תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 01:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 133 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מועצת אירופה: המילה - הפרה של זכויות אדם
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2013, 14:55 
סמל אישי של המשתמש
תתאבד כבר, מה ההבדלבין להשתכנע ולהתלבט..
כן, הייתי רוצה להשתכנע לא לעשות, אבל עדיין יש התלבטות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
מלכה לב אדום כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
כמה מהחברים הכי טובים שלי לא עברו ברית מילה. אף אחד מהם לא הרגיש בשום שלב "מושפל" או "נחות" או "חריג" בגלל זה(אחד מהם בדיוק ההפך), והיחיד מבינהם שהחליט לעשות את זה בעצמו בסופו של דבר עשה את זה רק בשביל שיוכל להתחתן בארץ.
ואפילו אם הוא כן יהיה בסביבה שבה יתייחסו אליו כ"חריג" כי לא שיכרו אותו בגיל 8 יום, חתכו לו את הזין ומצצו אותו, וישפילו אותו בגלל היותו "חריג"-אני מקווה שאם וכאשר יהיו לי ילדים הם ירגישו חריגים בחברה כזאת בכל מקרה. ובכל מקרה באיזשהו שלב "אבל כל האחרים עושים" יפסיק להיות נימוק לקבלת החלטות בקשר לילד. האם הגבול עובר ב"אבל כל ההורים האחרים קונים לילדים שלהם סיגריות", "כל ההורים האחרים לוקחים את הילדים שלהם לזונה בתור מתנת בר מצווה", "כל ההורים האחרים חותכים לילד שלהם את יד שמאל בגיל 5, מבשלים אותה ונותנים להם לאכול אותה", או "כל ההורים האחרים נותנים למישהו שהכשרתו החירורגית היא בעיקר פגאנית לשכר את הילד שלהם, לחתוך לו את הזין ולמצוץ ממנו את הדם, כשההצדקה העיקרית לנושא היא "מסורת"".

בקשר להאם לא לימול את הילד השני אחרי שהראשון כן עבר ברית מילה-אני חושב שתמיד אפשר לקוות שהילדים שלך והסביבה שלכם פשוט לא יהיו בעלי אובססיה לבולבולים ולא יראו ב"שלמות הבולבול" קריטריון משמעותי כל כך בשיפוט שלהם כלפי עצמם ואחרים.

1) מי שעושה ברית מילה כי כולם עושים הבעיה היא אצלו, והיא תהיה לא רק בנושא ברית.
2) אפשר לחשוב ממש שזה טקס של כת השטן. למצוץ ממנו את הדם? יש היום מיליוני מוהלים לא כולם מוצצים. יש היום אפשרות של רופא-מוהל. תראה איזה קטע אתה יכול לבחור שזה לא יהיה ברברי. לשכר את הילד? היום בכל המוצרים הטבעיים (עלק) שעוזרים לתינוקות עם גזים, שיניים וכו' יש כמות כזו או אחרת של אלכוהול גם זה נחשב לשכר אותם?
3) מה הדבר הבא? אישה ששותה קפה/אוכלת מיונז במסעדות בזמן הריון פוגעת בזכויות אדם? ומה לגבי הורים שמגלים שהעובר עם תסמונת דאון ובוחרים להפיל, גם הם פוגעים בזכויות אדם?

יש סיבות בעד ברית ויש סיבות נגד מכאן ועד פגיעה בזכויות אדם הדרך ארוכה.

1-"כי כולם עושים" והנגזרות שלה זאת הסיבה העיקרית שעולה מהאשכול הזה.
2-לתת לתינוק יין בתור חומר הרדמה זה לשכר אותו. מציצת הדם, כמו השימוש ביין, הם חלק מהטקס המסורתי שבשמו עושים את זה, וכן, ביסודו זה טקס ברברי לחלוטין. האלטרנטיבות הן אלטרנטיבות פחות ברבריות למשהו שהוא ברברי מהיסוד, ולא מוציאות את האלמנט הכי ברברי מהטרס-פציעה מכוונת של הילד כשהסיבה היחידה היא מסורת ו"כי כולם עושים את זה"(לא כולל המעטים שעושים את זה "בגלל סיבות רפאויות")
3-שני דברים פסולים לא הופכים זה את זה ללא פסול. השאיפה של הורה אמורה להיות פגיעה מינימאלית בילדים שלהם. זה שהאמא לא מסוגלת לשרוד 9 חודשים בלי קפה לא הופך פציעה מכוונת בילד ללגיטימית יותר.

1. נחמד לדעת שהורים שבוחרים להפיל ילד עם מום מבחינתך עושים משהו פסול.
2. גם בחיסונים אתה פוצע במודע את הילד (וגורם לחולי לעיתים) ולא תמיד לטובתו. אתה גם נגד חיסונים?
3. שכחתי לשאול אבל באיזה קטע החבר שלך עשה ברית כדי להתחתן בארץ? מישהו בדק אם יש לו עורלה? מישהו ביקש אישור על ברית?

כנפו תעשה לי פנדל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 12:07 
סמל אישי של המשתמש
תתאבד כבר כתב:
אחד אדום כתב:
kobster כתב:
והעובדה שהוא עלול להיות חריג משאר בני גילו.

פעם אחת ולתמיד אני מנסה להבין על איזה חריגות אתה מדבר? מתי יוצא לילדים להסתובב ערומים ולהשוות את הזין שלהם. חלאס.

א. ילדים/נערים כן עושים את זה, או לפחות משתינים באיקס או מתקלחים במקלחות חשופות.
ב. כשברת המזל תתקרב על מנת לבצע תענוג אוראלי, היא תשים לב שיש שם משהו שלא היה בבולבולים הקודמים שפגשה.

ב. נו, אז איך היא תגיב? תוסיף לא מהול לרוזמה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 12:09 
סמל אישי של המשתמש
תתאבד כבר כתב:
אחד אדום כתב:
kobster כתב:
והעובדה שהוא עלול להיות חריג משאר בני גילו.

פעם אחת ולתמיד אני מנסה להבין על איזה חריגות אתה מדבר? מתי יוצא לילדים להסתובב ערומים ולהשוות את הזין שלהם. חלאס.

א. ילדים/נערים כן עושים את זה, או לפחות משתינים באיקס או מתקלחים במקלחות חשופות.
ב. כשברת המזל תתקרב על מנת לבצע תענוג אוראלי, היא תשים לב שיש שם משהו שלא היה בבולבולים הקודמים שפגשה.

ב. נו, אז איך היא תגיב? תוסיף לא מהול לרוזמה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 12:35 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:

והצהרה כמו "פגיעה בהנאה המינית" היא, איך לומר, קצת תלושה. את חטאי אני מזכיר היום.

זה שזיינת הרבה לא אומר שנהנית מזה או שלא היה יכול להיות יותר טוב.
אבל הנה רופא אחר שחושב שזה הסיבה לברית המילה ""וכן המילה, לדעתי אחד מטעמיה מיעוט התשמיש והחלשת האבר הזה כדי שימעט בפעולה זו ויתאפק ככל האפשר"

קראתי קצת תיאורי על ברית המילה, על הפריעה, ההפרדה של העור שיש כאלה שמחמירים לעשות עם הציפורן של המוהל (ולכן יש מוהלים עם ציפורן ארוכה כמו גיטריסטים)
על המציצה
http://www.haaretz.co.il/news/world/1.1658597

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 13:15 
אין לי מושג אם זה מחליש את ההנאה או לא, אבל בכל מקרה אתם לא מחדשים כלום.
אחד מהטעמים המרכזיים שהרמב"ם מביא למצוות המילה היא הורדת יצר המין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: מועצת אירופה: המילה - הפרה של זכויות אדם
הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 16:42 
סמל אישי של המשתמש
מלכה לב אדום כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
מלכה לב אדום כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
כמה מהחברים הכי טובים שלי לא עברו ברית מילה. אף אחד מהם לא הרגיש בשום שלב "מושפל" או "נחות" או "חריג" בגלל זה(אחד מהם בדיוק ההפך), והיחיד מבינהם שהחליט לעשות את זה בעצמו בסופו של דבר עשה את זה רק בשביל שיוכל להתחתן בארץ.
ואפילו אם הוא כן יהיה בסביבה שבה יתייחסו אליו כ"חריג" כי לא שיכרו אותו בגיל 8 יום, חתכו לו את הזין ומצצו אותו, וישפילו אותו בגלל היותו "חריג"-אני מקווה שאם וכאשר יהיו לי ילדים הם ירגישו חריגים בחברה כזאת בכל מקרה. ובכל מקרה באיזשהו שלב "אבל כל האחרים עושים" יפסיק להיות נימוק לקבלת החלטות בקשר לילד. האם הגבול עובר ב"אבל כל ההורים האחרים קונים לילדים שלהם סיגריות", "כל ההורים האחרים לוקחים את הילדים שלהם לזונה בתור מתנת בר מצווה", "כל ההורים האחרים חותכים לילד שלהם את יד שמאל בגיל 5, מבשלים אותה ונותנים להם לאכול אותה", או "כל ההורים האחרים נותנים למישהו שהכשרתו החירורגית היא בעיקר פגאנית לשכר את הילד שלהם, לחתוך לו את הזין ולמצוץ ממנו את הדם, כשההצדקה העיקרית לנושא היא "מסורת"".

בקשר להאם לא לימול את הילד השני אחרי שהראשון כן עבר ברית מילה-אני חושב שתמיד אפשר לקוות שהילדים שלך והסביבה שלכם פשוט לא יהיו בעלי אובססיה לבולבולים ולא יראו ב"שלמות הבולבול" קריטריון משמעותי כל כך בשיפוט שלהם כלפי עצמם ואחרים.

1) מי שעושה ברית מילה כי כולם עושים הבעיה היא אצלו, והיא תהיה לא רק בנושא ברית.
2) אפשר לחשוב ממש שזה טקס של כת השטן. למצוץ ממנו את הדם? יש היום מיליוני מוהלים לא כולם מוצצים. יש היום אפשרות של רופא-מוהל. תראה איזה קטע אתה יכול לבחור שזה לא יהיה ברברי. לשכר את הילד? היום בכל המוצרים הטבעיים (עלק) שעוזרים לתינוקות עם גזים, שיניים וכו' יש כמות כזו או אחרת של אלכוהול גם זה נחשב לשכר אותם?
3) מה הדבר הבא? אישה ששותה קפה/אוכלת מיונז במסעדות בזמן הריון פוגעת בזכויות אדם? ומה לגבי הורים שמגלים שהעובר עם תסמונת דאון ובוחרים להפיל, גם הם פוגעים בזכויות אדם?

יש סיבות בעד ברית ויש סיבות נגד מכאן ועד פגיעה בזכויות אדם הדרך ארוכה.

1-"כי כולם עושים" והנגזרות שלה זאת הסיבה העיקרית שעולה מהאשכול הזה.
2-לתת לתינוק יין בתור חומר הרדמה זה לשכר אותו. מציצת הדם, כמו השימוש ביין, הם חלק מהטקס המסורתי שבשמו עושים את זה, וכן, ביסודו זה טקס ברברי לחלוטין. האלטרנטיבות הן אלטרנטיבות פחות ברבריות למשהו שהוא ברברי מהיסוד, ולא מוציאות את האלמנט הכי ברברי מהטרס-פציעה מכוונת של הילד כשהסיבה היחידה היא מסורת ו"כי כולם עושים את זה"(לא כולל המעטים שעושים את זה "בגלל סיבות רפאויות")
3-שני דברים פסולים לא הופכים זה את זה ללא פסול. השאיפה של הורה אמורה להיות פגיעה מינימאלית בילדים שלהם. זה שהאמא לא מסוגלת לשרוד 9 חודשים בלי קפה לא הופך פציעה מכוונת בילד ללגיטימית יותר.

1. נחמד לדעת שהורים שבוחרים להפיל ילד עם מום מבחינתך עושים משהו פסול.
2. גם בחיסונים אתה פוצע במודע את הילד (וגורם לחולי לעיתים) ולא תמיד לטובתו. אתה גם נגד חיסונים?
3. שכחתי לשאול אבל באיזה קטע החבר שלך עשה ברית כדי להתחתן בארץ? מישהו בדק אם יש לו עורלה? מישהו ביקש אישור על ברית?

1-לא התייחסתי לעניין ההפלה בגלל שזה נושא לא פחות שנוי במחלוקת מנושא הברית, ואין סיבה להכניס אותו לפה.
2-חיסונים עושים מסיבה רפואית, אחרי מחקרים שמוכיחים שהם משפרים את בריאות הילד בצורה משמעותית, ואף מצילים חיים. מעבר לויכוח על האם ברית מילה כן טובה לבריאות הילד או לא-מרבית ההורים לא באמת לוקחים את השיקול הבריאותי בחשבון.
3-הוא נולד לאם נוצרייה ואב יהודי, וזה היה חלק מתהליך הגיור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 16:56 
סמל אישי של המשתמש
MANDALA כתב:
אין לי מושג אם זה מחליש את ההנאה או לא, אבל בכל מקרה אתם לא מחדשים כלום.
אחד מהטעמים המרכזיים שהרמב"ם מביא למצוות המילה היא הורדת יצר המין.

תגובה לפניך ציטטתי את הרמב"ם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2013, 15:09 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:

1-לא התייחסתי לעניין ההפלה בגלל שזה נושא לא פחות שנוי במחלוקת מנושא הברית, ואין סיבה להכניס אותו לפה.
2-חיסונים עושים מסיבה רפואית, אחרי מחקרים שמוכיחים שהם משפרים את בריאות הילד בצורה משמעותית, ואף מצילים חיים. מעבר לויכוח על האם ברית מילה כן טובה לבריאות הילד או לא-מרבית ההורים לא באמת לוקחים את השיקול הבריאותי בחשבון.

1. אז חזרנו לנקודה שברית עושים בגלל אמונה (רצון להיות יהודי) ולא בגלל יתר הבולשיט שהמצאת. הרי חבר שלך לא עשה כי כולם עושים, לא? ותכלס לא עדיף היה לו להיפטר מזה בגיל 8 ימים?
2. חלק מהחיסונים עושים מסיבה רפואית אבל חלקם הם חיסונים חברתיים - לא תמיד לטובת הילד (ראה את חיסון הפוליו הנוכחי שנועד לסביבה ולא לילד).

כנפו תעשה לי פנדל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2013, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
מלכה לב אדום כתב:
החתול של שרדינגר כתב:

1. אז חזרנו לנקודה שברית עושים בגלל אמונה (רצון להיות יהודי) ולא בגלל יתר הבולשיט שהמצאת. הרי חבר שלך לא עשה כי כולם עושים, לא? ותכלס לא עדיף היה לו להיפטר מזה בגיל 8 ימים?
2. חלק מהחיסונים עושים מסיבה רפואית אבל חלקם הם חיסונים חברתיים - לא תמיד לטובת הילד (ראה את חיסון הפוליו הנוכחי שנועד לסביבה ולא לילד).

1-אלה שעושים את זה בגלל שהם מאמינים לא שוקלים בכלל לא לעשות את זה. אלה שבכלל מתלבטים עושים את זה בגלל שכולם עושים את זה או נספחים של הסיבה הזאת.
החבר שעשה את הברית החליט שלו כן חשוב להתחתן ברבנות, ודווקא די מרוצה מהעובדה שנתנו לו להחליט האם לעשות את זה או לא(מעבר לכך שזאת לא היתה אופציה מלכתחילה כי הוא לא נולד יהודי).
2-את באמת לא רואה הבדל בין חיסוןנגד מחלה מסוכנת שאם כולם יתחסנו נגדה שיעור התמותה ממנה יהיה אפסי לבין זה שהילד יהיה נבוך כשהם ישתינו בX או כשמישהי תרד לו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2013, 20:59 
סמל אישי של המשתמש
מלכה, הטיעון השני שלך ממש לא בכיוון.
נשמע שאת מאוד נחרצת בנושא אבל לא צריך בכח.

חיסון הפוליו הוא טוב לחברה. שונה לחלוטין מברית שלא תורמת לאף אחד שום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2013, 21:05 
סמל אישי של המשתמש
לא החברים של הילד הם הבעיה, אלא הגננות והמטפלות בגנים. חלק גדול מהן לא ברמה הכי גבוהה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2013, 23:06 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד והחתול,
שניכם חוזרים לנקודה הראשונית שהעליתי.
אתה לא איש מאמין? אתה לא חושב שזה בריא? אל תעשה.
מי שמאמין מבחינתו זה עקרוני כמו חיסון פוליו - לכם זה לא תורם כלום כי אתם לא מאמינים ומבחינתכם זה מיותר.
לשיטתכם זה לא מונע מחלות כאלו ואחרות אבל עובדתית נימולים סובלים פחות מדלקת בדרכי השתן וסרטן איבר המין (שאין לו קשר עם הגיינה) וככל הנראה זה מפחית את הסיכון להידבק באיידס.

כנפו תעשה לי פנדל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2013, 06:46 
סמל אישי של המשתמש
לא חזרתי לשום נקודה.
השווית את היתרון החברתי הפוליו לזה של הברית. הם שונים במהות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
שי בשישי, תכנית 20 (שישי האחרון) החל מ 10:00
http://10tv.nana10.co.il/Category/?CategoryID=400008

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2013, 17:10 
סמל אישי של המשתמש
אתמול השתתפתי בטקס פגאני אנכרוניסטי, העובר במסורת מדור לדור אצל היהודים.

הטקס כולל הכאבה לתינוק אומלל חסר ישע, הטלת מום אשר ילווה אותו למשך כל ימי חייו, ללא פיקוח רפואי נדרש וללא הרדמה מקומית, וזאת מבלי שניתנה לו האפשרות להתנגד לכך.

למרות צרחות העולל האומלל מנהג זה נמשך מבלי התערבות נדרשת מטעם שלטון החוק, וללא כל צעדי מחאה מצד ארגוני זכויות אדם ואפילו בתי המשפט בארה"ב וגרמניה לא נדרשו לאסור זאת.

מזל טוב לביתי, התינוקת המתוקה לרגל ענידת העגילים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2013, 17:16 
סמל אישי של המשתמש
זה נאמר בציניות, אבל זה לא הרבה יותר טוב.. גם את זה אני לא מבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2013, 19:59 
nirog כתב:

הטקס כולל הכאבה לתינוק אומלל חסר ישע, הטלת מום אשר ילווה אותו למשך כל ימי חייו, ללא פיקוח רפואי נדרש וללא הרדמה מקומית, וזאת מבלי שניתנה לו האפשרות להתנגד לכך.

למרות צרחות העולל האומלל מנהג זה נמשך מבלי התערבות נדרשת מטעם שלטון החוק, וללא כל צעדי מחאה מצד ארגוני זכויות אדם ואפילו בתי המשפט בארה"ב וגרמניה לא נדרשו לאסור זאת.

עשית לתינוקת שלך עגילים? :SHOCK3:
מוזר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2013, 20:06 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
זה נאמר בציניות, אבל זה לא הרבה יותר טוב.. גם את זה אני לא מבין.
אתה פה ולא אומר אף מילה על הראיונות המצחיקים שהבאתי לך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2013, 09:18 
סמל אישי של המשתמש
עם שי שטרן? כבר הפנו אותי לזה אבל אני לא מת עלין אז אני לא רואה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2013, 09:40 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
nirog כתב:

עשית לתינוקת שלך עגילים? :SHOCK3:
מוזר

לבת שלי קדחו באוזן בגיל שנה
יש הבדל בין 8 יום לבת שנה ב"אומלל, חסר ישע, מום לכל חייו, ללא פיקוח רפואי נדרש וללא הרדמה"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2013, 09:50 
סמל אישי של המשתמש
לא עלה בדעתי שיש אנשים שמחוררים אזני ילדות בשביל עגילים. לא מסוגל להבין את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2013, 20:08 
סמל אישי של המשתמש
גם נורבגיה נגד המילה: "הליך כואב ומסוכן"
שר הבריאות הנורבגי יקדם חקיקה להסדרת ברית המילה, בעקבות קריאת הנציבה האחראית לשלום הציבור לאסור מילה שאינה רפואית בקטינים, בשל "פגיעה בזכויותיהם". מנכ"ל איגוד הארגונים היהודיים באיחוד האירופי פנה לעזרת ישראל, והביע "חשש לאנטישמיות במסווה של שמירה על זכויות אדם"
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4453188,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 16:47 
סמל אישי של המשתמש
פסק דין תקדימי: בית־דין רבני הטיל קנס על אם שסירבה למול את בנה
הוריו של התינוק החליטו שלא למול אותו בשל בעיה רפואית ובהמשך החליטה האם שהוא "מושלם כפי שהוא". משנדחה ערעורה, היא מתכננת לפנות לבג"ץ
http://www.haaretz.co.il/news/education ... -1.2174903

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 18:28 
סמל אישי של המשתמש
UP

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=671098982911773&set=a.656000644421607.1073741830.396697410351933&type=1&relevant_count=1

בעקבות הכתבה האחרונה של נטע אחיטוב ומה שהוא מכנה "קמפיין עקבי, מאורגן ומתוזמן למחוק את זהותה היהודי של מדינת ישראל" האח בנט העלה סטטוס שקשה בכלל להגדיר עד כמה הוא מזעזע, בפרט שהוא שם את התמונה של אחיטוב, למקרה ומישהו מהבורים והכסילים שהוא מדבר אליהם יזהה אותה ברחוב.
הוא הגדיל ורשם - "לא חמלה ולא נאורות מניעים קמפיין זה, וממילא איש יעשה בביתו את אשר יחפוץ".
באמת איש יעשה את אשר יחפוץ ? הרי הכתבה היתה מלכתחילה על כך שבית הדין הרבני הכריח אישה למול את בנה.

המפלגה הכי מסוכנת שיש. מפלגה שמייצגת דעות חשוכות ופרימטיביות אבל עושה את זה בנחמדות ובסחבקיות.
סוקוטרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 19:18 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
UP

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=671098982911773&set=a.656000644421607.1073741830.396697410351933&type=1&relevant_count=1

בעקבות הכתבה האחרונה של נטע אחיטוב ומה שהוא מכנה "קמפיין עקבי, מאורגן ומתוזמן למחוק את זהותה היהודי של מדינת ישראל" האח בנט העלה סטטוס שקשה בכלל להגדיר עד כמה הוא מזעזע, בפרט שהוא שם את התמונה של אחיטוב, למקרה ומישהו מהבורים והכסילים שהוא מדבר אליהם יזהה אותה ברחוב.
הוא הגדיל ורשם - "לא חמלה ולא נאורות מניעים קמפיין זה, וממילא איש יעשה בביתו את אשר יחפוץ".
באמת איש יעשה את אשר יחפוץ ? הרי הכתבה היתה מלכתחילה על כך שבית הדין הרבני הכריח אישה למול את בנה.

המפלגה הכי מסוכנת שיש. מפלגה שמייצגת דעות חשוכות ופרימטיביות אבל עושה את זה בנחמדות ובסחבקיות.
סוקוטרה.

הוא דווקא מגבה את הטענה שלו עם המשפט הזה.
״איש יעשה בביתו את אשר יחפוץ״. לא האישה.
הבעל רוצה למול את הבן, וזה צריך לקרות בגלל זה.
* :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2013, 19:52 
red in blood כתב:
kobster כתב:
UP

סוקוטרה.

הוא דווקא מגבה את הטענה שלו עם המשפט הזה.
״ איש יעשה בביתו את אשר יחפוץ״. לא האישה.
הבעל רוצה למול את הבן, וזה צריך לקרות בגלל זה.
* :PUKE:

רגע, אז אתה חושב שהוא היה נוקט בעמדה אחרת אם היה מדובר בסיטואציה אחרת, כלומר אם הבעל לא היה רוצה מילה ואילו האישה הייתה רוצה ?
ואליך קובסטר, אני בהחלט חושב שהוא צודק, מדובר בהחלט בקמפיין כזה. אני חושב שיש כאלה שיגידו את זה גם בפה מלא.
וד"א, נראלי שהתמונה הזאת מ'הארץ' או משהו ולא הוא שדווקא הביא את התמונה של הבחורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 17:15 
סמל אישי של המשתמש
MANDALA,
בנט הוא זה ששם את התמונה שלה בענק.

אם תרצה להחכים בנושא עוד קצת, במיוחד לגבי ה"קמפיין" שמתנהל בחודשים האחרונים (אלא אם אתה קורא לכתבה שעלתה לפני שנה וחצי חודשים אחרונים), אתה יותר ממוזמן - http://www.haaretz.co.il/blogs/misgav/.premium-1.2196573

מה שבנט עושה, במודע או שלא (אני מהמר על האופציה הראשונה) הוא לקחת נושא דמוקרטי ולהפוך אותו בפאתוס ובבורות בלתי נגמרת נגד הכתב. דעות חשוכות ופרימיטיביות תחת מסווה של סחבקיות ו"אחינו". זה לא היה כזה מסוכן אם הבית היהודי לא היתה מפלגה שיש לה מונופול על שירותי הדת במדינה וזכות וטו על כל מה שלדעתם (החשוכה) מפר את הסטטוס קו. זכויות להט"בים, ברית מילה, נישואין אזרחים, יו ניים איט.
אחלה דמוקרטיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 17:34 
סמל אישי של המשתמש
לפני 900 שנים, 150 יהודי יורק הרגו עצמם לאחר שהנוצרים כיתרו אותם והפצירו בהם להתנצר. מספר קטן של יהודים רודפי ליברליות לא מפחידים אותנו. ישנה ברכה בתהילים למי שמחזיק בתורה הקדושה: ״והיה כעץ שתול על פלגי מים, אשר פריו ייתן בעיתו ועלהו לא יבול וכל אשר יעשה יצליח״. לאחר מכן הפסוק פונה לעסוק ברשעים, אותם אלה שמנהלים קמפיין נגד ברית המילה: "לא כן הרשעים, כי אם כמוץ אשר תידפנו רוח״. זה מה שהם, רשעים שעתידים להיעלם כאילו לא היו.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 18:23 
סמל אישי של המשתמש
אם הדוסים רוצים להתאבד, שלא יתנו לנו להפריע להם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 133 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: