרו טוב יותר אבל זה לא שחסרות לנדאל הזדמנויות. הוא עושה שטויות בנקודות השבירה שיש לו.

ובעבר נדאל היה שם את השעון (הדי מכוער) הזה מייד לאחר סיום כל משחק. לאחרונה הוא משחק איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2013, 15:45 
זה לא היום של נדאל אין מה לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2013, 16:29 
נדאל היה בינוני היום. אני לא חושב שהוא היה יותר חלש היום ממה שהוא היה בשבועיים האחרונים, אולי אפילו להיפך, אבל ללא ספק הוא לא בשיאו.
דל פוטרו שחקן נהדר. באמת הגיע הזמן שהוא יתנחל במקום ה3-4 בעולם.

עדיין, בגמר אני מהמר על נולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2013, 16:37 
ברמת הטניס נטו שלו,הוא מאד מאד קרוב לנאדל וג'וקוביץ,הם עדיין יציבים ממנו וגם יותר מרתיעים פסיכולוגית את היריב.
כשהוא ביום טוב, מאד קשה לשניהם להתמודד איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2013, 16:42 
שער 7 נוסטלגיה כתב:
ברמת הטניס נטו שלו,הוא מאד מאד קרוב לנאדל וג'וקוביץ,הם עדיין יציבים ממנו וגם יותר מרתיעים פסיכולוגית את היריב.
כשהוא ביום טוב, מאד קשה לשניהם להתמודד איתו.

מבחינת טניס נטו הוא באמת בר השוואה לשניים האלו (אני כמעט מוכן אפילו ללכת צעד קדימה מעבר ל"בר השוואה"). ועדיין יש שורה של מרכיבים שמפרידים בינו לבינם. מבחינה מנטלית הוא לא בליגה של נולה ובטח לא של נדאל. הוא גם הרבה פחות יציב מהם. ואני חושב שיש לו בעייה אמיתית של כושר גופני. הוא ניצח את נדאל היום, שלא היה בשיאו, על אדי דלק (וזה אחרי טורניר די קליל שהיה לו עד עכשיו). ספק אם אפילו היום הוא היה מנצח את נדאל בטוב מ5.

דלפו בן 25 וכאמור הגיע זמן שהוא יתגבר על (רוב) המכשולים האלו ויתייצב בדרוג שמתאים לרמת הטניס שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2013, 16:48 
גיא האדום כתב:
נדאל היה בינוני היום. אני לא חושב שהוא היה יותר חלש היום ממה שהוא היה בשבועיים האחרונים, אולי אפילו להיפך, אבל ללא ספק הוא לא בשיאו.
דל פוטרו שחקן נהדר. באמת הגיע הזמן שהוא יתנחל במקום ה3-4 בעולם.

עדיין, בגמר אני מהמר על נולה.

אחריי שהוא זכה בזמן כל כך קצר במדריד,רומא,RG,מונטריאול,סינסנטי וUS OPEN זה הגיוני שתהיה לו ירידת מתח קלה.

סה"כ הוא לא הפסיד גם לאיזה נגרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2013, 16:53 
סמל אישי של המשתמש
הוא מאוד מזכיר לי את הטניסאים בימי פדרר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2013, 17:03 
KingAlpaca כתב:
הוא מאוד מזכיר לי את הטניסאים בימי פדרר.

דל פוטרו? לטעמי מבחינת פוטנציאל הוא אולי השחקן האולטמטיבי. שחקן עם תכונות אמריקאיות (גבוה מאוד, סרב חזק ושטוח) בתוספת מכות קרקע מעולות (לא כמו האמריקאים שאין שם אחד שיודע להכות בקהאנד), המון כוח, ותנועה סבירה. לא מכיר שחקן אחר בסבב שיש לו את כל התכונות האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2013, 17:22 
תומאס ברדיך.

בכל אופן אני לא מסכים שאלה המאפיינים לשחקן אולטימטבי כיום.
אם תסתכל על שלושת השחקנים הטובים בעולם כיום, מעבר לכל המעלות והאיכויות שלהם מה שהכי בולט הוא משחק ההגנה המטורף שלהם מהקו האחורי.
זה לא קרה סתם, אלה בגלל האבולוציה שעבר המשחק (טכנולוגיה של מחבטים בשילוב של שינוי הרכב המשטחים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2013, 17:31 
לברדיץ אין עוצמה בחבטות הבסיס שמתקרבת לזאת של דל פוטרו. לדל פוטרו יש אולי את הפורהאנד המהיר והחזק בסבב. הוא לא מתוחכם כמו של נדאל אבל אני חושב שהוא מהיר ממנו. וגם הבקהאנד של פוטרו חזק יותר. ברדיץ, מצד שני, הרבה יותר יציב מדל פוטרו ונע לא פחות טוב ממנו.

ואשר לשלושת השחקנים המדורגים ראשונים בעולם כיום (ואפשר להכליל כאן גם את הרביעי), מה שמבדיל בינם לדל פוטרו זה בעיקר היציבות. כשהוא בשיאו הוא מנצח באחוזים גבוהים כל אחד מהם. גם לא הייתי גוזר מהם מסקנה שהדרך לשלוט בסבב היא לרדוף אחרי כדורים במשך שעות על קו הבסיס או הרבה מאחוריו (ואפילו נדאל כבר לא ממש עושה את זה היום). עד לא ממש מזמן מי ששלט בסבב ללא עוררין היה שחקן שווצרי מעצבן שממש לא עשה את זה. זה לא שהמשטחים השתנו בצורה משמעותית ב4-5 השנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2013, 18:06 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
r200 כתב:
והן הולכות וגדלות

חסות של רולקס.

כולם כיום עם שעונים בגלל החסויות פדרר עם citizen וגם אזרנקה

אני לא סובל לשחק עם שעון .. אבל היו כאלה גם פעם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2013, 18:25 
גיא האדום כתב:
לברדיץ אין עוצמה בחבטות הבסיס שמתקרבת לזאת של דל פוטרו. לדל פוטרו יש אולי את הפורהאנד המהיר והחזק בסבב. הוא לא מתוחכם כמו של נדאל אבל אני חושב שהוא מהיר ממנו. וגם הבקהאנד של פוטרו חזק יותר. ברדיץ, מצד שני, הרבה יותר יציב מדל פוטרו ונע לא פחות טוב ממנו.

ואשר לשלושת השחקנים המדורגים ראשונים בעולם כיום (ואפשר להכליל כאן גם את הרביעי), מה שמבדיל בינם לדל פוטרו זה בעיקר היציבות. כשהוא בשיאו הוא מנצח באחוזים גבוהים כל אחד מהם. גם לא הייתי גוזר מהם מסקנה שהדרך לשלוט בסבב היא לרדוף אחרי כדורים במשך שעות על קו הבסיס או הרבה מאחוריו (ואפילו נדאל כבר לא ממש עושה את זה היום). עד לא ממש מזמן מי ששלט בסבב ללא עוררין היה שחקן שווצרי מעצבן שממש לא עשה את זה. זה לא שהמשטחים השתנו בצורה משמעותית ב4-5 השנים האחרונות.

ההפך,שנדאל ונולה בכושר שיא , לא משנה מי עומד נגדם הם מנצחים.
גם במשחק כל כך גרוע של נדאל היום , היה לו 7 אפשרויות שבירה והוא לא ניצל אף אחת מהם , רק מראה לך את העבודה שגם במשחק כל כך חלש שלו , עדיין היו לו הרבה צ'אנסים לחזור למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2013, 18:34 
גיא האדום כתב:

לא מדוייק.
ראשית כל נעשו שינויים במשטחים בשנים האחרונות שגורמים לכדור לקפוץ יותר גבוה קרי יותר זמן להחזיר את הכדור.
שנית כל פדרר כבר מספר שנים טובות לא שולט בסבב.
היציבות המטורפת של נולה נדאל ומארי היא בעיקר בגלל היכולות שלהם להתגונן. אתה אמנם מפרש את זה מסיבות אחרות אבל קשה להגיד שמארי הוא שחקן שיציב יותר מנטלית מדל פוטרו, הוא יציב ממנו כי הוא שחקן הגנה מדהים. כאלה הם גם נדאל ונולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2013, 08:47 
בקיצור, על מי להמר היום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2013, 14:03 
JustZiv כתב:
בקיצור, על מי להמר היום?

על דיוקוביץ ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2013, 16:28 
Yalla Hapoel כתב:
גיא האדום כתב:

גם במשחק כל כך גרוע של נדאל היום , היה לו 7 אפשרויות שבירה והוא לא ניצל אף אחת מהם , רק מראה לך את העבודה שגם במשחק כל כך חלש שלו , עדיין היו לו הרבה צ'אנסים לחזור למשחק.

על משטחי קשים נדאל ודלפו שווים עד היום 4-4. ואשר למשחק אתמול, במערכה הראשונה, כאשר לדלפו היה אוויר הוא די קרע את נדאל. ככל שהמשחק נמשך הוא התעייף ורפא לא. המשחק שלו נגד נולה היום הוא אינדיקציה לא רעה למה קורה שהוא נפגש עם אחד משני הבכירים כאשר שניהם בשיאם. צמוד צמוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2013, 16:34 
ואגב, מתפתח קרב ממש יפה על טורניר סוף השנה. אחרי הפרישה של מארי רק ארבעה שחקנים (רפא, נולה, פרר ודלפו) הבטיחו את מקומם. ברדיץ גם יהיה שם בוודאות. אבל יש חמישה שחקנים שמתחרים על שלושת המקומות הנותרים: וורורינקה, פדרר, צ'ונגה, גסקה, וראוניק. השווצרים קצת מובילים אבל הם נחים השבוע כאשר שלושת האחרים משחקים בטורנירים קטנים. אחרי הטורנירים האלו יש סיכוי לא רע שכל החמישה יהיו פחות או יותר דבוקים זה לזה בדרוג כשעד לסוף השנה ישארו רק שני טורנירים אפשריים כולל: הטורניר הביתי של השווצרים בבאזל והטורניר הביתי של הצרפתים בפריז.
אם פדרר לא ייכנס לטורניר סוף השנה הנזק לדרוג שלו יהיה לא קל. על גבול העשירייה השניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2013, 18:19 
גיא האדום כתב:
Yalla Hapoel כתב:
גיא האדום כתב:

על משטחי קשים נדאל ודלפו שווים עד היום 4-4. ואשר למשחק אתמול, במערכה הראשונה, כאשר לדלפו היה אוויר הוא די קרע את נדאל. ככל שהמשחק נמשך הוא התעייף ורפא לא. המשחק שלו נגד נולה היום הוא אינדיקציה לא רעה למה קורה שהוא נפגש עם אחד משני הבכירים כאשר שניהם בשיאם. צמוד צמוד.

נכון אבל כל משחק זה לגופו.
לפניי חצי שנה באינדיאן וולס ראפא ניצח ב3 מערכות , ושם אתה לא יכול להגיד שדלפו שיחק רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2013, 10:28 
דל פוטרו הראה כבר סימני עייפות רציניים לקראת הסוף, כשנולה נראה רענן לגמרי כאילו רק התחיל את המשחק, וזה בטורניר של הטוב משלוש.
אני לא יודע מה החלק היחסי של המימדים הגדולים שלו לבין שאר הגורמים בכושר הגופני הבעייתי שלו אבל ללא ספק זו הבעיה הכי גדולה שלו, מה גם שהוא בגיל שאמור להיות בשיא כושרו פחות או יותר. מה שכן דל פוטרו הוא ללא ספק השחקן הכי נחמד בסבב שמדורג גבוה.
באשר למאצ' אפ שלו מול נדאל, הטניס של נדאל מאופיין בהמון ספין לכדור מה שגורם לו לקפוץ גבוה, שחקנים באיזור 1.85 אולי מתקשים אבל שחקן כמו דל פוטרו שמתנשא לגובה של 2 מטר בקירוב לא רק שלא מתקשה אלא גם יכול שיהנה מזה.
המאזן שלו אגב מול נולה ומארי הוא כבר הרבה פחות מרשים, מה גם שאין סיבה לא להזכיר שהוא הפסיד שני משחקים על דשא מול נדאל, שזה מגרש מהיר עוד יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2013, 16:41 
רוב משטחי הדשא, כולל וימבלדון, שונו לפני כמה שנים והם יותר איטיים כיום מרוב המגרשים הקשים. דלפו אגב שחקן סביר גם על משטחים איטיים ואפילו הצליח לקחת מערכה כאן או שם מנדאל על חימר, שזה הישג שלהוציא את נולה יש למעט מאוד שחקנים.
דלפו עשה גם צרות לא קלות למארי. המשחקים ביניהם בדר"כ לא קצרים רק ככל שהם מתארכים הפערים בכושר בינו לבין מארי (או נולה או נדאל לצורך העניין) יותר בולטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2013, 17:30 
יהיה מאוד מעניין בטורניר סוף השנה בלונדון.
הלוואי שיהיה בית של נדאל,דל פוטרו,פדרר ועוד אחד (ד"א זה אפשרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2013, 17:36 
Yalla Hapoel כתב:

חשבתי שאתה אוהד את נדאל. אני לא בטוח שבבית שכזה (ואתה יכול למשל להוסיף את צ'ונגה) הוא מנצח משחק, לא כל שכן עובר שלב.
בכל מקרה מה שמסקרן זה לראות אם פדרר לא יגיע לשם. סיכוי קטן אבל אפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2013, 18:11 
גיא האדום כתב:
Yalla Hapoel כתב:

חשבתי שאתה אוהד את נדאל. אני לא בטוח שבבית שכזה (ואתה יכול למשל להוסיף את צ'ונגה) הוא מנצח משחק, לא כל שכן עובר שלב.
בכל מקרה מה שמסקרן זה לראות אם פדרר לא יגיע לשם. סיכוי קטן אבל אפשרי.

אוהד נדאל אבל אני תמיד אוהב לראות טניס טוב.
ואל תגזים , ב2010 שהוא הגיע לשם בכושר טוב הוא הפסיד ב3 סטים לפדרר בגמר , ב2011 הוא הגיע בכושר זוועה ולא עבר את הבתים ו2012 לא שיחק בגלל פציעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 31 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: