תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 09:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: נפלה עטרת ראשינו
הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
הגאון העצום, גדול הדור, איש אלוקים, הלך היום לעולם האמת. מה הולך בשמיים כרגע אף אחד לא יכול להבין. ניצחו אראלים את המצוקים.
יום שייזכר לנצח, יום שבו נלקח מאיתנו אבא אהוב ומנהיג שאי אפשר לתארו במילים.
ברוך דיין האמת.
:ROSE: :ROSE: :ROSE:

(בבקשה השאירו את האשכול הזה למטרות אבל, יש אשכול נוסף שבו אפשר להתדיין ולהתווכח.)

תמונה

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: נפלה עטרת ראשינו
הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 12:53 
עם כל הכבוד, ויש כבוד, פה זה לא פורום ש"ס. פה זה פורום שרובו אנשים חילונים, שלא רואים ברב עטרת ראשם או כל דבר אחר.

ביום כזה, אני אשמר בכבודו, אבל אני מצפה מחסידיו להשמר גם בכבודנו (והאשכול הזה הוא הזמנה לריבים וויכוחים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
עם כל הכבוד, ויש כבוד, פה זה לא פורום ש"ס. פה זה פורום שרובו אנשים חילונים, שלא רואים ברב עטרת ראשם או כל דבר אחר.

ביום כזה, אני אשמר בכבודו, אבל אני מצפה מחסידיו להשמר גם בכבודנו (והאשכול הזה הוא הזמנה לריבים וויכוחים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
אני לא הולך להתווכח כאן, אם אשכול זכרון בפורום איטרנטי זה מה שמפריע לך, תהיה בריא. אם אדמין חושב שזה מיותר, הוא מוזמן לנעול את האשכול.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 13:02 
יש פה משהו עקרוני והצהרתי. אני מבין את מי שמתאבל, משתתף בצערך וכו'. עדין, האיש הזה מסמל עבור חלק גדול מאיתנו, הרבה תופעות ותרבות שאנחנו מתקשים להזדהות איתה, בלשון המעטה. לטעמי הנזק שהרב עובדיה (יחד עם חסידיו ועם שני הצדיקים דרעי וחלי ישי) גרם לתרבות ולמדינת ישראל הוא עצום, והוא אחד הגורמים המרכזיים לנחשלות בחברה הזו (אני כבר לא מדבר על ערימת שודדי הקופה הציבורית שאותם טיפח וגידל, חלקם יושבים וישבו בכלא בגלל עבירות חמורות).

ובאמת שאני לא אמשיך כאן, כי אני לא בא כדי לדבר עליו, אלא רק כדי להסביר לך למה האשכול לא במקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
ניצחו אראלים את המצוקים
נצחון!

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 13:06 
אין גבול להתרסה ולשימוש הציני של אנשים במוות של אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
יש פה משהו עקרוני והצהרתי. אני מבין את מי שמתאבל, משתתף בצערך וכו'. עדין, האיש הזה מסמל עבור חלק גדול מאיתנו, הרבה תופעות ותרבות שאנחנו מתקשים להזדהות איתה, בלשון המעטה. לטעמי הנזק שהרב עובדיה (יחד עם חסידיו ועם שני הצדיקים דרעי וחלי ישי) גרם לתרבות ולמדינת ישראל הוא עצום, והוא אחד הגורמים המרכזיים לנחשלות בחברה הזו (אני כבר לא מדבר על ערימת שודדי הקופה הציבורית שאותם טיפח וגידל, חלקם יושבים וישבו בכלא בגלל עבירות חמורות).

ובאמת שאני לא אמשיך כאן, כי אני לא בא כדי לדבר עליו, אלא רק כדי להסביר לך למה האשכול לא במקום.

מדויק.
שהחבר'ה שלו ישאלו את עצמם למה אמא שלי ששומרת שבת וקוראת תהילים כל יום צריכה להרגיש חרא כי היא אשכנזיה.
אני לא מאשים אותו בזה, הרב היה כלי משחק, ולא בגללו מה מתרחש בשנים האחרונות, אני מאשים את המפלגה המזויינת שלו, אוכלי הגוויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 13:10 
סמל אישי של המשתמש
הפעם האחרונה שנפל לי משהו היום,זה הסוני אקספריה שלי.
לא ראיתי שום עטרת שנשרה לי בטעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 13:16 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 13:21 
"היה צונאמי ויש אסונות טבע נוראיים. כל זה ממיעוט התורה. איפה שיש תורה זה מקיים את העולם. שמה [בניו אורלינס] יש שם כושים. כושים ילמדו תורה? יאללה נביא להם צונאמי, נטביע אותם. מאות אלפים נשארו בלי קורת גג. עשרות אלפים הרוגים. כל זה כי אין להם הקדוש ברוך הוא."

"מי שחושב מחשבות אוון על בחורי הישיבות וקורא אותם פרזיטים, הוא מנוול, אפיקורוס... מותר להרוג אותו."

"בהמות שלא יודעים כלום. רפאים אני קורא להם, הורגי הנפשות הללו." (על רופאים שמעודדים הפלות)

"ביום שיוכרז (המצעד), נעשה כולנו הפגנה, נמחה על כבוד התורה, על קדושת עם ישראל", הכריז. הרב אמר שהתורה מורה ללכת בדרכי צניעות, ולא כמו ב"תועבות ארץ מצרים" שבה "איש נושא איש, אשה נושאת אשה". הוא כינה את ההומואים "רשעים, מתועבים".

אשכול זיכרון בשביל ה"איש" הזה?
"נפלה עטרת ראשינו"?
:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
ברוך השם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 13:22 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
Officer Barbrady כתב:
ניצחו אראלים את המצוקים
נצחון!

:BOW: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 13:48 
סמל אישי של המשתמש
אמנם אני מסכים שלא פה המקום (טענה לאד.מין) אבל אני חושב שראוי לכבד את פותח האשכול בשעת צערו ולהעביר את הצחוקים והויכוחים לאשכול המקביל

ולמרות הכל, יהי זיכרו ברוך :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 13:54 
סמל אישי של המשתמש
ואגב, למרות כל הציטוטים שהביאו פה וכל מיני אמירות שלו מהעבר. בן אדם שהתיר אלף עגונות (ומי שמבין ביהדות יודע כמה עגונות זה מצב בעייתי) ראוי לבכות אחרי לכתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 14:06 
אחד אדום כתב:
ואגב, למרות כל הציטוטים שהביאו פה וכל מיני אמירות שלו מהעבר. בן אדם שהתיר אלף עגונות (ומי שמבין ביהדות יודע כמה עגונות זה מצב בעייתי) ראוי לבכות אחרי לכתו

ראוי יותר לבכות שבכלל הגענו למצב כזה שבו יש צורך ברב כדי שאלמנות תוכלנה להנשא מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 14:17 
סמל אישי של המשתמש
יהי זכרו ברוך. אדם שהיה גדול משמעותי וטוב ללא ספק. מדובר באדם שעשה כל כך טוב לכל כך הרבה אנשים, מעבר לשטויות הפוליטיות, ככה שמי אנחנו שנזלזל.

יחד עם זאת, אני חייב לתהות. אריה דרעי עומד צועק ובוכה " יתומים אנחנו", "מי ינהיגינו עכשיו?". יתומים מילא, תחושת עצב והכל, אבל לא חושב הייתה פה באמת משבר הנהגה.

או שלחילופין, הכבשים קצת יותר מודעים למקומם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 14:31 
אני חושב שכדאי שתאמץ כמה מפסיקותיו של הגאון העצום, איש האלוקים.
תתחיל מזו-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4181313,00.html

ובכלל, לדעתי אשכול בפורום באינטרנט (ובטח בפורום של מחללי שבת שהולכים לכדורגל כל שבוע) לזכרו זה כמו שאעשה חזיר על האש לעילוי נשמתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 14:51 
סמל אישי של המשתמש
ציטיאט כתב:
ברוך השם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 15:08 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אחד אדום כתב:

ראוי יותר לבכות שבכלל הגענו למצב כזה שבו יש צורך ברב כדי שאלמנות תוכלנה להנשא מחדש.

במדינה שכל נושאי האישות נתון בידי הממסד האורטודוכסי שמבחינתו אישה נשואה זה אחד האיסורים הקשים ביותר שיש בתורה, אז לפחות קם אדם שהיה מוכן ויכול לעשות את העבודה הקשה שמטרתה להקל על אישה שגם באבל על בעלה בגלל המלחמה וגם מעכשיו עד עולם לא יכולה להתחתן.

עוד פסיקה חשובה שלו זה שלצורך פיקוח נפש מותר להחזיר שטחים, פסק הלכה שעיצבן מאוד את חברי גוש אמונים ושאר בני הכיפות הסרוגות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
גם אם הוא היה הבן אדם הכי אדיר בהיסטוריה,
הספד כמו בהודעה הפותחת מעורר בי חלחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 15:29 
אחד אדום כתב:
נועם שחם כתב:
אחד אדום כתב:

במדינה שכל נושאי האישות נתון בידי הממסד האורטודוכסי שמבחינתו אישה נשואה זה אחד האיסורים הקשים ביותר שיש בתורה, אז לפחות קם אדם שהיה מוכן ויכול לעשות את העבודה הקשה שמטרתה להקל על אישה שגם באבל על בעלה בגלל המלחמה וגם מעכשיו עד עולם לא יכולה להתחתן.

עוד פסיקה חשובה שלו זה שלצורך פיקוח נפש מותר להחזיר שטחים, פסק הלכה שעיצבן מאוד את חברי גוש אמונים ושאר בני הכיפות הסרוגות.

אני חשבתי שהעבודה הקשה זה להלחם ולסכן את החיים שלך במלחמה..

אני לא מזלזל במה שהוא עשה בענין הזה, אבל זה מבחינתי משהו שאני מצפה מגורם הלכתי בכיר, ולא רואה בזה משהו שמצדיק יותר מדי תשבחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 15:35 
בקריירה שלמה של קנאות דתית הוא שחרר איזו פסקה הומנית, וכולם מתמוגגים.
בג"צ מוציא כאלו פסיקות כל הזמן, אבל כמובן שבג"צ הוא גוף מרושע ואנטי ציוני, ואילו הרב הוא גדול הפוסקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
אני חושב שכדאי שתאמץ כמה מפסיקותיו של הגאון העצום, איש האלוקים.
תתחיל מזו-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4181313,00.html

ובכלל, לדעתי אשכול בפורום באינטרנט (ובטח בפורום של מחללי שבת שהולכים לכדורגל כל שבוע) לזכרו זה כמו שאעשה חזיר על האש לעילוי נשמתך.

פותח האשכול כבר מזמן הודה שאין לו מושג קלוש ביהדות ולמעשה הודה שכל הנפנוף שלו בדגל הזה הוא די ערימה של צביעות, או לכל הפחות הונאה עצמית.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 16:21 
גילוי נאות: אני לא מאוהדיו המושבעים של הרב.
ועם זאת, אתם (וכשאני אומר אתם אני מתכוון לכמה וכמה אנשים כאן..) מתנהגים בצורה הכי נוראית שבני אדם יכולים להתנהג.
אם היה כאן אשכול אבל ליצחק רבין ביום הירצחו (וגילוי נאות: אני גם לא נמנה על מעריציו) היה מצופה (ובצדק) שלא ינצלו את הבמה בכדי להשמיץ אותו. אפילו אם זה רק בגלל שהמוות שלו קשה לכמה אנשים ואולי, רק אולי, עדיף לא לירוק לאותם אנשים בפרצוף כשהם עוברים את היום הקשה הזה כבר כך.

לא אוהבים אותו? אל תביעו צער. לא ביקשו מכם. אפילו לא ביקשו שלא תדיינו על הרב. רק ביקשו שזה לא יהיה באשכול הזה. כבוד האדם? טיפה התחשבות? כנראה שלא בפורום שדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 16:28 
מתנחל אדום כתב:
ועם זאת, אתם (וכשאני אומר אתם אני מתכוון לכמה וכמה אנשים כאן..) מתנהגים בצורה הכי נוראית שבני אדם יכולים להתנהג.
אם היה כאן אשכול אבל ליצחק רבין ביום הירצחו (וגילוי נאות: אני גם לא נמנה על מעריציו) היה מצופה (ובצדק) שלא ינצלו את הבמה בכדי להשמיץ אותו. אפילו אם זה רק בגלל שהמוות שלו קשה לכמה אנשים ואולי, רק אולי, עדיף לא לירוק לאותם אנשים בפרצוף כשהם עוברים את היום הקשה הזה כבר כך.

לא אוהבים אותו? אל תביעו צער. לא ביקשו מכם. אפילו לא ביקשו שלא תדיינו על הרב. רק ביקשו שזה לא יהיה באשכול הזה. כבוד האדם? טיפה התחשבות? כנראה שלא בפורום שדים.

איך אתה חושב היה נראה האשכול המדובר על יצחק רבין אם היה נפתח בפורום של מתישבי יהודה ושומרון ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 16:40 
סמל אישי של המשתמש
מתנחל אדום כתב:

רוצה צביעות? קבל צביעות:
התקשורת החרדית האשכנזית נמנעת מלהזכיר שמות של רבנים ספרדים\מזרחים באמצעי התקשורת שלה לרבות עיתונים, כמובן שגם לא את שמו של הרב עובדיה, אתה חושב שמישהו יזכיר אותו עכשיו? את המוות שלו? או שימשיכו לזיין לנו תשכל על אהבה ואיחוד שהם המפלגים הראשיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 16:45 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
אמנם אני מסכים שלא פה המקום (טענה לאד.מין) אבל אני חושב שראוי לכבד את פותח האשכול בשעת צערו ולהעביר את הצחוקים והויכוחים לאשכול המקביל
ולמרות הכל, יהי זיכרו ברוך

+1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 16:51 
סמל אישי של המשתמש
idan כתב:
"היה צונאמי ויש אסונות טבע נוראיים. כל זה ממיעוט התורה. איפה שיש תורה זה מקיים את העולם. שמה [בניו אורלינס] יש שם כושים. כושים ילמדו תורה? יאללה נביא להם צונאמי, נטביע אותם. מאות אלפים נשארו בלי קורת גג. עשרות אלפים הרוגים. כל זה כי אין להם הקדוש ברוך הוא."

"מי שחושב מחשבות אוון על בחורי הישיבות וקורא אותם פרזיטים, הוא מנוול, אפיקורוס... מותר להרוג אותו."

"בהמות שלא יודעים כלום. רפאים אני קורא להם, הורגי הנפשות הללו." (על רופאים שמעודדים הפלות)

"ביום שיוכרז (המצעד), נעשה כולנו הפגנה, נמחה על כבוד התורה, על קדושת עם ישראל", הכריז. הרב אמר שהתורה מורה ללכת בדרכי צניעות, ולא כמו ב"תועבות ארץ מצרים" שבה "איש נושא איש, אשה נושאת אשה". הוא כינה את ההומואים "רשעים, מתועבים".

אשכול זיכרון בשביל ה"איש" הזה?
"נפלה עטרת ראשינו"?
:LOL2:

מי שרוצה שיכבדו אותו ביומו האחרון שישמור על לשונו בבקשה בתחום המקובל. חבל מאד שאחד הפסוקים הכי חשובים של היהדות אחד מענקי התורה שבעל פה (הרצוג היום השווה אותו לרמב"מ) היה לו פה? בור ביוב. אז שהמתאבלים? עם כל הכבוד? זוכרים גם את הנאצות הקללות והטינופת שפיו הפיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 17:07 
סמל אישי של המשתמש
הייתי מצרף לו פרח אם היה מרסן את פיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: