תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 17:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 24 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: היס"מ בשבת לפני המשחק- עזרה
הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 16:40 
בשבת האחרונה הגעתי לאנג'ל בבלומפילד כאשר בידי שקית שחורה עם 2 בקבוקי בירה. האנגל היה סגור, ואי אפשר היה לשתות באיזור. היו שם אנשי יס"מ רבים ששפכו בירות לכל אדם ששתה. (שעל זה אין לי תלונות, מותר להם על פי החוק וכו').
לאחר מספר דקות שאני עומדת שם נגשים אליי 3 יסמניקים ושואלים אותי מה יש לי בשקית (השקית אפילו לא הייתה בידי אלא מונחת על הספסל). כאשר עניתי להם שזה בירה הם החליטו לקחת לי את הבקבוקים, לפתוח אותם (!) ולשפוך הכל. הסברתי להם שאני לא מתכוונת לפתוח אותם ושאני אשים את זה באוטו ואקח הביתה. לא עזר. כמובן שטענות כלפיהם שאסור להם לשפוך לי בירה סגורה ככה סתם גם לא עזרו.
היו כמה אוהדים באיזור, ואוהד אחד גם צילם את האירוע. אשמח אם אותו אוהד ישלח לי בפרטית את הסרטון.
תודה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: היס"מ בשבת לפני המשחק- עזרה
הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 16:41 
הפועל זה הסם כתב:
בשבת האחרונה הגעתי לאנג'ל בבלומפילד כאשר בידי שקית שחורה עם 2 בקבוקי בירה. האנגל היה סגור, ואי אפשר היה לשתות באיזור. היו שם אנשי יס"מ רבים ששפכו בירות לכל אדם ששתה. (שעל זה אין לי תלונות, מותר להם על פי החוק וכו').
לאחר מספר דקות שאני עומדת שם נגשים אליי 3 יסמניקים ושואלים אותי מה יש לי בשקית (השקית אפילו לא הייתה בידי אלא מונחת על הספסל). כאשר עניתי להם שזה בירה הם החליטו לקחת לי את הבקבוקים, לפתוח אותם (!) ולשפוך הכל. הסברתי להם שאני לא מתכוונת לפתוח אותם ושאני אשים את זה באוטו ואקח הביתה. לא עזר. כמובן שטענות כלפיהם שאסור להם לשפוך לי בירה סגורה ככה סתם גם לא עזרו.
היו כמה אוהדים באיזור, ואוהד אחד גם צילם את האירוע. אשמח אם אותו אוהד ישלח לי בפרטית את הסרטון.
תודה!

אם אני לא טועה מותר גם להחרים אלכוהול סגור, אם יש להם חשד שאת מתכוונת לשתות את זה מחוץ לאיזור שמותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 16:58 
לירון האדום כתב:
הפועל זה הסם כתב:
תודה!

אם אני לא טועה מותר גם להחרים אלכוהול סגור, אם יש להם חשד שאת מתכוונת לשתות את זה מחוץ לאיזור שמותר.

איזה חשד? הבקבוק נמצא בתוך שקית ולא יצא משם. זה סתם היה 'לחפש'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: היס"מ בשבת לפני המשחק- עזרה
הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 17:32 
החוק לא אומר שרק אם קיים חשד סביר שבגלל האלכוהול אתה יכול להוות מטרד לסביבה, רק אז מותר להם להחרים לך אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 17:48 
ביום שבת גם לי שפכו 4 בקבוקים סגורים. נשארתי לעמוד שם במשך שעה בערך ואני חושב שמשהו כמו 300-400 בקבוקים נשפכו. למה אנג׳ל היה סגור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 17:57 
חוק המאבק בתופעת השכרות מאפשר לשוטר "להשמיד" משקה משכר במידה ויש לו חשד סביר כי אדם עומד לשתות אותו ולהפר סדר. כיום יש החמרה בנושא (גם החוק עצמו די חדש ונחקק במטרה "להילחם בתופעת האלכוהול") ככה שמגדירים באופן די רחב "חשד סביר". לא חושב שיש לך מה לעשות בנדון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 18:05 
"אם יש חשד סביר שהאדם יפר את הסדר" איך הם בדקו את החשד הזה? שאלו לשמה? בדקו אולי במסוף לראות כמה פעמים נעצרה בכדורגל על הפרות סדר וכו'? העובדה שהיא בחורה לא הורידה להם את הסבירות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 18:09 
ציטוט:
גם החוק עצמו די חדש ונחקק במטרה "להילחם בתופעת האלכוהול"

הם מוכרים אותו בגלוי ובאופן חוקי לכל דורש שסיים כיתה י"ב בערך.
איזה מין דבר זה שאתה קונה מוצר חוקי, בחנות שמותר לה למכור לך, לא עושה בו שימוש עדיין, ולוקחים לך אותו?
רוצים "להלחם"? תפסיקו למכור. מאד פשוט.

זה כמו שבשביל "להלחם" בתאונות הדרכים, אחרי שתקנה אוטו, לפני שנהגת עליו לשנייה, ישרפו לך אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 18:30 
פואד כתב:
"אם יש חשד סביר שהאדם יפר את הסדר" איך הם בדקו את החשד הזה? שאלו לשמה? בדקו אולי במסוף לראות כמה פעמים נעצרה בכדורגל על הפרות סדר וכו'? העובדה שהיא בחורה לא הורידה להם את הסבירות?

"חשד סביר" זה מונח משפטי ולעיתים (כמו במקרה הזה) הפרשנות שלו רחבה מאוד. לדעתי במקרה כזה אף אחד לא ידרוש משוטר לבדוק למה ואיך, והעובדה שיש היסטוריה למשוואה אוהדים+אלכוהול=הפרות סדר מספיקה מבחינת החוק. זה כמובן נתון לפרשנות, ואני בטח לא מסכים עם הביריונות הזאת, אבל אין לטעמי שום דבר שאפשר לעשות בנושא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 18:31 
סמל אישי של המשתמש
יתקן אותי פותח האשכול אם אני טועה, אבל השוטרים עשו את העבודה שלהם והחשש שלהם היה מוצדק.
הדבר נועד בעיקר כדי לראות חבורת נערים בחניון עזוב ביום שישי בלילה עם בקבוק אלכוהול סגור - ומי מאיתנו לא היה רוצה שהמשטרה תשפוך להם אותו?

נכון שאנחנו בוגרים, וזו כולה בירה, וזה חלק מהכיף שלנו. אבל אם זה המחיר של החוק המבורך הזה אני מוכן לקבל אותו.
אגב - משום מה הנשיקה הייתה פתוחה בשבת והיא מתיימרת להיות כשרה. איך זה קרה לא ברור לי

עריכה: פותחת האשכול. סליחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 18:35 
19 כתב:
ציטוט:
גם החוק עצמו די חדש ונחקק במטרה "להילחם בתופעת האלכוהול"

הם מוכרים אותו בגלוי ובאופן חוקי לכל דורש שסיים כיתה י"ב בערך.
איזה מין דבר זה שאתה קונה מוצר חוקי, בחנות שמותר לה למכור לך, לא עושה בו שימוש עדיין, ולוקחים לך אותו?
רוצים "להלחם"? תפסיקו למכור. מאד פשוט.

זה כמו שבשביל "להלחם" בתאונות הדרכים, אחרי שתקנה אוטו, לפני שנהגת עליו לשנייה, ישרפו לך אותו.

מסכים איתך לגמרי. מצד אחד רוצים "להקשות" על הציבור בשתיית אלכוהול. מצד שני לא באמת יכולים להוציא את זה מהחוק. אז זה הפיתרון שמצאו. לא כל סעיפי החוק המדינת ישראל נותנים פיתרון מושלם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 18:45 
Eros Ramazzotti כתב:
יתקן אותי פותח האשכול אם אני טועה, אבל השוטרים עשו את העבודה שלהם והחשש שלהם היה מוצדק.
הדבר נועד בעיקר כדי לראות חבורת נערים בחניון עזוב ביום שישי בלילה עם בקבוק אלכוהול סגור - ומי מאיתנו לא היה רוצה שהמשטרה תשפוך להם אותו?

נכון שאנחנו בוגרים, וזו כולה בירה, וזה חלק מהכיף שלנו. אבל אם זה המחיר של החוק המבורך הזה אני מוכן לקבל אותו.
אגב - משום מה הנשיקה הייתה פתוחה בשבת והיא מתיימרת להיות כשרה. איך זה קרה לא ברור לי

אתה צודק.
פואד כתב:

מדוע שמישהי תהיה עם בירות סגורות בתוך שקית ליד מגרש כדורגל?
האם היא התכוונה לקחת את זה לרכבה ולנסוע הביתה? אני בספק..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 18:55 
הרוב הגדול של האנשים שנשפכו להם בירות הם ממש לא נערים שהרגע מלאו להם 18, ולא החזיקו יותר מ2 בירות, וכל ההבדל זה שאנג׳ל היה סגור ולכן המשטרה יכלה לשפוך את הבירות גם באיזור הזה. איזה הפרות סדר ואיזה נעליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 19:39 
מדינה נפלאה עם חוקים מעוותים.
רק במדינת ישראל אפשר להעניש אדם, על מחשבה לביצוע דבר עבירה.
מה הצעד הבא של הגאונים, להחרים לי קופסת סיגריות בכניסה לאולם כדורסל או תאטרון, על המחשבה שאולי לא אעמוד בלחץ ואעשן.
שוטרים גאונים, בעלי נבואה, שמסוגלים לנחש מה אני מתכוון לעשות. המצאה ייחודית למדינת ישראל, שיירשמו פטנט.

שיהיה לכולם ערב אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 19:42 
לירון האדום כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

אתה צודק.
פואד כתב:

מדוע שמישהי תהיה עם בירות סגורות בתוך שקית ליד מגרש כדורגל?
האם היא התכוונה לקחת את זה לרכבה ולנסוע הביתה? אני בספק..

נראה לי שיש ספק גדול יותר בזה שהיא תפר את הסדר הציבורי אחרי שתיית הבירות
:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 20:43 
ערסונים שבלי המדים היו דופקים וודקה רדבול באיזה מועדון פרחות במסגר משחקים אותה אוכפי חוקים..פחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 22:47 
סמל אישי של המשתמש
JR12 כתב:
ערסונים שבלי המדים היו דופקים וודקה רדבול באיזה מועדון פרחות במסגר משחקים אותה אוכפי חוקים..פחח

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
זאת בדיוק הבעייתיות בחוק הזה שנתנו לשוטרים שלא סיימו כיתה ב', להפעיל שיקול דעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 22:53 
בסופו של דבר הפרשנות של החוק נתונה לשיקול הדעת של השוטרים, שהאחרון כידוע, לא ממש קיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 23:54 
זה בדיוק מה שקורה בחופי הארץ בשבתות, באים אנשים נורמטיבים לשבת בים עם קצת בירות, וישר קופצים עלייך משום מקום שוטרים שמחליטים שאסור לשתות כי בחוץ כי ככה החוק אומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2013, 02:39 
JustZiv כתב:
זה בדיוק מה שקורה בחופי הארץ בשבתות, באים אנשים נורמטיבים לשבת בים עם קצת בירות, וישר קופצים עלייך משום מקום שוטרים שמחליטים שאסור לשתות כי בחוץ כי ככה החוק אומר.

אבל אם תשב ותשתה בחוף בכיסא ששילמת עליו ובירה שקנית במסעדה ממול זה בסדר.... אם תביא מהבית זה לא בסדר.

מישהו יודע אם בשער אחד יש בירות בתוך האיצטדיון? (אני מתכוון שיורדים למחצית וליפני המשחק)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2013, 04:47 
פואד כתב:
JustZiv כתב:

אבל אם תשב ותשתה בחוף בכיסא ששילמת עליו ובירה שקנית במסעדה ממול זה בסדר.... אם תביא מהבית זה לא בסדר.

מישהו יודע אם בשער אחד יש בירות בתוך האיצטדיון? (אני מתכוון שיורדים למחצית וליפני המשחק)

במזנון אין, ב- VIP יש במשחקים של אופ"א ,במשחקים של הנבחרות ובטורנירים כמו יורו הצעירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2013, 05:41 
הפועל זה הסם כתב:
תודה!

אם היית אומרת שיש לך בשקית סמים לא היו עושים לך כלום (אחת שיודעת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2013, 06:30 
סמל אישי של המשתמש
היית צריכה להגיד להם שיספרו כמה בירות הם שופכים ואז הם היו מוותרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 24 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: