תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 13:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 137 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחזור הפתיחה
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 18:40 
ארדיטי כתב:
מהפכה כתב:
ארדיטי מצטער אבל רוב האנשים לא מסיימים לעבוד בחמש.
זאת השעה שצריך לצאת מבעבודה בשביל לאסוף את הילד ולהגיע להדר יוסף
עם הפקקים באזור הזה בשעות האלו גם השעה הזו גבולית
תבדוק כמה קהל בא למשחקי כדורגל שהיו בשעות האלו בעבר

אין לי מספרים אבל אני בטוח שהרוב המכריע של הקהל שלנו גר בגוש דן, לא צריך לצאת בחמש מהעבודה כדי להיות ברבע לשבע בהדר יוסף, צריך לצאת בשש-שש ורבע מהעבודה וכן רוב האנשים מסיימים לעבוד בשש ועם ילדים קטנים זה בהחלט נוח יותר לסוע מיד אחרי העבודה למשחק ולחזור בשעה סבירה הבייתה וגם אם יש ציבור שיפגע מזה בטח שאין מקום להתלהמות המגוכחת הזאת, יש פה אג'נדה? המנהלת דופקת את הפועל שוב? הם לא רוצים קהל במשחקים? למה כולם מחפשים בכוח מלחמות לצאת אליהן אין מספיק דברים אמיתיים להלחם בשבילם?

תעשה ניסוי ביום ראשון.צא מהעבודה ברוטשילד בשש תאסוף את הילד מבבלי תראה באיזה שעה תהייה בהדר יוסף.
תוסיף לזה חנייה ובדיקות בכניסה.
וכמו שאמר הפועל גם אני לא מכיר אנשים שמסיימים לעבוד בחמש.
ואף אחד לא אומר שדופקים את הפועל.דפקו את כל הליגה.הכי כועסים כרגע אוהדי חולון שיש להם משחק ביום שני הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 18:42 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
מה זה חשוב?
משחקים בשישי לא מוכנים, שבת בערב עושים את המוות, אבל בקלילות שכזאת מעבירים משחקים לשעה שאנשים עובדים לא יכולים להגיע.
וכל שבוע זה יפגע במישהו. אז אני צריך להיות בת יענה, רק בגלל שבנו זה יפגע רק בחלק מהמשחקים?

אני מבין את הכעס ותאמין לי שאני האחרון שזה נוח לו

אבל משום מה אצלנו מתעוררים רק שזה מפריע למישהו
אף אחד לא קם וזעק ששיחקנו מאוחר והורים לא יכלו להביא את הילדים
אז השנה אנחנו כמעט סולד אאוט
אבל שרוב המשחקים מתחילים אחרי שמונה באולם החדש הרבה מנויים שיכלו להיות מנויי משפחות לא יעשו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 18:53 
סמל אישי של המשתמש
עם כל הכבוד להורים עם ילדים, המטרה של קבוצה קודם כל לשרת את האוהדים. לא אוהדים עתידיים. ומשחק בשעה שאוהדים לא יכולים להגיע זה פשוט מוגזם.
בטח שזה כ"כ פשוט לעשות משהו שיאפשר לכולם להגיע - ימי שישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 19:14 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
עם כל הכבוד להורים עם ילדים, המטרה של קבוצה קודם כל לשרת את האוהדים. לא אוהדים עתידיים. ומשחק בשעה שאוהדים לא יכולים להגיע זה פשוט מוגזם.

יש המון אנשים(ולמעשה רוב המשק9\) מסיים לעבוד בשעה 17:00 אחרת גני הילדים היום עובדים עד 18:00 ומחוץ למדינת תל אביב הגנים עובדים עד 16:00-16:30.
כלומר הורה שרוצה לקחת את הילד שלו מהגן צריך לצאת לפחות ב16:00(אלא אם כן חיש סבתו וסידורים אחרים)
לסיכום השעה דופקת אנשים שעובדים עד 18:00 אבל מטיבה עם הורים שרוצים לקחת את ילידהם בגילאי 8-13 שעד אז לא יכלו להגיע למשחקים וככה בשעה 21:30 כבר בבית ובדרך למיטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 19:19 
יכול להיות שרוב המשק מסיים בשעה 17:00. כי ברוב משקי הבית מישהו לוקח את הילד מהמוסד בו הוא נמצא
לרוב זאת האמא
מדינת תל אביב זה רוב הקהל של הפועל. במדינת תל אביב הרוב מסיים לעבוד בשעה 18:00
שעת הפריים טיים בטלוויזיה מתחילה ב20:00 אתה חושב שזה סתם ככה?
אני אגב לא אראה גם משחקים בטלוויזיה ואני בדרך כלל רואה את המשחק המרכזי
אני גם מוכן לשים כסף שהריטינג יהיה נמוך יותר מבשנים קודמות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 19:28 
סמל אישי של המשתמש
דובראש כתב:
הפועל כתב:

יש המון אנשים(ולמעשה רוב המשק9\) מסיים לעבוד בשעה 17:00 אחרת גני הילדים היום עובדים עד 18:00 ומחוץ למדינת תל אביב הגנים עובדים עד 16:00-16:30.
כלומר הורה שרוצה לקחת את הילד שלו מהגן צריך לצאת לפחות ב16:00(אלא אם כן חיש סבתו וסידורים אחרים)
לסיכום השעה דופקת אנשים שעובדים עד 18:00 אבל מטיבה עם הורים שרוצים לקחת את ילידהם בגילאי 8-13 שעד אז לא יכלו להגיע למשחקים וככה בשעה 21:30 כבר בבית ובדרך למיטה.

פשוט לא נכון. קודם כל אתה מדבר רק על משפחות. חלק גדול מהאוהדים הם עד גיל 30 ועדיין בלי ילדים.
וגם אצל אלו עם ילדים, במשפחות כאלו אם כבר אחד ההורים יוצא מוקדם או לא עובד. לא שניהם. ולרוב זו האישה, שלמרבה הצער בממוצע הסיכוי שהיא תלך למשחק נמוך משמעותית מאשר הבעל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 19:34 
סמל אישי של המשתמש
.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

נערך לאחרונה על ידי its-sick בתאריך 10 אוקטובר 2013, 20:25, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 19:37 
יכול להיות שאני והחברים שלי חריגים
אבל בקבוצת הגיל שלנו 30-40 הרוב עם ילד או יותר אין אחד שמסיים לעבוד לפני שש
הנשים ברובם מסיימות מוקדם יותר ולוקחות את הילדים
עכשיו לסיפור הזה עם הילדים
אם נניח אני רוצה להביא את הילדה שלי למשחק בית בשעה רבע לשבע זה אומר שאני גם צריך להביא אותה
אני עובד ברמת החייל וגר בגבעתיים. זמן הנסיעה מרמת החייל לגבעתיים זה בערך חצי שעה החל מהשעה 17:00 לפעמיים גם יותר
אם אני יוצא בשש אני מאחר למשחק
אני מסיים לעבוד בשבע זה אומר לצאת מהעבודה שעתיים קודם
את הפריבילגיה הזו לשמחתי יש לי. היא מאפשרת לי להיות ערב בשבוע אחר הצהריים עם הילדה שלי
זה בערך הסיפור שלי ושל רוב החברים
אני והם לא נהייה השנה במשחקי חוץ גדולים
אני והם נתקשה להיות במשחקי בית גדולים
אני והם נתקשה לראות את המשחק בטלווזיה
אבל הכי חשוב שנכנס סכום כסף גדול למנהלת
בעוד שלוש שנים נראה איפה יהיה הכסף הזה.
בשיווק חושבים קדימה, מוכנים להפסיד קצת היום בשביל להרוויח יותר בעתיד
ככה בונים ענף
מה מנהלים מכולת וחושבים מה יגידו בעוד שלוש שנים שהם יעזבו
לפי התשובות של בוכמן אתמול אני מבין שהנושא לא עלה לדיון במנהלת
וזה האמת נראה לי מוזר בנושא כמו זכויות שידור...

נערך לאחרונה על ידי מהפכה בתאריך 10 אוקטובר 2013, 19:44, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: מחזור הפתיחה
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 19:38 
הפועל כתב:

בדיוק
יש איזה מנהג להתלהב מדור העתיד, בזמן שדופקים את הדור הנוכחי.

אם זה יישאר גם בשנה הבאה אני לא אעשה מנוי, ולא הייתי עושה גם השנה אם זה היה ידוע מראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 19:43 
תמיד משעשת אותי קלישאת דור העתיד. כאילו בחור בן 35 הוא לא פוטנציאל לעשות מנוי, נניח, ב-30 השנים הבאות. וכאילו אם המשחק יהיה בשמונה במקום בשבע נפסיד מאות אלפי ילדים בני עשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 19:48 
סמל אישי של המשתמש
לא צריך להגזים גם, מדובר על במקרה הרע כמה משחקים השנה עבורנו. לא משהו שבגללו מבטלים מנוי והופכים עולמות.
אבל זו החלטה אידיוטית, שיש לה אלטרנטיבה פשוטה וברורה. פשוט חבל שהמנהלת לא מחמיצה הזדמנות להחמיץ הזדמנות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 19:56 
הפועל הכמה משחקים האלו הם הדרבי וחולון והפועל ירושלים
משחקים שבשבילם עושים מנוי
אני בדיוק כמו 19.
למשחק נגד בני הרצליה אני מניח שהצליח להשיג כרטיס בכל מקרה
שעשיתי מנוי אגב ידעתי שלא לכל המשחקים אני אוכל ללכת
אבל היה לי ברור שלמשחקים האלו אגיע
עכשיו זה ממש לא ברור לי. וברור לי שהמחיר האישי שאשלם בשביל להגיע למשחקים האלו גבוה

ואם מרחיבים עוד משהו לגבי ההסכם- פרנקל מדבר היום על חזון של אנשים שרואים כדורסל בשבע ומיד אחרי זה כדורגל
קודם כל עצוב שהחזון של יושב ראש המנהלת זה אנשים שרואים בטלוויזיה דבר שני מדובר בחוסר הבנה בסיסי של הצרכן והרגלי צפייה
רק עכברי ספורט ישבו ערב שלם מול ספורט
הנפגע העיקרי יהיה הכדורסל כי הרוב מעדיפים כדורגל וזה עוד לפני שבודקים נתוני צפייה בשעה רבע לשבע בערב
ולכדורגל אגב בערב טוב יש 8 אחוז ריטיניג
מדובר בהחלטה רעה לכדורסל מכל הבחינות חוץ מהטווח הקרוב מאוד שיאפשר לפנק את האחמים לפני האולסטאר הישראלי...
אפשר אגב לבדוק כמה קהל אגיע למשחקים המוקדמים בגביע ווינר השנה ובגביע המדינה גם בכדורגל בשנים שעברו או אפילו בשטות הזו של המשחק המוקדם בחנוכה שעושים כבר כמה שני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 20:07 
עשיתי את המנוי שלי גם ככה כחצי תרומה, כי לחצי מהמשחקים חשבתי שלא אצליח להגיע.

אין לי מספיק כסף בשביל לקנות מנוי (יקר), שכמעט ואין לי שימוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2013, 00:07 
דרך אגב, כמה תורמת לתקציב הקבוצה ( דרך התקבולים מהמנהלת) ההרפתקה עם הערןץ הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2013, 00:56 
אני אתייחס פעם אחרונה (ואני מקווה שהדיון יהיה ענייני ולא דיון ברמה של "אני אקרא לאנשים לא לעשות מנוי כדי ללמד אתכם לקח!").
למנהלת הליגה יש סמכות לקבל החלטות בנושא הזה ויש שם צוות שיועד לקבל את ההחלטות והעדכון היחיד שהגיע לקבוצות היה שיש מו"מ לשני משחקים ביום ב' גם עם ערוץ 1 וגם עם ספורט5.
כשמדברים על "לבחור את המלחמות" מדברים לא רק על המלחמות הצודקות אלא גם על מלחמות שאפשר לנצח. ההסכם שנחתם מול ערוץ 1 שווה לא מעט כסף לקבוצות (כחצי מיליון ש"ח לקבוצה שזה לפחות כ-200,000 ש"ח יותר אם היו עושים את המשחק המרכזי בשעה מאוחרת יותר ולא בערוץ 1) ועבור רוב קבוצות הליגה, כולל הפועל חולון, זה כסף שהוא אוויר לנשימה ואף אחד לא הולך לוותר עליו. דרך אגב - גם לנו הכסף הזה הוא סכום קיומי שלא בכזו קלות אפשר לוותר עליו, למרות שאנחנו כבר הוכחנו לא אחת שכסף הוא לא השיקול העיקרי אצלנו במסגרת קבלת ההחלטות, אבל עדיין יש לזה משקל במציאות היום-יומית בה אנחנו נמצאים ובסופו של דבר בראייה מבחוץ זה לא כזה שחור לבן כמו שזה מוצג כאן. אני לא שוכח מאיפה באתי וזה שאני חבר הנהלה לא שינה את זה - אני מסכים שההסכם הזה רע להרבה אנשים, במיוחד לכאלה שעובדים ובמיוחד לסוג קהל כמו שלנו שמגיע למשחקי חוץ בכמויות גדולות וכל הסביבה הקרובה שלי היא כזו והיא הנפגעת העיקרית (דרך אגב עבורנו, שגם רובנו אנשים עובדים - זה אומר להגיע 3 שעות לפני לאולם וזה בכלל לא יותר פשוט). אבל תסתכלו למשל בוויכוח בדף של דובר האיגוד חגי סגל, התגובות של אנשי תקשורת כדורסל נייטרלים הם דווקא בעד ההסכם והם כן מאמינים שהוא טוב לליגה ולקבוצות ואפילו מאמינים שהוא טוב לקהל והפגיעה באוהדים היא מידתית. רוב המשחקים בעונה שעברה התקיימו בשעה 19:00/19:30 וההקדמה לשעה 18:45 שהיא מוקדמת יחסית תעשה אולי 2-3 פעמים בסיבוב ועם כל הכבוד ולמרות שזה מעצבן זה עדיין לא סוף העולם (שנה שעברה למי ששוכח ארחנו את חלון בשעה 17:00 למשל) וגם החלק השני של ההסכם קובע שידור בשעה מאוחרת (20:45) שיש יותר סיכוי שנשודר בו לעומת המשחק המרכזי ומזה היה נוח להרבה אנשים פה להתעלם.
אז ההחלטה שלנו כהנהלה, כמו שכבר אמרתי, היא כן לפעול לפחות ברמה הנקודתית בנושא של המשחקים שלנו - לדאוג למשל שהדרבי ישוחק בשעה מאוחרת יותר ולנסות לפעול בכדי ליידע על כל משחק מראש ולמזער את הנזקים עבור האוהדים העובדים ובעונה הבאה לפעול לשנות את זמני השידור המרכזי.
ואני ארשה לעצמי להגיד שאני לא חושב שיש עוד הנהלה שעושה מאמצים כל כך גדולים כדי לדאוג לשעות המשחקים ולסייע לאוהדי הקבוצה להגיע בשעות נוחות ולדעת מראש את ימי המשחקים ולהתעסק בהתאמות מול משחקי הכדורגל. אין מחזור שלא עובר בטלפונים להתאחדות, לערוץ הספורט/1 כדי לדעת מה שעות משחקי הרגל, ללחץ על המנהלת לשנות ולהזיז משחקים רק כדי שלא תהיה התנגשות עם הכדורגל ואם תבדקו - בעונה שעברה לא היה פעם אחת שמשחק שלנו בכדורסל התנגש עם משחק כדורגל לעומת מכבי ת"א/מכבי חיפה למשל שהיו להם הרבה מקרים כאלה.
אז זהו, אני יכול לספר גם שבישיבת ההנהלה האחרונה החלטנו לנסות להוסיף כניסה נוספת לאולם בהדר יוסף כדי להקל את העומס לקהל שמגיע למשחקים במיוחד סמוך לפתיחת המשחק למרות שזה כרוך בעלויות נוספות ואם הכל יעבוד כמו שצריך - אז בשנה הבאה באולם בדרייב אין יהיה קל יותר להגיע למשחקים כשתהיה רכבת ישירה לאולם, תחנות תל אופן, מגרשי חניה גדולים יותר והרבה יותר כניסות וגישה קלה למשחקים. ומהפכה - אני לא אכנס פה לדיון על מי שמוביל את הענף הזה ועל "החזון" שלהם כי דעתי בנושא קיצונית יותר משלך, הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2013, 05:13 
בוכמן עם כל הכבוד והערכה (בלי ציניות אגב מכבד ומעריך אותך) לליגה שמשוחקת בשעה כזו את המשחק המרכזי שלה אני לא אעשה מנוי.
וראיתי את התגובה של אנשי התקשורת.התגובה שלהם לא הפתיע אותי.
להם השעות לא משנות ואגב לפי הסיקור העיתונאי השוטף שלהם טובת הענף לא ממש מענינת אותם
בשורה התחתונה המשחק המרכזי ישוחק בשעה לא אפשרית.לא סתם הכדורגל לא משוחק בשעה כזו
הכדורסל הכריז על עצמו כאח המפגר של הכדורגל שהוא מפגר בעצמו.
לא ילדותי בכלל מבחינתי להגיד שלא אעשה מנוי ואני לא בא ללמד לקח.
מדובר בהוצאה כספית רצינית עבורי ואם בנוסף לזה צריך להשקיע כלכך הרבה אנרגיה לבוא למשחק אז אני מוותר
לפחות ישדרגו את הסגל עם הכסף המסריח הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2013, 09:20 
יש עדיין כוונה לשדרג את הסגל אבל גם יש כוונה להצליח להגיע לתקציב מאוזן ואנחנו עדיין לא שם והכסף הזה דווקא יכול לסייע בכך (אבל תשובות רציניות יותר בנוגע לתקציב ניתן במהלך החודש הבא באספת החברים בה יוצג התקציב לעונה הקרובה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 137 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: