תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 23:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 479 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ת"א - לאן? (חדשות 22/9/13 לשעבר)
הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2013, 16:22 
גביזון כתב:
מהפכה כתב:
ואולי בעל האינטרסים פה והרצון לפגוע זה גרון עמוק של קובי שממציא סיפורים?
למרות שלא ניתן להתעלם מהתקרית החמורה בה עלתה לעמוד הפיסבוק או לחנות חולת משחק ישנה ולא מגוהצת?
חמור מאוד

תכל'ס לקובסטר יש אינטרסים פה, אותו אחד ששכנע אותי שוב ושוב לחדש את החברות בעמותה.
אין ספק שהחולצה הלא מגוהצת היא הבעיה פה, ולא העובדה שיו"ר ועדת הביקורת חטף מכות כי רצה לעשות את עבודתו מטעם אנשים בקבוצה,

זו דוגמא לאיך מסובבים את העובדות רק כדי שהטיעון יישמע טוב.

עד כמה שאני מבין, ואני חלילה לא בא להצדיק אף אחד - הסיפור עם גל קרה בסיטואציה בה הוא עמד מול אנשים והפנה כלפיהם טענות, והעסק התחמם והגיע לקטטה. לא שזה בסדר, זה ממש לא, אבל למיטב הבנתי, זה לא שמישהו נשלח כדי להשתיק את סוקו באלימות. זו סיטואציה של מישהו עם פתיל קצר שהיה לו קשה לשמוע את הדברים של גל עד שהגיב באלימות.

אין לי בעיה עם מי שיטען שהנרי צריך לסיים את תפקידו בעקבות התקרית, אבל להציג זאת כאילו יש פה איזה חבורה שמשתיקה את מתנגדיה באלימות, זה פשוט עיוות של המציאות. גל לא חטף מכות כי "רצה לעשות את עבודתו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2013, 16:27 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
גביזון כתב:
מהפכה כתב:
ואולי בעל האינטרסים פה והרצון לפגוע זה גרון עמוק של קובי שממציא סיפורים?
למרות שלא ניתן להתעלם מהתקרית החמורה בה עלתה לעמוד הפיסבוק או לחנות חולת משחק ישנה ולא מגוהצת?
חמור מאוד

תכל'ס לקובסטר יש אינטרסים פה, אותו אחד ששכנע אותי שוב ושוב לחדש את החברות בעמותה.
אין ספק שהחולצה הלא מגוהצת היא הבעיה פה, ולא העובדה שיו"ר ועדת הביקורת חטף מכות כי רצה לעשות את עבודתו מטעם אנשים בקבוצה,

זו דוגמא לאיך מסובבים את העובדות רק כדי שהטיעון יישמע טוב.

עד כמה שאני מבין, ואני חלילה לא בא להצדיק אף אחד - הסיפור עם גל קרה בסיטואציה בה הוא עמד מול אנשים והפנה כלפיהם טענות, והעסק התחמם והגיע לקטטה. לא שזה בסדר, זה ממש לא, אבל למיטב הבנתי, זה לא שמישהו נשלח כדי להשתיק את סוקו באלימות. זו סיטואציה של מישהו עם פתיל קצר שהיה לו קשה לשמוע את הדברים של גל עד שהגיב באלימות.

אין לי בעיה עם מי שיטען שהנרי צריך לסיים את תפקידו בעקבות התקרית, אבל להציג זאת כאילו יש פה איזה חבורה שמשתיקה את מתנגדיה באלימות, זה פשוט עיוות של המציאות. גל לא חטף מכות כי "רצה לעשות את עבודתו".

