תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 10:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 11 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הוצאת ויזה לארה''ב
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2013, 18:17 
סמל אישי של המשתמש
נניח ואני רוצה לצאת לעבוד בארה''ב, הבנתי שבתכלס הם לא מאשרים לחיילים משוחררים, ובטח לא לכאלה שרוצים לעבוד שם שהבנתי שבזמן האחרון זה נהיה לא חוקי.
אז יש לי מספר שאלות -
1. אם אני משתחרר עוד 4 חודש משירות קרבי , ואני אלך להוציא עכשיו, הבנתי שיש סיכוי טוב שיאשרו הרבה יותר מאשר כשאני אהיה טרי ומשוחרר לא?
2. איזה תהליך צריך לעבור כדי להוציא ויזה? מה כלול בזה?
3. אם אני רוצה לעבוד, איך עושים את זה? צריך להוציא קודם ויזה של תייר ושם ויזה של עסקים? מה עושים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הוצאת ויזה לארה''ב
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2013, 19:48 
סמל אישי של המשתמש
אם אתה מדבר על ויזת תייר, אם תלך לשגרירות להוציא ויזה כחייל סביר להניח שיאשרו לך ויזה עד ליום השחרור, או לפרק זמן קצר אם יש לך כבר תאריכים וכרטיסי טיסה לטיול. אם אתה מדבר על ויזת עבודה, זה סיפור אחר לגמרי והרבה יותר מורכב.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 00:17 
סמל אישי של המשתמש
אני רוצה ללכת לעבוד ולבקר חברים.. זה משנה איזה ויזה אני מוציא?
ושמעתי שיש עורכי דין וחברות שמוציאות לך ויזה אם משלמים להם, מישהו יודע במה מדובר ויכול לעזורלי בזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 00:57 
בתור אחד שיש לו חותמת שחורה בדרכון... קח כמה עצות ממני
אף אחד לא יכול להבטיח לך שתקבל ויזה. כי מי שלוקח את ההחלטה היא שגרירות ארה"ב.
אם תנסה להוציא עכשיו ויזה יכול להיות שתקבל,אבל עד מועד השחרור, הם לא פראיירים ויודעים בדיוק מה אתה הולך לעשות שם,
יש מודעות בעיתונים בארה"ב שאומרות להזהר מהישראלים בעגלות, פשוט ככה.

העבודה עצמה לא חוקית פשוט מאוד כי אין לך ויזת עבודה, סוג של סודני בארץ ישראל, רק בארה"ב,
במקרה ותתפס כולם ישתינו עלייך וישימו עליך זין אחד גדול, מיותר לציין שהעבודה היא כל היום, אתה קורע ת'תחת
והסיכוי שלך לחזור עם יותר כסף ממה שהלכת כמו הסיכוי שליאור לוי ירים בשמאל .

כל החברות שכביכול מוציאות לך ויזה, הם בסך הכל מסגננים לך מכתב בקשה לשגרירות ונותנים לך איזה סיפור כיסוי (אותי עשו דתי שהולך לאיזה קבר של צדיק
שמתי ציצית כיפה וגידלתי זקן וככה קיבלתי את הויזה, מיותר לציין שנתפסתי ונשארתי עם הזין ביד וקנס)

בקיצור, אני הייתי ממליץ על מקסיקו, או על ניו זילנד, מקומות שבהם העגלות יחסית חדשות והנושא לא חרוש.
בכל אופן לא ממליץ לך לנסות דרך כל חברות ההשמה האלה, כולם שקרנים רמאים ורק ירצו לשים אותך על המטוס, אחר כך ה' גדול .

אם תרצה עוד עצות או שאלות אני כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 07:31 
סמל אישי של המשתמש
מפנה אותך למשתמש "ירמי קדושי" - יש לו דוקטורט בנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 08:11 
סמל אישי של המשתמש
ג'ופ כתב:
כל החברות שכביכול מוציאות לך ויזה, הם בסך הכל מסגננים לך מכתב בקשה לשגרירות ונותנים לך איזה סיפור כיסוי (אותי עשו דתי שהולך לאיזה קבר של צדיק
שמתי ציצית כיפה וגידלתי זקן וככה קיבלתי את הויזה, מיותר לציין שנתפסתי ונשארתי עם הזין ביד וקנס)
:LOL2: :BOW: :LOL2:

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 08:42 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
ג'ופ כתב:
:LOL2: :BOW: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 16:53 
סמל אישי של המשתמש
אם אתה בענייני עגלות - ממה שידוע לי היום עושים המון כסף בנורבגיה, אבל חיים כמו כלבים כי יוקר המחיה שם נוראי. אם אתה בעניין של לעבוד שנה ולחזור עם קופת מזומנים דשנה כנראה שזה המקום בשבילך.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 00:41 
הוא חייב דרכון אירופאי בשביל נורווגיה..
לא יודע איך המדינה המוסלמית הזאת תנהג בעובד זר מ..ישראל.
בכללי בקשר לעגלות, מטאטא חדש מטאטא טוב, תברח מכל הערים שנראות לך "מפוצצות" כמו מיאמי, סן פרנסיסקו וכאלה.
אנשים שם לא סובלים את הישראלים, לא סובלים. ממליץ לך מקסיקו, אחלה מזג אוויר מחייה מאוד זולה.

מוצרי ים המלח נמכרים באותו מחיר בכל העולם, אם תעבוד בנורווגיה אתה פשוט תוציא יותר כסף על מחייה, מינימום הוצאות, מקסימום הכנסות.
אני ראיתי כמה אנשים שהרוויחו ביום 4000 שקל אבל זה היה נדיר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 09:30 
סמל אישי של המשתמש
1. כמו שאמרו פה, סביר להניח שיתנו לך ויזה רק עד השחרור (או מקסימום קצת אחרי). מצד שני, בשגרירות ארה"ב הכל יכול לקרות. הסיכוי שתקבל ויזה ל10 שנים לא רחוק מהסיכוי שלא תקבל בכלל.
2. התהליך פשוט (אך מעט יקר). אתה צריך להגיש טפסים באתר של שגרירות ארה"ב. יש שם שאלון די ארוך ומעיק שצריך למלא ובסופו אתה משלם משהו כמו 600 שקל (זה משתנה לעיתים) ומקבל תאריך ושעה להתייצבות בשגרירות בת"א. לשם אתה מגיע עם תמונות לויזה (קצת יותר גדולות מפספורט), דרכון והטפסים ששלחו לך ברגע שסיימת למלא את השאלון באתר. ההליך שם הוא די פשוט.. אתה עובר מספר תחנות של אימות פרטים, טביעות אצבע וכו'. בסוף אתה מגיע לעמדה שבה יושב הקונסול האמריקאי ואותו בעצם אתה צריך לשכנע שיתן לך ויזה. זה פשוט שיחה קצרה של 4-5 דקות שבסופה הקונסול יכריע אם תקבל או לא.
*יש אתרים ישראלים שחוסכים לך את ההעתסקות עם האתר של השגרירות ונותנים לך למלא הכל בעברית, דואגים לתאריך הפגישה וכו'. זה יעלה לך משהו כמו 150-200 ₪ "עמלה".

3. אין דבר כזה שתקבל ויזה של עסקים, מה שנקרא גרין קארד (אישור לעבוד בארה"ב). אתה יכול לקבל אך ורק ויזת תייר ולפי החוק האמריקאי אסור לך לעבוד בשום עבודה. לכן, כל מה שתעשה שם יחשב ללא חוקי. מיותר לציין שיש רבבות של ישראלים שעובדים באופן לא חוקי לאורך שנים.. זה הכל שאלה של מה אתה מוכן לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2013, 18:37 
סמל אישי של המשתמש
הבנתי, אמרו לי שעדיף ושיהיה לי יותר סיכויים לקבל ויזה בזמן שאני בצבא, אבל השאלה אם הם ייתנו לי את הויזה רק לתקופה מוגבלת של עד הצבא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 11 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: