תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 15:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 194 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: על החתום רן בן שמעון
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 21:24 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
kruvi1 כתב:

אתה זה שדוחף את כמה שצדקת עוד בקיץ לכל דיון.
מעבר לזה, שכטר עם 2 שערים ב- 5 משחקים בליגה. הספק לא רע לחלוץ שנמצא בתקופה לא טובה.

לא יקירי , אני ממש לא דוחף את זה
אני מזכיר את זה רק כשאומרים לי שאני מעביר ביקורת בדיעבד , או שאומרים עובדות לא נכונות כמו האמירה ש"כולם" היו בעד הבאת שכטר

נו יופי. אז תחזור להודעה הראשונה שלי.
הסיבה ללמה אתה דוחף את זה בכלל לא מעניינת. כך גם זה ש"צדקת" או וואטאבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: על החתום רן בן שמעון
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 21:45 
פטר נאומוסקי כתב:
redrony כתב:

המבחן שלו הוא להכין קבוצה שתוכל להתמודד על האליפות בעונה הבאה.

אתה חוזר על המנטרה הזו לא מאתמול, ובאמת מעניין אותי לדעת מה אתה חושב שיקרה בעונה הבאה שלא יכל לקרות כבר העונה.
התקציב, אלא אם כן יבוא רוכש, יהיה בערך אותו דבר.
הסגל, אלא אם כן ימכרו את אחד הישראלים הבכירים, יהיה אותו דבר.
הזר החדש אם ישחק מתישהו בקרוב, מהר מאוד נראה אם הוא שחקן או לא. היכולת של שאר הזרים כבר מוכרת, ומלבד אולי סאשה, כבר לא תשתנה.
אז מה הרכיב הסודי שאמור להריץ את הפועל לאליפות שצריך לחכות עונה שלמה עבורו?

מה שיקרה, או יותר נכון אני מקווה שיקרה, זה שהפועל יצליחו לשמור את השחקנים שהם רוצים מהסגל הקיים ויצליחו להביא כמה חיזוקים נקודתיים ואז, בקבוצה שכבר משחקת שנה שנייה יחד, איבודי הנקודות של תחילת העונה הנוכחית שנלקחו בחשבון מבחינתי להעונה בתקווה יפחתו בצורה משמעותית בשנה הבאה, והקבוצה בכלל תתחיל בנקודה הרבה יותר טובה מנקודת הפתיחה של העונה הנוכחית.
אני אגיד לך יותר מזה, אם הפועל יצליחו העונה להגיע במחזור 20-22 שהם 5-6 נקודות ממכבי, יש על מה לדבר גם העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 21:48 
pogi כתב:
chimpfive כתב:
ציטוט:

הכסף שמצאו לשכטר הגיע ממקור חיצוני שגם ככה לא היה מתוכנן לרכש, אז מה אתה רוצה? גם על זה אתה רוצה להתבכיין ולכתוב "צדקתי"?

האמת שחשבתי שכבר הבנו שעניין ה"מקור החיצוני" הוא קשקוש
כאילו שזה לא נכנס לתקציב וההנהלה לא חיפשה למכור אותו או את דמארי כדי לכסות את הגירעון
אבל זה באמת כבר לא משנה, כמו שאני רואה את זה, עד שלא יהיה שינוי משמעותי בתוצרה הניהולית והמקצועית אנחנו נמשיך לנתח כישלונות (או אי-הצלחות)
חלקנו מהצד האופטימי וחלקנו מהצד הפסימי

אז עכשיו עברנו לאחד שיודע? כן בוא תחשוף קצת מהידע שלך גרון עמוק הדור הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 21:57 
pogi כתב:
redrony כתב:
פאביו כתב:
redrony כתב:
פאביו כתב:

בן שמעון הביא אותו,האחריות עליו.
ואם שכטר חלש,אז למה הוא נשאר אתמול 90 דק ?

יש הבדל בין זה שהוא אולי היה צריך להחליף אותו אתמול לבין זה שהוא אשם בחולשה שלו. אז מה אם הוא הביא אותו? הוא הביא שחקן זר שהוא לא מכיר?
ואם שכטר פתאום יהיה טוב, אז מה, כן היתה החלטה טובה להביא אותו?
יש טענות לגיטימיות ויש דברים שאנשים כותבים שגורמים לי לפקפק בכל מה שהם יכתבו בעתיד.

אם ניקח אליפות מה תגיד?
מה זה אם....

זו דעתי האישית :שכטר לא טו ב,והלואי אמןןןןןןןןןן טפו טפו שאטעה, אבל אני לא הייתי מביא אותו להפועל.
לא בסכום הזה,לא אוהב את הרומנטיקה הזו.
כל הרומנטיקה הזו בתחת שלי.
תגיד לי,מה שכטר עשה שנתיים אחרונות?כמה גולים הבקיע?כמה שיחק?

אם שכטר יהיה טוב ויביא אליפות,ברור שלהחתים אותו היתה החלטה נבונה.
לכן רבש מקבל ימבה של כסף לאמן את הפועל ולהגיד באוג,אiני רוצה אותו ואותו אני לא רוצה.
הוא מאמן כדורגל וזה המקצוע שלו,ובזה ימדד.

עזוב רגע בכמה הביאו אותו. את שכטר של עונת הדאבל היית מביא? אני מניח שכן. אתה אחרי חמישה משחקים החלטת שזו היתה טעות להביא אותו. שחקן שחתום לחמש עונות שכבר הוכיח מה הוא שווה. את מי כן היית מביא, מעניין אותי לשמוע.
אין ביטוח על אף שחקן והחלטה היא לא טובה או רעה רק בדיעבד. יכול להיות ששחקן מסוגו של שכטר היה פחות מתאים, ופה אני לא אחלוק עליך, אבל בעניין של שכטר יש גם שיקולים עתידיים מעבר לעונה הזו. בכל מקרה, זה לא קשור לזה שהוא כרגע בכושר לא טוב

תרשום תרשום
עונת הדאבל שבה איתי שכטר היה כוכב הייתה לפני 3 שנים. מאז שכטר הספיק להיפצע והיה מושבת לכמעט שנה שלמה, יצא לגרמניה ושם חימם את הספסל, עבר לאנגליה ורשם הופעות בודדות בלבד.
חזקה על המאמן שהחליט להביא אותו שהוא צפה במשחקים של שכטר. לא, לא בעונת הדאבל, אלא שנה שעברה באנגליה. שהוא התרשם מהביצועים שלו וקיבל את הרושם שבכושרו הנוכחי הוא יכול לתרום להפועל בצורה כזו שתצדיק את ההשקעה האסטרונומית ותהיה משמעותית יותר מתרומה של שחקנים אחרים שיכלו להביא.
במידה ולא כך הם פני הדברים וכמו שאתה מתאר הוא הובא על סמך עונת הדאבל ועל סמך הרזומה שהוא צבר בהיסטוריה שלו, מדובר בחובבנות לשמה והאשמה היא על רן בן שמעון.
כמובן שהוא לא האשם היחיד וכמו במקרים נוספים (דני עמוס, ליאור לוי) האשמה מוטלת על בעלי הקבוצה שנתנו לו לשפוך כספים תוך כדי בכיינות מאוסה שאנחנו בגירעון.

הדבר היחיד שאני מסכים איתך זה לגבי עמוס. קליימן אמור להיות אג'נדה של בעלי הקבוצה ובעתיד המנהל הספוטיבי. ליאור לוי, עם כל המגבלות שלו, הוא כנראה ביחס למה שהיה בשוק הכי טוב שיכולת להביא והוא עדיין טוב מכל מגן שמאלי שהיה פה מאז דדי של הדאבל.
לגבי שכטר, אני אחזור על עוד אחת מהמנטרות שלי שאנשים שליליים כמוך לא מסוגלים לקבל. הבאת אותו ל-5!!! שנים. הוא שחקן שאכן לא שיחק במשך שנה וחצי וברור שייקח לו זמן לחזור לכושר. אני אהיה איתך לארג', אני מוכן לתת לו עונה שלמה ולקבל ממנו אחרי זה 4 עונות טובות.
גם קרויף רצה להביא אותו, באובססיביות. לא בטוח שחובבן הוא כינוי שהייתי מכנה אותו בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 22:05 
רוני, בעניין הזה אני לא מסכים איתך.
ה 5 שנים זה פיקציה. אם הוא נותן עונה גדולה שנה הבאה האו לא כאן. יש לו סעיף שחרור די מצחיק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
פאביו כתב:
redrony כתב:
פאביו כתב:

בן שמעון הביא אותו,האחריות עליו.
ואם שכטר חלש,אז למה הוא נשאר אתמול 90 דק ?

יש הבדל בין זה שהוא אולי היה צריך להחליף אותו אתמול לבין זה שהוא אשם בחולשה שלו. אז מה אם הוא הביא אותו? הוא הביא שחקן זר שהוא לא מכיר?
ואם שכטר פתאום יהיה טוב, אז מה, כן היתה החלטה טובה להביא אותו?
יש טענות לגיטימיות ויש דברים שאנשים כותבים שגורמים לי לפקפק בכל מה שהם יכתבו בעתיד.

אם ניקח אליפות מה תגיד?
מה זה אם....

זו דעתי האישית :שכטר לא טו ב,והלואי אמןןןןןןןןןן טפו טפו שאטעה, אבל אני לא הייתי מביא אותו להפועל.
לא בסכום הזה,לא אוהב את הרומנטיקה הזו.
כל הרומנטיקה הזו בתחת שלי.
תגיד לי,מה שכטר עשה שנתיים אחרונות?כמה גולים הבקיע?כמה שיחק?

אם שכטר יהיה טוב ויביא אליפות,ברור שלהחתים אותו היתה החלטה נבונה.
לכן רבש מקבל ימבה של כסף לאמן את הפועל ולהגיד באוג,אiני רוצה אותו ואותו אני לא רוצה.
הוא מאמן כדורגל וזה המקצוע שלו,ובזה ימדד.

עזוב רגע בכמה הביאו אותו. את שכטר של עונת הדאבל היית מביא? אני מניח שכן. אתה אחרי חמישה משחקים החלטת שזו היתה טעות להביא אותו. שחקן שחתום לחמש עונות שכבר הוכיח מה הוא שווה. את מי כן היית מביא, מעניין אותי לשמוע.
אין ביטוח על אף שחקן והחלטה היא לא טובה או רעה רק בדיעבד. יכול להיות ששחקן מסוגו של שכטר היה פחות מתאים, ופה אני לא אחלוק עליך, אבל בעניין של שכטר יש גם שיקולים עתידיים מעבר לעונה הזו. בכל מקרה, זה לא קשור לזה שהוא כרגע בכושר לא טוב

- את שכטר של עונת הדאבל הייתי מביא,גם את זהבי וגם את ורמוט
- אני אהיה כנה:אני רציתי את אבו חצירא ומנגה (עלות חצי משכטר אני מניח)
- צודק : אין אף ביטוח על אף שחקן,לכן רבש מאמן כדורגל ואני אוהד הדיוט שסה"כ כותב בפורום וצועק ביציע

אשמח אם תסביר לי מה השיקולים העתידיים ? על סמך מה הביאו אותו? היה באירופה בסוונסי והיה מצטיין שם?הבקיע בצרורות? שוב,אני מאחל לי לטעות,אמן אמן אמן.

אגב,שכטר על פי הפרסומים נמכר ב-2.5 מיליון יורו,וחזר שהוא חמישית מערכו.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
pogi כתב:
Red or Dead כתב:
ציטוט:

ליצן
כמו שכתבתי, כמה זהבי שיחק לפני שחזר לארץ? בעונה הראשונה בפלרמו הוא שיחק חצי עונה ואז ירד לספסל. בעונה השניה הוא היה פצוע עד נובמבר ואחרי שהחלים ראה דשא בפעם הבאה רק כשחתם במכבי בסוף ינואר.
מעניין אם גם במכבי זו חובבנות לשמה והאשמה היא על ג'ורדי קרויף ואוסקר גרסיה.
מעניין כמה הם התרשמו מביצועיו של ערן זהבי בשנה האחרונה שלו באיטליה, כשהחליטו להביא אותו להיות הברומטר שלהם.
אין פה אחד שהיה מתנגד להבאת שכטר להפועל, בטח כשהאופציה השניה היא שהוא יגיע למכונה המשומנת של מכבי, בטח כשהוא כבר הוכיח שכשהוא בכושר הוא רמה מעל הליגה הזו, בטח כשהוא חתום לחמש שנים ולא לחמישה מחזורים.

שמעת על מבחן שנקרא מבחן התוצאה? הוא עונה על כל השאלות הרטוריות הדי דביליות שרשמת בתגובה הזו
מכבי התרשמו מזהבי לפני שהחתימה אותו! זה למה הם לא לקחו בקיץ את שכטר (ובינינו, אם הם היו רוצים הם היו מתאמצים טיפה ומבאים אותו בלי הרבה בעיות..)
התוצאה: זהבי הוא השחקן הכי טוב במדינה והוא מוביל את מכבי מהרגע הראשון שהוא שיחק
שכטר מרגע שחזר עושה נזק להפועל יותר מתועלת והיה ממש עצוב לראות אותו אומלל מול האלמונים של רעננה שהשפילו אותו בלי הפסקה ...(לא מדבר על זה שהוא עומד כמעט תמיד באופסייד)
הטענה הזו שהחתימו אותו ל5 שנים ולא ל5 מחזורים מרגשת אותי מאוד, אבל משלמים לו החל מעכשיו כדי שהוא ייתן תפוקה החל מעכשיו, לא מהשנה השנייה , לא מהשלישית ולא מהרביעית. העובדה היא שאיתי שכטר הוחתם על סמך השם שלו, לחץ אוהדים ורומנטיקה ולא על סמך חוות דעת מקצועית ועניינית והתוצאה לפניכם- שחקן חלוד שלא נמצא בכושר ונוגס בתקציב בצורה משמעותית
"אין פה אחד שהיה מתנגד להבאת שכטר"? אם תתעקש אני אביא לך ציטוטים שרשמתי פה לפני שהוא חתם ואמרתי במפורש שצריך לנתב את הכסף לשחקנים בכושר ולא לרומנטיקה .
אז אתה יכול לקרוא לי ליצן עד שנה הבאה אבל כרגע אתה מנסה להתווכח עם תוצאות ועם עובדות בשטח ...

הכסף שמצאו לשכטר הגיע ממקור חיצוני שגם ככה לא היה מתוכנן לרכש, אז מה אתה רוצה? גם על זה אתה רוצה להתבכיין ולכתוב "צדקתי"?

מי ישלם לשכטר משכורת שנה הבאה? ושנה הבאה הבאה?
ולמה רצו למכור את שכטר למכבי?לטענתך אין בעיה,הרי זהו מימון חיצוני,או שלא.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 22:25 
redrony כתב:

מה שיקרה, או יותר נכון אני מקווה שיקרה, זה שהפועל יצליחו לשמור את השחקנים שהם רוצים מהסגל הקיים ויצליחו להביא כמה חיזוקים נקודתיים ואז, בקבוצה שכבר משחקת שנה שנייה יחד, איבודי הנקודות של תחילת העונה הנוכחית שנלקחו בחשבון מבחינתי להעונה בתקווה יפחתו בצורה משמעותית בשנה הבאה, והקבוצה בכלל תתחיל בנקודה הרבה יותר טובה מנקודת הפתיחה של העונה הנוכחית.
אני אגיד לך יותר מזה, אם הפועל יצליחו העונה להגיע במחזור 20-22 שהם 5-6 נקודות ממכבי, יש על מה לדבר גם העונה

מה זה "חיזוקים נקודתיים"?
החלפת זרים? כל הזרים חתומים גם לעונה הבאה ואת מי שלא מתאים אפשר היה להחליף לפני מועד ההעברות ויהיה אפשר גם בינואר.
חיזוק ישראלי? כמעט כל הישראלים שמתחת לרמת נבחרת שיכלו להשלים סגל יותר איכותי בקיץ חתמו כבר בקבוצות אחרות. בוזגלו, סבע, מתן אוחיון וכאלה.
גם אם נניח שזה בגלל שלא היה כסף עבורם הקיץ, למה נראה לך שבשביל שחקנים אחרים באותו דרג יהיה כסף בקיץ הבא?
נשאר רק מתן אוחיון שחזר לארץ ויהיה חופשי בסיום העונה.
בקיצור, למה שאתה מתאר אין שום קשר לתהליך של בנייה (אם בכלל יש דבר כזה), רק תיקון שגיאות בבניית הסגל שהיו ברורות כבר לפני חודש ויותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 22:40 
פאביו כתב:
chimpfive כתב:
pogi כתב:
Red or Dead כתב:
ציטוט:

ליצן
כמו שכתבתי, כמה זהבי שיחק לפני שחזר לארץ? בעונה הראשונה בפלרמו הוא שיחק חצי עונה ואז ירד לספסל. בעונה השניה הוא היה פצוע עד נובמבר ואחרי שהחלים ראה דשא בפעם הבאה רק כשחתם במכבי בסוף ינואר.
מעניין אם גם במכבי זו חובבנות לשמה והאשמה היא על ג'ורדי קרויף ואוסקר גרסיה.
מעניין כמה הם התרשמו מביצועיו של ערן זהבי בשנה האחרונה שלו באיטליה, כשהחליטו להביא אותו להיות הברומטר שלהם.
אין פה אחד שהיה מתנגד להבאת שכטר להפועל, בטח כשהאופציה השניה היא שהוא יגיע למכונה המשומנת של מכבי, בטח כשהוא כבר הוכיח שכשהוא בכושר הוא רמה מעל הליגה הזו, בטח כשהוא חתום לחמש שנים ולא לחמישה מחזורים.

שמעת על מבחן שנקרא מבחן התוצאה? הוא עונה על כל השאלות הרטוריות הדי דביליות שרשמת בתגובה הזו
מכבי התרשמו מזהבי לפני שהחתימה אותו! זה למה הם לא לקחו בקיץ את שכטר (ובינינו, אם הם היו רוצים הם היו מתאמצים טיפה ומבאים אותו בלי הרבה בעיות..)
התוצאה: זהבי הוא השחקן הכי טוב במדינה והוא מוביל את מכבי מהרגע הראשון שהוא שיחק
שכטר מרגע שחזר עושה נזק להפועל יותר מתועלת והיה ממש עצוב לראות אותו אומלל מול האלמונים של רעננה שהשפילו אותו בלי הפסקה ...(לא מדבר על זה שהוא עומד כמעט תמיד באופסייד)
הטענה הזו שהחתימו אותו ל5 שנים ולא ל5 מחזורים מרגשת אותי מאוד, אבל משלמים לו החל מעכשיו כדי שהוא ייתן תפוקה החל מעכשיו, לא מהשנה השנייה , לא מהשלישית ולא מהרביעית. העובדה היא שאיתי שכטר הוחתם על סמך השם שלו, לחץ אוהדים ורומנטיקה ולא על סמך חוות דעת מקצועית ועניינית והתוצאה לפניכם- שחקן חלוד שלא נמצא בכושר ונוגס בתקציב בצורה משמעותית
"אין פה אחד שהיה מתנגד להבאת שכטר"? אם תתעקש אני אביא לך ציטוטים שרשמתי פה לפני שהוא חתם ואמרתי במפורש שצריך לנתב את הכסף לשחקנים בכושר ולא לרומנטיקה .
אז אתה יכול לקרוא לי ליצן עד שנה הבאה אבל כרגע אתה מנסה להתווכח עם תוצאות ועם עובדות בשטח ...

מי ישלם לשכטר משכורת שנה הבאה? ושנה הבאה הבאה?
ולמה רצו למכור את שכטר למכבי?לטענתך אין בעיה,הרי זהו מימון חיצוני,או שלא.

ולמה אתה חושב שיש לי תשובות? אני יודע מה שאני רואה בפועל - שכטר בהפועל, באמת נמאס לי טוטאלית מאלה שמתיימרים לדעת בדיוק איך המערכת עובדת שאין להם מושג, יש כמה בפורום שיודעים, פוגי הוא לא אחד מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 23:09 
chimpfive כתב:
pogi כתב:
chimpfive כתב:
ציטוט:

האמת שחשבתי שכבר הבנו שעניין ה"מקור החיצוני" הוא קשקוש
כאילו שזה לא נכנס לתקציב וההנהלה לא חיפשה למכור אותו או את דמארי כדי לכסות את הגירעון
אבל זה באמת כבר לא משנה, כמו שאני רואה את זה, עד שלא יהיה שינוי משמעותי בתוצרה הניהולית והמקצועית אנחנו נמשיך לנתח כישלונות (או אי-הצלחות)
חלקנו מהצד האופטימי וחלקנו מהצד הפסימי

אז עכשיו עברנו לאחד שיודע? כן בוא תחשוף קצת מהידע שלך גרון עמוק הדור הבא.

בוא נגיד שעכשיו עברנו ל"אחד שלא קונה את הזיוני שכל שההנהלה דמיקולו הזאת מפליצה לאוהדים" . טוב?
את המונח "מקור חיצוני" שמעתי רק בהפועל. לא שמעתי את זה באף קבוצה אחרת בארץ או בחו"ל.
מה זה אומר? שהוא לא נספר בתקציב? שלא הפועל משלמת לו כסף? שזה היה "או שכטר או אף אחד" ? שאם ניכנס לפשיטת רגל אז לא יהיה מה לדאוג כי עליו משלם איזה אביר על סוס לבן שהוא במקרה מעריץ של שכטר והחליט לתרום מליונים כדי שיעבור להפועל?
אולי אדוני יבוא ויסביר לי מה זה אומר "מקור חיצוני" כדי שגם דביל כמוני יידע.

כתבתי את זה פה , את הלוקשים שאתם אוכלים ואת השטויות שאתם כותבים תנסו למכור לילד בן 16 שעוד לא ראה עם מי יש לו עסק.
בתור אחד שחווה טוב טוב את שנות ה90 עם אותם בעלי בית אני כבר מכיר את כל השיטות הניהוליות המתוחכמות האלה כמו "מקור חיצוני" וכו'.
מעניין למה זה מסתיים בזה שבפתיחת העונה בזמן שצריך הכי הרבה שקט צצות כותרות (שבהנהלה לא הכחישו לרגע) שרוצים להעביר אותו למכבי כי אין כסף... הרי זה מקור חיצוני לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 23:54 
פטר נאומוסקי כתב:
redrony כתב:

מה זה "חיזוקים נקודתיים"?
החלפת זרים? כל הזרים חתומים גם לעונה הבאה ואת מי שלא מתאים אפשר היה להחליף לפני מועד ההעברות ויהיה אפשר גם בינואר.
חיזוק ישראלי? כמעט כל הישראלים שמתחת לרמת נבחרת שיכלו להשלים סגל יותר איכותי בקיץ חתמו כבר בקבוצות אחרות. בוזגלו, סבע, מתן אוחיון וכאלה.
גם אם נניח שזה בגלל שלא היה כסף עבורם הקיץ, למה נראה לך שבשביל שחקנים אחרים באותו דרג יהיה כסף בקיץ הבא?
נשאר רק מתן אוחיון שחזר לארץ ויהיה חופשי בסיום העונה.
בקיצור, למה שאתה מתאר אין שום קשר לתהליך של בנייה (אם בכלל יש דבר כזה), רק תיקון שגיאות בבניית הסגל שהיו ברורות כבר לפני חודש ויותר.

כי אתה מסתכל על בנייה רק ברמה הפרסונלית. גם להקנות שיטת משחק לקבוצה ולחבר אותה זה בנייה. יש דברים שאתה עושה בהסתכלות לטווח ארוך במקום מאשר על משחק ספציפי מול רעננה.
ואם כבר דיברנו ברמה פרסונלית, אז אני מניח שהייתי מביא מגן ברמה גבוהה, קשר אמצע, קשר התקפי וחלוץ. זה פחות או יותר חיזוק נקודתי.
וכסף, כן, נקודה בעייתית. לזה אין לי פתרון. בלי כסף לא תוכל להתמודד על האליפות, אבל זה נכון תמיד. זה עדיין לא אומר שאי אפשר להסתכל קדימה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 23:58 
אוגוסטוס היל כתב:
רוני, בעניין הזה אני לא מסכים איתך.
ה 5 שנים זה פיקציה. אם הוא נותן עונה גדולה שנה הבאה האו לא כאן. יש לו סעיף שחרור די מצחיק

אני חושב שאתה שוכח כמה דברים:
שכטר בן 26, היה כבר באירופה, לא שיחק שם. הוא כבר נכווה מאירופה גם אחרי עונה גדולה שלו. לא יקחו אותו בגילו כל כך מהר והוא לא ימהר גם לחזור לשם.
ה-5 שנים האלה לא מבטיחות שום דבר, אבל הן לא פיקציה. בשנה הבאה הוא יהיה בן 27, יהיה לו קשה לצאת אחרי העונה הזו, כי אני מניח שהוא יחזור לכושר בסביבות ינואר אם הכל יהיה איתו בסדר טפו, טפו
כלומר אפשר להמר שרק עוד שנה וחצי, הוא כבר יהיה שחקן ברמה שייקחו חקבוצה טובה באירופה. אז הוא כבר יהיה בן 28. לא יודע כמה שחקנים יצאו לאירופה בגיל הזה. זה מה שאני אוהב בלהביא שחקנים אחרי אירופה. הסיכוי שהקבוצה תתפרק לך אחרי שנה או שנתיים, קטן יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 00:01 
5 שנים? בקושי את אוגוסט הצלחנו לשרוד בלי למכור אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 00:04 
שחר כתב:
5 שנים? בקושי את אוגוסט הצלחנו לשרוד בלי למכור אותו.

אוקיי, זה משהו אחר. אם יעשו הכל בשביל להיפטר ממנו בגלל כסף, זו כבר בעיה אחרת. אתה מדבר איתי עכשיו על בעיות ניהוליות. לזה לצערי, אין לי לא פתרון ולא הסברים וכל מיני ריקושטים שמקבלים פה בימים האחרים ובכלל מכל מיני מקורות, רק מבהירים את גודל הברוך.
אוגוסטוס דיבר על מעבר לאירופה אחרי עונה טובה. לזה התייחסתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 194 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: