תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 18:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום ב' 7/10
הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 14:25 
redrony כתב:
נועם שחם כתב:
redrony כתב:
נועם שחם כתב:
לאנשים יש פה זכרון מאד קצר. סלים טועמה שחקן שתרם להפועל ת"א לא פחות משכטר. אפשר לדבר עליו בצורה קצת יותר מכובדת.

משה סיני תרם יותר משניהם יחד. אני צריך להגיד לך איזה יחס הוא מקבל.
אני לא רוצה לקבוע עובדות על סמך ספקלוציות, אבל כל שחקן שעושה נזק במתכוון לקבוצה לא צריך להיות בה. אם סלים הוא כזה, הוא ראוי ליחס הזה. אני כמובן לא יודע אם זה המצב ולכן אני לא מתבטא נגדו. התרומה שלו בעבר לא רלוונטית כרגע

אז אני מציע שלפני שמשמיצים, זה לא יתבסס על תחושות בטן או "אם"ים.

זה שסלים טועמה ממורמר כי הוא לא משחק, זה בעיני הדבר הכי לגיטימי והכי טבעי, זו בטח לא סיבה להכפיש אותו או לדבר בצורה כזו. גם ההשוואה לסיני לא במקומה (למרות שאני יכול להגיד שבחיים לא קיללתי אותו וכנראה שאני לא מסוגל לכך נפשית).

למה לא במקומה? סיני שחקן שתרם להפועל הרבה יותר מטועמה וקומם עליו את האוהדים בגלל שניסה והצליח לפגוע בקבוצה.
אם יש שחקן, עזוב טועמה, שאוהדים יודעים שפוגע בקבוצה, זה משנה אם זה בסדר גודל הפגיעה של סיני?
מי שמנסה לפגוע בקבוצה לא צריך להיות חלק ממנה וראוי לכל גינוי.

לא הבנת אותי. אי אפשר להשוות כי במקרה של סיני, הביקורת עליו נבעה לא מרכילות כזו או אחרת, אלא מהצורה שבה התנהל בתקופה בה היה המנג'ר של המועדון והאיש על פיו יישק דבר, וכולל בגלל סגירת שער 7 ובגלל אלימות של האחים שלו כלפי אוהדים. איך זה בכלל בר השוואה לטענות שיש היום מול טועמה (שהן בגדר שמועות, במקרה הטוב)? טועמה עשה משהו שמתקרב לסגירת שער 7?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 14:28 
mr.durden כתב:
נועם שחם כתב:
לאנשים יש פה זכרון מאד קצר. סלים טועמה שחקן שתרם להפועל ת"א לא פחות משכטר. אפשר לדבר עליו בצורה קצת יותר מכובדת.

אני זוכר חופן דולרים ומעבר מביש למכבי פתח תקווה.

גם זה היה, אף אחד לא חף מטעויות, אבל אני גם זוכר שערים חשובים, בליגה, נצחונות ועשרים במשחקי דרבי, שערים ובישולים בגביע, כולל גמר גביע המדינה, שערים ובישולים באירופה, דאבל אחד, ובסה"כ, אם מסתכלים על התמונה הגדולה, טועמה שחקן מרכזי בהפועל ת"א ב-13 השנה האחרונות ותרם לה לא מעט. הוא לא מושלם או חף מביקורת, אבל בטח שאין הצדקה לדבר עליו בצורה מבזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 14:35 
סמל אישי של המשתמש
נשמח לשמוע ולהתעדכן לגבי האימון של בסראט. רץ, הולך, יושב, מכדרר, מכין חביתה. כל דבר שהוא עושה שמראה על התקדמות כלשהי במצבו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 14:46 
נועם שחם כתב:
redrony כתב:
נועם שחם כתב:
redrony כתב:
נועם שחם כתב:

משה סיני תרם יותר משניהם יחד. אני צריך להגיד לך איזה יחס הוא מקבל.
אני לא רוצה לקבוע עובדות על סמך ספקלוציות, אבל כל שחקן שעושה נזק במתכוון לקבוצה לא צריך להיות בה. אם סלים הוא כזה, הוא ראוי ליחס הזה. אני כמובן לא יודע אם זה המצב ולכן אני לא מתבטא נגדו. התרומה שלו בעבר לא רלוונטית כרגע

אז אני מציע שלפני שמשמיצים, זה לא יתבסס על תחושות בטן או "אם"ים.

זה שסלים טועמה ממורמר כי הוא לא משחק, זה בעיני הדבר הכי לגיטימי והכי טבעי, זו בטח לא סיבה להכפיש אותו או לדבר בצורה כזו. גם ההשוואה לסיני לא במקומה (למרות שאני יכול להגיד שבחיים לא קיללתי אותו וכנראה שאני לא מסוגל לכך נפשית).

למה לא במקומה? סיני שחקן שתרם להפועל הרבה יותר מטועמה וקומם עליו את האוהדים בגלל שניסה והצליח לפגוע בקבוצה.
אם יש שחקן, עזוב טועמה, שאוהדים יודעים שפוגע בקבוצה, זה משנה אם זה בסדר גודל הפגיעה של סיני?
מי שמנסה לפגוע בקבוצה לא צריך להיות חלק ממנה וראוי לכל גינוי.

לא הבנת אותי. אי אפשר להשוות כי במקרה של סיני, הביקורת עליו נבעה לא מרכילות כזו או אחרת, אלא מהצורה שבה התנהל בתקופה בה היה המנג'ר של המועדון והאיש על פיו יישק דבר, וכולל בגלל סגירת שער 7 ובגלל אלימות של האחים שלו כלפי אוהדים. איך זה בכלל בר השוואה לטענות שיש היום מול טועמה (שהן בגדר שמועות, במקרה הטוב)? טועמה עשה משהו שמתקרב לסגירת שער 7?

כן, אבל אתה קצת מוציא מקונטקסט. אני הגבתי למישהו שכתב ש"טועמה תרם הרבה להפועל". אני כתבתי שזה לא רלוונטי. זו בכלל לא טענה שצריכה להאמר. זה או שהוא מדליף או שהוא לא. אם כן, התרומה שלו לא חשובה. הוא צריך לעוף, בדיוק כמו כל שחקן אחר שיעשה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 15:00 
נועם שחם -כל מילה :ROSE:
וסלים כמובן :HEART2:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
mr.durden כתב:
נועם שחם כתב:

אני זוכר חופן דולרים ומעבר מביש למכבי פתח תקווה.

גם זה היה, אף אחד לא חף מטעויות, אבל אני גם זוכר שערים חשובים, בליגה, נצחונות ועשרים במשחקי דרבי, שערים ובישולים בגביע, כולל גמר גביע המדינה, שערים ובישולים באירופה, דאבל אחד, ובסה"כ, אם מסתכלים על התמונה הגדולה, טועמה שחקן מרכזי בהפועל ת"א ב-13 השנה האחרונות ותרם לה לא מעט. הוא לא מושלם או חף מביקורת, אבל בטח שאין הצדקה לדבר עליו בצורה מבזה.

אני לא בעד לדבר בצורה מבזה, פשוט די נמאס ששחקן שהיכולת שלו לא מספיקה למקום בהרכב של קבוצת ליגת העל מסתובב ממורמר ומפזר רעל במערכת. מה שבאמת מבזה זה הציטוטים האלה מבפנים ולא נראה לי שיש יותר מידי שותפים למרמור בסגל. השחקנים עושים רושם של מאוד מחוברים ומפרגנים אחד לשני. יש רוטציה יפה והקבוצה משחקת את המשחק הכי קבוצתי ומפרגן שאני זוכר מאז עונת הדאבל.
אם הוא עושה רק נזק למערכת עדיף שיעזוב.
אם הוא רוצה לעזור שיסיים את החוזה שלו כמה שיותר בשקט בלי דיבורים בעיתונים ויעזור להרגיע את המערכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 15:29 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

כן, מאוד חשוב לתת כבוד לאנסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 15:44 
tadmored כתב:
נועם שחם -כל מילה :ROSE:
וסלים כמובן :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 16:09 
Amit כתב:
אוהדים זבל עם זיכרון קצר.סלים :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 16:16 
KingAlpaca כתב:
נועם שחם כתב:

הכי חשוב למצוא כל פעם את העקרון הקדוש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 16:59 
סמל אישי של המשתמש
רבש סרב לפנייה רשמית מאפואל ניקוסיה
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 80&lang=HE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 17:08 
KingAlpaca כתב:
נועם שחם כתב:

הודעה מאד קשורה ורלוונטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 17:17 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:

למרות פתיחת עונה מגומגמת במיוחד כמאמן הפועל תל אביב, רן בן שמעון סירב להצעה מאפואל ניקוסיה שמחפשת מאמן בעקבות פיטוריו של פאולו סרג'יו, כך דווח היום (ראשון) בתקשורת הקפריסאית.
המאמן הפורטוגלי פוטר, בין היתר, בעקבות ה-0:0 עם מכבי ת"א בליגה האירופית שהיה המשך לחוסר ההצלחה שלו במועדון הפאר. בניקוסיה מחזיקים מאוד מבן שמעון, שזכור לטובה מימיו בא.א.ק לרנקה, ורצו לראות אותו חוזר לאי, אך הוא החזיר להם תשובה שלילית ובחר להמשיך בהפועל.
בעקבות הודעתו של בן שמעון, המועדון הקפריסאי ימשיך בחיפושיו אחר מאמן, כשאחד השמות הבולטים (מבין שישה מועמדים) הוא רוני לוי, שעבד מספר שנים בקפריסין ובין היתר עמד על הקווים של אנורתוסיס פמגוסטה. להבדיל מבן שמעון, לוי הוא מאמן פנוי מה שמגדיל את סיכוייו להצטרף לאפואל.
למעשה, מאז שפוטר מאז שפוטר מאנורתוזיס במהלך העונה שעברה, אקס מכבי חיפה נותר מחוסר עבודה, למרות שהיו לו מספר הצעות גם מקבוצות ישראליות. האם לוי ימשיך לתחנה הרביעית שלו באירופה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות יום ב' 7/10
הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 17:30 
גביזון כתב:
nirog כתב:

למרות פתיחת עונה מגומגמת במיוחד כמאמן הפועל תל אביב, רן בן שמעון סירב להצעה מאפואל ניקוסיה שמחפשת מאמן בעקבות פיטוריו של פאולו סרג'יו, כך דווח היום (ראשון) בתקשורת הקפריסאית.
המאמן הפורטוגלי פוטר, בין היתר, בעקבות ה-0:0 עם מכבי ת"א בליגה האירופית שהיה המשך לחוסר ההצלחה שלו במועדון הפאר. בניקוסיה מחזיקים מאוד מבן שמעון, שזכור לטובה מימיו בא.א.ק לרנקה, ורצו לראות אותו חוזר לאי, אך הוא החזיר להם תשובה שלילית ובחר להמשיך בהפועל.
בעקבות הודעתו של בן שמעון, המועדון הקפריסאי ימשיך בחיפושיו אחר מאמן, כשאחד השמות הבולטים (מבין שישה מועמדים) הוא רוני לוי, שעבד מספר שנים בקפריסין ובין היתר עמד על הקווים של אנורתוסיס פמגוסטה. להבדיל מבן שמעון, לוי הוא מאמן פנוי מה שמגדיל את סיכוייו להצטרף לאפואל.
למעשה, מאז שפוטר מאז שפוטר מאנורתוזיס במהלך העונה שעברה, אקס מכבי חיפה נותר מחוסר עבודה, למרות שהיו לו מספר הצעות גם מקבוצות ישראליות. האם לוי ימשיך לתחנה הרביעית שלו באירופה?

כל הכבוד לרן בן שמעון

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 20:59 
גורדנה נטש את האימון ובספק למשחק נגד בית"ר
http://one.co.il/Article/223741.html

עבודרחימי השלים אימון מלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 21:00 
המשחק עם ביטר עוד שבועיים, לא?
מה כבר קרה לגורדנה שהוא נפצע ליותר משבועיים? :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 21:01 
עד המ!!ת הפועל כתב:
המשחק עם ביטר עוד שבועיים, לא?
מה כבר קרה לגורדנה שהוא נפצע ליותר משבועיים? :bang:

ONE כרגיל מנפחים כל דבר,השאלה אם זה מתיחה או חשש לקרע , כי מתיחה זה שבוע גג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 21:13 
נועם שחם כתב:
KingAlpaca כתב:
נועם שחם כתב:

אמרת שצריך לתת לטועמה כבוד על סמך העבר שלו
אז העבר שלו מאד קשור ורלוונטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 21:48 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
KingAlpaca כתב:
נועם שחם כתב:

מה יותר רלוונטי מזה?

זה כמו לדבר על ההיסטוריה של עובדיה יוסף בלי להזכיר משהו שקשור לדת או םוליטיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 21:51 
אז כנראה שיהיה מוסלמי מול בית"ר. נרגעתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 22:00 
בני12 כתב:
נועם שחם כתב:
KingAlpaca כתב:
נועם שחם כתב:

אמרת שצריך לתת לטועמה כבוד על סמך העבר שלו
אז העבר שלו מאד קשור ורלוונטי.

א. אני מדבר כרגע על התרומה שלו למועדון, שהיא המבחן העיקרי ליחס שלי אליו כאוהד (פחות קשור למה אני חושב עליו כאדם).

ב. תזכיר לי בבקשה באיזו עבירה הוא הורשע? הוגש נגדו כתב אישום? או שמספיק משפט שדה פה בפורום?

בכל מקרה, לא רלוונטי לדיון. הרי הדברים שנכתבו עליו פה לקשורים לאותה פרשה ונגדם יצאתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 22:30 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
גורדנה נטש את האימון ובספק למשחק נגד בית"ר
http://one.co.il/Article/223741.html

עבודרחימי השלים אימון מלא.

בסי :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 22:37 
סמל אישי של המשתמש
בסי השלים אימון מלא סוף סוף.

הייתי פותח איתו באגף אם גורדנה לא יהיה כשיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות יום ב' 7/10
הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 23:03 
סמל אישי של המשתמש
hay cohen כתב:

הייתי פותח איתו גם אם גורדנה כשיר. גורדנה לא שחקן אגף, מיותר שיהיו לנו שני שחקנים באגף שנכנסים כל הזמן לאמצע. אחד מבין השלישיה בריאן-גורדנה-סאשה צריך לרדת לספסל ולשחק 4-4-2 כמו שצריך עם משחק אגפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 23:18 
hay cohen כתב:

וואלה? איך הוא היה באימון היום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: