תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 12:38

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 199 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הדרבי בגביע ווינר - 07.10.13
הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 21:44 
גביזון כתב:
Fez כתב:
גביזון כתב:
המשחק הזה מראה מה שכבר ידענו, סגל ישראלים מעולים, טרחה של זרים.
וכפי שראינו שנה שעברה, זרים זה מה שמבדיל מלרדת ליגה, עד ללנצח דרבי.

בראון שחקן מצוין ורואים את זה. יש לו יכולת אישית גבוהה, הוא יכול לשחק בשלוש עמדות, הקליעה שלו יותר סבירה ממה שחשבתי והוא אגרסיבי ואתלטי.
אוונס שחקן קבוצתי נחמד.
קאונסיל נראה היום כמו אסון.

והזר המשמעותי והיקר שלך לא שיחק היום.

אני לא מדבר על בראון, הוא היחיד שבטוח אצלנו.
אוונס חייב להחתך ולהביא זר שמשחק מתחת לסל בצורה סבירה, לפחות הגנתית, הזר החדש שיגיע לא שחקן פנים אלא יותר עם הפנים לסל שבא מבחוץ.
קאונסיל לא ברור, בהסתמך ממה שראינו עד עכשיו הוא לא מספיק טוב.
זרים טובים ואנחנו קבוצה בת זונה.

תביא רכז זר שמסוגל ליצור דברים וגם אואנס ייראה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 21:45 
כמה דברים מהמשחק -

לטובה
1.לימונד, וואו
2.יונתן, רק שימשיך ככה. אדיר

לרעה
1.קאונסיל מדאיג
2.הצבע שלנו מאוד בעייתי
3.חייבים שיפור בריבאונד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 21:47 
אוונס נראה כמו אחד שיודע מה הוא יודע ומה לא וזה חשוב.
הוא גם חוסם טוב.
בתקציב שלנו אם יהיה עוד שחקן יוצר במקום קאונסיל הוא בהחלט סביר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 21:47 
סמל אישי של המשתמש
המסקנה שלי מהמשחק - יש לנו שני זרים של ליגה שניה. זה אחד יותר מדי.
אחד זה סביר, כי לרוב הזר הרביעי שעולה מהספסל הוא פחות טוב. זה ששנה שעברה היה לנו גודס מהספסל הייתה אנומליה מטורפת.
אבל כרגע יש לנו שניים. אפשר להסתדר ככה, אבל נאכל עוד הרבה קש בגלל זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 21:56 
אני לא חושב שצריך להחליף כרגע את אוונס.
קודם כל, אני לא יודע אם יש לו קאט בחוזה, ואם לא זה יעלה לנו כסף מיותר.
חוץ מזה, אני חושב שהוא בסדר גמור ושהוא ישתפר עם הארפר לידו (ואולי גם עם רכז אחר).

לגבי קאונסיל, יכול להיות שבסוף נצטרך להחליף אותו, אבל לא הייתי ממהר לשום מקום. באמת נחרדתי ממה שראיתי היום, אבל זה בכל זאת מול מכבי ודוקא היו לו כמה משחקים סבירים לפני כן (גם הבנתי שהוא לא רע באימונים). צריך לזכור שזה רוקי צעיר. ומעבר לזה אני גם לא חושב שזה עד כדי כך דחוף מכמה סיבות - ההצטרפות של הארפר שתשפר את הקבוצה, היכולת שראינו מהקבוצה היום במחצית השניה עם בראון ולימונד כמובילי כדור, היכולת של אריאלי מול אשקלון ובמשחקי האימון (שמראה שמול קבוצות אחרות הוא יכול בכיף לתת דקות), העובדה שבקרוב השוק יהיה הרבה יותר אטרקטיבי עם נופלי המחנות. אין סיבה לא להמשיך לתת לו עוד צ'אנס כרגע.
סה"כ אם נפעל לפי איך שפרביס מציע פה בשבועות האחרונים (לחתוך כל שחקן אחרי משחק אחד רע) מהר מאוד תגמר לנו מכסת הזרים המותרת לעונה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 21:58 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
חוץ מזה, אני חושב שהוא בסדר גמור ושהוא ישתפר עם הארפר לידו (ואולי גם עם רכז אחר).

לגבי קאונסיל, יכול להיות שבסוף נצטרך להחליף אותו, אבל לא הייתי ממהר לשום מקום. באמת נחרדתי ממה שראיתי היום, אבל זה בכל זאת מול מכבי ודוקא היו לו כמה משחקים סבירים לפני כן (גם הבנתי שהוא לא רע באימונים). צריך לזכור שזה רוקי צעיר. ומעבר לזה אני גם לא חושב שזה עד כדי כך דחוף מכמה סיבות - ההצטרפות של הארפר שתשפר את הקבוצה, היכולת שראינו מהקבוצה היום במחצית השניה עם בראון ולימונד כמובילי כדור, היכולת של אריאלי מול אשקלון ובמשחקי האימון (שמראה שמול קבוצות אחרות הוא יכול בכיף לתת דקות), העובדה שבקרוב השוק יהיה הרבה יותר אטרקטיבי עם נופלי המחנות. אין סיבה לא להמשיך לתת לו עוד צ'אנס כרגע.
סה"כ אם נפעל לפי איך שפרביס מציע פה בשבועות האחרונים (לחתוך כל שחקן אחרי משחק אחד רע) מהר מאוד תגמר לנו מכסת הזרים המותרת לעונה...

די, זה ידוע מראש שגם אוונס וגם קאונסיל לא יהיו בקבוצה בסופו של דבר, אם לא תוך שבוע אז תוך חודש,בסוף הם יוחלפו, כרגע כל משחק חשוב לנו וחבל על הזמן שלנו.
אני חושש שאדלשטיין לא חותך אותם עכשיו בגלל האגו המנופח שלו, הלוואי ואני טועה והוא ישתיק אותי, קשה לי להאמין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 22:01 
יואב כתב:
Fez כתב:

די, זה ידוע מראש שגם אוונס וגם קאונסיל לא יהיו בקבוצה בסופו של דבר, אם לא תוך שבוע אז תוך חודש,בסוף הם יוחלפו, כרגע כל משחק חשוב לנו וחבל על הזמן שלנו.
אני חושש שאדלשטיין לא חותך אותם עכשיו בגלל האגו המנופח שלו, הלוואי ואני טועה והוא ישתיק אותי, קשה לי להאמין.

אם יש דבר אחד שארז אדלשטיין הוכיח בשנה שעברה, זה שאין לו בעיה לחתוך שחקנים אם נראה לו שהם לא מתאימים לקבוצה.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 22:02 
לימונד - ענק, ובעיקר שונה מאוד מהלימונד של ירושלים. לא מפחד, תוקף את הסל בחדירות (מה שלא היה לנו מגארדים),
וגם הוביל כדור רוב המשחק.
שולדי - אני חושב שבכושר הכי טוב מאז שהגיע להפועל. שישמור משהו לליגה, כרגע הוא לא מחטיא.
כמו שאמרתי אחרי אשקלון - אוואנס לא רע, ויכול להיות עוד יותר טוב אחרי שיגיע הארפר.
את קאונסיל לצערי צריך לחתוך מהר. הוא לא מתאים. רכז צריך להטריף את הקבוצה. הוא נעלם. ואין קשר לגיל,
כי גם דמונטז כשהגיע (היה באותו גיל) היה הרבה יותר אגרסיבי,נמרץ,ולקח אחריות. עם רכז טוב והארפר (אם לא יאכזב),
אנחנו אחלה קבוצה, גם עם אוואנס.
ואז ארז להחתים (שוב) ל-5 שנים. כל מאמן אחר עם הסגל הזה מפסיד פה 35 בקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 22:05 
ranjef כתב:
לימונד - ענק, ובעיקר שונה מאוד מהלימונד של ירושלים. לא מפחד, תוקף את הסל בחדירות (מה שלא היה לנו מגארדים),
וגם הוביל כדור רוב המשחק.
שולדי - אני חושב שבכושר הכי טוב מאז שהגיע להפועל. שישמור משהו לליגה, כרגע הוא לא מחטיא.
כמו שאמרתי אחרי אשקלון - אוואנס לא רע, ויכול להיות עוד יותר טוב אחרי שיגיע הארפר.
את קאונסיל לצערי צריך לחתוך מהר. הוא לא מתאים. רכז צריך להטריף את הקבוצה. הוא נעלם. ואין קשר לגיל,
כי גם דמונטז כשהגיע (היה באותו גיל) היה הרבה יותר אגרסיבי,נמרץ,ולקח אחריות. עם רכז טוב והארפר (אם לא יאכזב),
אנחנו אחלה קבוצה, גם עם אוואנס.
ואז ארז להחתים (שוב) ל-5 שנים. כל מאמן אחר עם הסגל הזה מפסיד פה 35 בקל.

אני מסכים עם רוב מה שכתבת, אבל לימונד היה טוב מאוד גם בירושלים והוא היה בדיוק אותו לימונד
הוא היה אחד הטובים בירושלים עונה שעברה והוא לא מקבל על זה קרדיט משום מה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 22:17 
הוא היה משחק בפחד מההחטאה שתגרום לחילוף שלו. פה יש לו ביטחון במקום שלו ורואים את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
כשקאונסיל משחק כל הקבוצה הרבה פחות טובה. כי זה לא רק שהוא לא טוב, איתו אנחנו משחקים בהרכב נוראי עם בראון כ-3 ומתן כ-4 וזה נראה רע. ברגע שהוא יצא ושיחקנו עם בראון, לימונד, מתן, יונתן ואוונס שיחקנו הרבה הרבה יותר טוב. זה הרכב הרבה יותר פיזי, אתלטי ומוכשר התקפית. אמרתי כבר אחרי המשחק נגד נס ציונה שצריך לשחק עם בראון ולימונד בקו האחורי. זה פשוט נראה הרבה יותר טוב. האלטרנטיבה, שבה גם קאונסיל משחק ב-1 והוא לא טוב, וגם יש עוד שישה שחקנים על עמדות 2-4, שהם גם לא מתופקדים בעמדות שלהם כי בראון צריך לשחק בכל מקרה אז הוא משחק 3, ומתן צריך לשחק בכל מקרה אז הוא משחק 4, לא עובדת.

אוונס בסדר גמור, אני לא מבין מה אתם רוצים ממנו. יודעים מה, במשחקי האימון הוא היה זוועה אבל בשני המשחקים האחרונים הוא היה טוב והיום הוא גם היה מצוין. שימו לב שב-24 דקות שלו ניצחנו בנקודה. לדעתי הוא לא נופל מקלי. בשני המשחקים האחרונים, כשהכדור הגיע אליו (והוא תופס אותו יותר טוב מקלי) זה נגמר בסל, 5/5 נגד אשקלון אבל גם 5/7 היום, נגד מכבי. והוא גם כמעט לא מאבד (בניגוד מוחלט לקלי). והוא גם קולע עונשין טוב. אם כבר הבעיה זה שבשני המשחקים הוא קיבל שתי עבירות בשלב מאוד מוקדם ואין לנו מחליף בשבילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 22:30 
Fez כתב:

אני קצת חושש כי גם שנה שעברה הוא פתח טוב ואז התחיל להיות חושך, יש לו בעיות מנטליות
אבל בכל מקרה בקבוצה כמו שלנו הוא פשוט נכס, זה מדהים מאיזה מצבים הוא מסוגל לעשות סל

יותר מזה, הוא לא רק קולע מכל מצב אלא גם שם את הכדור על הרצפה אחרי שיוצאים אליו ומוריד כדורים לסל קל בקלילות מעליבה
לא חושב שהוא אי פעם שיחק יותר טוב בקריירה שלו עד עכשיו
רק שישאר בריא ומפוקס
יואב כתב:

אבל כשלימונד הולך לצעד וחצי לבד מול הסל, אתה לא יודע איך זה ייגמר.

היום הוא היחיד ששבר את ההגנה של מכבי די בקלות והרוב המכריע של החדירות הסתיימו בסל או בקו
ובאופן כללי יש לו אחוזים אדירים ל-2 לגארד, מאז ומתמיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 22:35 
סמל אישי של המשתמש
אוונס של שתי המחציות השניות באשקלון ובדרבי הראה שהוא אמנם שחקן מוגבל אבל מוציא את המקסימום שהוא יכול מעצמו. עם עוד זר דומיננטי שיכווץ את ההגנה אליו, אוונס יוכל לקבל כדורים מתחת לסל סטייל המהלך עם שולדי שהקפיץ את השומר ומסר לאוונס לסל ועבירה.
קאונסיל מדאיג מאוד. הוא לא רע במגרש פתוח אבל הוא לא רכז בסגנון של ארז והוא גם די חור בהגנה. אפשר בהחלט להביא זר שיכול לשחק 1-2 ולהעלות אותו מהספסל.
מעבר לכך, שולדי מצוין בשני המשחקים האחרונים והלוואי שיקח את זה גם לליגה, לימונד גם הוא תענוג ורכש חשוב מאוד.
נראה מה הארפר שווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 22:42 
יואב כתב:
Fez כתב:

למי זה ידוע בדיוק?
מקווה מאוד ששניהם יישארו ויתנו להם זמן להוכיח את עצמם
רק שלא נתחיל להיות קבוצה שחותכת שחקנים אחרי אימון ורבע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 22:52 
מדהים איך 2 משחקים וכולם מתגעגעים לסטיט, אני זוכר איך היו הורגים אותו פה כל משחק שני בשתי עונות האחרונות.
בגזרת הישראלים אנחנו בין ה4 הראשונות בגזרת הזרים אני לא בטוח שאנחנו בין ה4 הראשונות בליגה השניה.
קאונסייל חושך, אוואנס אומנם היה סביר היום אבל הוא לא מסוגל לקחת ריבאונד, לא לשמור גבוה ולא לשחק עם הגב לסל. בקיצור הוא יותר 3 מ5.
אם הערכה שהביאו את הארפר עליו נכונה אז צריך להביא סנטר מסיבי ורכז נורמלי ותיהיה לנו קבוצה נהדרת!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 22:56 
סטיט בעונה שעברה היה רכז טוב מאוד, אבל לדעתי הוא מקבל בבלגיה כמעט פי 2 ממה שקאונסיל מקבל בהפועל
אין מה לעשות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 23:37 
אני תמיד כתבתי שסטיט ענק, ורציתי גם שיישאר העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הדרבי בגביע ווינר - 07.10.13
הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2013, 00:31 
Fez כתב:
סטיט בעונה שעברה היה רכז טוב מאוד, אבל לדעתי הוא מקבל בבלגיה כמעט פי 2 ממה שקאונסיל מקבל בהפועל
אין מה לעשות

פי 3. סטיט, כשהגיע, היה ברור שהוא זקוק להברגה והוא יהיה ענק. לקאנסיל אין את היכולת פשוט, ואסור לנו להתפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2013, 01:40 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
פרוויס, תן לי לנחש - אתה רצית לחתוך את סטיט חודש אחרי תחילת עונת העליה, נכון?
חלאס עם ההיסטריה הזאת כבר!
התנהלות נכונה זה להחליף שחקן אחרי שבוע ומשחק רשמי אחד? חלאס כבר, השתגעתם

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2013, 02:32 
סמל אישי של המשתמש
הדבר שהכי חסר לנו כרגע זה סנטר.
כל השאר פחות חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2013, 02:45 
סמל אישי של המשתמש
יואב כתב:
Fez כתב:

קאונסיל כן צריך להיחתך, אוונס לא.
גם קאונסיל רק אם יימצא מישהו יותר טוב.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2013, 06:05 
לגבי ארז. כל הכבוד על הדברים האמיצים שהוא אמר בסיום המשחק. כל מילה בסלע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2013, 06:28 
סמל אישי של המשתמש
סחטיין על ארז.
כמה צופים נכחו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2013, 06:28 
סמל אישי של המשתמש
מה אמר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2013, 06:50 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:
מה אמר?

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2683893

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2013, 08:07 
סמל אישי של המשתמש
אלה שהגיעו אתמול רעולי פנים עם הסווצ'רים השחורים שישבו בצד של היציע של מכבי ועודדו רק בשירים שמקללים את הפועל ואף יצאו במחצית(לאחר שבתחילת המשחק עשו צעדה) אלה אולטראס מכבי נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2013, 12:04 
יובל כתב:
כשקאונסיל משחק כל הקבוצה הרבה פחות טובה. כי זה לא רק שהוא לא טוב, איתו אנחנו משחקים בהרכב נוראי עם בראון כ-3 ומתן כ-4 וזה נראה רע. ברגע שהוא יצא ושיחקנו עם בראון, לימונד, מתן, יונתן ואוונס שיחקנו הרבה הרבה יותר טוב. זה הרכב הרבה יותר פיזי, אתלטי ומוכשר התקפית. אמרתי כבר אחרי המשחק נגד נס ציונה שצריך לשחק עם בראון ולימונד בקו האחורי. זה פשוט נראה הרבה יותר טוב. האלטרנטיבה, שבה גם קאונסיל משחק ב-1 והוא לא טוב, וגם יש עוד שישה שחקנים על עמדות 2-4, שהם גם לא מתופקדים בעמדות שלהם כי בראון צריך לשחק בכל מקרה אז הוא משחק 3, ומתן צריך לשחק בכל מקרה אז הוא משחק 4, לא עובדת.

אוונס בסדר גמור, אני לא מבין מה אתם רוצים ממנו. יודעים מה, במשחקי האימון הוא היה זוועה אבל בשני המשחקים האחרונים הוא היה טוב והיום הוא גם היה מצוין. שימו לב שב-24 דקות שלו ניצחנו בנקודה. לדעתי הוא לא נופל מקלי. בשני המשחקים האחרונים, כשהכדור הגיע אליו (והוא תופס אותו יותר טוב מקלי) זה נגמר בסל, 5/5 נגד אשקלון אבל גם 5/7 היום, נגד מכבי. והוא גם כמעט לא מאבד (בניגוד מוחלט לקלי). והוא גם קולע עונשין טוב. אם כבר הבעיה זה שבשני המשחקים הוא קיבל שתי עבירות בשלב מאוד מוקדם ואין לנו מחליף בשבילו.

כל מילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2013, 12:50 
purvis short כתב:
לגבי ארז. כל הכבוד על הדברים האמיצים שהוא אמר בסיום המשחק. כל מילה בסלע.

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2683984

תגובת ה-באסטה הצפויה של המנהלת לדבריו של אדלשטיין (אכן אמיצים ונכונים). כמו כן מתקבעת העברת המשחק נגד הרצליה לגן-נר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2013, 13:16 
בעונה הבאה, פשוט וקל: להודיע שיש לנו את גביע המילקי ביטבתה נגד הפועל המקומית. וזהו.
או איזה טורניר בחו"ל. במקום הגביע ווינר המיותר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2013, 13:18 
תגובת הפועל לתגובת המנהלת:

https://www.facebook.com/hapoeltlvbc/po ... 0418827362

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 199 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: