צריך לעשות הפרדה בין כמה דברים:
1. קודם כל, הדברים שהוא אמר ואומר אחרי משחקים. פה אני מסכים עם כולם. הוא לא היה צריך להגיד את המשפט על בוגרים נגד נוער והוא בטח לא היה צריך להשתמש במילה "גדולה" כדי לתאר את המחצית השנייה של הפועל גם אם הוא רואה במגרש שדברים הולכים פחות או יותר בכיוון שהוא רוצה. ספציפית היום הפועל שיחקו פחות טוב משני המשחקים האחרונים וזה לגיטימי ובסדר.
2. החילוף שלו היום אכן היה מוזר ולא מובן וכנראה שהיו עוד כמה החלטות נקודתיות מתחילת העונה שאפשר להעביר עליהן ביקורת ומן הסתם מאמנים אחרים היו עושים החלטות אחרות. הרי כל אוהד שכותב כאן חושב אחרת. זה עולה עם אבוטבול, זה עם טועמה והשלישי לא מבין למה שחררו את חוטבא בכלל.
3. לגבי שיטת המשחק: צריך להיות עיוור בשביל לא להבין את התהליך כאן. נכון, יש עוד הרבה בעיות. האגפים עדיין לא כלי יעיל מספיק ויש בעיות בפס האחרון בהתקפה וצפוף והכל נכון. מה ציפיתם, שתוך חודשיים, קבוצה שנבנתה מחדש, עם שיטת משחק חדשה וסגל שחקנים לא מושלם (הפועל לא יכלו להרשות לעצמם להביא כל שחקן שרצו) ישחקו כמו הקבוצה של הדאבל, כמו מכבי?
אני באמת לא רוצה שוב ושוב להכנס לזה, אבל יש פה תהליך הדרגתי שאני לפחות צפיתי אותו הרבה לפני תחילת העונה. קודם הכדור, אחרי זה מהירות וחוכמה בהתקפה. הקבוצות הכי מסריחות באו בשנה שעברה לבלומפילד ועשו להפועל בית ספר באמצע. השנה, חוץ מאיבוד העשתונות אחרי הגול בב"ש, הפועל שולטים במשחקים לחלוטין. נכון, ההתקפה עוד לא מתואמת לגמרי, לא משחקים מספיק חכם, יש צפיפות באמצע ופה ושם הוא גם אולי טועה. הכל נכון.
אבל צריכים להבין שיכול להיות שאם בשלב הזה מאמן הולך לאגפים, הוא מאבד את האמצע וזה לתהליך שלו אולי לא נכון. הפועל עושים לחץ וכנראה שבשלב הזה ככה אפשר להשיג את הלחץ הזה. כמובן, שאחרי שנכנס גול, כל המשחק נראה אחרת וכנראה שזה מה שהיה קורה גם היום. גם היום, באמת במשחק פחות טוב, בחצי השני האגפים עבדו יותר.
זה שהאדם הוא קצת קשקשן, אולי קצת שחצן, אוקיי. מקבל. כמה מאמנים היום אתם רואים שטובים ממנו וכמה מהם לא שחצנים/אגו מאנייקים/קשקשנים. תמיד אפשר לחזור לפרדי, אתם יודעים.
המבחן שלו הוא לא טדי ולא הדרבי. המבחן שלו הוא להכין קבוצה שתוכל להתמודד על האליפות בעונה הבאה. ואני מצטער, הכיוון נכון, גם אם פה ושם יהיו תקלות בדרך. קחו פוסטים שלי מלפני חודשיים תראו שצפיתי את כל התהליך אחד לאחד. כולל התיקו הספציפי הזה נגד רעננה