נועם, אם אני טועה אז אני טועה, אם אני צודק אז אני צודק, זה בכלל לא משנה, כמו שאמרתי כבר, אין לנו כקהל דרך לשנות משהו הקבוצה, נשאר לנו לעודד ולקוות לטוב, זהו. אני באמת לא הולך להתעסק עם זה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2013, 21:21 
סמל אישי של המשתמש
קובסטר ידידי,
ראשית באמת כל הכבוד על הנחישות.
שנית, כדרכו של הפורום הדרך המקובלת היא לנסות לעשות לכותב , במקרה הזה , רצח אופי כדי לנסות לייצר מצג שווא כאליו העובדות שאתה כותב ואף אחד לא מצליח להתמודד איתם נובעות מאינטרסים. הפכו אותך לגרון עמוק, הפכו את הוייכוח ביציע בין סוקו לבין מי שהיה הוויכוח וגלש לאלימות פיזית כדבר שבהחלט יכול לקרוא ושכחו להתייחס ל"סולחה" שהתקיימה ובאיזה דרכים היא התקיימה.
זה בסדר אתה בתחילת הדרך. בשלב מסויים יהפכו אותך לחולה נפש ועוד כהנה וכהנה. אתה בתחילת הדרך.
ד"א אתה יכול לחסוך עלויות של פסיכיאטר לצורך מרשמי תרופות שחלקן לא מופיעות בסל הבריאות. אתן לך כדורים בחינם מהמלאי העצום שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפועל ת"א - לאן? (חדשות 22/9/13 לשעבר)
הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2013, 21:30 
סמל אישי של המשתמש
וואי זה אפילו לא דומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2013, 22:25 
איך המטורף ״יודע״ כל כך הרבה על מה קורה בתוך המועדון , על מינויים של עובדים על ״סולחה״ ועל איך היא נעשתה איך הוא יודע שכל מה שנאמר באשכול הזה זו ׳עובדה״ ?
איך קובסטר ״יודע״ כל כך הרבה על מה קורה בתוך המועדון , מי רב עם מי , מי מינה איזה עובדים לאיזה תפקיד , איך משלמים לאותם עובדים ?
באמת מעניין אותי , כי לי אין מושג על מה הולך מאחורי הקלעים .
מי פה בוחש ? מי פה המקורב שיודע הכל תמיד ?

ואופטימי באמת חולה נפש , אבל בקטע רע , בלי קשר לכלום .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2013, 22:42 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:
איך המטורף ״יודע״ כל כך הרבה על מה קורה בתוך המועדון , על מינויים של עובדים על ״סולחה״ ועל איך היא נעשתה איך הוא יודע שכל מה שנאמר באשכול הזה זו ׳עובדה״ ?
איך קובסטר ״יודע״ כל כך הרבה על מה קורה בתוך המועדון , מי רב עם מי , מי מינה איזה עובדים לאיזה תפקיד , איך משלמים לאותם עובדים ?

אני "יודע" כי אני שואל ומתעניין ואכפת לי ממה שקורה מאחורי הקלעים שבסופו של דבר מתבטא במה שקורה ויקרה בקבוצה.
להתנהלות של המועדון בחלקים מסוימים תהיה השלכה לגבי העתיד שלו ולגבי הסיכוי שיגיע בעל בית אמיתי.
מצטער שאני לא מסתפק בלדפוק כמה בירות ולהיכנס שיכור למשחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2013, 22:50 
kobster כתב:
רוי האדום כתב:

אני "יודע" כי אני שואל ומתעניין ואכפת לי ממה שקורה מאחורי הקלעים שבסופו של דבר מתבטא במה שקורה ויקרה בקבוצה.
להתנהלות של המועדון בחלקים מסוימים תהיה השלכה לגבי העתיד שלו ולגבי הסיכוי שיגיע בעל בית אמיתי.

סליחה ששאלתי ,
תמשיך להתעניין ולעשות את מה שאתה עושה ,אבל כמו בנושא שאמרת שמישהו רב עם בואנו ושמינו אותו למאמן נוער או נשהו וזה התברר כחרטא , אולי כדי שתבדוק את הפרטים לפני , כדי שהפשוטים כמונו לא נאכל את אותו החרטא שאתה אכלת .
בכל מקרה אני אמשיך לדפוק בירות ולהכנס שיכור למשחק .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2013, 22:55 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:
kobster כתב:
רוי האדום כתב:

סליחה ששאלתי ,
תמשיך להתעניין ולעשות את מה שאתה עושה ,אבל כמו בנושא שאמרת שמישהו רב עם בואנו ושמינו אותו למאמן נוער או נשהו וזה התברר כחרטא , אולי כדי שתבדוק את הפרטים לפני , כדי שהפשוטים כמונו לא נאכל את אותו החרטא שאתה אכלת .
בכל מקרה אני אמשיך לדפוק בירות ולהכנס שיכור למשחק .

אתה לא מדייק שוב אבל חפיף, העיקר שיהיה טוב בסוף.
בהצלחה אחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2013, 22:56 
שיהיה לנו רק טוב .
הלוואי .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2013, 08:45 
אף אחד לא כתב כלום על קובסטר באופן אישי (אם כן, אשמח לראות, וזה לא בסדר).
אנשים אמרו שאין שום סיבה להאמין למישהו באינטרנט שאומר שאיזה מקור אלמוני אמר לו (זו הייתה הכוונה של מהפיכה ב"גרון עמוק", גרון עמוק זה מקור אלמוני שמאכיל אנשים במידע שהוא רוצה שהם יאכלו).
אם יאמינו לכל דבר כזה, אין לזה סוף
בעיקר שאנשים אחרים שכותבים כאן ומזוהים, מעידים ממקור ראשון שהדברים לכל הפחות לא מדוייקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2013, 08:50 
סמל אישי של המשתמש
חשבתי שגרון עמוק זה אחד שעושה מה שצריך בשביל לקבל מידע (ומכאן השם הבוטה למדי).
אגב, גם בניסוח הזה הכונה היא למי שמשיג את המידע, ולא לקובסטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2013, 08:52 
גרון עמוק זה המקור האלמוני בפרשת ווטרגייט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2013, 15:40 
סמל אישי של המשתמש
כבר ממזמן לא אלמוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2013, 16:47 
kobster כתב:
אנחנו נהנים להסתלבט על הלה פמיליה והשחקן ה 12 אבל אצלנו האלימות מתחילה הרבה יותר גבוה, אצל אוהדים/מנהלים/בעלי תפקידים/מקורבים.
עכשיו תחשבו מה האינטרס של אנשים כאלה שיגיע מישהו מבחוץ, ירכוש את המועדון ויעיף לעזאזל את כולם. מה הם יעשו בלי הפועל ? מה הם יעשו בלי מגרש משחקים למשחקי האגו והכוח שמתחוללים פה מתחת לאף של כולנו ?

לא יהיה שינוי ואני גם לא רואה פתרון כי מי שאמור כרגע לפתור את הדברים הוא זה שיוצר את הבעיה מלכתחילה.

תרומתי הצנועה לאשכול תהייה בכך שאומר שאני מסכים לגמרי עם הציטוטים הנ"ל של קובסטר.
עם זאת אינני ממהר לפסול על הסף בעלות (מינימלית!) אוהדים בבעלות.
אנחנו בסוג של מלכוד. נכון, רק בעל בית חזק עם כיף יוכל לשים קץ לשכונה, אבל מי אמר שזה לא יהיה אחד מהסוגי של טביב או לוזון?
כ"כ הסתנוורנו מהקנדי של מכבי שכנראה שכחנו שבעלים כמוהו זה מיעוט.
מקווה שנמצא אחד, הזמן יגיד. בינתיים אני מעדיף בהרבה את המצב הנוכחי על פני מה שהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2013, 17:41 
קובסטר,
בגלל שאתה כזה אביר ומגן המועדון אולי תספר לנו את האינטרס שלך ( או של החבר הכי טוב שלך בסיפור הזה )...
אני מניח שהמדליף שלך לא היה רוצה שכולם ידעו כל מיני דברים שבגינם אתה מלכלך ומטנף על אנשים מסוימים ( בשמו ? ).
אני לא מבין למה עשית כזה סיפור מהויכוח של רוני ובואנו. לא היו שום הרמות ידיים , בקושי דחיפות ואתה הלכת ועשית כזה עניין ממשהו ששניהם שכחו אחרי חמש דקות.
ויכוח שלא קשור לכלום.. בינתיים עשית בלאגן לשני עובדי מועדון שמרגישים חרא בגלל כל ההתעסקות בויכוח בעיניני עבודה ( בשבילם הפועל זה גם עבודה ).
אתה רומז , כותב , "חושף" אבל הרוב סילופים ושקרים שמדליף לך מישהו שלא היה רוצה שנספר על הצד שלו בסיפור ( אל תדאג , אין סיכוי שאני אספר).

באמת אבל באמת לטובת הקבוצה, תפסיק לכתוב מעשיות ולתת דלק לשונאים שלנו.
המצב רחוק מלהיות מושלם ויש על מה להלין , אבל מנסים לסדר ולטפל בדברים.
אתה לא ממש עוזר, הפוך גוטה.. אתה די מזיק..

*לא המקורי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2013, 17:47 
כמה "לא המקורי" יש בפורום לאחרונה, מדהים. כמה מקורבים וקרובי מקורבים בוחשים במועדון הזה. אנחנו אשכרה מכבי של לפני עידן גולדהאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2013, 18:18 
James כתב:
קובסטר,
בגלל שאתה כזה אביר ומגן המועדון אולי תספר לנו את האינטרס שלך ( או של החבר הכי טוב שלך בסיפור הזה )...
אני מניח שהמדליף שלך לא היה רוצה שכולם ידעו כל מיני דברים שבגינם אתה מלכלך ומטנף על אנשים מסוימים ( בשמו ? ).
אני לא מבין למה עשית כזה סיפור מהויכוח של רוני ובואנו. לא היו שום הרמות ידיים , בקושי דחיפות ואתה הלכת ועשית כזה עניין ממשהו ששניהם שכחו אחרי חמש דקות.
ויכוח שלא קשור לכלום.. בינתיים עשית בלאגן לשני עובדי מועדון שמרגישים חרא בגלל כל ההתעסקות בויכוח בעיניני עבודה ( בשבילם הפועל זה גם עבודה ).
אתה רומז , כותב , "חושף" אבל הרוב סילופים ושקרים שמדליף לך מישהו שלא היה רוצה שנספר על הצד שלו בסיפור ( אל תדאג , אין סיכוי שאני אספר).

*לא המקורי

קובסטר לפחות אוהד מוכר שלא מסתתר מאחורי כינוי "לא המקורי" שמאחוריו יש מישהו שמגבה את השורק האידיוט וכינה אוהדים כמו לירון בכינויים שהמקלדת לא סובלת. אני לא יודע מה היה בחודרוב, אבל אני לפחות יכול לסמוך הרבה על איש כמוהו שלא יילך ויטנף כאן ככה סתם כי איזה סכסכן שרוצה לפגוע בהפועל לחש לו משהו באוזן , אלא כי הוא באמת מאמין יש דברים בגו' (שברור שיש מי שרוצה לגמד אותם) שמכאיבים לו באופן הכי כנה ואמיתי שיש, גם אם בסופו של יום הוא טעה.
לי באופן אישי נמאס כבר לשמוע על ה"מנסים לסדר דברים"... שיטות הק.ג.ב כבר הפכו מהעולם. אפשר להתמודד עם הדברים כמו שתדמור היקר עשה באופן מאוד משכנע ואפשר להתעלם. מקווה מאוד שיום יבוא ותנהל את הקבוצה הנהלה רצינית ולא כל מיני כאלה ש"מנסים לסדר לטפל בדברים" ואנחנו נהיה אוהדים פשוטים כמו פעם (לצערי זה היה די מזמן).

לגבי השונאים שלנו, זה לא יכול לבוא ממישהו שקרא לאוהד הפועל למות ושאר ברכות נעימות שכותב מהיוזר הזה, אני לא בטוח שאני לא שונא אותו יותר מאת "שונאינו"...

נערך לאחרונה על ידי שחר בתאריך 03 אוקטובר 2013, 19:05, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2013, 18:59 
סמל אישי של המשתמש
שיבוא האדמין הקוקסינל וכל הלא מקוריים ילכו למקפיא קצת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2013, 19:03 
שחר כתב:
James כתב:
קובסטר,

*לא המקורי

קובסטר לפחות אוהד מוכר שלא מסתתר מאחורי כינוי "לא המקורי" שמאחוריו יש מישהו שמגבה את השורק האידיוט וכינה אוהדים כמו לירון בכינויים שהמקלדת לא סובלת. אני לא יודע מה היה בחודרוב, אבל אני לפחות יכול לסמוך הרבה על איש כמוהו שלא יילך ויטנף כאן ככה סתם כי איזה סכסכן שרוצה לפגוע בהפועל לחש לו משהו באוזן , אלא כי הוא באמת מאמין יש דברים בגו' (שברור שיש מי שרוצה לגמד אותם) שמכאיבים לו באופן הכי כנה ואמיתי שיש, גם אם בסופו של יום הוא טעה.
לי באופן אישי נמאס כבר לשמוע על ה"מנסים לסדר דברים"... שיטות הק.ג.ב כבר הפכו מהעולם. אפשר להתמודד עם הדברים כמו שתדמור היקר עשה באופן מאוד משכנע ואפשר להתעלם. מקווה מאוד שיום יבוא ותנהל את הקבוצה הנהלה רצינית ולא כל מיני כאלה ש"מנסים לסדר לטפל בדברים" ואנחנו נהיה אוהדים פשוטים כמו פעם (לצערי זה היה די מזמן).

לגבי השונאים שלנו, זה לא יכול לבוא ממישהו שקרא לאוהד הפועל למות ושאר ברכות נעימות שכותב מהיוזר הזה, אני לא בטוח שאני לא שונא אותו יותר מאת "שונאינו"...

אשכרה הודעה של מאפיוזו, התקופה של נמני והחיילים במכבי זה כלום לעומת הבואנו קלאב שנפתח בחודרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2013, 19:05 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
כמה "לא המקורי" יש בפורום לאחרונה, מדהים. כמה מקורבים וקרובי מקורבים בוחשים במועדון הזה. אנחנו אשכרה מכבי של לפני עידן גולדהאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2013, 19:10 
סמל אישי של המשתמש
שחר :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2013, 19:16 
סמל אישי של המשתמש
כשהמקורי לא כותב כמעט אף פעם ואף אחד פה לא מכיר אותו, למה צריך בכלל לכתוב "לא המקורי?" עם מי בדיוק אני עלול להתבלבל?

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2013, 19:58 
r200 כתב:
שיבוא האדמין הקוקסינל וכל הלא מקוריים ילכו למקפיא קצת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2013, 20:13 
סמל אישי של המשתמש
אני כל כך מקנא באנשים כמו צ׳ימפ ואחרים שעוד יכולים לכתוב את דעתם בחופשיות בלי שידעו מי הם.
אותי מכירים גם כעזרא וגם בשמי האמיתי,ושיחת הטלפון שקיבלתי לאחר הטור ב״אדום עולה״ (וכמה כאלה לאחר הטור שעסק באמיר לובין בעיקר.) גם אם היתה רק שיחת הבהרה ותהייה על ״מדוע רשמתי ככה״ ו״למה אני חושב ככה״,או ״עשיתי נזק תדמיתי״ לפלוני,ולא היה בה כל איום.השיחה הזו הספיקה לי להבין שעלי להפסיק להביע את דעתי,גם אם זה נאמר בכלליות,בזהירות ובלי ציון שמות.
כולה אמרתי שיש אנשים בכל מיני חזיתות וגופים בקומפלקס הזה שנקרא ״הפועל תל אביב״,שעדיף לא להתעסק איתם,ואם תפתח עליהם את הפה ותגיד שהם לא בסדר (או אפילו תענה להם בצורה תקיפה אחרי שדיברו אליך לא יפה,כמו אותו בחור צעיר ו״מקושר״ שצרח עלי שלא אדבר בטלפון באמצע הצעדה לפני הדרבי ב״נוקיה״ וברור לי שאם אני עונה לו באותו טון אני מסתכן,ועוד יותר ברור לי שבחיים ה״אזרחיים״ כשאני והוא לבד הוא לא יעז לדבר אלי כך.) אתה לוקח צ׳אנס לא קטן.
עשיתי את זה בזהירות ומתוך כאב.
לא אעשה זאת יותר.
מקסימום הקבוצה שאני אוהב תתרסק.אצטרך לחיות עם זה.
לא בא לי להיות ״שירונים״ 2.
אשתוק ואשתדל לשמור את הקיא בפנים,לא אדבר בכלליות וגם לא ארמוז.
זו עוד הבעיה הקטנה,אבל ישנם אנשים שלא נולדו כשכבר סגרת 15 שנה בבלומפילד ומרשים לעצמם לקלל אותך ולדבר בחוסר כבוד אם עשית פעולה שלא מצאה חן בעיניהם (כמו הדוגמא על הטלפון בצעדה ב״נוקיה״) ואתה יודע טוב מאוד שאם תרשה לעצמך לפתוח עליהם פה בחזרה,אתה עלול למצוא את עצמך על הרצפה,כי יש להם כמה ״אמהות מגוננות״ לא סימפטיות בכלל והם אנשי שלומם של כמה אנשים חשובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הפועל ת"א - לאן? (חדשות 22/9/13 לשעבר)
הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2013, 20:21 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
James כתב:
קובסטר,

*לא המקורי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2013, 20:32 
עזרא :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2013, 20:34 
סמל אישי של המשתמש
תודה לירון.ואגב,מאוד יוכל להיות שהדברים על הנרי היו בגדר הכפשה ומדובר במעידה חד פעמית שלו.
אני מכיר אותו 20 שנה והוא לא איש אלים ובזכותו לא מעט אוהדי הפועל לא קיבלו מכות בכל מיני סיטואציות לא נעימות.
פשוט המקרה הזה (גם אם היה חד פעמי ונדיר מבחינתו של הנרי,ושוב: יתכן שהכפישו אותו שלא בצדק.) והסיפור של ההופעה המחודשת של בן ארויה בשבת נגד הלוזונים והתגובה לה זכיתי מאדם ספציפי כשניסיתי למחות על כך ,הדליקו אצלי פרוזקטור גדול שתמיד היה דלוק בצורה מעומעמת.
הבנתי כמה שאנחנו מועדון חולה,ושני המקרים האלה הם רק סימפטום לבעיות הרבה יותר גדולות ומהותיות.

נערך לאחרונה על ידי עזרא בתאריך 03 אוקטובר 2013, 20:37, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2013, 20:36 
מועדון חולה. במילים אחרות - מכבי של כל העשור הקודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2013, 20:42 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
אני כל כך מקנא באנשים כמו צ׳ימפ ואחרים שעוד יכולים לכתוב את דעתם בחופשיות בלי שידעו מי הם.
אותי מכירים גם כעזרא וגם בשמי האמיתי,ושיחת הטלפון שקיבלתי לאחר הטור ב״אדום עולה״ (וכמה כאלה לאחר הטור שעסק באמיר לובין בעיקר.) גם אם היתה רק שיחת הבהרה ותהייה על ״מדוע רשמתי ככה״ ו״למה אני חושב ככה״,או ״עשיתי נזק תדמיתי״ לפלוני,ולא היה בה כל איום.השיחה הזו הספיקה לי להבין שעלי להפסיק להביע את דעתי,גם אם זה נאמר בכלליות,בזהירות ובלי ציון שמות.
כולה אמרתי שיש אנשים בכל מיני חזיתות וגופים בקומפלקס הזה שנקרא ״הפועל תל אביב״,שעדיף לא להתעסק איתם,ואם תפתח עליהם את הפה ותגיד שהם לא בסדר (או אפילו תענה להם בצורה תקיפה אחרי שדיברו אליך לא יפה,כמו אותו בחור צעיר ו״מקושר״ שצרח עלי שלא אדבר בטלפון באמצע הצעדה לפני הדרבי ב״נוקיה״ וברור לי שאם אני עונה לו באותו טון אני מסתכן,ועוד יותר ברור לי שבחיים ה״אזרחיים״ כשאני והוא לבד הוא לא יעז לדבר אלי כך.) אתה לוקח צ׳אנס לא קטן.
עשיתי את זה בזהירות ומתוך כאב.
לא אעשה זאת יותר.
מקסימום הקבוצה שאני אוהב תתרסק.אצטרך לחיות עם זה.
לא בא לי להיות ״שירונים״ 2.
אשתוק ואשתדל לשמור את הקיא בפנים,לא אדבר בכלליות וגם לא ארמוז.
זו עוד הבעיה הקטנה,אבל ישנם אנשים שלא נולדו כשכבר סגרת 15 שנה בבלומפילד ומרשים לעצמם לקלל אותך ולדבר בחוסר כבוד אם עשית פעולה שלא מצאה חן בעיניהם (כמו הדוגמא על הטלפון בצעדה ב״נוקיה״) ואתה יודע טוב מאוד שאם תרשה לעצמך לפתוח עליהם פה בחזרה,אתה עלול למצוא את עצמך על הרצפה,כי יש להם כמה ״אמהות מגוננות״ לא סימפטיות בכלל והם אנשי שלומם של כמה אנשים חשובים.

סלח לי, כן, אבל המונולוג הזה רק נותן לגיטימציה לכל אותן "אמהות מגוננות"
השם שלי מוכר לפחות לחצי מהפורום, אני זמין כל הזמן בפייסבוק ואת הטלפון שלי לא בעיה להשיג מהאנשים הרלבנטים.
הפועל תל אביב מועדון רקוב. בהפועל תל אביב קיימת קבוצה של אוהדים שיצאו מתוכנו והגיעו לעמדות כאלו ואחרות בתוך המועדון, אני ועוד הרבה כמוני חוששים שהם לא ישחררו את העמדה שהגיעו אליה בשביל רוכש חדש ולכן עלולים לעשות פעולות שיכשילו את האפשרות הזו. אמיר לובין צריך ללכת הביתה ממזמן, האוהדים שקיבלו תפקידים בכירים במועדון ומשמשים ככלבי השמירה של ההנהלה צריכים לחזור להיות אוהדים, את השקיפות שהבטיחו לנו לפני 15 חודש צריך לקיים (בטח במה שקשור לכספים שיוצאים החוצה מהמועדון), את מה שקרה במשחק בב"ש עם הנרי וסוקו לא היה צריך לקבור בתוך המועדון אלא להוציא החוצה בהודעה מסודרת כדי שידעו שזה משהו שהוא ידוע וטופל ולא יחזור על עצמו.
מעבר לכך, קיים קשר שתיקה בלתי מובן סביב דברים שחלק מהאנשים נחשפו אליהם. אין גרון עמוק יחיד בתוך המועדון כי דברים קורים ויש מספיק כאלה שמעבירים את זה הלאה.
אותה חונטה צריכה לדעת שבסופו של דבר כל מה שהם יעשו יגיע לאנשים שיוציאו את זה החוצה. והאנשים האלה ממש לא חוששים מהם. נהפוך הוא - מי שרוצה לאיים יותר ממוזמן.

עריכה - הנרי לא איש אלים ? אתה זה שאמרת שלא בא לך להפוך ל"שירונים 2", איך זה בדיוק מסתדר ביחד ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2013, 21:14 
עזרא כתב:
תודה לירון.ואגב,מאוד יוכל להיות שהדברים על הנרי היו בגדר הכפשה ומדובר במעידה חד פעמית שלו.
אני מכיר אותו 20 שנה והוא לא איש אלים ובזכותו לא מעט אוהדי הפועל לא קיבלו מכות בכל מיני סיטואציות לא נעימות.
פשוט המקרה הזה (גם אם היה חד פעמי ונדיר מבחינתו של הנרי,ושוב: יתכן שהכפישו אותו שלא בצדק.) והסיפור של ההופעה המחודשת של בן ארויה בשבת נגד הלוזונים והתגובה לה זכיתי מאדם ספציפי כשניסיתי למחות על כך ,הדליקו אצלי פרוזקטור גדול שתמיד היה דלוק בצורה מעומעמת.
הבנתי כמה שאנחנו מועדון חולה,ושני המקרים האלה הם רק סימפטום לבעיות הרבה יותר גדולות ומהותיות .

אתה לא זה שלפני קצת יותר משנה קראת לי טרחן ומנותק כשהזהרתי שזה מה שיכול לקרות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 479 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: