תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 15:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 194 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: על החתום רן בן שמעון
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 13:18 
NARKOTIKA כתב:
זה כן עניין של שיטה.
קבוצה צריכה משחק אגפים. אין לנו.

אפילו דגני שחקן שחותך המון לאמצע.
אין לנו שחקני קו, ואין לנו פעולות מהאגף. גילי ניסה פעמיים וזה נגמר במצב לגול.

קודם כל, זה נכון. אי אפשר רק לבוא מהאמצע כל הזמן. וזה גם נכון שיש לנו בעיות פרסונליות באגפים, אבל זה לא רק שיטה כמו שזה גם לא רק מבוסס על יכולת אישית. שהמשחק נפתח גם האגפים נפתחים איתו בדיוק כמו שקרה בשני המשחקים שניצחנו.
להפועל אין מהירות בהתקפה כמו שיש לקבוצה כמו מכבי וגילי לבד, לא מספיק. שהאמצע יהיה חכם ומהיר יותר, עם קבלת החלטות נכונה יותר, גם האגפים יהנו מכך כמובן. קבלת החלטות ושינוי חשיבה של שחקנים זה אלו דברים שקשורים גם לזמן, גם לבטחון של השחקן הבודד וגם הבטחון של הקבוצה כולה.
אני נמנע מלחוות דעה על זה כי אני באמת לא יודע מה קורה באימונים ולא יודע על מה עובדים איתם, אבל אני בטח לא יכול לקבוע בפסקנות אחרי חמישה משחקים שלא עושים כלום בנושא הזה.
אתמול היה משחק פחות טוב, לא היתה מספיק תנועה, איבדו באיזה שהוא שלב את הסבלנות והפעולות האחרונות לא היו מספיק טובות.
ודווקא בחצי השני ראית הרבה יותר נסיון לבוא מהצדדים, גם אם הפעולות בסוף היו לא מספיק טובות. כלומר השיטה כן הולכת לשם, צריך לשמן ולשייף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 13:56 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:
לקהל של הפועל אין סבלנות מהדקה הראשונה של העונה
והפועל שיחקה אתמול סביר
באופן כללי הפועל הרבה הרבה יותר טובה משנה שעברה
מי שחושב שאפשר להחליף 100 שחקנים ולזכות באליפות חי בסרט

בוא נשים את הדברים קצת בפרופורציות - לא צריך הרבה כדי להיות יותר טובים מהפועל של שנה שעברה.
זה לא הישג כזה כביר ששווה ציון.
ואי אפשר להשוות כל הזמן לזה ששנה שעברה היה יותר גרוע.
לפני שנתיים גם היה יותר טוב,ואף אחד לא מנופף בזה.
אף אחד לא חושב שניקח אליפות בקלות,אבל אני לא מאמין למי שיגיד שלפני תחילת העונה על הנייר נבנתה פה קבוצה טובה,שהיו אמורות להיות לה שאיפות לרוץ לאליפות,ולא לחכות לינואר בשביל שנהיה 20 נקודות ממכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 14:01 
שער 7 הוא אדום כתב:
מהפכה כתב:
לקהל של הפועל אין סבלנות מהדקה הראשונה של העונה
והפועל שיחקה אתמול סביר
באופן כללי הפועל הרבה הרבה יותר טובה משנה שעברה
מי שחושב שאפשר להחליף 100 שחקנים ולזכות באליפות חי בסרט

בוא נשים את הדברים קצת בפרופורציות - לא צריך הרבה כדי להיות יותר טובים מהפועל של שנה שעברה.
זה לא הישג כזה כביר ששווה ציון.
ואי אפשר להשוות כל הזמן לזה ששנה שעברה היה יותר גרוע.
לפני שנתיים גם היה יותר טוב,ואף אחד לא מנופף בזה.
אף אחד לא חושב שניקח אליפות בקלות,אבל אני לא מאמין למי שיגיד שלפני תחילת העונה על הנייר נבנתה פה קבוצה טובה,שהיו אמורות להיות לה שאיפות לרוץ לאליפות,ולא לחכות לינואר בשביל שנהיה 20 נקודות ממכבי.

אבל אתה מתייחס למה שאתה רואה עכשיו כאל התוצאה המוגמרת. אנחנו במחזור 5!!!
מי שציפה שהפועל יתמודדו על האליפות, לא מבין מה דרוש מקבוצה בשביל להתמודד על האליפות, בטח נגד קבוצה כמו מכבי.
המרחק ממכבי כרגע לא רלוונטי ולא צריך להדאיג אותך. צריך להדאיג אותך מה יהיה המרחק ממכבי בינואר בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 14:19 
סמל אישי של המשתמש
בשביל מה בנו קבוצה בתקציב כל כך גרעוני של 45 מיליון שקל (שנבע מכל דרישות הרכש של בן שמעון) אם לא בשביל אליפות? את כל זה בשביל מקום 2-3? בשביל העונה הבאה היה צריך להכניס את הפועל עכשיו לגירעון כזה גדול?

בונים קבוצה בעשרות מיליונים וכשזה לא מצליח מתרצים על בנייה ודרך ושיטה וזמן. אחלה תירוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 14:20 
יובל כתב:
בשביל מה בנו קבוצה בתקציב כל כך גרעוני של 45 מיליון שקל (שנבע מכל דרישות הרכש של בן שמעון) אם לא בשביל אליפות? את כל זה בשביל מקום 2-3? בשביל העונה הבאה היה צריך להכניס את הפועל עכשיו לגירעון כזה גדול?

בונים קבוצה בעשרות מיליונים וכשזה לא מצליח מתרצים על בנייה ודרך ושיטה וזמן. אחלה תירוצים.

מה הקשר לתקציב, תסביר לי?
לפי ענייני התקציב 45 מיליון זה יפה, אבל יכול להתמודד עם 105 מיליון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 14:23 
45 מליון ש"ח זה בערך חצי מהתקציב של מכבי.

אני לא שמעתי באף שלב שהתקציב הזה מבוסס על זה שנזכה באליפות. אם מישהו בכל זאת אמר או חשב את זה, אז הוא ליצן.

לא שצריך לוותר מראש, אבל המטרה של הפועל ת"א צריכה לבנות סגל חזק שישמש בסיס ל-4-5 השנים הבאות. לא הגיוני ולא רציני לחשוב שכ"כ מהר כבר תראה תוצאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 14:27 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
יובל כתב:

הקשר הוא שאף אחד לא בנה תקציב כל כך גדול מכסף שאין בשביל להתמודד על מקומות 2-3. אף אחד לא חשב ככה, לא ההנהלה, לא בן שמעון, לא האוהדים, לא התקשורת, בעצם לא נתקלתי באף אחד כזה עד עכשיו חוץ משישה-שבעה פה בפורום שמשוכנעים שלמרות ששפכו מיליונים על גבי מיליונים, הם לא נשפכו בשביל להביא אליפות אלא בשביל להצעיד אותנו בגאון למקום השלישי.
אם היה אפשר? כן, היה אפשר. מכבי (שאין להם תקציב של 105 מיליון אבל אם אפשר סתם להמציא מספרים אז למה לא) עם כל הכסף שיש להם לא נראית יותר טוב מלא מעט קבוצות שהיו פה בעבר עם תקציבים הרבה יותר נמוכים. עם הסגל שנבנה? בוודאי שלא. אבל גם אם אתה חושב שלא היה אפשר, זה לא רלוונטי, כי זה מה שכולם (כולל בן שמעון) חשבו, אחרת לא היו משקיעים כל כך הרבה כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 14:35 
יובל כתב:
redrony כתב:
יובל כתב:

הקשר הוא שאף אחד לא בנה תקציב כל כך גדול מכסף שאין בשביל להתמודד על מקומות 2-3. אף אחד לא חשב ככה, לא ההנהלה, לא בן שמעון, לא האוהדים, לא התקשורת, בעצם לא נתקלתי באף אחד כזה עד עכשיו חוץ משישה-שבעה פה בפורום שמשוכנעים שלמרות ששפכו מיליונים על גבי מיליונים, הם לא נשפכו בשביל להביא אליפות אלא בשביל להצעיד אותנו בגאון למקום השלישי.
אם היה אפשר? כן, היה אפשר. מכבי (שאין להם תקציב של 105 מיליון אבל אם אפשר סתם להמציא מספרים אז למה לא) עם כל הכסף שיש להם לא נראית יותר טוב מלא מעט קבוצות שהיו פה בעבר עם תקציבים הרבה יותר נמוכים. עם הסגל שנבנה? בוודאי שלא. אבל גם אם אתה חושב שלא היה אפשר, זה לא רלוונטי, כי זה מה שכולם (כולל בן שמעון) חשבו, אחרת לא היו משקיעים כל כך הרבה כסף.

אני מסכים שאפשר, אבל זה לא קשור לכמה השקיעו. הכדורגל לא נגמר בעונה הזו. היו צריכים לקרות הרבה דברים בשביל שהפועל יתמודדו על האליפות בעונה הזו. בשורה התחתונה אתה תלוי במכבי. קבוצה שמנצחת באחוזים שלהם, קבוצה חדשה לגמרי לא יכולה להתחרות בהם.
גם קבוצת הדאבל היתה כבר בפיגור של 12 מחיפה והיא היתה קבוצה יותר מוכשרת עם הרבה יותר אפשרויות.
אם הפועל היו מנצחים את סכנין ורעננה היה יותר טוב לדעתך? תן לי לחדש לך, לא.
אף אחד לא מתרץ על שיטה וזמן שלא הלך. מי שקצת מבין, אמר את זה לפני תחילת העונה. אתה כבר סגרת את העונה במחזור 5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 14:37 
סמל אישי של המשתמש
מה זה משנה אם התקציב 45? 50 או 60? כשהמאמן התרסק בכל רכש שהביא.
הוא בנה סגל רחב, ובזבז תקציב על שחקנים שהם בכלל לא בתוכניות שלו.
מדוע לא דאג לשחרר את סלים ויגאל בתחילת העונה? אני בטוח שיש המון קבוצות שהיו לוקחות אותם ומשלמות להם חלק נכבד מהחוזה.
מדוע הביא את צ'קול, פדידה ורן יצחק כשבסגל היה לו את עדן שרם ושון מלכה? מדוע התעקש רן על דני עמוס וביראן גרזיציץ' שבפועל הם לא נתנו עונה טובה חוץ מעונת האליפות שלו?
מדוע הוחתמו שחקנים כמו סאשה וקולין, שהיה ברור על הנייר שהם לא ברמה מספיק טובה?

כל הזמן אני שומע פה בפורום, חכו, תנו צ'אנס. מדובר בבנייה ובדרך. אי אפשר לבוא לעשות הכל במכה.
הרכש הלא מבוקר, ההחתמות הפזיזות בקיץ (בדיוק כמו בעונה שעברה) הם אלו שגורמים לנו היום להיות קבוצה בינונית.
עכשיו בינואר ישחררו שניים בינוניים ויביאו שניים בינוניים ונשאר שוב עם בור תקציבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 14:37 
סמל אישי של המשתמש
מכבי עוד ימעדו העונה.
הבעיה שאנחנו לא נהיה שם כדי להנות מזה. (אולי ב"ש)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 14:38 
אני מכיר עוד איזה כמה גאונים שלא חשבו ככה. אבל לך תדע, אולי הם בעצם מטומטמים ורק אתה גאון.

לגופו של ענין - 45 מליון ש"ח זה תקציב מכובד, אבל לא כזה ששם אותך בעמדת זינוק לאליפות, ומעבר לכך, יש עוד גורמים שמשפיעים על ההישגים חוץ מאשר תקציב.

מכבי ת"א כבר 5-6 עונות עם תקציב גדול משמעותית משל יתר הליגה ובכל זאת רק בשנה שעברה לקחו אליפות אחרי קרוב לעשור.

אני מבחינתי לא חושב שהעונה הזו צריך לכוון לאליפות, וזו תהיה טעות גדולה. מבחינתי השנה הזו נועדה לייצר יציבות מקצועית במערכת אחרי כמה שנים של רכבת הרים, ולהתחיל להריץ את הבסיס ל-3-4 העונות הקרובות, במטרה לזכות באליפות. לכוון עכשיו לאליפות זה לא ריאלי, ורק יגרום לנפילה להיות יותר קשה וכואבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 14:40 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
יובל כתב:
redrony כתב:
יובל כתב:

אני מסכים שאפשר, אבל זה לא קשור לכמה השקיעו. הכדורגל לא נגמר בעונה הזו. היו צריכים לקרות הרבה דברים בשביל שהפועל יתמודדו על האליפות בעונה הזו. בשורה התחתונה אתה תלוי במכבי. קבוצה שמנצחת באחוזים שלהם, קבוצה חדשה לגמרי לא יכולה להתחרות בהם.
גם קבוצת הדאבל היתה כבר בפיגור של 12 מחיפה והיא היתה קבוצה יותר מוכשרת עם הרבה יותר אפשרויות.
אם הפועל היו מנצחים את סכנין ורעננה היה יותר טוב לדעתך? תן לי לחדש לך, לא.
אף אחד לא מתרץ על שיטה וזמן שלא הלך. מי שקצת מבין, אמר את זה לפני תחילת העונה. אתה כבר סגרת את העונה במחזור 5.

כן, שמעתי על ה"מבינים" שאתה כמובן ביניהם. בתחילת העונה אמרתם חודשיים-שלושה (שכבר עברו), עכשיו זה חצי שנה, עוד מעט נצטרך רק לחכות לעונה הבאה. עכשיו חרא, אבל ממש מעבר לפינה הכל עומד להשתפר, רק תסבלו עוד קצת. כמו עם יאיר לפיד, או רומאריו והמשיח, מה שבא לכם. ועדיין לא ענית למה היה צריך לבזבז כל כך הרבה מיליונים שאין בשביל לא להתמודד על האליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 14:42 
האדס כתב:
מה זה משנה אם התקציב 45? 50 או 60? כשהמאמן התרסק בכל רכש שהביא.
הוא בנה סגל רחב, ובזבז תקציב על שחקנים שהם בכלל לא בתוכניות שלו.
מדוע לא דאג לשחרר את סלים ויגאל בתחילת העונה? אני בטוח שיש המון קבוצות שהיו לוקחות אותם ומשלמות להם חלק נכבד מהחוזה.
מדוע הביא את צ'קול, פדידה ורן יצחק כשבסגל היה לו את עדן שרם ושון מלכה? מדוע התעקש רן על דני עמוס וביראן גרזיציץ' שבפועל הם לא נתנו עונה טובה חוץ מעונת האליפות שלו?
מדוע הוחתמו שחקנים כמו סאשה וקולין, שהיה ברור על הנייר שהם לא ברמה מספיק טובה?

כל הזמן אני שומע פה בפורום, חכו, תנו צ'אנס. מדובר בבנייה ובדרך. אי אפשר לבוא לעשות הכל במכה.
הרכש הלא מבוקר, ההחתמות הפזיזות בקיץ (בדיוק כמו בעונה שעברה) הם אלו שגורמים לנו היום להיות קבוצה בינונית.
עכשיו בינואר ישחררו שניים בינוניים ויביאו שניים בינוניים ונשאר שוב עם בור תקציבי.

איליץ' הוא גם "התרסקות ברכש"? סשה שחקן מצויין לדעתי שהגיע בעלות אפסית ומתוך חשיבה גם על מסגרת התקציב. גם קולין בלם טוב, אולי לא ברמה של איליץ', אבל בטח ובטח יותר טוב מחיימוביץ', רוצ'לה וכו'.

ובכלל, הנחרצות הזאת אחרי 5-6 משחקים, היא לא לענין. בוא נראה במחזור ה-20 איזה רכש הצליח ואיזה לא. הרי כל מי שקוטל פה עכשיו את רב"ש, היה שותה את הדם שלו ושלם רמון אם לא היו מחתימים את שכטר. עכשיו פתאום הוא אשם בזה ששכטר חלש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 14:51 
מה שמגוחך זה שאנשים קובעים אם הפועל שיחקה טוב או לא רק על פי התוצאה...
אחרי 3 שנים בהן החזקת כדור לא בדיוק הייתה הצד החזק של הקבוצה הזאת, סוף סוף יש מאמן שיודע להעמיד את השחקנים על המגרש. הפועל עם החזקת כדור של 70 אחוז מתחילת העונה בכל משחק (חוץ מבב"ש). אני מרוצה מצורת המשחק ומהשחקנים באופן אישי. מרוצה מהחזרה של גילי, מרוצה מסשה, מרוצה אפילו מההתקדמות של גורדנה. שני הבלמים, ובמיוחד איליץ', לא רעים בכלל. שני היחידים שטיפה פחות בכושר הם שכטר ודמארי, וזה גם התרגם ל-0:0 אתמול. אחרי שכולם צרחו פה להביא את שכטר בכל מחיר מסיבות הצהרתיות, אולי עדיף שטיפה ירסנו את עצמם בביקורת על הרכש, רק כדי לא להחזיק את החבל משני קצותיו.
בסך הכל, הפועל נראית הכי טוב שהיא נראתה בשלוש השנים האחרונות, בעיניי. היא פשוט צריכה שהחלוצים שלה יחזרו ליכולת המצופה שלהם.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 14:55 
לא לא. קודם כל ידרשו את ראשו של מי שלא ימשכן את הבית כדי להביא את שכטר, ואח"כ יחרפו את המאמן שנותן לאפס הזה לשחק (ה"אפס" זה בציניות, כן..)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 15:01 
סמל אישי של המשתמש
כשאמרתי בתחילת העונה שהפחד היחידי שלי מהבאת רן זה שייווצרו פה ציפיות מוגזמות לאליפות, כשבפועל הסיכוי שזה יקרה אפסי, צחקו עלי.
עכשיו כשהקבוצה משתפרת, משחקת לא רע, אבל עדיין לא מצויינת, וכמובן רחוקה ממכבי, החששות האלו מתגשמים.

למזלי אני רואה שרוב הקהל מודע ליכולת ההגיונית של הפועל, וניצחון על הפועל חיפה הספיק בשביל למלא את בלומפילד (כמובן שגם השעה הנוחה ומחירי הכרטיסים עזרו מאוד, עדיין אם היינו מפסידים בחיפה אני בספק אם מגיעים 10,000 צופים), וגם אם היו כמה רטינות בסוף המשחק, האווירה הכללית הייתה מאוד חיובית.

ויובל - בנו קבוצה ב43 מ' שקל (לפי מעריב) בשביל שתהיה קבוצה טובה, הטובה ביותר שאפשר להשיג. קבוצה שבעתיד תוכל להשתפר ולהתחרות על האליפות.

זה עדיין קבוצה עם התקציב השלישי הכי גבוה בלבד (שהמרחק בינה לבין המקום הרביעי (34 מ' שקל) דומה למרחק בינה לבין המקום השני (55 מ' שקל (ואני חושב שיחד עם אירופה זה גם גדל))).
המטרה של הפועל השנה מבחינתי זה כדורגל טוב, ושאיפה למקום השני, כמובן שבמידה ויצא והצלחנו להתמודד על האליפות, אז ללכת על זה בכל הכוח, זה לא המטרה המוצהרת.
המקום השלישי הוא המקום הריאלי והגעה אליו זה עמידה בציפיות.
פחות מזה- וכבר צריך לעשות חושבים מי טעה ואיפה.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 15:03 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
מכבי עוד ימעדו העונה.
הבעיה שאנחנו לא נהיה שם כדי להנות מזה. (אולי ב"ש)

הם לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 15:20 
יובל כתב:

כן, שמעתי על ה"מבינים" שאתה כמובן ביניהם. בתחילת העונה אמרתם חודשיים-שלושה (שכבר עברו), עכשיו זה חצי שנה, עוד מעט נצטרך רק לחכות לעונה הבאה. עכשיו חרא, אבל ממש מעבר לפינה הכל עומד להשתפר, רק תסבלו עוד קצת. כמו עם יאיר לפיד, או רומאריו והמשיח, מה שבא לכם. ועדיין לא ענית למה היה צריך לבזבז כל כך הרבה מיליונים שאין בשביל לא להתמודד על האליפות.

עניתי לך על זה, אתה לא קראת, או קראת ולא הבנת או לא רצית להבין. בשביל שתבין יותר טוב אחזור, אתה משקיע כסף בשביל לבנות את הקבוצה הכי טובה שאתה יכול גם מתוך הבנה שאתה מתחיל לבנות משהו לשנים הבאות. אני אמרתי שלושה-ארבעה חודשים והתכוונתי ל-4 חודשי משחק. סביבות מחזור 12.
אתה יכול עד מחר לזרוק תקציבים שבצידם יש שאיפות ורצונות, בסוף יש מציאות ויש ציפיות. הציפיות שלך, לדעתי, היו לא ראליות. בדיוק כמו הציפיות לרוץ לאליפות בעונת 2009. בעונה הזו, זה קרה. התחלת יותר גרוע ממה שהתחלת עכשיו, גם מבחינת תוצאות וגם מבחינת יכולת. שדברים כבר התחברו ונראו יותר טוב, היה לך את המזל לרוץ מול קבוצה שאיבדה נקודות ויכולת למחוק פיגור של תשע נקודות (שזה בכלל היה נס שזה הסתכם בתשע אחרי 5 נצחונות מתוך 14 משחקים). השנה אין לך את הלוקסוס הזה כנראה וזו הסיבה שאליפות לא היתה ריאלית מלכתחילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 15:20 
יובל מה זאת אומרת בנו קבוצה בתקציב של 45 מיליון ש"ח בשביל אליפות?
מכבי וחיפה בנו בתקציב גבוה יותר גם בשביל אליפות...
בנו קבוצה בתקציב ראוי להפועל תל אביב

ומי שאומר שבן שמעון נפל עם כל הרכש כבר במחזור החמישי הוא כנראה גאון גדול
אני אגב חושב שאיליץ מצוין וגם קולין וסאשה אחלה שחקנים
הרכש הכי מאכזב עד עכשיו זה שכטר ולהאשים בזה את בן שמעון זה בדיחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 15:47 
ה-45 מליונים בודאי לא הימור על אליפות.
אם כבר הימור, זה על שלב הבתים בליגה האירופית.

והכוונה היתה לבנות קבוצה שתהיה בצמרת, תמשיך את המסורת האירופית כולל קבלת כספי שלב הבתים, ותהווה בסיס לכך שכעבור זמן נוכל להיאבק בצמרת.
הערה: זה לא אומר שהתנגדו לאליפות בעיקר שהמאמן כבר הביא אליפות בתקציב צנוע. אבל, זה אומר שלא הלכו על "תקציב לאליפות בכל הכוח".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 15:49 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:

מה טוב בסאשה הזה?
שכטר חלש עד כה,זה נכון , אם לא בן שמעון אשם מי אשם?

למרות הכל,אני מסכים עם כל מילה של נועם שחם,יש לכוון לאליפות עוד שנתיים שלו

צריך לזכור שלמרות שרבש ממש לא נקי מטעויות (סגל רחב ומבזבז,החילוף השני אתמול,הלווין עמוס,בריאן את סאשה יחד במשחק של בונקר),אבל אנחנו רק במחזור החמישי ולשפוט את רבש הוגן במחזור ה -15
אולי, במחזור-13.

מבחינתי מבחן ראשון אמיתי יהיה בטדי שם לרבש אין יותר תירוץ של בונקר....

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 15:50 
פאביו כתב:
מהפכה כתב:

מה טוב בסאשה הזה?

צריך לזכור שלמרות שרבש ממש לא נקי מטעויות (סגל רחב ומבזבז,החילוף השני אתמול,הלווין עמוס,בריאן את סאשה יחד במשחק של בונקר),אבל אנחנו רק במחזור החמישי ולשפוט את רבש הוגן במחזור ה -15
אולי, במחזור-13.

בן שמעון אשם ששכטר חלש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 15:51 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
פאביו כתב:
מהפכה כתב:

מה טוב בסאשה הזה?

אולי, במחזור-13.

בן שמעון אשם ששכטר חלש?

בן שמעון הביא אותו,האחריות עליו.
ואם שכטר חלש,אז למה הוא נשאר אתמול 90 דק ?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 15:51 
מה בדיוק האשמה של בן שמעון בשכטר?
בוא נשחק משחק.
בן שמעון אומר בקיץ שהוא לא רוצה את שכטר.
מה הייתה כותב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 15:53 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:
מה בדיוק האשמה של בן שמעון בשכטר?
בוא נשחק משחק.
בן שמעון אומר בקיץ שהוא לא רוצה את שכטר.
מה הייתה כותב?

שלא ייקח את שכטר.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 15:54 
פאביו כתב:

יש הבדל בין זה שהוא אולי היה צריך להחליף אותו אתמול לבין זה שהוא אשם בחולשה שלו. אז מה אם הוא הביא אותו? הוא הביא שחקן זר שהוא לא מכיר?
ואם שכטר פתאום יהיה טוב, אז מה, כן היתה החלטה טובה להביא אותו?
יש טענות לגיטימיות ויש דברים שאנשים כותבים שגורמים לי לפקפק בכל מה שהם יכתבו בעתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 15:56 
זה לא 20 מיליון תקציב שחקנים? שהשאר סה שוטף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 15:59 
סמל אישי של המשתמש
לכל קבוצה ולכל שחקן יש תקופות טובות ותקופות לא טובות. רק בטווח ארוך יחסית אפשר להעריך ביצועים.
אי אפשר לשפוט לא קבוצה ולא שחקן אחרי כל כך מעט משחקים.
אני ממש לא מבין את הפאניקה.
גם שכטר עוד יכול לתת לנו עונה גדולה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 16:00 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
פאביו כתב:

יש הבדל בין זה שהוא אולי היה צריך להחליף אותו אתמול לבין זה שהוא אשם בחולשה שלו. אז מה אם הוא הביא אותו? הוא הביא שחקן זר שהוא לא מכיר?
ואם שכטר פתאום יהיה טוב, אז מה, כן היתה החלטה טובה להביא אותו?
יש טענות לגיטימיות ויש דברים שאנשים כותבים שגורמים לי לפקפק בכל מה שהם יכתבו בעתיד.

אם ניקח אליפות מה תגיד?
מה זה אם....

זו דעתי האישית :שכטר לא טוב,והלואי אמןןןןןןןןןן טפו טפו שאטעה,אבל אני לא הייתי מביא אותו להפועל.
לא בסכום הזה,לא אוהב את הרומנטיקה הזו.
כל הרומנטיקה הזו בתחת שלי.
תגיד לי,מה שכטר עשה שנתיים אחרונות?כמה גולים הבקיע?כמה שיחק?

אם שכטר יהיה טוב ויביא אליפות,ברור שלהחתים אותו היתה החלטה נבונה.
לכן רבש מקבל ימבה של כסף לאמן את הפועל ולהגיד באוג,אני רוצה אותו ואותו אני לא רוצה.
הוא מאמן כדורגל וזה המקצוע שלו,ובזה ימדד.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 16:00 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
לכל קבוצה ולכל שחקן יש תקופות טובות ותקופות לא טובות. רק בטווח ארוך יחסית אפשר להעריך ביצועים.
אי אפשר לשפוט לא קבוצה ולא שחקן אחרי כל כך מעט משחקים.
אני ממש לא מבין את הפאניקה.
גם שכטר עוד יכול לתת לנו עונה גדולה.

נכון.
אמן.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 194 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: