תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 17:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 479 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ת"א - לאן? (חדשות 22/9/13 לשעבר)
הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2013, 05:42 
סמל אישי של המשתמש
נתי ידידי,
אצמד בתגובתי לכותב הטור קובי מזרחי ואנסה לחכות אותו בסיגנונו.

זה שכוח הזרוע שולטת ביציעים כבר שנים זו לא הנקודה.
זה שאורנה לא מגיע ליציע לפי מה שכתב זו לא הנקודה.
זה שזה לא המקרה הראשון ואני מכיר לפחות עוד בחור אחד שנחשד על ידי הלה פמליה האדומה שפיטפט יותר מידי בחקירת משטרה , זו לא הנקודה.
זה שאת ההודעה של חבק אותי ושאליה התייחסה אורנה , כתב יוזר אחר ואפילו לא ציין זאת זו לא הנקודה.

על הלה פמליה האדומה ניפתחו בעבר עשרות אשכולות, כל אחד ודעתו. המחלה הדי סופנית בה חולה הקבוצה ומי שמסביבה היא נושא האשכול וחשוב לטפל בה יותר מכל הנושאים הקשורים ל "זו לא הנקודה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2013, 07:49 
סמל אישי של המשתמש
אגב, הבעיה כאן היא בכלל לא האולטראס
להיפך, יש מצב שהוא יוכל לשמש דווקא כגורם מאד מועיל במאבק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2013, 08:40 
אני אישית חושב שהצורה שבה הדיון הזה מתנהל, לא מובילה לשום מקום, ומי שיש לו האשמות או טענות, לא יכול להתחבא ולהסתפק באמירות כלליות.

הצורה שבה הדברים מוצגים, למשל ע"י אופטימי, מכתימה את כל מי שבמערכת בלי אבחנה, ולא באמת מצביעה על הבעיה (וגם לא נותנת צ'אנס למותקפים להציג את הטיעונים שלהם).

גם כל הטיעון פה לוקה בהרבה מאד דמגוגיה, שדוגמא מצויינת אליה היא הטענה לפיה מינו מנהל "חסר הכשרה" למחלקת הנוער.

בואו אני אגלה לכם סוד קטן - מדובר בתפקיד אדמינסטרטיבי לא מאד גדול, שעד היום, לפחות ב-15 שנה שאני עוקב אחרי מחלקת הנוער כולל בתקופה שעבדתי בה, אף פעם לא אוייש ע"י אנשים בעלי הכשרה מיוחדת כלשהי.

אז למה כל אותם מבקרים שתקו עד היום, ורק כשהנרי מונה לתפקיד, פתאום נזכרים ש"אין לו הכשרה"? לשמוליק בל, איש יקר שניהל את המחלקה שנים רבות, יש הכשרה?

יכול מאד להיות שיש דברים שמתנהלים בצורה לא טובה ופוגעים במועדון, אבל מי שמעלה את הטענות, יש עליו חובת הוכחה בסיסית. אי אפשר סתם להטיח כאלו האשמות חמורות בלי פירוט ובלי לעמוד מאחריהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2013, 09:11 
סמל אישי של המשתמש
להשוות את לא פמיליה ל UH זה כמו להשוות את חיזבאללה ל FBI

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2013, 09:24 
סמל אישי של המשתמש
כרגיל, אופטימי עונה לגופו של עניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2013, 09:30 
סמל אישי של המשתמש
Amit כתב:
כרגיל, אופטימי עונה לגופו של עניין

לא חושב שמישהו שאל אותי שאלה כולשהיא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2013, 09:33 
סמל אישי של המשתמש
הניסוח המדויק זה מגיב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2013, 09:33 
סמל אישי של המשתמש
או קי, אני אתחיל מזה שאני אומר שאני אופטימיסט חסר תקנה ויש לי נטיה מוגזמת לבטוח באנשים (לדוגמא הייתי מהאחרונים שיצאו נגד טביב), ובאופן עקרוני אני נוטה לתת לאנשים קרדיט ולא לחפש את הרע במה שהם עושים.
עכשיו, קובסטר, מלבד הדמגוגיה שאתה חוטא בה לא אחת (מינויים לא מקצועיים זה לתפקידים שלא דורשים זאת, חנות המוצרים האינטרנטית לא מעודכנת כבר כמה שנים, אני לא מבין איך זה סימפטום של חוסר באישיות מקצועית... זה מקסימום מחדל של מנהל החנות).
יש לי שאלה אחת, איך זה שכל הכתבים שתפקידם הוא בעיקר לחפש את הצהוב (לפני כמה חודשים עלתה בוואן כתבה שטוענת כמה זה מביך שטל בן חיים עדיין רשום באתר של הפועל יומיים אחרי ההעברה), שמתים למידע כמו שלך, שלא חסרים להם אינטרסים נגד הפועל, ולא נגד חיים רמון. איך הם לא יודעים כמעט דבר, וקובי מזרחי יודע?תסלח לי אבל אני לא מאמין שלהפועל מערכת השתקות כל כך מתוחכמת שמנעה הפצה של כל זה, בטח אם אתה קיבלת מידע שכזה.

שיהיה ברור, אני לא חושב שהפועל מתנהלת בצורה מושלמת, מצד שני אני לא בטוח שהיא מתנהלת בצורה חובבנית כמו שמוצג פה, אני מאד מאמין בקרדיט שההנהלה נותנת לרן, אני גם מאמין שמקצועית זה יישתלם בעתיד. ובאופן עקרוני זה לא שחור ולבן, הפועל כמועדון מתנהל מקצועית לא רע, יותר טוב מטביב למשל, פחות טוב מגולדהאר, ברור לגמרי שאנחנו כאוהדים צריכים לשאוף לזה שהוא יפעל כמה שיותר מקצועי, אבל הטור הזה לא שואף לזה, הוא מציג תסריט אפוקליפטי כאילו המועדון עוד שנתיים יורד ליגה ועוד ארבע מתפרק, הפועל עברה הרבה יותר מזה, עברנו את ההסתדרות, עברנו את טביב, נעבור גם את רמון.

ומילה אחת לגבי הרוכש, מצטער, אבל אני לא מאמין במיליונר האנונימי שמת לרכוש את הפועל ורק חיימקה עומד מולו איתנה כי הוא חולה שליטה שלא מוכן לוותר על הפועל ומצידו שתרד ליגה. מי שרוצה לרכוש קבוצת כדורגל מודע לתקשורת הספורט ולכותרות שהוא ייקבל אם הוא יבצע מהלך שכזה, לא בדיוק מישהו שיכול להיות אנונימי.
ולכן אני מאמין שאם רמון לא מחפש רוכש מספיק טוב, המקסימום שאנחנו כאוהדים יכולים לעשות זה לפתוח סוג של מטה או משהו שתפקידו לשווק את הפועל למיליונרים בעולם, עד אז הכל זה דיבורים.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2013, 09:36 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
הצורה שבה הדברים מוצגים, למשל ע"י אופטימי, מכתימה את כל מי שבמערכת בלי אבחנה, ולא באמת מצביעה על הבעיה (וגם לא נותנת צ'אנס למותקפים להציג את הטיעונים שלהם).

.

לא אתייחס לשאר הדברים שכתבת שכן הם אינם ראויים להתייחסות.
בהחלט בעיקבות החלק המצוטט מעלה נידרשת הבהרה (שאולי גם היא מיותרת ) כדלקמן:
דברי לא כוונו לאנשים החדשים שנימצאים בוועד המנהל הנוכחי של העמותה וניבחרו לא מזמן לתפקידם, לחברי ועדת הביקורת או למתנדבים אחרים בעמותה שמקדישים מזמנם הפרטי לטובת הנושא.
אני חושב שניתן היה להבין זאת גם מהודעתי הקודמת אבל לפעמים צריך להסביר גם לאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2013, 09:41 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:

ועדיין , אני בהחלט חושב שהפערים הגדולים בין UH ללה פמלייה עדיין קטנים משמעותית בין הפערים שבין ה- FBI לחיזבלה ובוודאי קטנים מהפערים שבין הכינויים שאתה נותן למחלה ובין הדורות הקודמים של הגרמנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2013, 10:09 
אדום אופטימי כתב:
נועם שחם כתב:

.

לא אתייחס לשאר הדברים שכתבת שכן הם אינם ראויים להתייחסות.
בהחלט בעיקבות החלק המצוטט מעלה נידרשת הבהרה (שאולי גם היא מיותרת ) כדלקמן:
דברי לא כוונו לאנשים החדשים שנימצאים בוועד המנהל הנוכחי של העמותה וניבחרו לא מזמן לתפקידם, לחברי ועדת הביקורת או למתנדבים אחרים בעמותה שמקדישים מזמנם הפרטי לטובת הנושא.
אני חושב שניתן היה להבין זאת גם מהודעתי הקודמת אבל לפעמים צריך להסביר גם לאט.

א. חבל שאתה לוקח את הדיון למקום אישי (לא שאפשר לצפות ממך אחרת, אבל בכל זאת, נדמה לי שהדיון פה חשוב מדי בשביל להגרר למקומות האלו).

ב. ההבהרה מיותרת. אני לא חושב שיש פה מישהו בדיון שמייחס את הבעיה לאנשי הוועדה המנהל/ועדת הביקורת בעמותה.

עד כמה שאני מבין, ואולי אני טועה, הטענות שעד היום לא לגמרי ברור לי מה הן - הן בעיקר ביחס לגילי שרף, אסי והבה ואולי גם הנרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2013, 10:39 
אדום אופטימי כתב:
פאביו כתב:

ועדיין , אני בהחלט חושב שהפערים הגדולים בין UH ללה פמלייה עדיין קטנים משמעותית בין הפערים שבין ה- FBI לחיזבלה ובוודאי קטנים מהפערים שבין הכינויים שאתה נותן למחלה ובין הדורות הקודמים של הגרמנים.

יקירי, ידידי, רעי, חברי, בן לוויתי,

אני נפעם מכמות המידע שיש בידך. אתה כה מקושר. אתה פשוט האדם שיודע הכי הרבה על מה שקורה בהפועל. תמיד היית. יש לי תחושה שגם תמיד תהיה.
אדום אופטימי :BOW:

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
נועם,
גילי, אסי והנרי הם ממש לא העיקר והדיון הוא לא עליהם. זה הודגש מספר פעמים גם בדיון כאן וגם בטור.
העיקרון הוא ההתנהלות ומה עומד מאחוריה. כל מנהל מתחיל יודע שכדי לנטרל מוקשים אתה מקרב אליך את האנשים שעלולים להיות בעייתיים.
טביב לא השכיל לעשות את זה בהפועל ונבעט, לזכותו יאמר שהוא תיקן את זה בבית"ר ומרוויח שקט וחסינות מהאוהדים.
חיים רמון יצר מערכת בה לאף אחד, מלבד העמותה, אין אינטרס ממשי בלמצוא רוכש להפועל ולכן המערכת אכן מתנהלת כך. זו הבעיה. הוא משאיר אותם במערכת והם שומרים שהמערכת לא תרעד, מקסימום מקריבים לאוהדים את אבוקסיס/רב"ש/שימעון הרוש ותולים עליהם את הבעיות בהפועל.
כל עוד הקבוצה לא תיכשל מקצועית, לא תשמע מילה מאוהדים על ההתנהלות כי הרוב המכריע הוא מהמעגל השני והשלישי, כאלה שבאים למגרש במקרה הטוב והולכים הביתה. אז יכול להיות שלקראת השנה הבאה רמון שוב יצליח להביא איזה פראייר שישפוך כמה מיליונים תמורת החזר עתידי ובכך למשכן את העתיד של המועדון אבל כמה אפשר לגרור את הגופה הגוססת הזו ?
מתישהו,איכשהו, הגופה הזו תצטרך טיפול מעמיק. אם נסמוך על בעלי אינטרס כזה או אחר שקשור ישירות ובעקיפין לקבוצה, הטיפול הזה לא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

קובי :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפועל ת
הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2013, 10:42 
kobster כתב:
נועם,
גילי, אסי והנרי הם ממש לא העיקר והדיון הוא לא עליהם. זה הודגש מספר פעמים גם בדיון כאן וגם בטור.
העיקרון הוא ההתנהלות ומה עומד מאחוריה. כל מנהל מתחיל יודע שכדי לנטרל מוקשים אתה מקרב אליך את האנשים שעלולים להיות בעייתיים.
טביב לא השכיל לעשות את זה בהפועל ונבעט, לזכותו יאמר שהוא תיקן את זה בבית"ר ומרוויח שקט וחסינות מהאוהדים.
חיים רמון יצר מערכת בה לאף אחד, מלבד העמותה, אין אינטרס ממשי בלמצוא רוכש להפועל ולכן המערכת אכן מתנהלת כך. זו הבעיה. הוא משאיר אותם במערכת והם שומרים שהמערכת לא תרעד, מקסימום מקריבים לאוהדים את אבוקסיס/רב"ש/שימעון הרוש ותולים עליהם את הבעיות בהפועל.
כל עוד הקבוצה לא תיכשל מקצועית, לא תשמע מילה מאוהדים על ההתנהלות כי הרוב המכריע הוא מהמעגל השני והשלישי, כאלה שבאים למגרש במקרה הטוב והולכים הביתה. אז יכול להיות שלקראת השנה הבאה רמון שוב יצליח להביא איזה פראייר שישפוך כמה מיליונים תמורת החזר עתידי ובכך למשכן את העתיד של המועדון אבל כמה אפשר לגרור את הגופה הגוססת הזו ?
מתישהו,איכשהו, הגופה הזו תצטרך טיפול מעמיק. אם נסמוך על בעלי אינטרס כזה או אחר שקשור ישירות ובעקיפין לקבוצה, הטיפול הזה לא יקרה.

אני יכול לבקש ממך דבר אחד (מבלי להתייחס לשאר הדברים שאתה כותב)? אתה יכול להפסיק להשתמש בביטויים כמו מועדון רקוב או גופה כשאתה מדבר על הפועל תל אביב? המועדון הזה הוא כל כך הרבה יותר ממי שמנהל אותו כרגע, ובי לפחות הביטויים האלו פוגעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2013, 10:43 
אפשר לחשוב שאם היו עובדים במועדון אוהדי נתניה ובאר שבע, איזה אינטרס היה להם שהקבוצה תמכר והם יפוטרו יום אחר כך. בלבולי מוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2013, 10:46 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אפשר לחשוב שאם היו עובדים במועדון אוהדי נתניה ובאר שבע, איזה אינטרס היה להם שהקבוצה תמכר והם יפוטרו יום אחר כך. בלבולי מוח.

אבל זה בדיוק ההבדל: עובדי המועדון בנתניה ובבאר שבע הם רק עובדי המועדון, לא בעליו ולא מנהליו. הם שכירים של בעל הקבוצה.

(לא שאני זורם במאה אחוז עם "טענת האינטרס", אבל חשוב לדייק בעיקרון)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפועל ת
הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2013, 10:47 
kobster כתב:
נועם,

אני מודה שלא לגמרי ירדתי לסוף דעתך - אבל מעבר לכך, הדברים שאתה כותב לא מתיישבים לי עם האמירות החמורות על מועדון חולה (לא סתם חולה, אפילו סופני) ועוד אי אלו הצהרות אפוקליפטיות.

לפי מה שאתה כותב, אני מבין שהטענה העיקרית שלך היא שחיים רמון יצר מערכת תומכת שלטעמך מסייעת לו להתמודד עם הביקורת על ניהול לקוי באמצעות אוהדים בכירים המקורבים אליו. בינינו, לא נשמע כזה נורא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2013, 10:48 
ערן כתב:
19 כתב:

אבל זה בדיוק ההבדל: עובדי המועדון בנתניה ובבאר שבע הם רק עובדי המועדון, לא בעליו ולא מנהליו. הם שכירים של בעל הקבוצה.

(לא שאני זורם במאה אחוז עם "טענת האינטרס", אבל חשוב לדייק בעיקרון)

מה הם אם לא שכירים של המועדון?
גם צ'יזיק הוא מנהל, אבל גם שכיר, אם שחר מחר מוכר את חיפה לאיזה אוליגרך, צ'יזיק הולך הביתה. איזה אינטרס יש לצ'יזיק שזה יקרה?

נערך לאחרונה על ידי 19 בתאריך 09 אוקטובר 2013, 10:49, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2013, 10:49 
רמון ותאומים לא רוצים למכור את המועדון, זה לא חדש ולא מהיום. הסיבות הולכות ונוזלות להם מהידיים והם יתקשו להסביר ולתרץ לאורך זמן, ובסוף כולנו נדע את האמת. רק אוהדים יביאו לשינוי, אלא אם הוא יבוא בלית ברירה כי המועדון יקרוס מצורת הניהול הקיימת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2013, 10:56 
סמל אישי של המשתמש
אדום צורר,
אתה לא מסוגל לתאר לעצמך כמה כואב לי לרשום את זה ולשמוע על כל מה שקורה מאחורי הקלעים. תחושה חזקה מאוד של כמעט חוסר אונים. יש כאן פלונטר מאוד מורכב שאני באמת לא רואה איך אפשר להתיר אותו לצערי.

גבי,
זה לא מעניין אותי איזו קבוצה הם אוהדים כמן שגם לא עניין אותי איזו קבוצה טביב אהד והאם עידו חג'ג' אוהד של נתניה.
לי חשוב מה הבן אדם עושה בשביל הפועל והאם הוא דואג לאינטרסים של המועדון או לאינטרסים שלו במקום זאת.
אם אתה חושב שהמצב עכשיו, בו אנחנו חיים מאילתורים ובלי יכולת לתכנן מראש, הוא סביר ונסבל אז סבבה.
השלב הראשון, לפחות בעיני, הוא להסכים שהמצב הנוכחי חייב להשתנות (תדמיין כאן קישור לאשכול המפורסם של ערן), אם מסכימים על זה אפשר לדון האם האנשים שנמצאים עכשיו במועדון הם בעלי אינטרס לשנות או לשמר את המצב הזה. לדעתי לא ופירטתי למה. אם אתה חושב אחרת , אתה מוזמן לתקן אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2013, 11:04 
סמל אישי של המשתמש
אפשר לחשוב שהנרי, אסי וגילי שרף כבר מזמן היו מוצאים אוליגרך להפועל אבל הם מתאפקים ולא עושים את זה רק בגלל הצ'ק השמן שחיים רמון חילק להם.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2013, 11:05 
קובסטר, אבל אתה מבין שיש פער גדול בין ביקורת על איכות הניהול של המועדון וצורת הניהול, לבין הביטויים שרצים פה באשכול.

אם הבעיה היא צורת הניהול ואיכות ניהול נמוכה, זה לא מצדיק רבע מהדברים שנכתבו פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2013, 11:07 
teknoboy כתב:
אפשר לחשוב שהנרי, אסי וגילי שרף כבר מזמן היו מוצאים אוליגרך להפועל אבל הם מתאפקים ולא עושים את זה רק בגלל הצ'ק השמן שחיים רמון חילק להם.

אפשר לחשוב שהמטרה של הפועל תל אביב כמועדון צריכה להיות תלות מוחלטת באיש אחד, אבל פה כבר הפכו את זה לאקסיומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2013, 11:11 
סמל אישי של המשתמש
אשים פשוט עיוורים וממשיכים לזיין פה תשכל על הנרי ומחלקת הנוער, ככה זה שתקוע לך משהו בראש ואתה לא יכול להתנתק ממנו.
מי מדבר על הנרי? רבעק, מי מדבר על העמותה?
אם זה לא היה ברור, אז הנה עוד פעם: העמותה היא הגוף היחיד היום בהפועל תל אביב שרוצה בטובתה, הגוף היחיד שפועל למען הפועל תל אביב, והועד המנהל שאנחנו עצמנו בחרנו הם אנשים אחד אחד, וברוך השם שהם שם בקבוצה. ובהזדמנות זו אני רוצה להודות להם שם בשבילנו, ללא שום ציניות ועם הרבה הערכה :ROSE:
הבעיה היא שחיים רמון וחבריו שמים זין על הפועל, שמים זין על העמותה, שמים זין על ההווה של הקבוצה, שמים זין על עתיד הקבוצה, ותמיד יכול לבוא הפראייר התורן להלוות כמה מליונים על עבור התחייבויות עתידיות. אנחנו צוחקים על טביב, אבל אני כבר לא יודע מה יותר גרוע.
קובי תמשיך לכתוב כל הזמן טורים כאלה, ככה נתמוך בקבוצה, נתמוך בעמותה שנמצאת שם בשבילנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2013, 11:12 
אני חושב שלאף עובד בשום מקום עבודה, אין אינטרס שיתחלף בעלים. זה אפילו מנוגד לאינטרס שלו. אני לא מבין איזה מין טיעון זה, זה מובן מאליו. אנגלידיס רוצה שגולדהאר ימכור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2013, 11:13 
אין מה להגיד גביזון. טיעון משכנע. רמון ואנשיו שמנהלים את המועדון והעמידו תקציב של 45 מליון ש"ח כולל ערבויות אישיות, שמים זין. טוב לדעת.

יש לך את זה ביותר קונקרטי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2013, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אני חושב שלאף עובד בשום מקום עבודה, אין אינטרס שיתחלף בעלים. זה אפילו מנוגד לאינטרס שלו. אני לא מבין איזה מין טיעון זה, זה מובן מאליו. אנגלידיס רוצה שגולדהאר ימכור?

אתה לא טמבל וחבל על משחקי ההיתממות האלה.
* הפועל תל אביב לא מתנהלת כמועדון מקצועני, החל מבחירת בעלי התפקידים הבכירים בו ועד להתנהלות שהובילה לגרעון תקציבי
* הגרעון הזה, ובהמשך למה שנועם רשם, כוסה בחלקו ע"י מימוש ערבות חיצונית וגולגל בחלקו לעונה הבאה
* תחשוב כמה אטרקטיבי זה לקנות מועדון בגירעון
* מהרגע שרמון הפך לבעלים הוא הצהיר שזה מצב זמני עד שיגיע רוכש. מכאן, עולה שיש כוונה למכור את המועדון. בפועל, מלבד העמותה אף אחד לא עושה משהו חיובי למציאת רוכש כזה. אם כבר, ההפך הוא הנכון.
* צ'יזיק הוא שכיר והתפקיד שלו הוא לדאוג שחיפה מתנהלת כמו שצריך אחרת הוא יפוטר, לא למצוא רוכש. בהפועל ישנם אנשים שגם לא עושים את התפקיד שלהם כמו שצריך וגם דואגים שלא יגיע אף אחד מבחוץ שיזיז אותם.

יותר ברור או שנמשיך לשחק משחקים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2013, 11:28 
עניתי רק לנקודה ההיא, ואני עומד מאחורי מה שאני אומר.
להגיד שלעובד אין אינטרס שיתחלף בעלים זה מובן מאליו. זה המצב הטבעי וזה לא טיעון לכלום.

ל"מידע" ול"עובדות" אני בכלל לא מתייחס וזה לא מעניין אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2013, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אין מה להגיד גביזון. טיעון משכנע. רמון ואנשיו שמנהלים את המועדון והעמידו תקציב של 45 מליון ש"ח כולל ערבויות אישיות, שמים זין. טוב לדעת.

יש לך את זה ביותר קונקרטי?

אתה באמת רוצה לדבר על הערבויות האישיות והטובה שחג'ג' עשה לנו שהשאיר אותן שם? "אני נותן כסף אבל אם הוא לא חוזר אלי אני מושך"? "טוב שכנעתם אותי, אשאיר תכסף, נראה מה יהיה עם שכטר ודמארי", אבל הוא בעצמו לא רוצה להיות בעלים של המועדון?
עד מתי יהיו פראיירים שיתנו פה ושם כמה מליונים עבור התחייבויות עתידיות על חשבון עתיד המועדון? תקציב לא ברור, חיפוש פה מליון שם מליון כל פעם מתורם אחר, להמשיך עם הטלאים, אולי ייתנו לו כמה אחוזים מהפועל, אולי לא, זה בטוח יעשה טוב למועדון, אפשר גם להחזיר את המכביסט שהתעקש לחרבן בעסקת לבייב תמורת מס' אחוזים.
אני מבין שלא מפריע לך שרמון לא רוצה למכור למרות הצהרות העבר, אתה מאמין בו ובתאומים רואה בהם בעלים ראויים, אני רואה אותם כעסקנים מקומבנים שיודעים איך לקבל שקט מהקבוצה, שמביאים איתם אנשי ניהול אללה יסתור. אם רמון רוצה, היום הפועל עוברת לבעלים יחיד וטוב עם כל הקשרים שלו, ובלי עין הרע לרמון לא חסר קשרים, הוא פשוט לא רוצה.
שוב אני חוזר, יש לנו מזל עצום שיש לנו עמותה במצב הנוכחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 479 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: